ул. Демеевская, 45а

Продається простора і світла квартира з чудовим плануванням на вул. Деміївська, 45а. Будинок розташований всього за 3 хвилини від станції метро Голосіївська, що робить її ідеальним варіантом для комфортного переміщення. Знаходиться поруч з парком та озером, що створює природну та спокійну атмосферу для мешканців. Квартира має гарне планування, що забезпечує зручний простір для життя. Розташована на середньому, 10-му поверсі, що дозволяє насолоджуватися прекрасним видом з вікон. Будинок оточений зеленню, створюючи тихе та затишне місце для проживання. Він має гарну вхідну групу, капітальний тамбур та дружніх сусідів. Хоча квартира потребує ремонту, вона оснащена лічильниками на воду та домофоном. Інфраструктура в районі розвинена, забезпечуючи зручний доступ до всіх необхідних сервісів та закладів. Не втрачайте можливість придбати квартиру в престижному Голосіївському районі з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною доступністю. За будь-якою інформацією та для організації перегляду телефонуйте. Юлія.

Деміївська вул., 45а

Продається 3 кімнатна квартира, Деміївська вул., 45-А. Житловий стан, має все необхідне для життя - кондиціонери, вбудована кухня. На підлозі лінолеум, паркет, кахель. З вікон вид на парк та озеро. Чудове місце розташування. Поряд метро "Голосіївська", відділення пошти, супермаркет, ТРЦ, школа, ресторан, кафе, аптека, дитячий садок, школа, автовокзал, дитячий майданчик, зупинка громадського наземного транспорту (транспорт кожні 5 хв.), відділення банку, банкомат, лікарня, поліклініка, зелена зона.

Деміївська вул., 45-А

ул. Демеевская 45 А. уютная квартира с хорошим ремонтом на восьмом этаже. общая площадь 68м2. жилая 45м2. кухня 8.3м2 дом расположен между двумя станциями метро. Демеевская и Голосеевская. квартира полностью укомплектована хорошей мебелью и техникой .( все остается). хорошая инфраструктура и транспортная развязка - все рядом. до центра 15 минут.

Продам 3 комнатную с ремонтом .метро Голосеевская. Центр 15 минут

ЖК в городе Киев