ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 4 квартал 2024р. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

Руська, 236б

Продається 2-кімн.квартира у новобудові, ЖК “Компас” від БК “Водограй”. Може бути перепланування у 3-кімн. Будинок новий, зданий в експлуатацію. “Компас” це один із найкращих закритих комплексів у Чернівцях, де є облагороджена територія, освітлення, підземний паркінг, гостьова парковка, магазини; консьєрж та гостьова зона чи зона очікування з WiFi і т.д. 3-ій поверх, всі комунікації, індивідуальне опалення, газвовий котел (+тепла підлога), стяжка, штукатурка та ел.розводка, якісні вікна та двері. Площа квартири – 65.4кв.м. Ціна 90700у.о. Деталі 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості

Буковинська, 62

Новобудова в ЖК «Віденська брама». Вул. Руська - Фастівська. Тут все неймовірно, якісно, безпечно, комфортно… Квартира не дорого за кв.м та ще додатково виконано розводку електрики, опалення, стяжку, гіпсову штукатурку… це великий і «дорогий» бонус. Поверх 5-ий з 8-ми Будинок на етапі введення в експлуатацію і це не пусті балачки. Забудовник має слово та репутацію. Вартість без додаткових витрат.

Фастівська вул., 3
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 2 кімнатна новобудова по вул.Салтикова Щедріна, 1/ 5(під квартирою цокольне приміщення), 77,6/47,9/15,2 ,стан від забудовника, тепла підлога(кухня, зручності), інд.опалення.

Салтикова-Щедріна вул., 18

🏢Продається дворівневий пентхаус, загальною площею 78.3 кв.м. (житлова - 44.30кв.м., кухня - 11.9 кв.м.) ЖК «Kromax Bud», вул. Руська. • Квартира розташована на 9-10 поверхах. • 2 кімнати, 2 занвузли та 2 відкритих балкони. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома санвузлами на кожному поверсі. ✔️Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. ✔️На території комплексу є дитяча площадка, зони відпочинку. • Вигідне розташування - друга лінія від дороги. 💵Ціна 75000у.о. 📞050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #Продажновобудов #ПродажКвартир

Руська вулиця, 213Б

🏡Продається 2 км квартира в приватному будинку 📍вул Руська (в районі Фастівської лікарні) •Будинок окремий, одноповерховий, перекриття деревʼяне, дах накритий металочерепицею, 🔍Площа квартири - 64.4 кв.м •Індивідуальне опалення - газовий котел •До квартири є цегляний гараж 💵Ціна 52000$ 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Руська вулиця, 151

Історична частина міста. вул. Доброго кут вул Кобилянськоi. Квартира з незакінченим дизайнерським ремонтом. Поміняні всі комунікаціі , електропроводка , система опалення. Відреставрована столярка , антекварні пічки.

Доброго вул., 1

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 70 м2 з високими стелями та панорамними вікнами в частині 1 поверхового особняка румунської доби з присадибною ділянкою в центрі міста за вул. Маяковського у Першотравневому р-ні. Код будинку - #23578809 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • закрита територія; • жилий стан; • з меблями та технікою. Простора та затишна квартира має мебльовані кімнати, сумісний санвузол з якісною сантехнікою та душовою кабіною. У квартирі наявні комунікації (електрика, газ, вода, каналізація), а також є камін у спальній кімнаті, усі необхідні меблі та надійна побутова техніка. Крім того, є горище та підвал. Територія доглянута та огороджена парканом. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Івана Дзюби вул. (Маяковського), 4

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 68 м2 з утепленою лоджією на зручному 2 поверсі престижної новобудови в Першотравневому р-ні за вул. Буковинська. Код квартири - #20456379 • 2 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія. Квартира з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима, гіпсова штукатурка стін, розведена електрика, встановлений котел та радіатори для індивідуального газового опалення, засклена лоджія, передбачений кошик для встановлення кондиціонера. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окремі просторі кімнати (14 м2, 15,76 м2), кухня-студія площею 21.34 м2, санвузол роздільний. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Буковинська, 62

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 60 м2 в ЖК від надійного забудовника в Першотравневому р-ні за вул. Будівельників. Код квартири - #12339553 • 7 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • ремонт. У квартирі спальна та дитяча кімнати з міжкімнатними дверима, кухня площею 12 м2 оздоблена кахлями та має вбудовані меблі і техніку (витяжна вентиляція, плита), сумісний санвузол оздоблений кахлями з душовою та якісною сантехнікою, індивідуальне опалення від газового котла, всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), зроблений ремонт з високоякісних сучасних матеріалів. Перегляньте квартиру на нашому сайті metr2.com.ua/2-k-kvartira-60-m2-z-remontom-io-za-vul-budivelnikiv Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Будівельників вул., 26

Продам 2 кімн квартиру 2/3 м.Чернівці в.Українська Площа 62м2.Інд опалення, газова колонка.Хороший стан. Ціна 52000 $ Нотар .оформлення ПОКУПЦЯ Ріелт 2% Тел.0674358563

Українська вул., 10

Продається 2-кімн. новобудова неподалік від парку Шевченка! Площа WoW 84 м2! Дві роздільні кімнати, гардеробна, кладова. Зручний 2 поверх з 9! Квартира двостороння, майже повністю зроблений ремонт, стіни готові до оздоблення на ваш смак, є мармурові підвіконня, зроблена розводка е/е під світильника та розетки, вивід під кондиціонер! Встановлена тепла підлога У ванній вже готовий ремонт, а також вставлено інсталяцію! В будинку люди живуть, газ іще не запущений. Деталі за телефоном.

Чкалова вул., 5

Продається 2 кімнатна новобудова( Чернівціжитлобуд) по вул. Кармелюка 21( р-н Жіночого Монастиря). 1/5. 67 м2. Стан від забудовника, індивідуальне газове опалення. Будинок зданий в експлуатацію.

Кармелюка вул., 21

2 кімнатна квартира в центральній частині міста, вул. Фучика, 5 хвилин до вулиці Кобилянськоі з окремим двором та гаражем. Загальна площа квартири 51 кВ.м.,дуже високий бельєтаж, жилий стан але квартира потребує ремонту, є великий підвал. Є можливість перепланувати на 1 кімнатну велику квартиру. Деталі та показ по домовленості.

Фучика вул., 17

Центр міста. Історична частина. Поруч кінотеатр, театр, Площа філармонії, Театральна площа, ресторани, бари , магазини, супермаркети, аптеки. Є можливість перепланувати, змінити цільове призначення під бізнес. Опалення: пічне (газ)

Заньковецької вул., 4

Продається 2 кімнатна новобудова по вул. Чкалова, забудовник «Місто Мрій». 4/10. 64 м2. Стан від забудовника, індивідуальне опалення, розведена електрика. Квартира продається по переуступці, на етапі здачі в експлуатацію.

Чкалова вул., 13

Вигідна пропозиція! 2-кімнатна новобудова 8 поверх 65м2 Стан від забудовника, але в подарунок отримуєте проект дизайну цієї квартири! Всі комунікації підключені (світло, газ, вода), встановлено двоконтурний котел, є лічильники! Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Квартира по вул. Герцена, 91, чудова локація для проживання: добре розвинена інфраструктура поруч з будинком, облаштована прибудинкова територія дитячими майданчиками, є відкрита парковка та підземний паркінг! Є можливість придбати квартиру по переуступці ( без переплати податків) Ще більше інформації за телефоном

возможна продажа по єОселя
Герцена пров., 91

Продаж 2-х кімнатної новобудови по вул. Руській 219-Е (ЖК «Ріка»), 75 м2, 7 поверх, лоджия 9 м2 (може бути як 3тя кімната або зробити кухню-студію і 2 кімнати), стан від забудовника.

Руська, 219Е

Продається простора 2ух кімнатна квартира в новобудові по вул. Руській 219-Е (ЖК «Ріка») з великою лоджією 9 м2 (може бути як 3 кімната або зробити кухню-студію і 2 кімнати). Індивідуальне опалення, батареї, м/п вікна, вхідні двері, штукатурені стіні, лічильники.

Руська, 219Е

Терміново продаю чешку на Гравітоні Квартира потребує ремонту, зате чудова ціна

Руська, 251

Продаж 2 х кімн ( по плану ) квартири м.Чернівці, Руська ,центр , Район центральної площі (200метрів) Євроремонт, інд.опалення, всі зручності, Площа квартири 58м2 Просторий балкон, якісні м/п вікна. Ідеальний варіант для оренди,подобової оренди. Ціна 73500 дол БЕЗ КОМІСІЇ Є податок,(у власності менше 3х років) Все оформлення ПОКУПЦЯ 0674358563

Руська, 8

Продається 2х кімн квартира на Руській 226А перший поверх високий. В минулому це був гуртожиток. Потім його переробили під квартири. Косметичний ремонт, меблі , техніка. Опалення централізоване. Квартру дуже тепла . Гаряча вода - бойлер. Цей будинок без газу. На електриці, але є зкидка для мешканців. Поруч школа, садочок і все що потрібно для комфортного проживання. Є відеоогляд.

Руська, 226А

Продається 2-кімнатна квартира у новому ЖК "Comfort Hall" на вулиці Руська, поруч з "Меблі "Майя"". Будинок планується здати в експлуатацію наприкінці 2024 року. Квартира загальною площею 79,6 м² має зручне планування з кухнею-студією, яка може бути збільшена за рахунок однієї з спален, дотримуючись дизайн-проєкту. Стан квартири – від забудовника, але вартість включає готовий дизайн-проєкт. Разом із квартирою ви отримуєте комірку у підвалі площею 2,2 м². Комплекс пропонує мешканцям численні зручності: охорону, дитячий майданчик, спортивний зал та підземний паркінг. У безпосередній близькості знаходяться зупинки транспорту та магазини, що робить проживання тут ще більш комфортним. Ціна квартири 72000$. По переуступці, також можна розглянути варіанти розтермінування. Для перегляду квартири чи отримання додаткової інформації телефонуйте. Не втрачайте шанс стати власником сучасної квартири у комфортному житловому комплексі!

Руська, 229Б

Унікальна можливість придбати двокімнатну квартиру в новобудові Kromax Bud на вул. Руській 211 (р-н Фастівська/АТБ). Даний житловий комплекс знаходиться в затишному районі міста, де є все необхідне для комфортного проживання. Загальна площа квартири 64,19 м2 Поверх 6 (з 10-ти) з краєвидом на дві сторони будинку Не кутова, світла та сонячна, з просторим відкритим балконом Переуступка Вартість 65 000$ КОМПЛЕКТАЦІЯ КВАРТИРИ: -перестінки з цегли, цементна штукатурка технологія по маяках -розведення електрики -двоконтурний газовий котел та лічильники обліку -вхідні броньовані двері з двома замками -металопластикові вікна профіль Rehau з 5-ми камерним профілем, з енергозберігаючим двокамерним склопакетом та закачкою газу аргону -інтернет/телебачення оптоволокно У будинку передбачені підземний паркінг та комори, ліфт OTIS, відеоспостереження, променадна алея сакур, зелена зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики. Поруч вже зданий в експлуатацію комплекс. Не втрачайте можливості стати власником затишної квартири! Звертайтеся до нас за додатковою інформацією та запрошуємо на огляд квартири: 06******50 09******50

ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА 65м2 в завершеній новобудові вул. Руська 211
123...9
1 - 24 из 214 результатов