вул. Ломоносова, 71г

Здановської Юлії (Ломоносова), 71г, Сонячна брама, 3 окремі кімнати та кухня студія! БЕЗ КОМІСІЇ! Встановлений генератор на подачу води!!! ЖК бізнес класу Сонячна Брама. Квартира з авторським ремонтом, простора, затишна. Планування: три спальні (дві дитячі кімнати), господарська спальня та велика кухня вітальня. Є два санвузли. Гардеробна кімната. Квартира обладнана всією необхідною технікою та меблями, встановлені теплі підлоги. ЖК "Сонячна брама", територія комплексу закрита, під охороною, у кожному будинку відеоспостереження, поряд супермаркет "Novus", школи, дитячі садочки, парк, ст.М "Виставковий центр"- 5 хвилин пішки. Телефонуйте, домовимся на перегляд в зручний для вас час.

ексклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г

Здановської Юлії (Ломоносова), 71г, Сонячна брама Простора двокімнатна квартира в комплексі бізнес-класу ЖК"Сонячна брама". Поруч стадіон, метро в пішій доступності. Квартира повністю мебльована, укомплектована і готова до проживання. Зроблений дорогий дизайнерський ремонт, сучасна техніка. Кімнати роздільні, великий хол, теплі підлоги. Загальна площа квартири 92 кв.м. При бажанні можна зробити перепланування і отримати мінімум 3 кімнати і велику кухню. Поруч комплекси: Лікоград, Венеція, Парк Ленд, Нова Англія, Амурський, Кришталеві джерела, Голосіївська 13 та інші. Телефонуйте, домовимся на перегляд в зручний для вас час.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г

Пропонується на продаж квартира в новому ЖК бізнес-класу «Сонячна брама», в екологічно чистому районі. Квартира загальною площею 56 кв м з великою кухнею та сучасноборорудованим санвузлом. У квартирі зроблена з перепланування, спальня, житлова кімната та балкон. Тихі та доброзичливі сусіди. Помірні комунальні платежі. Підземний паркінг, бомбосховища, ринок, озеро, величезний парк. До метро 5 хвилин та інші види транспорту. Безліч зон відпочинку, магазини, навчальні заклади, університет Шевченка.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира в ЖК Сонячна брама, загальна площа 179,3м2, поверх 11/19 по вулиці Ломоносова 71г в Голосіївському районі Простора квартира трьох кімнатна яку можете перепланувати в чотирьох кімнатну чи в дві окремі квартири . Стан без ремонту, чистове оздобленні від забудовника. Висота стелі 3м, розведена електрика по квартирі, виконана машина стяжка. Особливістю квартири є наявність двох балконів Поруч немає промислових підприємств, новобудова розташовується в оточенні найбільших зелених зон Києва. Голосіївський ліс, парк Феофанія, Ботанічний сад, Пирогово і ВДНГ – ось короткий перелік парків, які знаходяться лише в 10-20 хвилинах від комплексу. ЖК «Сонячна брама» знаходиться на комфортній відстані від великих доріг. Поруч кілька зупинок міського транспорту. Поблизу зручний виїзд на автомагістралі, що ведуть до центру міста, до станції метро «Виставковий центр» кілька хвилин ходьби Відстань до центру становить не більше десяти кілометрів, які на метро можна подолати за двадцять пять хвилин. На автомобілі дорога до Майдану займе близько двадцяти хвилин. Проєкт новобудови втілює концепцію «місто в місті». У комплексі є дві офісні будівлі і чотирнадцять житлових будинків Запрошую на перегляд

ексклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г

Продається квартира в ЖК Сонячна Брама, метро Виставковий Центр. Квартира трикімнатна з євроремонтом, простора, затишна. В ній є все, щоб Ваше життя було комфортним. Планування: дві спальні ( одна під дитячу кімнату ) та велика вітальня, окремо кухня. Є два санвузли. Гардеробна кімната. Квартира обладнана всією необхідною технікою та меблями від європейських виробників. Техніка: • посудомийна машина • вбудована духова шафа • варильна поверхня • витяжка • бойлер • холодильник • пральна машина • кондиціонери в кожній кімнаті • телевізор Є заселений балкон, в ванній кімнаті ванна, є гардеробна. Гарний вид з вікна. ЖК Сонячна Брама це ЖК бизнес класу з охороняємою територією та підземним паркінгом. В комплексі є ще обладнане укриття. В кожному будинку охорона, відеоспостереження. Розвинена інфраструкткра супермаркет "Novus", магазини, школи, дитячі садочки, гімназія та курси іноземних мов, спортмайданчик та спорткомплекс, парк, клініки, салони краси, банки тощо. До метро "Виставковий центр"- 5 -7 хв. пішки. Поруч парк Університету, Спорт Лайф. Готова до переглядів, телефонуйте або пишіть в вайбер, телеграмм.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г

Житлові комплекси у Київ