Продам 2-кімнатну новобудову по вул. Руській. Квартира ідеального планування, має загальну площу 77 м.кв., з яких кухня – 20 м.кв.., розташована на 6 поверсі, дев’ятиповерхового будинку. Дуже світла і тепла, а з вікон відкривається неймовірний краєвид. Квартира із справді якісним, класичним ремонтом. Усі меблі виконані на індивідуальне замовлення з масиву дерева. Вмонтована техніка підібрана високої якості та привезена з-за кордону. Новий котел на опалення та гарячу воду + тепла підлога. В будинку є відеоспостереження та працюючий по чіпах ліфт. Додатковими бонусами до квартири будуть: великий сухий підвал (9 м.кв.) та крита парковка для двох авто. В пішій доступності усі необхідні магазини, аптека, зупинки, садочок та багато іншого.

Руська вул., 219д

Новобудова в ЖК «Віденська брама». Вул. Руська - Фастівська. Тут все неймовірно, якісно, безпечно, комфортно… Квартира не дорого за кв.м та ще додатково виконано розводку електрики, опалення, стяжку, гіпсову штукатурку… це великий і «дорогий» бонус. Поверх 5-ий з 8-ми Будинок на етапі введення в експлуатацію і це не пусті балачки. Забудовник має слово та репутацію. Вартість без додаткових витрат.

Фастівська вул., 3

🏡Продається 2 км квартира в приватному будинку 📍вул Руська (в районі Фастівської лікарні) •Будинок окремий, одноповерховий, перекриття деревʼяне, дах накритий металочерепицею, 🔍Площа квартири - 64.4 кв.м •Індивідуальне опалення - газовий котел •До квартири є цегляний гараж 💵Ціна 56500$ 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Руська вулиця, 151
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

🏢Продається дворівневий пентхаус, загальною площею 78.3 кв.м. (житлова - 44.30кв.м., кухня - 11.9 кв.м.) ЖК «Kromax Bud», вул. Руська. • Квартира розташована на 9-10 поверхах. • 2 кімнати, 2 занвузли та 2 відкритих балкони. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома санвузлами на кожному поверсі. ✔️Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. ✔️На території комплексу є дитяча площадка, зони відпочинку. • Вигідне розташування - друга лінія від дороги. 💵Ціна 77000у.о. 📞050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #Продажновобудов #ПродажКвартир

Руська вулиця, 213Б

Історична частина міста. вул. Доброго кут вул Кобилянськоi. Квартира з незакінченим дизайнерським ремонтом. Поміняні всі комунікаціі , електропроводка , система опалення. Відреставрована столярка , антекварні пічки.

Доброго вул., 1

здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б

Продається 2 кімнатна новобудова по вул.Салтикова Щедріна, 1/ 5(під квартирою цокольне приміщення), 77,6/47,9/15,2 ,стан від забудовника, тепла підлога(кухня, зручності), інд.опалення.

Салтикова-Щедріна вул., 18

Двокімнатна квартира, розділена на дві частини – перепланована у ДВІ ОКРЕМІ однокімнатні квартири, з власними кухнями та санвузлами. Загальна площа – 87 м.кв. Перша частина займає площу 19 м.кв. – кухня-студія + санвузол. З сучасним ремонтом, меблями й технікою. Друга – 68 м.кв. – кухня-студія, кімната, роздільний санвузол. Незавершений ремонт, замінені двері. Можливо зробити вихід на вул. Руську (фасадний вхід), а також мансардний поверх. Ця квартира пропонує безліч можливостей для комфортного життя двох родин під одним дахом. Зручне планування дозволить кожній сім’ї мати власний простір і приватність. Даний об’єкт чудово підійде також для здачі в оренду та під комерцію. Додаткові переваги: високе горище, власний підвал; гараж; сарай. Не втрачайте можливість придбати цю унікальну квартиру!

Руська вул., 38

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 68 м2 з утепленою лоджією на зручному 2 поверсі престижної новобудови в Першотравневому р-ні за вул. Буковинська. Код квартири - #20456379 • 2 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія. Квартира з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима, гіпсова штукатурка стін, розведена електрика, встановлений котел та радіатори для індивідуального газового опалення, засклена лоджія, передбачений кошик для встановлення кондиціонера. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окремі просторі кімнати (14 м2, 15,76 м2), кухня-студія площею 21.34 м2, санвузол роздільний. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Буковинська, 62

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 60 м2 в ЖК від надійного забудовника в Першотравневому р-ні за вул. Будівельників. Код квартири - #12339553 • 7 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • ремонт. У квартирі спальна та дитяча кімнати з міжкімнатними дверима, кухня площею 12 м2 оздоблена кахлями та має вбудовані меблі і техніку (витяжна вентиляція, плита), сумісний санвузол оздоблений кахлями з душовою та якісною сантехнікою, індивідуальне опалення від газового котла, всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), зроблений ремонт з високоякісних сучасних матеріалів. Перегляньте квартиру на нашому сайті metr2.com.ua/2-k-kvartira-60-m2-z-remontom-io-za-vul-budivelnikiv Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Будівельників вул., 26

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 43,7 м2 з заскленим балконом навпроти кінотеатру Миколайчука в Першотравневому р-ні за вул. Каденюка (Чкалова). Код квартири - #23615237 • 3 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • суміжне планування; • централізоване опалення; • балкон; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), колонка на воду, жилий стан після косметичного ремонту. Квартира має суміжне планування – 2 мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, Окрема спальна кімната та суміжна вітальня з виходом на балкон. Компактна кухня площею 6 м2 має вбудовані кухонні меблі та техніку. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Продається повністю готова до проживання з меблями та технікою. Хороша транспортна розвязка та розвинена інфраструктура поряд: парк, аптеки, магазини, школа, лікарня. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Чкалова вул., 5

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 70 м2 з високими стелями та панорамними вікнами в частині 1 поверхового особняка румунської доби з присадибною ділянкою в центрі міста за вул. Маяковського у Першотравневому р-ні. Код будинку - #23578809 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • закрита територія; • жилий стан; • з меблями та технікою. Простора та затишна квартира має мебльовані кімнати, сумісний санвузол з якісною сантехнікою та душовою кабіною. У квартирі наявні комунікації (електрика, газ, вода, каналізація), а також є камін у спальній кімнаті, усі необхідні меблі та надійна побутова техніка. Крім того, є горище та підвал. Територія доглянута та огороджена парканом. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Івана Дзюби вул. (Маяковського), 4

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 60,18 м2 з практичним плануванням та утепленою лоджією в сучасній новобудові класу комфорт в Першотравневому р-ні за вул. Руська. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Код квартири - #23437049 • 7 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • введення в експлуатацію – 2024 р.; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), якісні вхідні двері та металопластикові вікна, поштукатурені стіни (старт), розведена електрика, залита чорнова стяжка. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне планування – 2 окремі кімнати, кухню площею 11,5 м2, санвузол роздільний з ванною кімнатою. Закрита облагороджена територія ЖК з можливістю паркувати авто. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Руська, 211

Продам 2 кімн квартиру 2/3 м.Чернівці в.Українська Площа 62м2.Інд опалення, газова колонка.Хороший стан. Ціна 52000 $ Нотар .оформлення ПОКУПЦЯ Ріелт 2% Тел.0674358563

Українська вул., 10

Від забудовника відділ продажу! 2х кімнатна новобудова в історичному центрі міста Чернівці, з можливістю придбати машино-місце в двоповерховому підземному паркінгу. Можливо РОЗТЕРМІНУВАННЯ платежів! Загалом у комплексі будується два будинки, усього 41 квартира. Також у будинку вже будуються підземні паркінги. Заплановане будівництво дитячого майданчика і спортивного майданчика. Будується комфортабельне житло у центрі міста. Адреса 58008, УКРАЇНА, Чернівецька обл., Чернівецький район, Чернівецька територіальна громада, м. Чернівці, вулиця Шептицького Андрея Митрополита , б.7. Земельна ділянка: 0.2532 га., 02.10 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово- розважальної інфраструктури. тел: Сергій Михайлович 0504341212

можливий продаж по єОселя
Шептицького Андрія вул., 7

Продається 2-х кімнатна квартира (чешка) на Білоруській, жилий стан, 56 м², 8 поверх, балкон та лоджия з гарним виглядом, доглянутий двір. Поруч школа, садочок, магазини та все необхідне. Ціна: 41900$ 0508390323 Посередник

Білоруська вул., 30

Продається 2-кімн. новобудова по вул. Чкалова, неподалік вул. Головна Частково рзоблений ремонт, стіни готові до покраски. Встановлена тепла підлога Розведена електрика Поставлений кондиціонер Плитка у ванній, також поставлені інсталяції Дві роздільні кімнати, гардеробна, кладова. В будинку люди живуть, газ іще не запущений. Деталі за телефоном.

Чкалова вул., 5

2-кімн. новобудова на стадії здачі в експлуатацію. Чорнові роботи уже зроблені. Світло та вода уже підключені. Декілька квартир уже проживають у будинку. Деталі за телефоном.

можливий продаж по єОселя
Герцена пров., 91

Квартира на Центральній площі Двокімнатна квартира з відкритим балконом в центрі міста. Капітальний ремонт 2000 року. Автономне опалення газове та електро. Найкращий другий поверх. Загальна площа 65 кв.м. До квартири відноситься підвал, та місце під авто у дворі. Будинок теплий, цегляний. Двір доглянутий, у дворі ресторан «Кнаус» Може бути хорошою інвестицією для оренди, або для проживання. Вигідне розташування будинка: поряд магазини, аптеки, сквери, кінотеатр, кав’ярні, ресторани, Центральна площа, Театральна площа, Турецька площа, Нова пошта, Ринок, школа, садочок зупинки громадського транспорту. Ціна $ 70000, або Ваша найкраща пропозиція. Перегляд даної квартири у зручний для Вас час. #0507210056 #ОльгаГайдутРієлтор #АгентствоНерухомостіАвеню

Поштова, 4

Продається 2-кімн. квартира, вул. Білоруська (р-н СШ #16). 2/2 (зверху горище), 47.2 м2. Частково ремонт (кухня та санвузол), пічне опалення, газова колонка. Місце для авто, також є сарай.

Білоруська вул., 58

2 кімнатна квартира в центральній частині міста, вул. Фучика, 5 хвилин до вулиці Кобилянськоі з окремим двором та гаражем. Загальна площа квартири 51 кВ.м.,дуже високий бельєтаж, жилий стан але квартира потребує ремонту, є великий підвал. Є можливість перепланувати на 1 кімнатну велику квартиру. Деталі та показ по домовленості.

Фучика вул., 17

Центр міста. Історична частина. Поруч кінотеатр, театр, Площа філармонії, Театральна площа, ресторани, бари , магазини, супермаркети, аптеки. Є можливість перепланувати, змінити цільове призначення під бізнес. Опалення: пічне (газ)

Заньковецької вул., 4

Продається 2 кімнатна новобудова по вул. Чкалова, забудовник «Місто Мрій». 4/10. 64 м2. Стан від забудовника, індивідуальне опалення, розведена електрика. Квартира продається по переуступці, на етапі здачі в експлуатацію.

Чкалова вул., 13

Продається 2 кімнатна новобудова( Чернівціжитлобуд) по вул. Кармелюка 21( р-н Жіночого Монастиря). 1/5. 67 м2. Стан від забудовника, індивідуальне газове опалення. Будинок зданий в експлуатацію.

Кармелюка вул., 21
1 - 24 з 220 результатів