Продаж трикімнатної квартири. Розташована на третьому поверсі в цегляному будинку. Будинок ОСББ. В квартирі потрібно зробити косметичний ремонт, а соме переклейку шпалер (в наявності). Всі меблі та техніка залишаються новим власникам. Додаткова інформація за телефоном

Нарбутівська вул. (Петровського), 156/1

владелец
Гоголя вул., 302

Продається 3-кімнатна квартира по вулиці Сагайдачного, 173/2, у районі "Пятихатки", на зручному 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Будинок розташований у тихому зеленому дворі, поряд з вулицями Нарбутівська та Різдвяна в місті Черкаси. Квартира має найкраще планування серед 3-кімнатних квартир у таких будинках. Загальна площа становить 62 м², житлова площа – 45 м². Усі кімнати роздільні, що забезпечує комфортне проживання. Квартира знаходиться у доброму житловому стані, частково зроблено ремонт у кімнатах та санвузлах. На підлозі в коридорі, кімнатах та на кухні покладено лінолеум. Ванна кімната та туалет облицьовані сучасною керамічною плиткою. Встановлено нові склопакети на вікнах, стелі вирівняні та пофарбовані водоемульсійною фарбою. Кухня також облицьована плиткою. Дуже зручне місце розташування будинку: у пішій доступності знаходяться магазини, ринок "Петровського", ЮріяФарм та зупинки громадського транспорту. Показ квартири можливий за домовленістю, ключі знаходяться в агентстві. Покупець сплачує комісію агентства у розмірі 2% від вартості. Вартість квартири – 35 000 у.о. Для детальнішої інформації та домовленості про перегляд, звертайтесь до агента з нерухомості 0931110091 Володимир

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 173/2
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаю 2 кімнатну квартиру в районі Сєдова- Різдвяна, по вул. Нижній Горовій (Калініна) 57. Квартира знаходиться на 5 поверсі нового 10 поверхового цегляного будинку, зроблено ремонт, є кондиціонер, бойлер, залишаються меблі( 2 шафи -купе, спальная з цільного масива дерева, м яка частина) та техніка. Всі вікна виходять на південну сторону, є засклений балкон і лоджія. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура - 2 школи та ліцей, дитсадочки, ТРЦ "Дніпроплаза", "Спортлайф", річпорт та міський пляж, ринок на Сєдова. Транспортна розв язка по вул. Припортовій. Квартира вільна, готова до продажу.

Нижня Горова вул. (Калініна), 57

Продаю 3 кімнатну квартиру в спальному мікрорайоні "Дніпровський". В квартирі 3 окремі кімнати, зроблений косметичний ремонт в кухні, с/в, встановлено склопакети. Важлива особливість - є 2 балкони. Ідеальний 3-й поверх. Поруч знаходиться 3 школи- 14, 25, 13, 2 дитсадочки, 2 супермаркети. Поруч зупинка транспорту ( маршрутка та тролейбус), аптеки, парковка з охороною. До Дніпра 1 км- пляж та риболовля.

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 253

Пропонується до продажу затишна та сучасна 3-кімнатна квартира на вулиці Гоголя-Митницька в самому центрі міста Черкаси. Квартира розташована на 5-му поверсі 9-поверхового панельного будинку і має загальну площу 71 квадратний метр. Дизайн квартири був виконаний з увагою до деталей, використовуючи якісні матеріали. Вона оснащена деревяною столяркою з ПВХ покриттям та якісною фурнітурою, склопакетами з максимальним енергозбереженням, а також натяжною стелею з відтінюючим профілем. Підлога в коридорі, у ванній, санвузлі та кухні облицьована керамічною плиткою, а в кімнатах - ламінатом 33-го класу виробництва Німеччини. Квартира простора та функціональна. У ній обєднана вітальня з кухнею, що дозволяє ефективно використовувати простір. З однієї з кімнат є вихід на великий засклений балкон з двома кладовими, з іншої - лоджія, яку можна використати як робочий кабінет. Всі електричні та санітарні системи повністю оновлені, включаючи труби, батареї, бойлери, душову, умивальник і унітаз. Квартира обладнана сучасними енергозберігаючими вікнами та має встановлену сигналізацію для забезпечення безпеки мешканців та якісні броньовані двері. Розташування квартири є дуже зручним, вона виходить на вулицю Гоголя і знаходиться в центрі міста, поруч з центральним ринком, магазинами, ТРЦ "PIONEER", будинком правосуддя, школою, дитячими садками та зупинками громадського транспорту. Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто шукає комфортне житло в центрі міста з усіма необхідними зручностями та зручним розташуванням. Показ за домовленістю, ключі в агентстві. Вартість 72000 у.о. Покупець сплачує комісію агентства 2 % від вартості.

Митницька вул. (Піонерська), 17/1

Продаж видової 3-х кімнатної квартири по вул. Нижня Горова в районі Вантажного Порту. Квартира має прекрасний вид на Дніпро, тому це ідеальний варіант якщо Ви полюбляєте милуватися чарівними заходами сонця. Є система сигналізації, лічильник світла з вимикачами на кожну кімнату, інтернет. Простора кухня, 2 балкони, суміжний санвузол, 2 спальні і кабінет (можна використовувати, як 3 спальню або ігрову), зал та гардеробна кімната. У квартирі залишаються меблі на 2 балконах, кухня, плита, декоративний камін, прихожа, комод, велике дзеркало, шафки у ванній кімнаті, бойлер, стелажі і тримачі для вішаків у гардеробній. В коридорі, кухні та ванній на підлозі плитка, в кімнатах - ламінат. Є кондиціонер. Тихі, спокійні сусіди. На будинок поставлений лічильник тепла. В будинку ОСББ. Повірені лічильники води в квартирі в 2023 році. Є домофон. Якісні склопакети, що забезпечує тепло у зимовий період року. Поруч вся інфраструктура: -красива набережна з пляжем -зупинка -ТРЦ Депот - дитяча поліклініка - поштомат -магазини -ательє -садочки -школи Запрошуємо закохатись в цю чудову, світлу, затишну, продуману до найменших деталей квартиру.

Нижня Горова вул. (Калініна), 135

Дуже крута пропозиція продажу квартири в новому ЖК "Лагуна", закритого типу. Це вишуканий комплекс з особливою архітектурою, який поєднує в собі ідеал комфортного проживання у динамічному місті з розміреним і тихим життям на березі Дніпра. Проектувальниками та будівельниками приділена велика увага технічним характеристикам комплексу. Квартира розташована на другому поверсі десятиповерхового цегляного будинку, утепленого мінватою, з панорамними вікнами та індивідуальним газовим опаленням за рахунок двуконтурного котла. Квартра має дуже вдале планування: велика кухня-вітальня, з вікна якої можна бачити Дніпро, ванна, спальня та, що дуже зручно, гардиробна кімната. Біля будинку облаштований дитячий майданчик, а також місця для парковки. Ця картира варта вашої уваги, реальноому покупцеві-торг.

Героїв Дніпра, 6

Пропоную до продажу 3х кімнатну квартиру в цегляному 9-ти поверховому будинку по бул. Шевченка 325. Це перехрестя бул. Шевченка та вул. В.Чорновола, в 2 хвилинах ходьби 2 поліклініка, стоматологія, ринок, супермаркети, Нова пошта №6, школа №5, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, нотаріус, відділення банку. Одним словом «все, що забажаєте». Квартира в гарному жилому стані, світла та затишна, в основному вікна виходять у двір. Всі 3 кімнати роздільні, загальна площа 69 м.кв., житлова 43 м.кв., площа кухні 8 м.кв. По всій квартирі встановленні склопакети, зроблені натяжні стелі, замінені радіатори, робоча зона кухні в плитці. С/в роздільний, в сучасній плитці, є бойлер. Балкон засклений та обшитий. В квартирі залишається все, як на фото. Телефонуйте. Показ за попередньою домовленістю.

Шевченка, 325

Продаж 2-ох кімнатної квартири в центрі міста по вул. Смілянська . Квартира знаходиться на 3-му поверсі. Цегляний будинок. Загальна площа 46 м2. Повністю мебльована, світла ,просторі кімнати, зроблений якісний ремонт, підлога -ламінат ,металопластикові вікна ( виходять у двір , не на проїжджу частину ) Хороші сусіди ! Хороша транспортна розв’язка , поруч вся необхідна інфраструктура : дитячі садочки , школи , пошта , аптеки , продуктові магазини , зупинки міського транспорту , ТЦ, відділення банків, центральний ринок та ін. Готові слухати пропозиції

Смілянська, 38

Продаж квартири по вулиці Нижня Горова. Розташована на четвертому поверсі цегляного пʼятиповерхового будинку. Зроблений хороший ремонт, є всі необхідні меблі та техніка. Дуже гарна інфраструктура, торговий центр, дитяче містечко Казка, зупинки громадського транспорту і т.д.. Додаткова інформація за телефоном

Нижня Горова вул. (Калініна), 27

Продається просторах 4-х кімнатна квартира на митниці по вул Гагаріна площею 86 м кв. Квартира розташована на зручному 2 поверсі 10 поверхового панельного будинку. В квартирі є 4 роздільні кімнати, кухня 9 м кв., великий коридор, є 2 кладові кімнати одна з яких 5,8 м кв. Є велика лоджія і балкон. Санвузол і ванна роздільні. В 3 з 4 кімнат в квартирі зроблений ремонт, замінена сантехніка, замінені склопакети. На підлозі в коридорі, залі та на кухні покладена плитка. В решті кімнат - лінолеум. Поруч школа, садок, магазини, в пішій доступності центр міста. Будинок ОСББ, в квартирі тепло, комунальні послуги мінімальні. Є лічильники на воду та лічильник на тепло на будинок. Запрошуємо на перегляд.

Гагаріна вул., 83

Пропоную до продажу 3 кімнатну квартиру біля Дніпра, район 700-річчя. Квартира в чудовому житловому стані: замінена проводка на мідну по всій квартирі, стеля потягнута, стіни вирівняні та пофарбовані, на підлозі ламінат, кухня та санвузол в плитці, утеплена по периметру, балкон та лоджія заскленні склопакетами. Загальна площа квартири складає 68 м.кв., всі три кімнати роздільні (зала 18 м.кв. та дві спальні по 12 м.кв.), простора кухня 10 м.кв. Ідеальне планування для родини з дітьми. Квартира розташована на 7му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. Вікна на дві сторони. Зі спальні відкривається прекрасний вид на Дніпро. Встановленні лічильники на все. Охайний підїзд. В пішій доступності знаходиться зупинка, школа №15, дитячий садок, дитяча поліклініка, супермаркет, пляж, площа 700-річчя. Розглянемо обмін на приватний будинок на Казбеті.

эксклюзив
Нижня Горова вул. (Калініна), 143/4

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста. Квартира розташована на 16му поверсі з видом на місто. Загальна площа квартири 62 кв.м. можливо перепланувати в двухкімнатну. Квартира вже готова до ремонту. По всім питанням та переглядам телефонуйте.

владелец
Гоголя вул., 302

Продаю однокімнатну квартиру на седова. Розташована в панельному будинку. ПОВЕРХ ДРУГИЙ з можливих пяти, такий варіант непросто знайти. Велика кімната. Знаходиться у тихому, спальному районі. Є МАГАЗИНИ, близько САДОК та ШКОЛА, що дуже зручно для новоселів. Квартира з ремонтом.

Волкова вул., 95

Ви давно мріяли про комфортну квартиру в центральному району міста? Тоді пропонуємо до Вашої уваги 1-кімнатну квартиру в центрі. Квартира ідеально підійде як для молодої пари, так і самотньої людини. Будинок вдало розташований у доглянутому дворі Загальна площа – 36 м². S вітальнею – 17 м², затишна кухня – 8,2 м². - класний вид на зелений двір, - вдалий 4-й поверх, - у дворі облаштовано новий дитячий майданчик, - встановлений безшумний ліфт, Залишається кухонний гарнітур з плитою, інші меблі під запит. Будинок розташований у затребуваному мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою. У хвилинній доступності: 2 дитячі садки у дворі, хороший ліцей через дорогу, весь громадський транспорт, всього в 5-ти хв. ринок, ТРК, алея для прогулянок. За документами повна готовність до угоди. Готові обговорити будь-яку форму розрахунку! Телефонуйте зараз для запису на перегляд!

Шевченка, 239

Продається 2-кімнатна квартира, площею 43,5 кв.м. розташована на 3 поверсі 5-поверхового панельного будинку в районі Дніпроплази. Стан квартири нормальний, у кожній кімнаті пластикові вікна, що виходять на дві сторони, нові міжкімнатні двері, кондиціонер, гаряча вода цілий рік. Балкон не засклений. Подвіря тихе, спокійне. Навпроти підїзду паркувальна кишеня. Квартира без обтяжень та боргів. У власності понад пять років. Один дорослий власник.

Нижня Горова вул. (Калініна), 47

Продаж трикімнатної квартири, 3/8/9/Ц Продається затишна трикімнатна квартира на зручному 8 поверсі, 9 поверхового цегляного будинку, тепла взимку, вікна на обидві сторони будинку, всі кімнати роздільні, загальна площа 64,4м2, кухня прямокутна 7,2м2, санвузол сумісний 4,3м2, лоджія засклена, балкон засклений, гарний краєвид на місто, лічильники в квартирі, якісні склопакети, в санвузлі виводи під бойлер. В підвальному приміщенні є особистий підвал. Найкраще співвідношення ціни та комфорту. Підійде для особистого проживання сім’ї, так і під інвестиції (є все необхідне, щоб здавати квартирантам). За детальною інформацією телефонуйте/пишіть, запрошуємо на перегляд. Гарна можливість жити в цегляному будинку, у власній квартирі з ремонтом. Чудове місцерозташування, перехрестя Капітана Пилипенка та Пастерівської Паркінг гостьовий, спокійні сусіди, РЕУ. Школи, садочки, зупинки громадського транспорту, ринок, супермаркети Вартість 65500дол, +2% рієлторських послуг АН INFICO, Анастасія, 0975173624

Пилипенка Капітана вул., 12

Продається 2-кімнатна квартира 46 кв м., на 3 поверсі. Навколо розвинена інфраструктура: школа, дит.садок, великий продуктовий ринок, магазини, зупинка громадського транспорту.

Толстого вул., 78

Приєднуйтесь до огляду цієї чудової трикімнатної квартири, розташованої в центральній митниці, за адресою: вулиця Гагаріна, 55. Загальна площа цієї квартири складає 68 квадратних метрів, а косметичний ремонт робить її дуже привабливою та затишною. Всю необхідну міську інфраструктуру легко знайти в непосредній близькості, що робить життя в цьому місці ще більш комфортним і зручним. Не втрачайте можливість стати власником цієї неймовірної квартири та насолоджуватися життям у самому серці міста!

Гагаріна вул., 55

Продається 2-кімнатна квартира. Будинок цегляний. Загальна площа – 44.8 кв.м; - хороший ремонт: вікна ПВХ, натяжні стелі, на кухні-фартух і в санвузлі плитка сучасного зразка, розведення водопостачання - пластик, встановлені лічильники на воду, новий сушка для рушників, нова колонка.

Гуржіївська вул. (Рози Люксембург), 48

Запрошуємо вас на оглядини цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку в місті Черкаси, за адресою: вулиця Сергія Амброса, 12, у відомому районі "Седова". Загальна площа цієї квартири становить 46 квадратних метрів, і в ній проведений косметичний ремонт. Квартира у чистому та охайному стані, з чистим підїздом і прекрасними сусідами. Планування кімнат роздільне "вагончиком". Розташування цієї квартири забезпечує легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури для комфортного проживання, зокрема дитячого садочка, школи, продуктових супермаркетів, базару та зупинок громадського транспорту. Не упустіть шанс стати щасливим власником цієї чудової квартири!

Сергія Амброса вул. (Орджонікідзе), 12

Ми запрошуємо вас на огляд цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на пятому поверсі девятиповерхового будинку в місті Черкаси, за адресою: вулиця Нижня Горова, 2. Загальна площа цієї квартири становить 68 квадратних метрів, а зроблений косметичний ремонт та покращене планування роблять її особливою. Квартира була перепланована з трьох кімнат на дві, щоб збільшити простір кухні, і цей процес був повністю узаконений. Розташування цієї квартири забезпечує легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури для комфортного проживання, включаючи дитячі садочки, школи, поліклініка, продуктові супермаркети, базари та зупинки громадського транспорту. Не пропустіть цю чудову можливість стати щасливим власником цієї прекрасної квартири!

Нижня Горова вул. (Калініна), 2

Продається 3к квартира загальною площею 116м.кв. Квартира розташована на 1 поверсі, цегляного будинку та має два входи. Вільне планування та висока стеля дає Вам можливість використати квартиру під аптеку, міні-маркет , стоматологічний кабінет, швейне виробництво або під студію танців. Є можливість збільшення площі на 100 м.кв. Телефонуйте! Перегляд за попередньою домовленністю.

Різдвяна вул., 50
1 - 24 из 651 результатов