Дуже крута пропозиція продажу квартири в новому ЖК "Лагуна", закритого типу. Це вишуканий комплекс з особливою архітектурою, який поєднує в собі ідеал комфортного проживання у динамічному місті з розміреним і тихим життям на березі Дніпра. Проектувальниками та будівельниками приділена велика увага технічним характеристикам комплексу. Квартира розташована на другому поверсі десятиповерхового цегляного будинку, утепленого мінватою, з панорамними вікнами та індивідуальним газовим опаленням за рахунок двуконтурного котла. Квартра має дуже вдале планування: велика кухня-вітальня, з вікна якої можна бачити Дніпро, ванна, спальня та, що дуже зручно, гардиробна кімната. Біля будинку облаштований дитячий майданчик, а також місця для парковки. Ця картира варта вашої уваги, реальноому покупцеві-торг.

Героїв Дніпра, 6

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста. Квартира розташована на 16му поверсі з видом на місто. Загальна площа квартири 62 кв.м. можливо перепланувати в двухкімнатну. Квартира вже готова до ремонту. По всім питанням та переглядам телефонуйте.

владелец
Гоголя вул., 302

Продаю однокімнатну квартиру на седова. Розташована в панельному будинку. ПОВЕРХ ДРУГИЙ з можливих пяти, такий варіант непросто знайти. Велика кімната. Знаходиться у тихому, спальному районі. Є МАГАЗИНИ, близько САДОК та ШКОЛА, що дуже зручно для новоселів. Квартира з ремонтом.

Волкова вул., 95
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Ви давно мріяли про комфортну квартиру в центральному району міста? Тоді пропонуємо до Вашої уваги 1-кімнатну квартиру в центрі. Квартира ідеально підійде як для молодої пари, так і самотньої людини. Будинок вдало розташований у доглянутому дворі Загальна площа – 36 м². S вітальнею – 17 м², затишна кухня – 8,2 м². - класний вид на зелений двір, - вдалий 4-й поверх, - у дворі облаштовано новий дитячий майданчик, - встановлений безшумний ліфт, Залишається кухонний гарнітур з плитою, інші меблі під запит. Будинок розташований у затребуваному мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою. У хвилинній доступності: 2 дитячі садки у дворі, хороший ліцей через дорогу, весь громадський транспорт, всього в 5-ти хв. ринок, ТРК, алея для прогулянок. За документами повна готовність до угоди. Готові обговорити будь-яку форму розрахунку! Телефонуйте зараз для запису на перегляд!

Шевченка, 239

Продаж 1 кімнатної квартири в районі Зелена, квартира в житловому стані, склопакети, косметичний ремонт, санвузол кахель, є газова колонка, балкон заскленний, квартира не кутова. Всі документи підготовлені до продажу, ніхто не прописаний.

Самійла Кішки, 149/2

Продаєтся 1-к квартира по вул.Сержанта Жужоми 1. Квартира розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа квартири 53.5 м.кв., житлова 22.4 м.кв. В квартирі виконаний капітальний ремонт, євродвушка. Ванна кімната обкладена плиткою, бойлер, пральна машина, Bosh ванна та унітаз. Замінені склопакети, два кондиціонери, два телевізори. Залишаються кухонні меблі, холодильник, варильна поверхність, духовка та все в дитячій кімнаті і всі меблі в спальній кімнаті, мебльована прихожа. НЕ мало важно + своя кладовка 4 м.кв. на поверсі з документами. Встановлений лічильник на опалення. Квартира дуже тепла взимку, а влітку прохолодно. Закритий комплекс, велика парковка біля будинку, поряд Долина троянд, пляж, в центр піднятись - 10 хвилин. Екологічно чистий та тихий район міста Черкаси. Телефонуйте! Менеджер Василь Іванович.

Жужоми Сержанта вул., 1

Продається однокімнатна квартира в новому будинку в центрі міста по вул. Благовісна 210. Новий будинок, нові комунікації, сучасне планування, переважно молоді сусіди. Є можливість оформити по договору переуступки та оформити первинну реєстрацію вже безпосередньо на себе. Квартира доволі простора, загальною площею 57 м.кв., розташована в середині будинку, на 5-му поверсі, вікна виходять на Схід. Вікна додатково утеплені. В квартиру заведені всі комунікації. Завдяки горизонтальній розводці опалення можна буде встановити індивідуальний лічильник тепла на квартиру. Дизайн-проект в подарунок (фото прикріплені в оголошенні). Будинок монолітно-каркасний, утеплений, обладнаний двома ліфтами (грузовий та пасажирський), гарна локація, в пішій доступності Ринок, Дружба народів, ТРЦ Піонер, кафе, школи та дитячі садки на вибір, тощо.

Благовісна вул., 210

Продається 1 кім.кв в новобудові по вул. Героїв Дніпра 53/4, район центральної Митниці. Будинок вводиться в експлуатацію в серпні 2024року. Квартира в стані після будівельників. Висота стелі 2.75м. З балкона є вид на Дніпро. У квартиру заведено 10 квт електроенергії, а це означає, що є можливість встановити індивідуальне електричне опалення. Лічильник тепла на будинок. Ціна 42000$ Після введення в експлуатацію будинку, ціна квартири буде вищою.

Героїв Дніпра вул., 53/4

Продається однокімнатна квартира на середньому 9 поверсі, сімнадцятиповерхового будинку. З дуже гарним видом з вікна на алею та Дніпро. В квартирі зроблені чорнові ремонтні роботи, що зекономить кошти на перших етапах ремонту. Встановлені якісні вікна, радіатори, лічильники на воду та опалення. В будинку горизонтальна розводка опалення. Велика гарна лоджія. Будинок зданий в експлуатацію. Працюють ліфти. Сусіди інтенсивно роблять ремонти. Знаходиться в чудовій локації нашого міста, біля самого ТРЦ Дніпроплаза. Поряд з будинком є все необхідне: садочки, школи, магазини, ТРЦ, аптеки, парковка, мальовнича набережна Дніпра. Співпрацюємо по програмі єОселя та іншим державним програмам. Запрошую на перегляди!

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 32

Продаж сучасної затишної квартири в р-ні 700 річчя. Будинок цегляний та утеплений пинопластом 10 см. Дуже тепла, автономне електричне опалення, нові комунікації, сумісний с/у, великий балкон з панорамними вікнами, енергозберігаючи склопакети, лічильники на воду та електроенергію, будинок закритого типу, паркомісце, дитячий майданчик, буде створено ОСББ, можливо зробити своє планування. Дуже зручне розташування: поруч школа, садочки, зупинки громадського транспорту, магазини. Продаж може бути по переуступці. На фото проект. Показуємо в зручний для Вас час! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!

Добровольського вул., 26

Продаж однокімнатної квартирі в центрі Черкас по вул. Смілянській. Новий ЖК комфорт класу який полюбився всім якістю будівництва і правильним плануванням. Квартира знаходиться в 4й секції на 5му поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на місто. В 49 м.кв. вмістилася велика кімната 22м.кв. та гардеробна, яку можливо збільшити (або зробити кабінет). Кухня з балконом. Особливістю квартир в ЖК є широкі перестінки між квартирами (38 см), що дає додаткову шумоізоляцію. Перестінки в квартирі з цегли та газоблоку дають можливість швидко і якісно зробити перепланування. В будинку газове індівідуальне опалення, на квартиру вже встановлений свій лічильники. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 50% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом!

Смілянська вул., 122

Якщо ви мрієте мати власне житло з виходом на набережну Дніпра, то ЖК City Park у Черкасах, це чудовий варіант. ЖК City Park знаходиться по вул. Козацька зі своєю інфраструктурою та власним басейном. Із переваг ще додатково є підземний паркінг, цілодобова охорона та власний великий пляж з виходом на Дніпро. Це ЖК еліт-класу для справжніх цінителів. Висота стелі складає 2,7 метра, своє індивідуальне опалення, панорамні вікна з виходим на воду. Квартира загальною площею 50 м.кв. з вдалим плануванням, де можливо зробити кухню студію та велику кімнату з гардеробною. Ви будете задоволені цією квартирою! Дзвоніть!

Героїв Дніпра вул., 4/1

Продається квартира в районі «Миру» по вул. Чорновола. Квартира повністю мебльована та з побутовою технікою (бойлер, кондиціонер, холодильник, пральна машина). Все, що ви бачите на фото - залишається. У квартирі встановлені лічильники на газ, воду, світло. Є лічильник тепла на будинок. Вікна квартири не на сонячну сторону, але разом з тим вона світла. Дуже хороше місце розташування, поруч магазини, зупинка громадського транспорту, садочки та школи. До центру 4 хв на авто. Ціна 40000 у.о.

Вячеслава Чорновола вул. (Енгельса), 71

Продається однокімнатна квартира в будинку по чеському проекту район вулиць Чорновола та Шевченка, в тихому місці в середині кварталу. На зручному третьому поверсі в простому жилому стані. Загальна площа 34 м.кв., кухня 7.4 м.кв., цегляний теплий будинок. Ідеально для батьків або молодої родини. Дзвоніть, домовимось на перегляд!

Вячеслава Чорновола вул. (Енгельса), 7

Продажа 1комн. квартиры, по ул. Рождественской, 42-идеально под аренду. - Комфортный 7 этаж девятиэтажного кирпичного дома, - Общая площадь-28 кв.м., жилая-14 кв.м., кухня-6.3 кв.м. - В квартире выполнен косметический ремонт. - Остается мебель и техника. - Отлично развита инфраструктура-все в пешей доступности. - Квартира ИДЕАЛЬНО подходит для инвестиции- после покупки сразу можно заселять квартирантов. 25000у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Різдвяна вул., 42

Продается 1к квартира по ул. Калинина(Нижняя горовая)/Рождественская. 8/9/К. 39/23/7 кв. м. Квартира очень светлая и большая. Капитальный ремонт с использованием качественных материалов. Дверь бронированная, двойная. Пол в кухне, коридоре, кладовой-плитка, в комнате-ламинат, на балконе-"тёплый пол". Санузел и рабочая стенка на кухне-кафель. Электрический автомат-распределитель на все помещения. Счётчики на всё. Горячая вода есть всегда. Общедомовой счётчик-низкая плата за теплоснабжение. Новый Лифт. В пешей доступности: днепроплаза, речпорт, Велика Кишеня, рынок на Седова. Прекрасная инфраструктура и транспортная развязка. Кухню(МДФ), газовую плиту(Indesit), вытяжку, шкаф-купе остаются. 35 000 $ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Нижня Горова вул. (Калініна)

Продаж однокімнатної квартирі в центрі Черкас по вул. Байди Вишневецького. Новий ЖК комфорт класу який полюбився всім якістю будівництва і правильним плануванням. Квартира знаходиться в 3й секції на 9му поверсі, звідки відкривається прекрасний вид на місто. В 40 м.кв. вмістилася велика кімната 16м.кв. та 17 м.кв кухня-вітальня. Балкон засклений панорамними якісними вікнами. Особливістю квартир в ЖК є широкі перестінки між квартирами (38 см), що дає додаткову шумоізоляцію. Перестінки в квартирі з цегли та газоблоку дають можливість швидко і якісно зробити перепланування. Закрита територія будинку, з відео наглядом та 80% заселених сусідів. Ви будете задоволені цією покупкою! Дзвоніть за телефоном, розповімо детальніше! Ціна обговорюється з реальним клієнтом! Також можливий продаж квартири в іпотеку! єОселя

Надпільна вул. (Ільїна), 222

Продається 1к квартира, тепла і в жилому стані. Дах не протікає, не вуглова, на будинок стоїть лічильник тепла, поряд в пішому доступі 18 школа, садочок, супермаркети, лікарня та хороша транспортна розвязка. Відомості про квартиру: - Загальна площа: 33 м2. - Житлова площа: 17 м2. - Плоша кухні: 6 м2. - Висота стелі: 2,5 м. - Тип будинку: Панельний. - Тип опалення: Централізоване. - Вікна: Склопакети. - Плита: Газова. Для узгодження дня огляду або додаткових запитань телефонуйте. Агенство нерухомості Вектор.

Нечуй-Левицького вул., 14

Пропонується до продажу сучасна новобудова ЖК Парковий на Дніпрі. Квартира з ВИДОМ НА ДНІПРО. Здача в експлуатацію в цьому році. Будинок цегляний, утеплений мінеральною ватою 10см. Своя закрита територія з ігровим майданчиком. Квартира післябудівельників, функціональне планування, свій лічильник тепла, панорамні вікна. Розвинена інфраструктура : школа, садок, пляж, магазини, кафе, до центру 5хв. Агенція Нерухомості Вектор

возможна продажа по єОселя
Жужоми Сержанта вул., 4

Продається велика 1-кімнатна квартира в новому будинку в р-ні Митниця на вул. Припортова 32. Шикарний вид на місто! Будинок введено в експлуатацію. Документи на руках. Стан квартири після будівельників. Велика лоджія з панорамними вікнами, простора кухня. Встановлено лічильники на воду, горизонтальне розведення опалення дає можливість встановити індивідуальний лічильник тепла на квартиру! Відмінне розташування - поруч вся інфраструктура. Пляжі, зупинка, ТЦ, ресторани, аптеки, банки, школа та садок. Комісія Ан 2%

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 32

Пропоную Вашій увазі простору однокімнатку квартиру по вул. Гетьмана Сагайдачного в цегляному 9-ти поверховому будинку. Квартира зі зручним плануванням: є кладова, великий суміщений санвузол, простора кухня, зручна кімната з балконом. В квартирі все готове до ремонту та встановлення меблів, що дозволить Вам втілити всі свої дизайнерські ідеї в життя. Будинок ОСББ - в під`їзді завжди чисто і охайно. Квартира дуже тепла, комунальні платежі не великі - є лічильники на всі комунікації. Будинок має гарне розташування, в 50м зупинка транспорту, школа, садочок, заправка, магазини, аптеки, відділеня пошти. Телефонуйте - відповім на всі питання. Комісія АН 2%.

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 243

Кожен з нас шукає свій ідеальний варіан для життя - сучасний комплекс Сімейний Lux стане місцем, куди захочеться повертатися після виснажливого трудового дня. Якщо ви хочете придбати своє власне затишне житло, пропонуємо купити квартиру в ЖК Сімейний Lux, де ви зможе щодня насолоджуватися мальовничими краєвидами, могутнім Дніпром та свіжим повітрям і оцінити всю красу проживання в чудовому місті. Пропоную 1 кім. квартиру на 8-му поверсі 12-ти поверхового будинку, загальною площею 48кв.м, кухня- 14 кв.м. Квартира в стані- після будівельників. Індивідуальне газове опалення. Створено ОСББ. Працюємо з Е-ОСЕЛЯ! Елітний житловий комплекс включає в себе доглянуту закриту територію, з закритими автоматичними воротами, а житло в ньому комплексі відповідає передовим європейським стандартам. На території житлового комплексу розташовані дитячі ігрові комплекси з прогумованим покриттям і спортивні майданчики з тренажерами, а також пляж на березі Дніпра

Героїв Дніпра, 4

Житловий комплекс закритого типу "ГРАФСЬКИЙ" : центр міста, великий паркінг, все поряд - ринок, магазини, найкращі школи, спортивний комплекс, парк. Будинок не над дорогою. Всі комунікації вже працюють. Закритий двір, дитячий майданчик, охорона, паркінг. Квартира вдало перепланована - зараз тут кухня-студія, ізольована кімната, передпокій та велика гардеробна. Санвузол сумісний. В квартирі виконано сучасний, якісний ремонт, встановлено лічильники на все (і на опалення в квартирі), установлена вбудована кухня з побутовою технікою. Все нове, в квартирі ніхто не проживав. Чудовий панорамний вид на місто! Приходьте на перегляд та оцініть це все на власні очі!

возможна продажа по єОселя
Байди Вишневецького, 68/3

Квартира в елітному ЖК в центрі ЖК "Резиденція" - знаходиться в самому центрі міста із зручною транспортною розвязкою та необхідною інфраструктурою. У будинку є дитячий майданчик. Навколо будинку є наземний та підземний паркінг. * У будинку : салони краси, продуктовий магазин, кафе, стоматологія. Поруч із будинком розташовані: ТРЦ * Комплекс має утеплений фасад який обкладений керамічною цеглою. В квартирі передбачено автономне опалення. Є можливість перепланування у 2х кімнатну квартиру. ЖК має Свій закритий двір з охороною Тут є все необхідне для комфортного проживання

возможна продажа по єОселя
Гоголя вул., 261
1 - 24 из 261 результатов