Фонтан. ЖК "Акрополь". СК Гефест. Двокімнатна квартира 76м2 на комфортному 6 поверсі. Функціональне планування: кухня-їдальня, спальня з виходом на великий балкон, дитяча, вбиральня, простора передпокій і великий суміщений санвузол з теплими підлогами. Виконаний дорогий ремонт за допомогою якісних натуральних матеріалів від європейських виробників. Повна комплектація меблями та технікою. Ніхто не жив! Телефонуйте! Показ організуємо у зручний для Вас час! 328128

Фонтанська дорога вул., 25

Фонтан - 2-х ком. квартира с ремонтом в малоэтажном доме/ЖК 31 Жемчужина - 10 ст. Большого Фонтана. Малоэтажный дом с закрытой и облагороженной территорией, расположен в 5 мин ходьбы к морскому побережью. Полноценная планировка: две отдельные комнаты (спальня и детская) и просторная кухня 13 кв.м. В спальне установлен вместительный шкаф. Квартира комплектована мебелью и техникой. Большая прихожая. Санузел(душ) совмещен. Красивый вид на частный сектор! В данном комплексе от "Kadorr Group" редко продаются квартиры, в особенности 2-3комнатные, обратите внимание! На территории комплекса есть большой супермаркет Сильпо, аптека, кофейня. Во дворе детская площадка. К Аркадии 5-7 мин езды на машине. Звоните!

Фонтанська дорога  вул., 58/1

Двухкомнатная , дизайнерская квартира в малоквартирном ЖК 31 Жемчужина на 10 ст.Фонтанской дор. Дом небольшой этажности, с закрытой и облагороженной территорией. В 5 мин пешей прогулки к морскому побережью! Выполнен стильный, современный ремонт. В квартире все продумано до мелочей. По планировке: две отдельные комнаты , просторная кухня, гардеробная, с/у (совмещен, душ). В гостиной дополнительно разместили большой шкаф купе. Продажа со всей мебелью и техникой. Окна во двор. В этом комплексе редко продаются 2-3комн квартиры, потому что тут комфортно жить, и зачастую отсюда никто не уезжает. На территории комплекса есть большой супермаркет Сильпо, аптека, кофейня. Во дворе детская площадка. К Аркадии 5-7 мин езды на машине. Детали по телефону.

Фонтанська дорога  вул., 58
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

4-х кімнатна квартира з ремонтом у спецпроекті на 4 Фонтану Один із найулюбленіших районів міста, парк у пішій доступності, вся інфраструктура поряд. Зручний для життя поверх, вантажний та пасажирський ліфт. У будинку є Таврія. Будинок газифікований , це велика перевага для вісотного будинку За плануванням: 3 окремі кімнати, одна прохідна, простора кухня, збільшена за рахунок розкритої лоджії. Роздільний санвузол з душовою кабіною, пральня . Три засклені лоджії. Квартира двостороння, з видом на церкву та у бік Фонтанської дороги. Перед вікнами багато зелені та світла. Виконаний капітальний ремонт, продаж з усіма вбудованими меблями та технікою. Нова проводка, сантехніка, встановлені фільтри для води. На підлозі в кімнатах дубовий паркет, в коридорі, кухні та санвузлах - плитка. Приємна затишна квартира для життя. Готові продати за державними програмами (постанови, е-відновлення) Телефонуйте Код: 331710

Фонтанська дорога вул., 19

Продается 3-комнатная квартира в самом желаемом районе для жизни на 6 ст. Фонтана. Фонтанская дор/ Экономический переулок. Расположена на среднем этаже в кирпичном доме. Отличная планировка для жизни: 3 раздельные спальни и кухня-гостиная. Площадь кухни увеличена за счет раскрытия лоджии. Есть просторная гардеробная, 2 санузла. В одной спальне есть выход на застекленную лоджию, с которой открывается красивый вид на город и море. В коридоре, на кухне, в санузле установлен теплый пол. Выполнен современный качественный ремонт в светлых приятных тонах. При ремонте использовались исключительно дорогие и качественные материалы. Квартира очень светлая и приятная, с благоприятной аурой. Есть генератор. Рядом садики, школы, магазины, в шаговой доступности остановки общественного транспорта. Идеальный вариант для жизни дружной семьи! Звоните, не упустите свою квартиру.

Фонтанська дорога  вул., 16/8

Квартира в отличном районе,рядом школы,садики,магазины ,остановка транспорта.Все комнаты раздельные,три лоджии,ванная и туалет раздельные.Дом газофицырован.В квартире частично выполнен ремонт,окна МТП, балконы застеклены,проводка поменяна,залита стяжка,поменяны трубы.

Фонтанська дорога вул., 45

Продам 3-комнатную квартиру в сталинском доме на 7 ст. Большого Фонтана. Просторная квартира 71 кв.м. Квадратная прихожая, гостиная и две спальни, балкон. Квартира требует ремонта, но она в жилом состоянии. Горячая вода- колонка. Есть возможность сделать современную квартиру с большой кухней-студией и двумя спальнями. Просторная парадная. Тамбур на две квартиры. Широкий двор. Отличный район. Хорошая инфраструктура и транспортная развязка.

Фонтанська дорога  вул., 20

От хозяина. Без посредников. ЖК Аквамарин. 16 ст. Большого Фонтана. Золотой Берег. 20 этаж с двумя террасами. Квартира в сданном жилом комплексе, в секции 3А. Красивый новый дом, морская сторона. Прямой панорамный вид на море со всех окон и террас. Общая площадь 95,4 м2 = 74,4 м2 + 21 м2 террасы. Высота потолка 3 метра. Пешком 5 минут до пляжа Золотой Берег. Охраняемая и благоустроенная территория, подземный паркинг, крытый бассейн, фитнес, магазины, транспорт, развитая инфраструктура. Без ремонта. Цена 97 тыс. у.е. (звонить на Viber).

владелец
Фонтанська дорога  вул., 124

Предлагается к продаже 2 комнатная квартира в хорошем, комфортном для проживании районе на 6 станции Фонтана. Зона кухни и гостиной в одном пространстве. МПО, ламинат на полу. Кухонная мебель, газовая плита с духовкой, газовая колонка. Кондиционер. Холодильник. Стиральная машина. В зоне спальни - зеркальный шкаф - купе и кровать. С/у с ванной, совмещен. Есть балкон. Квартира ощущается просторной, есть свободное пространство.

Фонтанська дорога вул., 45

ВІДЕООГЛЯД ВІДПРАВЛЯЄМО ПО ЗАПИТУ! У продажу сучасна двокімнатна квартира в ЖК "Акрополь" від будівельної компанії "Гефест". Це новий житловий комплекс комфорт-класу в Приморському районі поблизу парку Перемоги – одному із найзатребуваніших районів міста. Близькість моря, Аркадії та всієї необхідної інфраструктури зроблять життя в цьому будинку дуже комфортним. У квартирі виконаний гарний ремонт у світлих тонах із високоякісних матеріалів. Функціональне планування - велика кухня-вітальня, 2 окремі спальні, вбиральня та санвузол. Квартира дуже світла та затишна, укомплектована меблями та технікою. Цікава пропозиція в шикарній локації для комфортного сімейного життя в Одесі. Дзвоніть, організую для Вас перегляд!

Фонтанська дорога вул., 25

У продажу стильна та модна квартира у житловому комплексі бізнес-класу на Фонтані. ЖК 31 Перлина, Фонтанська дорога/10 станція Великого фонтану. У квартирі виконаний якісний дорогий ремонт у світлій кольоровій гамі, фактурна штукатурка, дорога сантехніка, плитка, тепла підлога, 2 санвузли. Внутрішня деревяна столярка. Всі меблі та техніка від провідних виробників на замовлення. Система аквастоп, пожежна сигналізація та охоронна система. Квартира двостороння, розташована на 5 поверсі, з видом на море. Перепланована на кухню студію та спальню. Все якісне та нове. У квартирі ніхто не мешкав. За додаткову плату пропонується місце у паркінгу. Гарний ландшафтний дизайн прибудинкової території, розкішне підсвічування на ніч. Упорядкована територія, що охороняється. Найближчі найкращі міські пляжі, Аркадія, парки, ресторани, респектабельний приватний сектор. Охорона, паркінг, дитячий та спортивний майданчики. Телефонуйте! Краще один раз побачити, аналогів немає!

Фонтанська дорога  вул., 58/1

Лучшая локация - все рядом: Парк Победы, Аркадия, Море, Дворец спорта, Ботанический сад, ТРК Сады Победы, Гагарин Плаза, Кадорр-мол... В продаже большая 1ком квартира, в новом сданном ЖК Акрополь, от одно из лучших застройщиков СК Гефест. Квартира общей площадью 47м.кв., расположена на видовом 16/24этаже. Одна из лучших планировок, просторная спальня с гардеробной, большая кухня с выходом на балкон. Боковой вид моря. Переуступка Цена лучшая в этом ЖК 44,650тыс.у.е.

Фонтанська дорога вул., 25и

Когда Я знаю ,что выгодно и там - где нужно ! Квартира в одном из САМЫХ лучших малоквартирных жилых комплексов Одессы, подземный паркинг, лифт спускается в паркинг, что Важно и удобно для семьи. Дом премиум класса , квартира расположена на одном из самых востребованных этажей. Общая площадь 100 кв м, правильной и рациональная планировка. - с тремя раздельными комнатами ; - кухня гостиная, оборудованная встроенной мебелью и техникой. - раздельный с/у; - установлена ванная; - теплые полы; - два балкона - двухсторонняя - внутри дома Близость моря в 5 минутах пешком , парк. Большой супермаркет расположен на территории комплекса. Лучшие пляжи в пешей доступности. Охраняемая территория 24/7, фейс контроль. В доме установлена своя котельная,, в квартире газовая плита. При ремонте были использованы только качественные и дорогие материалы. Ваш Агент по недвижимости Татьяна Дерли . Всегда Рада помочь.

Фонтанська дорога  вул., 58

двокімнатна квартира , в новому Клубному Будинку Консул , загальной площою 71,7м2, розташована на 4 поверсі 7 поверхового будинку станом від забудовника. КБ «Консул» – сучасний клубний будинок, розташований у курортному районі Одеси, за 700 метрів від моря на 10 ст. Великого Фонтану. 7-поверховий будинок збудований з червоної цегли, виконана шумоізоляція внутрішніх та зовнішніх стін, покрівля – з натурального іспанського сланцю. Опалення -АГВ З вікон з панорамним склінням відкривається чудовий вигляд. Система «Розумний дім». Встановлено безшумні ліфти. Цілодобова охорона та відеоспостереження, консьєрж сервіс. Закрита територія з ландшафтним дизайном, дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку, барбекю, велопарковками. Підземний паркінг. Поруч чудово впорядковані набережні та пляжі, кафе, супермаркети, а також всі необхідні для комфортного життя заклади. Біля комплексу зупинки трамвая та маршрутного таксі. ID 212967107

Фонтанська дорога  вул., 62-К

3-кімнатна квартира 127 м2 в ЖК Підкова вул. Фонтанська дорога 49, 6.5 станція Великого Фонтану. Закритий охороняємий комплекс. Цегляний будинок. Три роздільні великі кімнати. Простора кухня-вітальня. Два санвузли (ванна, душова кабіна), три відремонтовані балкони. Дві обладнані кладовки-гардеробні. Cередній поверх, грузовий та пасажирський ліфти. В квартирі укладений паркет, кухня та передпокій - імпортна плитка, стіни пофарбовані. Обладнана вбудована кухня, фільтр води. В наявності запасні матеріали до ремонту: всі види плитки, паркет. До квартири належить також кладовка з документами в тамбурі на поверсі. Свій теплолічильник на квартиру. Квартира обладнана сигналізацією МВС, відеодомофон. Гостьовий та підземний паркінг, позаду будинку охороняємі паркомісця. Зручний для проживання район. Поруч уся необхідна інфраструктура. В будинку два продовольчі магазини, приватний дитячий садочок, багатопрофільний медичний центр Taurt Medical де можливо заключити декларацію з сімейним лікарем. ID 212-903-655

Фонтанська, 49

Продам на 4 Фонтану (район Сегедської) двосторонню двокімнатну квартиру 78 метрів з терасою площею 38 метрів у будинку з червоної цегли з 3 вбиральнями з індивідуальним опаленням (газ та електро), 2 санвузлами, кімнати 16,3 та 15, з кухні. вихід на терасу 38 метрів, ремонт 2022 року, плитка іспанська, ламінат в кімнатах, ванна та душова кабінка, встановлений газовий котел, 2 бойлери, посудомийка, дизайнерська кухня, планували грамотно для себе, тераса обладнана для відпочинку, облицьована повністю плиткою техніка вся залишається. Заходь і живи. Підземний паркінг добудовується, місце для машини біля будинку, можливість придбання комори додатково. ID 212-962-499

Фонтанська, 6А

Простора трикімнатна квартира в ЖК Підкова, квартира загальною площею 120м2, три роздільні кімнати. В квартирі виконаний якісний ремонт, є всі меблі та побутова техніка. Закрита охороняєма територія, поблизу супермаркети, дитячі садочки та школи, поряд продуктовий ринок. ID№ 212-942-027

Фонтанська, 49/1

2 кімнатна квартира в Київському районі, ЖК Аквамарин. Загальна площа - 59 м2. Вільне планування, що дає можливість зробити як двокімнатну та і однокімнатну квартиру. Стан квартири від забудовника. З квартири відкриваєть прямий вид на море. В квартирі панорамне скління, що дає багато світла в квартиру. Квартира розташована на 14 поверсі 24 поверхового будинку. Технологія будівництва монолітно каркасна з заповненням стін газобетоном.Територія комплексу знаходиться під охороною та відеонаглядом. Проведено ланшафтний дизайн території, є зони відпочинку. Є підземний паркінг. Локація квартири дозволяє за 5 хвилин дійти до моря, за 10 хвилин дійти до Дубової рощі, за 20 хвилин доїхати до центра міста. Поряд розташовані супермаркети, торгівельні центри, школи, дитячі садки. ID212-957-230

Фонтанська, 118

3-кімнатна квартира у новому будинку на високому поверсі, з чудовим та якісно виконаним ремонтом. Прогресивне планування квартири дозволить прийняти всю грамоту дизайнерського ремонту. Квартира розпланована на велику кухню-вітальню, три окремі спальні, два санвузли укомплектовані всім необхідним. Оформлення стін, підлоги та стелі, розташування меблів, виразно обіграє велике панорамне скління. Двостороннє розташування квартири, доступ з кожної спальної кімнати на свій відкритий балкон, з прекрасними видами на місто, море. ID 212880921

Фонтанська, 25

Однокімнатна квартира в житловому комплексі Акрополь. Перший будинок уже зданий. Квартира розташована на 4 поверсі 26 будинки. Загальна площа 46 м2. Вікна виходять у внутрішній двір. У квартирі зроблено ремонт у світлих тонах із дорогих матеріалів. Територія комплексу закрита, охороняється, ведеться відеоспостереження. Є підземний паркінг, гостьовий паркінг, спортивний майданчик, дитячий майданчик, затишний внутрішній двір. Зручна транспортна розвязка, поруч супермаркет, магазини, кафе, школа, дитячий садок, університети, спортзал, салони краси, нова пошта, аптеки, торгові центри, банки. У 5 хвилинах пішої доступності знаходиться парк Перемоги. У 20 хвилинах пішої доступності знаходиться Аркадія, море, Траса здоровя. ID 212651841

Фонтанська, 25

Двокімнатна видову квартиру ЖК Аквамарин на Фонтанській Дорозі. Розпланована на кухню + студію (можна розділити) та велику спальню з панорамним склінням, загальна площа 77.4 м2. Будинок зданий в експлуатацію, сусіди поверхом вже живуть. Квартира дуже світла та видова. Пляж Золотий берег в 3 хвилинах ходьби неспішним кроком, великий торговий центр Таврія біля будинку. Залишилося кілька видових квартир у цій секції від забудовника за вищою ціною (від 1400 за м2 видові кв) AQUA MARINE - це сучасний житловий комплекс бізнес-класу, на 16 станції Великого Фонтану, це мальовничий куточок Одеси, за 400 метрів від моря. Відсутність шуму та міської метушні, швидкісних магістралей, висотної забудови, приватний сектор навколо – це все, що потрібно для щасливого життя біля моря. Комплекс складається із трьох будівель висотою від 20 до 24 поверхів, будується із застосуванням сучасних інженерних рішень. Кожен будинок обладнаний сучасною газовою даховою котельнею. Безперебійну роботу житлового комплексу забезпечує дизельгенератор. Насосні станції з накопичувальними резервуарами забезпечують безперебійну подачу води на весь комплекс. Кожна секція житлового комплексу обладнана безшумними швидкісними пасажирськими та вантажними ліфтами. У Квартирі закінчується ремонт, залишилися дрібниці і до сезону ціна збільшуватиметься. ID211570406

Фонтанська, 118а

2-кімнатна квартира в житловому комплексі Аквамарин, розташована на 16 станції Великого Фонтану. 2 поверх, загальна площа 86 м2, два виходи з квартири на велику терасу. Вільне планування. Жвава інфраструктура, все є поруч. Якісні матеріали та будівельні роботи на високому рівні. Благоустрій території цього комплексу вражає. Все підкреслює елітарність та смак. №212804457

Фонтанська, 118а

1-кімнатна квартира в ЖК Акрополь з авторським ремонтом. З якісною сантехнікою, плиткою, дверми скритого монтажа. Квартира с балконом та видом на море та парк. «Акрополь» – двосекційна 26-поверхова будівля, яка виконана в стриманому стилі «сучасна класика» з елементами тематичного грецького декору, що органічно доповнює навколишній архітектурний вид міста. Він розташований в затишній локації поблизу найпопулярнішого парку Перемоги і навчальних закладів. Прибудинкова територія з облаштованим дитячим майданчиком і озелененням – важлива частина ЖК «Акрополь» для комфортного і корисного дозвілля дітей та дорослих. На території комплексу ростуть багаторічні дуби, занесені в список ЮНЕСКО, завдяки яким тут створюється унікальна атмосфера єднання з природою. Сучасний дитячий майданчик і зони відпочинку також стануть гарною можливістю, щоб діти проводили бiльше часу на свіжому повітрі, гралися і займалися спортом, а дорослі – повноцінно відпочивали. ID 212762494

Фонтанська, 25

2-кімнатна квартира (євродвушка) 48 м2 в ЖК Акрополь на 5 ст.Фонтану. Затишна та світла квартира на 8 поверсі. Квартира з балконом, південно-східний бік світла, вид на Черняховського, який не забудується. Дві окремі кімнати та кухня-студія. У квартирі виконано дорогий якісний ремонт. Всі меблі на замовлення, вбудована техніка та дорога сантехніка. Тепла підлога та багато місць для зберігання. Посудомийка Bosh, індукційна варильна поверхня, духова піч, вбудована витяжка, холодильник No frost, з додатковою нульовою зоною, пральна машина з комплекту пральна-сушарка, кондиціонер. Сантехніка Gappo, душова система з термостатом, тепла стіна у ванній кімнаті. Ремонт робився для себе, все продумано до дрібниць. Найкращий район міста. Поруч море, Аркадія, Парк Перемоги та до центру рукою подати. ЖК бізнес-класу, із закритим двором, що охороняється, і цілодобовим відеоспостереженням. Двохрівневий паркінг з великою кількістю паркомісць. У кожній парадній 3 ліфти, консьєрж та своя обслуговуюча компанія. ID 212893252

Фонтанська, 25
1 - 24 из 982 результатов

География, Одесса