Продаж 1 кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом у новобудові ЖК Львівський квартал, по вулиці Січових Стрільців, місто Стрий. Розташована на 3-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 42.8 м2, житлова 15.2 м2, кухня 14.9 м2. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги 4-х зонний(ванна, коридор, кухня, балкон. У спальні та гардеробний паркет. Гардеробна обладнана спеціалізованою витяжкою. Дороге освітлення (світильники), в спальні та у ванні додаткова підсвітка. В квартирі виключно нова техніка чорного кольору Samsung. Є сигналізація. Планування частково змінене, додалась гардеробна. Є можливість докупити паркомісце. Крута локація, близько до центру міста. Код об`єкту 13254.

возможна продажа по єОселя
Січових Стрільців, 2а

🔥🔥🔥🔥ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ🔥🔥🔥🔥 🔥🔥🔥🔥🔥АВТОРСЬКИЙ ПРОЕКТ🔥🔥🔥🔥🔥🔥 🏢Продаж 2-кімнатної квартири в м Стрий. Ближній центр! 💲💲Ціна 59 500💲💲 👌В квартирі виконано новий ремонт авторського проекту! ✔Продається з усіма меблями та побутовою технікою. 🔸️Світла, простора та дуже тепла, в добротному цегляному будинку на високому фундаменті, 1й поверх, товщина стін 60см. В квартирі якісний капітальний ремонт завершений в 2024році. Тобто придбавши дану квартиру, саме ви проживатимете вперше після ремонту!!! 3-поверховий будинок в якому всього лише 12 квартир та окремий двір закритого типу, що має велику перевагу серед інших квартир у місті. ✔Присутня вся необхідна побутова техніка (пральна, сушильна та посудомийна машини, мікрохвильова та духова піч, вбудований холодильник, індукційна варочна поверхня, телевізор). 👌Індивідуальне опалення та підігрів підлоги всієї квартири забезпечить тепло та комфорт в холодну пору року! Також встановлено двотарифний електричний лічильник. В будинку домофон. Присутня кладова в підвалі. 📌Загальна площа 49 м.кв. 📌Кухня-Вітальня 26.7 м.кв. 📌Спальня 15.8 м.кв. 📌Санузол 3.0 м.кв. 📌Гардероб 👍Тиха вулиця у пішій доступності до самого центру міста. Біля будинку присутнє місце для автомобіля! ❗️❗️❗️Якщо ви у пошуках дійсно доброї та затишної квартири, то ця пропозиція саме для Вас, вона не має аналогів у місті Стрий!!! 📲Телефонуйте прямо зараз, щоб подивитися в зручний для Вас час! ⚡️Якщо у Вас є своя нерухомість, яку ви хочете продати або здати в оренду-допоможемо, телефонуйте. 📱 093 447 9775 Viber 📱 097 612 1910

Шумлявщина, 35

Продаж квартири по вулиці Харкова буд 4. Цегляний теплий будинок Центральна квартира, 2й поверх. Євроремонт Двоконтурний котел Замінено електро проводку, лічильники Продаж з побутовою технікою та меблями: кухня - холодильник, зал - стінка та диван, спальні - ліжка + тумбочки, диван, шафа. Житловий стан. Добрі сусіди Все є поруч для комфортного життя Власник тел 0934885193

владелец
харкова, 4
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ЗАБУДОВНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! -Продаж просторої двох кімнатної квартири у новобудові. -По вулиці Петра Сагайдачного 13. -Простора затишна квартира з великою кухнею. -Роздільний сан-вузол. -Восьмий поверх. -Великий балкон. -Хороше тихе місце розташування, центральна частина міста. -Закрита територія. -На території є дитячий майданчик, підземний паркінг -Показ за попередньою домовленістю, у будь-який день тижня.

Продаж 2-х кімнатна квартира 70 м.кв. м.Стрий від Забудовника

Шукаєте стильну, комфортну та зручну квартиру в центрі м.Стрий? Тоді маю для вас чудову пропозицію! Ця двокімнатна квартира знаходиться у новобудові з автономним газовим опаленням та охоронною сигналізацією, щоб забезпечити вам максимальний комфорт та безпеку. На території будинку встановлений сучасний дитячий майданчик, також ви будете мати змогу приготувати собі їжу на вогні, так як на території пристуній мангал з накриттям, столики та крісла! Квартира має загальну площу 65.5 кв.м та складається з вітальні, кухні, спальні, двох балконів та санвузла, присутня простора ніша для гардеробу!!! Вітальня з великими вікнами надасть вам красивий краєвид на місто, та забезпечить чудове освітлення. Простора та зручна кухня надасть Вам комфорту у приготуванні їжі! Спальня з виходом на лоджію, дозволить вам насолоджуватися свіжим повітрям та красивим краєвидом у будь-яку пору року. Квартира розташована в зручному для проживання місці, в радіусі 100-1000 метрів ви знайдете зупинку міського транспорту, різні супермаркети та магазини, ресторани, парк, дитячі навчальні заклади та все інше необхідне для комфортного проживання… ЦІНА 850$/м.кв Запрошую на перегляд квартири.

Продаж 2-кімнатної квартири ЖК "Панська Вертикаль"

Продається двохкімнатна квартира у новобудові ЖК "Панська вертикаль" вул. Нижанківського Квартира знаходиться на 9 поверсі 10 поверхового будинку . Загальна площа квартири становить 67.6 кв.м 1-кім 18.7 кв.м, об"єднана в кухню студію - 30.9 м.кв 2-кім 14.3 кв.м Кухня 12.2 кв.м Ванна і санвузол 5.2 кв.м У квартирі є балкон зі сторони кімнати та лоджія з їдальні Всі комунікації присутні, індивідуальне опалення (двохконтурний котел) , всановлено батареї , залиті чистові стяжки. Просторий та охайний підїзд, ліфт, встановлено домофон. Квартира не кутова, сучасне планування. Внутрішній двір закритого типу у якому є дитячий та спортивний майданчики та барбекю зона під нариттям, поряд парк для відпочинку та прогулянок.

Продається квартира в новобудові ЖК Панська вертикаль

Продам двохкімнатну квартиру у новобудові розташована в ЖК "Панська вертикаль" м.Стрий вул. Нижанківського Квартира розташована на10 поверсі 10 поверхового будинку з гарною панорамою на м.Стрий . Загальна площа квартири становить 68.2 кв.м 1-кім 18.9 кв.м 2-кім 14.2 кв.м Кухня 12 кв.м Санвузол 4.5 кв.м Сучасне планування , два великих балкони . Всі комунікації присутні, індивідуальне опалення , залиті чистові стяжки . Просторий та охайний підїзд , ліфт, встановлено домофон. Внутрішній двір закритого типу , територія під цілодобовою охороною !

Продам квартиру в центрі м.Стрий ЖК "Панська вертикаль"

Багатоповерхова новобудова ЖК Львівський квартал розташована неподалік центру міста, на розі вулиць Львівська та Січових Стрільців. Поруч з Львівським кварталом є школи, центральна лікарня, продуктові магазини, супермаркети, аптеки, а до паркової зони всього 515 метрів. Новобудова зводиться за монолітно-каркасною технологією, стіни з цегли. Фасад утеплений 100 мм шаром пінопласту, оздоблений декоративною штукатуркою, утеплення покрівлі 200 мм. Встановлені металеві протипожежні вхідні двері з накладкою МДФ, металопластикові вікна з п*ятикамерним профілем, двокамерним склопакетом. Внутрішні роботи : стяжка, штукатурка. У новобудові індивідуальне опалення, котли газові 2-фукційні, в під*їздах встановлені найнадійніші у світі ліфти Schindler, виробництва Швейцарії. Всі лічильники в наявності: на електроенергію, газ, воду; додатковий бонус- проведений Інтернет, встановлений домофон. На першому поверсі - комерційні приміщення. Під будинком розташовано підземний паркінг. Територія житлового комплексу закрита і облагороджена: бруківка, озеленення, дитячий майданчик.

Продаж квартир в новобудові на вул.Січових Стрільців 2 а.

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ Продаж просторої 1-кімнатної квартири в Новобудові ЖК "Престиж Хол" (центр міста Вул. Шевченка 5) Зданий в експлуатацію та заселений будинок самому центрі міста! В квартирі зроблено новий ремонт з якісних матеріалів. Продається з усім як на фото!!! Розташована на 1 поверсі 8 поверхового будинку. Загальна площа 50.2 м.кв. -Кімната житловою площею 26.2 м.кв. -Кухня 12.2 м.кв. -Санвузол 5.1 м.кв. -Опалення забезпечується газовим двоконтурним котлом (встановлені водяні радіатори та підігрів підлоги). Двір закритого типу, озеленений, встановлений дитячий майданчик, присутній паркінг (який можна придбати додатково) та все інше для життя в пішій доступності! Поруч Розважальний центр WonderLand. В якому присутній ресторан з терасою та дитячим ігровим центром! Дзвоніть прямо зараз, щоб подивитися в живу в зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Якщо у Вас є своя нерухомість, яку ви хочете продати або здати в оренду-допоможемо, телефонуйте прямо зараз.

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом та меблями в новобудові!

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! ЕКСЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ ЕЛІТНОЇ КВАРТИРИ В ЦЕНТРІ МІСТА !!! м. Стрий, вул. Тараса Шевченка 107Г. Продається дуже простора, сонячна, затишна пятикімнатна дворівнева квартира на 7 поверсі 8 поверхового будинку з терасою. Дуже хороший стан і якість будинку. Площа квартири 276.5 м2. Тераса 96.6 м2. В квартирі зроблено євроремонт по авторському проекту. Зроблене власне опалення з хорошим двоконтурним новим котлом і електричні мати. Шість житлових кімнат: 1 поверх: -коридор, кухня, 3 кімнати, 1 лоджія, 1 технічне приміщення, 2 балкони, 1 санвузол з душем і біде, 1 ванна кімната. 2 поверх: -3 кімнати, 1 санвузол з душем і біде, комора. На першому поверсі підлога в керамічній плитці з підігрівом електричними матами на датчиках з можливістю дистанційного контролю. В технічному приміщенні проведені заходи безпеки щодо уникнення накопичення газу. Ванна кімната оснащена дизайнерським гранітним умивальником. На другому поверсі дубова дошка. Всюди металеві плінтуси. Датчики світла в найбільш відвідуваних проходах. Три дизайнерські батареї від світового лідера Cordivari. Тераса-вид на гори та історичний центр Стрия. Сонячна сторона. Санвузли і ванна кімната в керамогранітній плитці і всі оснащені біде і душем. Сантехніка Grohe, рушникосушки Terma ZigZag, підігрів підлоги. Обєкт під охороною, відеонагляд. Прведений інтернет, WI-FI. Не кутова, тепла, світла, вікна виходять на дві сторони. В квартирі встановлені лічильники на газ світло, воду. Хороші, приємні та недокучливі сусіди. Ідеальна локація, поряд садок, школи, супермаркети, продуктові магазини та все інше, необхідне для комфортного проживання. Двір з великим дитячим майданчиком. Шикарний і рідкісний варіант з продуманими моментами безпеки та комфорту. Встигніть придбати. Пропозиція продажу в цьому масиві і з таким наповненням-рідкість!

Продаж елітної 5кім квартири 276.5 м2 центр м. Стрий

Продаж 2-х кімнатної квартири, в центрі міста Стрий, по вул.Шевченка 65. Квартира розташована на 2-му поверсі, у будинку Австрійскої побудови. У квартирі індивідуальне газове (пічне) опалення, можливість переоблаштування під газовий котел, не потребує додаткових дозвільних документів. Квартира потребує ремонту, та на даний час у квартирі житловий стан. Сан-вузол суміжний. Додаткова можливість збільшити площу, за рахунок використання простору стриху, висота на стриху дозволяє без втручань в основну конструкцію будівлі, облаштування ще одного поверху. За більш детальною інформацією, звертайтесь за вказаним номером телефону. Оглянути квартиру можливо у будь-який зруний день тижня, за попередньою домовленістю.

Продаж 2-х кімнатної квартири м.Стрий вул.Шевченка 65

Продається 1-кімнатна квартира в місті Стрий, по вул.Грабовецькій 73а. - Ціна – 16 700 Розташована на 5-му поверсі в 5-ти поверховому будинку. Загальна площа 36 м.кв. Кімната житловою площею 20 м.кв Кухня 7.5 м.кв. Квартира має житловий стан. Всі комунікації присутні, Опалення власне! Велика лоджія! На подвірї місце для авто. Спокійний район та тихий двір. Поруч все необхідне для комфортного проживання. Запрошую на перегляд квартири Деталі за телефоном 09*********70 Viber 06*********63 З Повагою Ваш ріелтор Кецик Тарас

Продається  1-кімнатна квартира
в  місті Стрий 16 700$

Продаж 1-кімнатної квартири в новобудові В самому центрі міста по вул. Шевченка (ЖК Центральний) ЦІНА 39 700$ Квартира розташована на 5 поверсі/7 поверхового будинку. Загальна площа 38 м.кв. Кімната житловою площею 16.2 м.кв. Простора кухня 9.9 м.кв. Санвузол 3.5 м.кв. Гардероб 1.8 м.кв. Опалення Індивідуальне На території будинку встановлений сучасний дитячий майданчик, присутні місця для автомобіля! Дзвоніть прямо зараз, щоб подивитися в живу в зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Якщо у Вас є своя нерухомість, яку ви хочете продати або здати в оренду-допоможемо, телефонуйте прямо зараз. 09*********70 Viber 06*********63

Продаж 1-кімнатної квартири в новобудові
по вул. Шевченка

Продаю 1кім. квартиру (ЖИТЛОВЕ ПРИМІЩЕННЯ) ЖК Спортивна, Стрийська-Сокільники, вул. Львівська 90. Секція: К. Здача на кінець 2024р. Площа: 35,41м2. Поверх: 2/4. Опалення: індивідуальне газове. Стяжка житлових кімнат, штукатурка, вікна, двері, газовий котел, радіатори, лічильники. В квартирі багато вікон та кутова тераса. Варіант чудово підійде, як під інвестицію, так і для власного проживання. Телефонуйте - проведу показ та надам всю необхідну інформацію!

Продаю квартиру 35м2, ЖК Спортивна / Стрийська-Сокільники, Галжитлобуд

Встигніть придбати на сьогоднішній день єдину в "своєму роді" 1-кімнатну квартиру в даного забудовника️️️ Розташована в центрі м.Стрий по вул. О.Нижанківського(ЖК Панська Вертикаль) на 9-пов. в 10-пов. новозбудованому будинку, зданий в експлуатацію в 2019р. Загальна площа 48.5 м.кв. сучасне та зручне планування, кімната сонячна, вікна виходять на східну сторону, простора кухня площею 15 м.кв. тераса та гардероб. Проведено капітальний ремонт, частково меблі. Встановлено індивідуальне опалення, є підігрів підлоги, присутні лічильники на електроенергію, газ, воду. Територія навколо будинку огороджена, забруковане подвіря, поруч є все необхідне для комфортного проживання: школа, дитячий садок, супермаркет, ринок та зупинка громадського транспорту...

Простора 1- кімнатна квартира в новобудові...

Продається простора двохкімнатна квартира та паркомісце у новобудові ЖК "Гармонія" в центрі м.Стрий вул.Сагайдачного Квартира розташована на 3 поверсі 8 поверхового будинку з гарною панорамою на м.Стрий . Загальна площа квартири становить 70.5 кв.м 1-кім 17.7 кв.м 2-кім 17.7 кв.м Кухня 12,6 кв.м Коридор 13,7 кв.м Санвузол 4.5 кв.м Санвузол 1.7 кв.м Сучасне планування , великий балкони . Всі комунікації присутні, індивідуальне опалення , залиті чистові стяжки . Просторий та охайний підїзд , ліфт, встановлено домофон. Внутрішній двір закритого типу , дитячий майданчик , підземний паркінг ! Вартість квартири 66 500 Вартість паркомісця 9 000 ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном : 06*********81 Viber , Whatsapp 05*********93

Продається  двохкімнатна квартира  у новобудові центр м.Стрий

-Продаж 2-х кімнатної квартири у новобудові, у місті Стрий по вулиці О.Нижанківського. -Квартира знаходиться на 9-му поверсі новозбудованого 10-ти поверхового будинку, з хорошим плануванням та двома балконами. -Встановлені усі лічильники, 5-ти камерні вікна. -У квартирі встановлено сучасний котел та батареї. -Підїзди в будинку оснащені сучасними ліфтами. -Подвіря вимощене бруківкою, також є дитячий майданчик, система відео-нагляду. -Ідентична квартира є на 10-му поверсі, з таким самим плануванням та м.кв тільки іншим балконом. Цілодобова охорона території.

Нежанкивского улица, 2, Стрый, Стрый, Львовская 62910.0 USD

Продаж 2-х кімнатної квартири у новобудові, у місті Стрий по вулиці О.Нижанківського. Квартира знаходиться на 10-му поверсі новозбудованого 10-ти поверхового будинку, з хорошим плануванням та двома балконами. Встановлені усі лічильники, 5-ти камерні вікна. У квартирі встановлено сучасний котел та батареї. Підїзди в будинку оснащені сучасними ліфтами. У квартирі є два балкони з виглядом на парк та у подвіря. Подвіря вимощене бруківкою, також є дитячий майданчик, система відео-нагляду.

Остапа Нижанковского переулок, 2, Стрый, Стрый, Львовская 61650.0 USD

ПРОПОЗИЦІЯ БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Продах 3 кімнатної квартири в польському будинку по вул. Шевченка. Центр міста. Простора, світла, дуже тепла квартира.Товщина стін 60см. Висота стель 3.5 метра. Загальна площа 124 м.кв. Житлова площа 102, 5 м.кв. Є два балкони з виходом на дві сторони площею 9 м.кв і 12, 5 м.кв. Над квартирою є мансардне приміщення площею квартири, де можна добудувати житлове приміщення. Вхід в квартиру через окремий власний підзд.В підїзді є власна господарська кімната. Власне подвіря. Комфортне місце розташування. Оперативний показ.

Тараса Шевченка улица, 62, Центр, Стрый, Львовская 73900.0 USD

Продається трьохкімнатна квартира в центрі м. Стрий на вулиці Т.Шевченка розташована на 1-пов 2-пов. цегляного будинку . Загальна площа квартири становить 64 кв.м 1-кім 24.2кв.м 2-кім 16.4кв.м 3-кім 8.2кв.м кухня 5.3кв.м коридор 4.7кв, м ванна кімната 1.6 кв.м туалет 1 кв.м Всі комунікації присутні , індивідуальне опалення забезпечується двохконтурним котлом . До квартири належить великий підвал та гараж на подвірї . Подвіря закритого типу . Чистий та охайний підїзд . Поруч все потрібне для комфортного проживання. Квартира варта вашої уваги! ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ В ЖИВУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!!

Тараса Шевченка улица, 12, Центр, Стрый, Львовская 48500.0 USD

Продаж 2-кімн квартири в новобудові на вул. Січових Стрільців Загальна площа - 66 кв.м. Кухня - 18 кв.м. Поверх - 8/8 Велика, світла та тепла квартира. В стадії ремонту. В квартирі зроблена сантехніка, тепла підлога, зроблена чистова стяжка. За плануванням дві роздільні кімнати, роздільний санвузол, великий засклений балкон.Індивідуальне газове опалення(двохконтурний котел). Хороше місце розташування.

Сечевых Стрельцов улица, 2А, Стрый, Стрый, Львовская 56900.0 USD

Продаж квартири з євроремонтом . Перепланування повністю. Доєднана веранда до квартири.Центр. Знаходиться на поверсі де є бізнес приміщення діючі. Можливо під комерційну нерухомість продаж або оренда.Всі деталі по телефону. Вхід з арки бізнес центр. Горище високе дуже. Можливість добудови.

владелец
Тараса Шевченка улица, 54, Центр, Стрый, Львовская 59000.0 EUR

Дуже гарна, світла, тепла квартира. Е кладовка в квартирі, ще одна в лоджії, і ще одна під лоджією. Е 2 утеплені підвали для зберігання речей і овочів. Е квітник під лоджією. Коло будинку маемо сад з фруктовими деревами. Поблизу будинку маемо банкомат, супермаркет, кіоски, зупинки транспорту міського, міжміського і міжнародного сполучення.

владелец
Галицкая улица, 1Б, Стрый, Львовская 32000.0 USD

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! ЕКСЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ КВАРТИРИ В ПРЕСТИЖНОМУ РАЙОНІ !!! Продається дуже простора, сонячна, затишна квартира з меблями на 1 високому поверсі 9 поверхового будинку, яка знаходитьсья у ценрі міста. Дуже хороший стан і якість будинку. Площа квартири 50 м2. В квартирі зроблено євроремонт. Зроблене власне опалення з хорошим двоконтурним новим котлом. Обмебльована кухня з вмонтованою варильною поверхнею та духовою шафою, холодилбником. Не кутова, тепла, світла, вікна виходять на сонячну сторону. В квартирі встановлені лічильники на газ світло, воду. Додатково можна придбати паркомісце в паркінгу, який знаходиться в будинку. Хороші, приємні та недокучливі сусіди. Ідеальна локація, поряд садок, школи, супермаркети, продуктові магазини та все інше, необхідне для комфортного проживання. Двір з великим дитячим майданчиком і достатнім місцем для парковки авто. Встигніть придбати. Пропозиція продажу в цьому масиві-рідкість!

Тараса Шевченка улица, 5, Центр, Стрый, Львовская 63500.0 USD
123...5
1 - 24 из 107 результатов