Продається затишна однокімнатна квартира у самому серці Черкас – на вулиці Смілянській, 2. Ідеальне розташування в центрі міста забезпечить вам зручний доступ до всіх необхідних сервісів та розваг. 🛠️ Простора кімната, світлі вікна та нейтральний дизайн створять атмосферу затишку та зручності. 🏢 Розташована на середньому поверсі девятиповерхового цегляного будинку, квартира забезпечена чудовим видом з вікон та тихим сусідством. 🔥 Особлива перевага – автономне опалення, що є справжнім рідкісним додатком на сьогоднішній день. Ви завжди будете мати повний контроль над температурою у вашому домі. Не упустіть свій шанс на комфортне життя в самому серці міста! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд цієї чудової квартири.

Смілянська, 2

Продается 2 ком. кв. по ул. Смирнова. Общая площадь: 52 м2; жилая; 30 м2; кухня: 8 м2. На 6/9/П дома. Теплая, уютная квартира, в отличном жилом состоянии. В квартире стоят металопластиковые окна, кухня облицована плиткой, с/у раздельный, также облицован плиткой, окна выходят на улицу. Отлично развита инфраструктура, рядом находятся магазины, остановка, школа, дет. сад, хорошая транспортная развязка. Возможен торг. Менеджер Наталья - 0631425433.

Смирнова Сержанта вул.

Продається квартира в новобудові на Митниці "Парковий на Дніпрі", по вул. Жужоми 4. 3 поверх 17 поверхового цегляного будинку, додатково утепленого та з індивідуальним лічильником на тепло. Комфортна однокімнатна квартира 43.5 м.кв. на невисокому третьому поверсі. Поверх вже засклений якісними склопакетами. На даному етапі ще можлива переуступка. Комфортний та сучасний будинок в престижному районі!

Жужоми Сержанта вул., 4

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Олімп. Квартира розташована в 2 секції на 6-му поверсі 9-ти поверхового цеглянго будинку. Загальна площа квартири 45,8 м.кв, кхня 13 м.кв, окрема кімната і простора лоджія Стіни з цегли додатково утеплені мінеральною ватою, панорамне скління балконів, підвищена шумоізоляція квартир - все для вашого комфортного проживання. Комплекс закритого типу, під охороною та відеоспостередженням, паркомісця безкоштовні, є наземні гаражів до продажу. Запрошуємо Вас на перегляд - телефонуйте. Без комісії АН!

возможна продажа по єОселя
Сумгаїтська вул., 15

Продаж 1-кімнатної квартири в центрі міста! Комфортний 3-й поверх, загальна площа квартири 52 м.кв, простора кімната, велика лождія. Новий будинок монолітно-каркасний. Стан квартири після будівельників: зроблена стяжка підлоги, встановлені радіатори, заведено 10 кВт електрики, опалення центральне з можливістю встановити лічильник тепла на квартиру, це економить витрати на опалення взимку. Панорамні вікна дають багато світла, але не жари, сонце тільки зранку. Вдале місце розташування будинку, поруч є все, д/садок, школи, магазини, ТРЦ, зупинки міського транспорту. Купуйте зараз по переуступці за вигідною ціною. Дом буде зданий в експлуатацію найближщим часом і вже в кінці літа можете розпочинати ремонт. Телефонуйте домовитись на перегляд. Комісія АН 2%

Благовісна вул., 210

Шукаєте квартиру в Черкасах для дружньої родини або як приміщення під власну справу? Пропонуємо вашій увазі 3 кімнатну квартиру абсолютно правильної прямокутної форми з 4-ма вікнами, які виходять на вулицю Лупиноса. Це мікрорайон «Зелена» - Квартира має три кімнати, дві з яких окремі, але є можливість зробити їх всі ізольованими, що дасть можливість кожному мати свій власний простір. - Квартира має 57м2, що дуже економно відобразиться на платіжках, маючи 3 кімнати платити як за двокімнатну квартиру. - Стан квартири житловий, є всі необхідні меблі та речі, але при бажанні можна покращити стан. Телефонуйте та записуйтесь на перегляди!

Лупиноса, 35

Продаж однокімнатної квартири на другому поверсі 17-ти поверхового каркасно-монолітного будинку. Квартира загальною площею 55,44 м.кв. Висота стелі 2,7 м. Передбачена окрема кімната площею 18 м.кв., кухня 14 м.кв., великий передпокій та сумісний санвузол. Велика засклена лоджія. Сонячна сторона. Передбачено встановлення лічильників на холодну, гарячу воду, електроенергію та лічильника поквартирного обліку тепла. Продаж по переуступці. Чекаємо на перегляди.

Смілянська, 48

Продається видова 1-кімнатна квартира в першій секції ЖК Рідний Дім. Будинок введено в експлуатацію, зареєстроване право власності, всі комунікації підведені, ліфти працюють, робляться ремонти.Лічильники на електроенергію, воду і газ поквартирні, встановлено котел на індивідуальне опалення. Будинок та територія на балансі ОСББ, квартира готова до ремонту вашої мрії. Співпрацюємо по всім державним програмам, сплачуємо всі свої податки. Запрошуємо на перегляд, слухаємо пропозиції. Комісія АН 2%

возможна продажа по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 101

Продам гарну квартиру в Південно-Західному р-н. Зроблено косметичний ремонт, замінена електрика, окрема каналізація. Великий балкон, встановлені грати на вікнах. В квартирі залишається з меблів все що на фото ( нова пральна машинка і нова витяжка, кухня, стіл, диван, шафа, бойлер) Встановлені лічильники на воду та газ. Тамбур зачиняється на 2 квартири. Тихий затишний двір, в дворі дитячий садочок, поруч школа, магазини, зупинки міського транспорту, аптеки, базар. Р

владелец
Продам квартиру

Дніпро, у одному з кращих районів міста - Казбет. Будинок введений в експлуатацію. Стоять лічильники на воду та електрику. Простора та зручна в плануваннi площа.

владелец
Праведницы Шулежко (Пушкина) улица, 33, Сосновский, Черкассы, Черкасская 40000.0 USD

ЖК в городе Черкассы

Продаж однокімнатної квартири на другому поверсі 17-ти поверхового каркасно-монолітного будинку за адресою вул.Смілянська, 48 Квартира загальною площею 55,44 м.кв. Висота стелі 2,7 м. Передбачена окрема кімната площею 18 м.кв., кухня 14 м.кв., великий передпокій та сумісний санвузол. Велика засклена лоджія. Сонячна сторона. Передбачено встановлення лічильників на холодну, гарячу воду, електроенергію та лічильника поквартирного обліку тепла. ПП Надія пройшла акредитацію, тому є можливість придбання квартири по державним програмам. Продаж по переуступці. Чекаємо на перегляди.

Квартира площею 55 м.кв. в новобудові. Центр. Можлива Є-Оселя

Шановні покупці, пропоную вам купити хорошу 3х кімн.кв в районі Шкільної. Вул. В.Чорновола 160/1, на першому поверсі. Абсолютно тихий спокійний район. Будинок знаходиться в середині кварталу. Поруч є все: магазини, школа, садочок, лікарня, пошта, університет, парк для прогулянок. Квартира щойно після ремонту. Ще ніхто не жив. Залишається вбудована кухня. Без балкону. Одна кімната (зал) прохідна. Санвузол роздільний. Можна завозити меблі, техніку і жити. Загальна площа 47м2. Продаж за дорученням. Ціна 40 000$ Комісія агентства 2%. Покупець сплачує всі витрати у нотаріуса : 2% + послуги нотаріуса.

Продаж 3х кім. квартири на ПЕРШОМУ поверсі

Продаж однокімнатної квартири на другому поверсі 17-ти поверхового каркасно-монолітного будинку за адресою вул.Смілянська, 48 Квартира загальною площею 55, 44 м.кв. Висота стелі 2, 7 м. Передбачена окрема кімната площею 18 м.кв., кухня 14 м.кв., великий передпокій та сумісний санвузол. Велика засклена лоджія. Сонячна сторона. Передбачено встановлення лічильників на холодну, гарячу воду, електроенергію та лічильника поквартирного обліку тепла. ПП Надія пройшла акредитацію, тому є можливість придбання квартири по державним програмам. Продаж по переуступці. Чекаємо на перегляди.

Смелянская улица, 48, Сосновский, Черкассы, Черкасская 40000.0 USD

Продаж 3 -х кімнатної квартири Це краща пропозиція по ціні і наповненню квартири Одне з найкращих планувань з квадратним коридором , двома балконами та кухнею 9, 4 м2 Стіни і стеля - потягнуті , потребують тільки щоб їх освіжили Підлога - по всій квартирі паркет в ідеальному стані . Не скрипить і не відходить С/у та ванна - обкладені плиткою Кухня - підлога та стіни по периметру в плитці В квартирі нема склопакетів - всі вікна деревяні Столярка по всій квартирі однакова Лічильники на газ і воду

Королева Академика улица, 32, Сосновский, Черкассы, Черкасская 40000.0 USD

Продається видова 1-кімнатна квартира в першій секції ЖК Рідний Дім. Будинок введено в експлуатацію, зареєстроване право власності, всі комунікації підведені, ліфти працюють, робляться ремонти. Лічильники на електроенергію, воду і газ поквартирні, встановлено котел на індивідуальне опалення. Будинок та територія на балансі ОСББ, квартира готова до ремонту вашої мрії. Співпрацюємо по всім державним програмам, сплачуємо всі свої податки. Запрошуємо на перегляд, слухаємо пропозиції по ціні. Є аналогічна квартира на 5 поверсі. Комісія АН 2%

ЖК Рідний Дім продаж видової квартири

Продається видова 1-кімнатна квартира в першій секції ЖК Рідний Дім. Будинок введено в експлуатацію, зареєстроване право власності, всі комунікації підведені, ліфти працюють, робляться ремонти.Лічильники на електроенергію, воду і газ поквартирні, встановлено котел на індивідуальне опалення. Будинок та територія на балансі ОСББ, квартира готова до ремонту вашої мрії. Співпрацюємо по всім державним програмам, сплачуємо всі свої податки. Запрошуємо на перегляд, слухаємо пропозиції. Є аналогічна квартира на 10 поверсі. Комісія АН 2%

Продаж чудової квартири в ЖК Рідний Дім

Продається трикімнатна квартира з ремонтом та меблями. Будинок розташований по вулиці Юрія Іллєнка (бувша Горького). Квартира знаходиться на середньому поверсі. Дві окремі кімнати та прохідний зал. Санвузол окремий. Будинок ОСББ, утеплений. Поруч маркет Делікат, зупинки громадського транспорту, дитсадок, школа.

Трикімнатна квартира з ремонтом та меблями район Депоту

Пропонуємо до продажу квартиру загальною площею 49 кв.м. Квартира у стані після будівельників. Можливе перепланнування. Краєвид у двір. В квартирі встановлені вхідні металеві двері, двухкамерні вікна, розводка електроенергії та горизонтальної системи опалення. Лічильники на воду, світло та індивідуальний лічильник на опалення. Будинок зданий в експлуатацію в кінці 2021 року, вже проживають люди та підключені всі комунікації. Також можливий продаж по програмі Є-Оселя. З приводу перегляду телефонуйте.

Квартира у новому будинку р-н Казбет

ПРОДАЖ просторої, теплої, охайної двокімнатної квартири в самому ЦЕНТРІ нашого чудового, зеленого міста! СТАЛІНКА! ПЕРЕВАГИ нашої пропозиції: - РОЗТАШУВАННЯ в самому Центрі, по вул. Небесної Сотні - ТЕПЛИЙ, цегляний будинок - ДВІ окремі, великі кімнати - ВИСОКА стеля (3м), дає відчуття простору і комфорту - ДВОСТОРОННЄ планування дає можливість зробити окремий вхід ЧУДОВА пропозиція як для проживання, так і для бізнесу... Вартість 40000 у.о, та Ваші пропозиції Менеджер Оксана 09******44, 09******76

Продаж ПРОСТОРОЇ двушки в ЦЕНТРІ!

Продам квартиру в клубному будинку , загальною площею 72,.3м.кв. Кухня 14 м.кв. Окремий великий санвузл ,гардиробна,балкон,великий коридор,кухня студія ,та дві окремі кімнати! Велике подвір"Я ,місце для автомобіля та дитячого майданчика! В будинку проживають люди ,будинок зданий в експлуатацію але є можливість купити по переуступці що значно заощадить ваші кошти ! Дах, металочерепиця (утеплений ),стіни теж !Квартира тепла та кофортна ,сонячна сторона ! Залиті поли ,розводка каналізації та води,встановлені якісні склопакети та батареї! Поруч магазини ,садочки ,школи ! Телефонуйте для показу у зручний для вас час!

Найвигідніша ціна у новобудові 72 м.кв.

Пропонуємо до продажу 2х кімнатну квартиру, яка знаходиться на першому поверсі чотирнадцятиповерхового цегляного будинку по проспекту Перемоги. Квартира у житловому стані, на стадії ремонту. Усі кімнати окремі. Встановлені нові двері, куплена нова керамічна плитка, усі вікна металопластикові. В квартирі є кладова. Встановлена електроплита. Балкон у гарному стані, засклений, під балконом є погріб. Повністю була заміна каналізаційного стояку. У будинку ОСББ. Дуже зручне місце розташування будинку, Поруч уся розвинена інфраструктура: дитячі садочки та майданчики, школи, супермаркети, відділення пошти та банку, поліклініка, лікарні та зупинки громадського транспорту. Запрошуємо на перегляди.

Продаж 2х кімнатної квартири біля "Епіцентру", р-н ПЗР

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ 2-кімнатноЇ квартири з гарним ремонтом в квартирі залишаються всі меблі. по вул.Грушевського. ( Центр міста! ) ( ПО ЦІНІ ОДНОКІМНАТНОЇ ) Квартира загальною площею 42 кв.м, на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку, має вдале і раціональне планування просторі кімнати Світла охайна кухня, суміжні просторі кімнати та балкон. Чисте парадне, хороші сусіди, зелений двір . У крокової доступності кращі торгово-розважальні центри, школа, гімназія, кілька дитячих садків, поруч безліч магазинів, прекрасна транспортна розвязка - маршрутки в усі кінці міста. Телефонуйте за вказаними телефонами в зручний для Вас час! Послуги Ан 2%

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ 2-кім. Центр міста !

Продаж двокімнатної квартири , в квартирі виконан великий комплекс капітальних робіт : замінені труби, укладено ламінат в кімнаті , укладена плитка в коридорі , кухні та в ванній кімнаті , закуплено ламінат в залу та плитка в туалет! В кухні та кімнаті замінено металопластикові вікна! В кімнаті пофарбовані стіни, в коридорі переклеїно шпалери! В кухні зроблено каркас з гіпсокартону , залишилось тільки натягнути натяжну стелю! Стеля відштукатурена та пофарбована в кімнаті, коридорі та залі , також замінено розетки ! Замінені міжкімнатні двері( наличники є в наявності , але не встановлені). Вікна квартири на школу та спортивний майданчик , 6 поверх. Не кутова ! Дуже зручне місцерозташування будинку: у дворі дитячий садочок та школа ! Вулиця Героїв Майдану, пзр!

Двокімнатна квартира , пзр

Продається квартира (євродвушка) в новому ЖК «Андорра», що розташована по вул. Смілянська 122 секція 4 (здана в експулатацію, та є всі документи на право власності). РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ, в подарунок розроблений дизайнерський проект. - Квартира на 10-поверсі 10-поверхового цегляного будинку. - Загальна площа 52,3 кв.м, простора спальня та вітальня разом із кухнею студією. - Висота стелі 2, 60 м., вид з вікон в двір. - Автономне газове опалення. Все для комфортного проживання знаходиться в пішій доступності . Ціна 39 999 $ (можливо під ЄОселю та інші програми)

Продається  євродвушка з ДИЗАЙНЕРСЬКИМ проектом
1 - 24 из 591 результатов