вул. Миколи Лаврухіна, 8

Готова квартира з повною комплектацією! Без Комісії! Розглядаємо безготівковий розрахунок! Чудовий варіант для тих, хто цінує свій час та не хоче займатися ремонтом! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Лаврухіна, 8. Загальна площа — 71,8 м2. Зручне планування: просторий хол, два санвузли, кухня, затишні кімнати, в одній із яких є вихід на балкон (3,7 м2). Виконано якісний капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій. Стоять 2-камерні пластикові вікна, є підігрів підлоги на кухні, в холі та двох санвузлах. Повна комплектація меблями та технікою: холодильник, посудомийка, плита, витяжка, стіл та 4 стільці, підвісні шафи та робочі поверхні. Будинок 2010-го року, виконаний за монолітно-каркасною технологією, цегляне наповнення. Зовні виглядає як новий. Зроблено ремонт у під’їзді, працює 3 ліфти: 2 пасажирських та один вантажний. На вході зустрічає консьєрж. Чистий двір з дитячими майданчиками, продуктовими магазинами та приватним дитсадком. Облаштовані якісні тротуари без ям, достатня кількість паркомісць, оскільки в ТЦ Район є великий паркінг. Будинок обслуговуеться ініціативною групою, відповідно, у дворі та підїзді завжди чисто. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Лаврухіна Миколи вул., 8

Продаж 3-кім. квартири по вул. Луврухіна, 8 на 20 поверсі 22 поверхового будинку , площею 91,3 /52/ 11,3 кв.м . Квартира з ремонтом, кімнати окремі, простора кухня з кухонними меблями , с/в- окремий, засклений балкон з панорамним видом, також є вмістка гардеробна кімната , великий передпокій з шафою-купе. Будинок бізнес-класу 2009 року , три ліфти, власна котельня, сучасна вентиляційна система, пожежна сигналізація, відеоспостереження. Чудова інфраструктура поруч з комплексом ТРЦ "Район" з кінотеатром, магазинами та ресторанами ,супермаркети, школи, дитячі садочки, відділення банків та все необхідне для комфортного життя, гарна транспортна розвязка, зупинки маршруток у будь- який куточок міста На повідомлення не відповідаю! Тільки дзвінки!

Продаж 3-кім вул. Лаврухіна 8 Деснянський  Троєщина  ТРЦ Район

Лаврухіна Миколи, 8, ; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: керамзито-бетон; перекриття: залізобетон; поверховість: 22; кількість виходів: 1; гараж; ліфт; будинок 2009 року, у дворі, кодовий замок, консьєрж, три швидкісних ліфта, чисте парадне, облаштована прибудинкова територія, поруч зупинки транспорту, парковка безкоштовна • 1 кімн., 8-й поверх, площа: 51,0\19,0\14,0; 1-к квартира по вул. Луврухіна, на так званих "Троєщинських липках". Квартира у новому будинку, з ремонтом,у належному стані з меблями та всім необхіднім для комфортного життя на 8/22 поверсі та 51/19/14 площею. Просторий балкон з гарним краєвидом, велика, світла кімната та простора кухня, також є містка гардеробна кімната. Чудова інфраструктура поруч з комплексом ТРЦ "Район" з кінотеатром, магазинами та ресторанами на будь-який вибір, гарна транспортна розвязка, зупинки маршруток

Краща ціна Лафрухіна новобудова