ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б

Терміновий продаж. Незакінчений ремонт. Всі необхідні будматеріали , які потрібні для завершення ремонту , залишаються в квартирі. Індивідуальне опалення. Поруч дитячий садочок.

Богдана Крижанівського вул. (Кузнєцова), 23

здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 3 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

руська, 248б

ЖК "Сенатор", 2 лінія, здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, індивідуальне опалення, панорамні вікна.

руська, 236б

Терміново продається 1-кімнатна квартира загальною площею 16,9 м2 з пічним опаленням в 1 поверховому будинку з окремим входом, підвалом та гаражем у закритому дворі в центральному р-ні за вул. Сагайдачного. Без комісії для покупця! Код квартири - #20399569 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (пічне); • підвал; • гараж; • потребує ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне пічне опалення, металопластикові вхідні двері, на вікні металеві грати, дерев’яна підлога. Квартира має планування за типом малосімейки – окрема кімната з міжкімнатними дверима, кухня площею 2,4 м2 має плиту та витяжну вентиляцію. Є можливість добудови й перепланування. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Сагайдачного, 81

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 39,1 м2 у 1 поверсі з окремим входом в теплому цегляному будинку румунської доби в Першотравневому р-ні за вул. Руська. Код квартири - #22103129 • 1 поверх з 2; • вторинний житловий фонд; • пічне опалення; • колонка на воду; • підвал; • жилий стан; • власне подвір’я. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), опалення пічне, колонка на воду, жилий стан з меблями та побутовою технікою. Квартира має роздільне планування – окрему житлову кімнату 19 м2, кухню площею 15 м2 з кухонними меблями, санвузол сумісний з ванною кімнатою оздоблений керамічною плиткою. Окремо є підвал та вихід у двір. Поряд розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Руська, 1

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ, Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 48,9 м2 в одноповерховому цегляному будинку австрійської доби в Шевченківському р-ні за вул. Переяславська. Код квартири - #18577107 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • суміжне планування; • пічне опалення; • потребує ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від твердопаливного котла типу «Буржуйка», дерев’яні підлоги. Стан квартири – потребує ремонту. Квартира має суміжне планування – окрему мебльовану житлову кімнату 19 м2, прохідну кімнату з котлом 12,9 м2, кухню площею 8,4 м2, санвузол суміжний з ванною кімнатою, вхідна зона з коміркою. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Переяслівська, 1

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 35,6 м2 з роздільним плануванням та індивідуальним опаленням у 1-му поверсі цегляного будинку в Першотравневому р-ні за вул. Вокзальна. Код квартири - #18857961 • 1 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • роздільне планування; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), керамічна плитка на кухні та у санвузлі, освітлення в кімнаті під натяжні стелі. Квартира має жилий стан та зручне функціональне планування. Окрема житлова кімната з великим вікном, кухня площею 7,3 м2, вхідна зона, сумісний санвузол з душовою кабіною. Поряд розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Вокзальна, 29

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 36 м2 з пічним опаленням в 1 поверховому будинку з окремим входом, підвалом та горищем у закритому дворі з місцем під авто в центральному р-ні за вул. Якоба Фон Петровича. Код квартири - #22633419 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (пічне); • колонка; • підвал; • горище; • потребує ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне пічне опалення. Стан квартири – потребує ремонту. Квартира має роздільне планування окрема кімната 19 м2 з міжкімнатними дверима, кухня площею 7 м2 має плиту, мийку. Санвузол сумісний з ванною кімнатою, обладнаний сантехнікою та газовою колонкою для підігріву води. Також у вартість входить підвал площею 26 м2. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Якоба Фон Петровича, 5

Житлові комплекси у Чернівці

Продається гарна, світла квартира, розташована в затишному та зручному районі, по вул. Полетаєва. Квартира не кутова, в жилому стані, з ремонтом - можна зайти та жити, м/вікна, поміняна сантехніка, залишаються всі меблі та побутова техніка. ТОП ЛОКАЦІЯ - все поруч: продуктовий супермаркет у дворі будинку, школи та дитячі садочки, ТЦ «Формаркет» та інші популярні магазини, аптеки, ринок - все в пішій доступності, зручна транспортна розвʼязка. Квартира вільна.

Полєтаєва вул., 6-В

Продаж квартири в центральній частині міста. Вул. Пирогова. Квартира 3-кімнантна, площею 92кв.м., + є дворик. Окремий вхід в квартиру з двору. 1-ий поверх, квартира без ремонту (під капітальний ремонт). Індивідуальне газове опалення. Ціна – 320у.о./м.кв. Деталі за телефоном 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості

Пирогова вул., 1

Продається 2-кімн. квартира, вул. Білоруська (р-н СШ #16). 2/2 (зверху горище), 47.2 м2. Частково ремонт (кухня та санвузол), пічне опалення, газова колонка. Місце для авто, також є сарай.

Білоруська вул., 58

Квартира в історичному центральному районі міста Чернівці . Поруч всі навчальні заклади, Театри, ресторани, кафе, бібліотека, супермаркет, Соборна площа. Зручне та правильне планування.. Високий перший поверх. Є під квартирою приміщення комерційного призначення. Хороший, сухий підвал з комунікаціями . Внутрішній двір.

Котляревського вул., 14

Продпється 1 кімнатний Старий Фонд по вул. Б.Хмельницького 51. ( центр). 4/4. 36 м2. Жилий стан, замкнена електрика та сантехніка, м/п вікна. У дворі є власний дворик з альтанкою.

Хмельницького Богдана вул., 51

Продам две однокомнатные квартиры в ЖК Comfort City. Можно сделать одну большую на 87 метров. Новостройка на ул.Русская 219 г. Третья секция. Седьмой этаж. Обещают здать в конце 2024. Для особо одарённых-цена за одну квартиру 25.000$.Да и по отдельности не продаются,тем более не меняются. УБЕДИТЕЛЬНАЯ ПРОСЬБА зайти на сайт компании. Квартиры не сданы в эксплуатацию. НАДО БУДЕТ ЖДАТЬ... СПАСИБО

власник
Две однокомнатные квартиры

Новий житловий комплекс комфорт-класу, від компанії «Кromax Bud» на вул. Сторожинецькій 70А. Будівництво комплексу розпочато з двох підїздів по девять поверхів, які стануть надійним житлом для побудови вашого майбутнього щасливого життя. Купуючи квартиру в цьому комплексі, ви стаєте мешканцем одного з найперспективніших районів міста. До найближчого парку відпочинку Жовтневий або ім. Т.Шевченка, від будинку, можна дістатися всього за 5 хв на авто. Якщо ви не уявляєте себе без шопінгу, то за 4 хв їзди ви зможете дістатися до ТЦ Майдан. Для зручності батьків та діток за 4 хв. можна дістатися до школи та дит. садка. Зручна локація будинку також дозволить вам без проблем дістатися до лікарні або центру міста за 5 хв. Даний комплекс — це практичний та продуманий вибір від надійного забудовника. Прибудинкова територія комплексу буде обладнана сучасним дитячим майданчиком. Для тих, хто полюбляє займатися спортом, буде створено спортивний майданчик. Крім того, комплекс буде обладнано системою безпеки та відеоспостереження. Для зручності мешканців та їх авто передбачений підземний паркінг, куди спускатиметься ліфт. Обирайте найкращу версію життя для себе, а Kromax Bud в цьому допоможе! БУДІВНИЦТВО АКТИВНО ТРИВАЄ! ЦІКАВИТЬ ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ? ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Простора ОДНОКІМНАТНА квартира в НОВОМУ комплексі

Новий житловий комплекс комфорт-класу, від компанії «Кromax Bud» на вул. Сторожинецькій 70А. Будівництво комплексу розпочато з двох підїздів по девять поверхів, які стануть надійним житлом для побудови вашого майбутнього щасливого життя. Купуючи квартиру в цьому комплексі, ви стаєте мешканцем одного з найперспективніших районів міста. До найближчого парку відпочинку Жовтневий або ім. Т.Шевченка, від будинку, можна дістатися всього за 5 хв на авто. Якщо ви не уявляєте себе без шопінгу, то за 4 хв їзди ви зможете дістатися до ТЦ Майдан. Для зручності батьків та діток за 4 хв. можна дістатися до школи та дит. садка. Зручна локація будинку також дозволить вам без проблем дістатися до лікарні або центру міста за 5 хв. Даний комплекс — це практичний та продуманий вибір від надійного забудовника. Прибудинкова територія комплексу буде обладнана сучасним дитячим майданчиком. Для тих, хто полюбляє займатися спортом, буде створено спортивний майданчик. Крім того, комплекс буде обладнано системою безпеки та відеоспостереження. Для зручності мешканців та їх авто передбачений підземний паркінг, куди спускатиметься ліфт. Обирайте найкращу версію життя для себе, а Kromax Bud в цьому допоможе! БУДІВНИЦТВО АКТИВНО ТРИВАЄ! ЦІКАВИТЬ ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ? ТЕЛЕФОНУЙТЕ! 06*********50 09*********50

ОДНОКІМНАТНА квартира в НОВОМУ ЖК вул. Сторожинецька 70А

Продається 1но кімнатна квартира з ідеальним плануванням в ЖК «Панорама», м. Чернівці, вул. Руська 238. Забудовник: будівельна компанія Parus Group. Квартира знаходиться на 8 поверсі. Панорамні вікна та балкон виходять у внутрішній дворик. З кухні та загальної кімнати будуть виходи на балкон. Загальна площа квартири – 37,6 м2. У вартість квартири входить: - гіпсова штукатурка стін; - цементна стяжка підлоги; - двоконтурний газовий котел; - 5-камерні панорамні вікна та броньовані двері відмінної якості; - лічильники на: газ, воду, світло. За додатковою інформацією запрошуємо Вас у відділ продажу, що знаходиться за адресою вул. Руська 238, або телефонуйте за номером телефону: 09******93.

Продаж 1-но кімнатної квартири від забудовника

Продається 1-кімнатна квартира в зручному районі з розвиненою інфраструктурою в новобудові ЖК«СЕНАТОР» за адресою вул. Руська 236 б, загальною площею 45,8 м2, 8 поверх, секція 2. Здача в експлуатацію 3 квартал 2024 року.

власник
Продається 1-кімнатна квартира в новобудові ЖК«СЕНАТОР»

Презентуємо продовження житлового комплексу " Kromax Bud" : вул. Руська 211Б (позаду Форум-Авто/Фастівська) Активно розпочато будівництво 3-ї черги! Район з розвинутою інфраструктурою, а саме: - Дитячі садочки та школа - Зручна транспортна розвязка - Друга лінія від дороги, тихо та затишно - Незабутні краєвиди з верхніх поверхів на місто та захід сонця - Поруч всі необхідні магазини, кафе, стоматологія, лікарня, СТО. - Комплекс з двором закритого типу, відеоспостереженням, зеленими зонами відпочинку, дит. майданчиками. - Підземний паркінг - Комерційні приміщення У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ НАСТУПНА КОМПЛЕКТАЦІЯ ВІД ЗАБУДОВНИКА: -перестінки з цегли, цементна штукатурка технологія по маяках -розведення електрики -двоконтурний газовий котел та лічильники обліку -вхідні броньовані двері з двома замками -металопластикові вікна профіль Rehau з 5-ми камерним профілем, з енергозберігаючим двокамерним склопакетом та закачкою газу аргону. -інтернет/телебачення оптоволокно Встигніть придбати власне омріяне житло в унікальному комплексі. Діють вигідні умови розтермінування! Є можливість обрати бажане планування та поверх! Детальніше телефонуйте: 06*********50 09*********50

Однокімнатна квартира 39 м2 в НОВІЙ ЧЕРЗІ БУДІВНИЦТВА вул. Руська 211Б

Ціна акційна та діє тільки при 100% оплаті! площа квартири - 45,8 м.кв. Квартира розташована на 10 поверсі, не кутова. Прямий продаж від забудовника! ЖК "SENATOR" - БУДИНОК ВИСОКОГО РАНГУ! • Якісне будівництво; • Каркасно -монолітна будівля; • 1-2-3 кімнатні та дворівневі квартири; • Комерційні та офісні приміщення; • Підземна дворівнева парковка з ліфтовим сполученням до житлової частини будинку; • Дитячий ігровий простір розрахований для дітей різного віку; • Спортивні тренажери для кросфіту та спеціальні тренажери для людей з особливими потребами; • Комплекс адаптовано для людей з особливими потребами; • Закрита територія комплексу Що входить у вартість м2? -Вікна з подвійним енергозберігаючим склопакетом -Двері вхідні броньовані еліт класу з МДФ-накладками та декоративним фрезеруванням -Міжкімнатні перегородки з керамічного блоку 120мм -Зовнішні стіни та міжквартирні перегородки з керамічного блоку 250 мм -Утеплений фасад пінополістирол 100 мм -Мідна електропроводка розведена по точкам згідно норм ДБН -Двоконтурний газовий котел та підводка газу до котла -Вода та каналізаційний стік заведені в квартиру -Встановлені лічильники газу, води та електрики -Стяжка з тепло-шумоізоляцій підлоги 100 мм -Чистова штукатурка стін -Оздоблення під’їзду та місць загального користування Вул. Руська 236 Б відділ продажів

Продаж 1-кім. з балконом та лоджією 45,8 кв.м. вул. Руська.

Продається 2-кімн малосімейка в цегляному будинку від ПТУ№9 (р-н колишнього Євробуду, Калинівського ринку), 2 окремі кімнати, жилий стан, санвузол роздільний, окрема кухня з коридору (є можливість відгородитись та все обєднати разом з балконом). По документам - повноцінна квартира (не гуртожиток). Встановлені додаткові батареї у великій кімнаті, для приготування їжі - електрична плита. Залишається все, як на фото. Поруч вся інфраструктура, зупинки транспорту, магазини, аптеки тощо.

2-кімн, окремі кімнати, вул Хотинська 47-б (Калинівський р-к, Євробуд)

ПРОДАМ 1 кімнатну квартиру на вулиці Ентузіастів 9-а, спільно - сумісного проживання. Загальна площа квартири 47 кв. м. Це двох кімнатна панелька по документах поділена на двох власників. Складається з двох житлових кімнат : 12 кв. м. + 15 кв. м. Продається окрема кімната 12 кв. м. та спільно сумісного користування з 1 сусідом : кухня - 8,7 м2 коридор - 7,2 м2 комора - 0,5 м2 ванна - 2,6 м2 санвузол - 1 м2 Квартира знаходиться в одному з найкращих районів міста, розвинена інфраструктура. Поруч парк, школи, садочки, базар. Внутрішня, тепла (сонячна сторона). Самий популярний поверх - третій)) Чистий охайний підїзд, НОВИЙ ліфт. Телефонуйте домовимося про перегляд. Вдалої покупки! Код обєкта: k108 328270 14. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/328270

1 кім квартира на Інтузіастів 23 м2
123...9
1 - 24 з 197 результатів