Продаж 1-кімнатної квартири з яскравим ремонтом в ЖК "Софія Резіденс", Софіївська Борщагівка, вул. Мартинова 6. Квартира розташована на 3-му поверху 10-ти поверхового будинку. Зроблено дизайнерський ремонт за індивідуальним проектом, всі меблі та техніка, заходь та живи! Індівідуальне газове опалення, тепла підлога, ввід води з редуктором тиску та самопромивним фільтром, можливість зробити систему "розумний будинок". Всі вікна в зелений двір зі спортивним та дитячим майданчиками. Закрита територія з достатньою кількістю паркомісць. Відеоогляд по запиту. Від представника власника, без комісійних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Мартинова просп., 6

Продається видова квартира з терасою, повністю новий район, будинок розташований в приватному секторі, ліс в 5 хвилинах ходьби, є місця для прогулянок з домашніми улюбленцями, поруч розвинена інфраструктура: супермаркети, кафе, ресторани, ТЦ. Є паркомісце.

власник
Райдужна вул., 117/119

Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 18/2 ЖК "Затишний квартал" Продаж 2 кімнатної квартири, планування роздільне, знаходиться на 5/9 поверсі монолітного будинку 2016 року побудови, стіни - цегляні. Загальна площа - 71.5 кв.м., кімнати - 18.8 та 12.3 кв.м., кухня-їдальня - 24,5кв.м. з панорамним вікном у двір, висота стелі - 2.7 м, сан.вузол - роздільний. У квартирі повністю зроблений євроремонт, готова до проживання, розвинена інфраструктура. На території ЖК є все необхідне для комфортного проживання та відпочинку: державний садок, приватна клініка, безліч магазинів, кафе та ресторанів, є аптеки, а територія знаходиться під надійною охороною 24/7. Поряд ТЦ Софія мол, Сільпо, АТБ, зупинка маршрутного таксі. Вартість - 65 000$ АБО НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! Без комісії для покупця! За попереднім записом!

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 18/2

Продаж великої однокімнатної квартири 47м2, перепланування в мінідвушку, в популярному комплексі Київської області ЖК Софія від Мартинова. Великий ЖК із своєю інфраструктурою в якому дуже комфортно проживати. Поруч алея з водопадом та штучним озером по вулиці Боголюбова, центральна алея з фонтаном та різними кафе, ресторанами, магазинами, кавʼярнями, салонами краси, фітнес-клубом Софія Спорт. В пішій доступності великі магазини Сільпо, Фора, АТБ, в кожну суботу фермерська ярмарка. На території ЖК дитсадок та ліцей Софія. Багато дитячих майданчиків для різного віку дітей, спортивні майданчики. Красивий ландшафтний дизайн, гостьовий паркінг. Охорона території 24/7. Поруч все необхідне для комфортного проживання та відпочинку. Фото відповідають дійсності. Перегляди по домовленості за телефоном 0671251580 Людмила.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 14

Продається велика однокімнатна квартира 52 кв м. Перший поверх. Не підвал. Затишно і безпечно за нинішніх умов. Простора кухня-вітальня 23 кв м. Планування від забудовника, нічого не змінювали. Товсті стіни, вікна із дзеркальним покриттям, отже з вулиці квартира ніяк не проглядається. Висота стель 3 м. Опалення газове. Квартира тепла, затрати на обігрів мінімальні. Лишаються всі вбудовані меблі і техніка (кухня, вбудовані шафи, духова шафа Bosch, посудомийна машина Bosch, витяжка, шафа-купе). Квартира розташована у 5-поверховому будинку на 3 під’їзди. Біля будинку зупинка транспорту до м. Академмістечко, Виставковий центр. До Кільцевої дороги 800 м, де курсує громадський транспорт за тарифами Києва, або 5 хв на авто. Поруч ЖК «Софія», Sofia Residence, ЖК «Щасливий». Є поруч державний дитячий садок. До школи дітей забирає і привозить шкільний автобус.

можливий продаж по єОселя
Щаслива вул., 45

Чудова однокімнатна квартира в Жк Софія Клубний. Повністю укомплектована новими меблями і технікою. Затишна та попри те стильна кухня-студія з мяким диваном. Також простора та світла лоджія в 5кв.м. Ніжна та стильна спальна кімната з шкафом та невеличким комодом, в якій ви будете відчувати себе з максимальним комфортом. Санвузол сумісний з пральною машиною, великою столешнею і сучасним дзеркалом з підсвіткою. Жк Софія Клубний - сучасний комплекс з гарно ровиненою інфраструктурою та зручною танспортною розвязкою дасть вам можливість швидкої дороги до столиці! Телефонуйте!

Зелена вул., 3

ПРОДАЖ ОДНОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ! Продається простора квартира в передмісті Києва. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо престижні новобудови. Будинок бізнес класу, територія комплексу закритого типу, відео нагляд по всьому периметру. Квартира включає в себе: - Окрему кімнату облаштовану меблями; - Простору гардеробну для зберігання речей; - Кухню з меблями та технікою; - Суміжний санвузол з теплою підлогою та сушаркою для білизни; - Передпокій з шафою для верхнього одягу; - Індивідуальне газове опалення; - Тепла підлога майже по всьому периметру квартири; - В квартирі залишаються всі меблі та техніка. - Будинок бізнес класу; Чудово розвинена інфраструктура: навколо будинку приватний сектор та сучасні новобудови, в 10 хвилинах пішки ліцей та школа, в пішій доступності супермаркети, кінотеатри та багато іншого. Зручна транспортна розвязка: громадський транспорт ходить до метро Академмістечко та метро Теремки.

Мартинова просп., 26

Без комісії! Продаж нової однокімнатної квартири (Євродвушка) з якісним ремонтом ЖК Львівський Затишок, вул. Воронківська 5, с. Софіївська Борщагівка Площа: 43м2 Поверх: 1/4 Ціна: 65000 $ Чудова квартира з якісним ремонтом в новому будинку. Продумано до деталей, велика окрема спальня, та кухня-студія де зручно буде готувати та відпочивати! Тепла підлога скрізь де є плитка, індивідуальне газове опалення, простора вхідна група. Квартира укомплектована необхідними меблями та технікою! Це саме той варіант який ви шукаєте! До Києва 5км. Перегляд в зручний для вас час! Продажа однокомнатной квартиры с новым ремонтом в новом ЖК "Львівський Затишок", с. Софиевская Борщаговка 📞0668147092 Ірина АН GLOREAL

можливий продаж по єОселя
Воронківська, 5

Продам 2-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Уютний квартал», вул. Шевченка буд. 55В, Бучанський район, село Софіївська Борщагівка, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-907-766 Поряд розташовані: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «ODA DEVELOPMENT». 4-й поверх 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 55.4 кв.м: кухня 26.7 кв.м, 1 кімната, 2 засклені балкони, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконано євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $65 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Шевченка вул., 55В

Продаж комфортної 2-кімнатної квартири в ЖК Європейка, Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, буд. 103/9, 3/6 поверх. Загальна площа 56 кв.м. Про квартиру: Виконаний ремонт із якісних матеріалів! Повністю укомплектована меблями та технікою! Кухня 9.4 кв.м. з виходом на повноцінний балкон . Комплектація: Вбудована кухня , газова варильна поверхня , духова шафа , трьох дверний холодильник , вбудована витяжка, посудомийна машина, стіл, стільці, мякий куток, двоконтурний газовий котел, кондиціонер, тепла підлога. Кімната 18.0 кв.м. Комплектація: Розкладний диван, дитяче ліжко, шафа, компютерний стіл, кондиціонер. Кімната 15.9 кв.м. Комплектація : Двоспальне ліжко, прикроватні тумби, велика шафа, комод, бюті столик, кондиціонер. Великий санвузол 4.1 кв.м. Комплектація: повноцінна ванна, тумбочка з умивальником і дзеркало, унітаз , сушарка для рушників, тепла підлога. Облаштована гардеробна кімната 2.1кв.м. з теплою підлогою. В квартирі установлені броньовані вхідні двері з дзеркалом. 3/6 пов. Закрита зелена територія із цілодобовою охороною. У комплексі багато дитячих майданчиків. Навпроти комплексу торговий центр "Європарк" та ЖК "Петровський квартал" з розвиненою інфраструктурою. Маршрутки кожні 5 хв до м. Академмістечко та до м. Теремки. Умови покупки: Без комісії для покупця.

Соборна вул., 103/9

До продажу пропонується світла квартира площею 43 м2, яка ідеально підійде для Вашого комфортного життя, або ж як інвестиція для здачі в оренду. Знаходиться у ЖК Софіївська Слобідка, вул.Боголюбова 3, що у Софіївській Борщагівці. Поверх 5/5 Функціональне планування квартири: - Простора кухня; - Житлова кімната; - Санвузол суміжний; - Кімната на 2- поверсі; - Коридор; Квартира укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою! Індивідуальне газове опалення (Двоконтурний Котел). Лічильники. Мінімальне оформлення ( документам більше 3- х років). Будинок побудований з червоної цегли, ззовні утеплений. Дуже вдале місце розташування будинку. Інфраструктура в пішому доступі - поряд державні та приватні дитячі садочки, школи, поліклініка та приватні медичні заклади, супермаркети, кафе, ресторани тощо. В пішій доступності центр м. Вишневе, озеро з зоною для відпочинку. Вдала транспортна розвязка: до Кільцевої дороги ви зможете дістатись за лічені хвилини. Маршрутне таксі до м. «Академмістечко», м. «Житомирська», м. «Теремки» Запрошую на перегляд, у зручний час! З повагою, Ольга Пасічник!

Боголюбова вул., 3

Продаж двокімнатної квартири в ЖК «Sofia Residence» Софіївська Борщагівка, вулиця Мартинова 38. Розглядаємо продаж по пограмі єОселя. Документи на руках. Будинок зданий у 2021 році. Видова квартира (вікна виходять на алею) з вдалим плануванням. Поверховість 3/10. Площа 49/28,4/8,6 кв.м. Квартира дуже простора, кімнати роздільні, санвузол роздільний. Автономне опалення, двоконтурний газовий котел. Стан від будівельників: стяжка, розводка електрики, встановлені батареї, сантехнічні висновки. «Sofia Residence» - це житловий комплекс нового покоління від надійного забудовника Київської області Мартинова О.М. У ньому поєднані всі переваги бізнес-формату за доступними цінами: Величезна під охороною закрита територія з вигідним розташуванням. Стильні фасади, мальовничий ландшафт, паркова прибудинкова зона. Своя школа з повнорозмірним футбольним стадіоном, два дитячі садки, сімейна поліклініка зі стаціонаром. Зручна транспортна розвязка, добре розвинена інфраструктура. Повністю закрита територія, власний виїзд на окружну дорогу. У комплексі відмінно розвинена інфраструктура. Є вибір квартир з аналогічною плануванням по поверхово. Вартість 65000 у.о + оформлення. Торг відсутній Окремо сплачується комісія 5% Агенції Нерухомості Київський Ріелтор.

Мартинова просп., 38

Продаж затишної 2-кімнатної квартири в ЖК Городок. Адреса: вул. Боголюбова, 21, ЖК Городок Розташування: Поруч ЖК Софія, ЖК Софіівська Слобідка, центр м. Вишневе, до м. Київ — 800 м Поверх: 5/10, ідеальний поверх для зручного проживання Загальна площа: 53.1 м Кухня: 8.2 м Дві роздільні кімнати: Затишна спальня з двоспальним ліжком, шафою та телевізором Світла дитяча кімната Просторий, з додатковою кладовою для зберігання речей Інфраструктура: Все необхідне для життя в пішій доступності Оточення: Парк, озеро, 3 школи, гімназія, ліцеї, дитячий майданчик, побутові заклади та заклади громадського харчування Медичні заклади: Доросла та дитяча поліклініка, жіноча гінекологія, лікарня швидкої медичної допомоги Зупинка громадського транспорту поруч Будинок обслуговує ОСББ Усі договори на електроенергію, воду та тепло є. Центральне, власна котельня на будинку Ця квартира ідеальна для комфортного проживання в зручному та добре розвиненому районі. Телефонуйте та домовляйтесь на перегляд!

Боголюбова вул., 21

Простора 2-рівнева квартира у комплексі європейського зразка! Продається 3-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Абрикосовій, 1в. У помешканні виконано частковий ремонт, розведена електрика, частково зроблений санвузол, встановлений та підключений газовий котел, зроблені сходи, стіни зашиті в гіпсокартон. Будинок цегляний, утеплений, 2019-го року побудови. Опалення індивідуальне, за рахунок газового котла (вже встановлений). Встановлений вантажно-пасажирський ліфт, на вхідних дверях домофон. Стан підїзду — дуже хороший. Двір дуже великий та естетичний, влітку утопає в зелені. Територія закрита від сторонніх. Обслуговуюча компанія дуже дбає про чистоту, тому люди у цьому комплексі кожного дня можуть насолоджуватися красою. На території комплексу є все що потрібно, а саме: продуктові та продовольчі магазини, салони краси, кавярні, сімейні ресторани, спортзал та багато іншого. Дім знаходиться на початку Софіївської Борщагівки, на транспорті до метро Житомирська 15 хвилин. Зручна транспортна розвязка.

можливий продаж по єОселя
Абрикосова, 1в

БЕЗ КОМІСІЇ Продається чудова 2-к квартира 55 м2 в шикарному комплексі ЖК Софія Резіденс, проспект Мартинова 22. Будинок введений в експлуатацію, документи готові до угоди, в квартирі ніхто не прописаний. Квартира з гарним виглядом на озеро і красивий ландшафтний дизайн прибудинкової території. Не кутова, знаходиться в середині будинку. Квартира здається в максимальній комплектації: - автономне опалення (двох контурний котел, радіатори); - електро- та сантехнічне розведення; - чистова стяжка та машинна штукатурка; - панорамні вікна; - вхідні двері; - Усі лічильники (газ, вода, світло); «Софія Резиденс від Мартинова» - це найбільший та найкрасивіший житловий комплекс на Софіївській Борщагівці. Комплекс європейського рівня з розвиненою інфраструктурою: школа, садки, супермаркети, спортклуб, басейн, банки, ресторани, гарний ландшафтний дизайн території, відеоспостереження, цілодобова охорона 24/7, закрита територія. Великий вибір сучасних планувань 1к, 2к, 3к квартир, як у будинках, що будуються так і в ГОТОВИХ на будь-який смак і бюджет. Деталі по телефону та зустрічі. Телефонуйте (06**********-57, (06*********90 Перегляд у зручний для Вас час по домовленості.

ЗДАНИЙ БУДИНОК 2к квартиру 55м2 в Софія Резиденс & Резиденція

БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продам найпопулярніше планування 2к квартири в ЖК "Софія Резіденс" пр. Мартинова 22. Гарний вигляд з вікон на озеро з ландшафтним дизайном прибудинкової території. Загальна площа – 55м2. Закрита територія. Цілодобове відео спостереження. Вхід та вїзд за перепустками. Квартира дуже світла та затишна. Вікна панорамні, пропускають багато сонячного світла. Sofia Residence - це найкращий комплекс для життя, роботи та відпочинку. Багато дитячих та спортивних майданчиків, озера, фонтан. Приїжджайте на перегляд і самі переконаєтеся в цьому. Знаходиться за 600м від Києва. Телефонуйте, квартира реально дуже класна! Перегляд у будь-який зручний час. Телефонуйте (06*********90, (06*********57

ЗДАНИЙ БУДИНОК Продам видову 2к квартиру ЖК Софія Резіденс Резиденція

Пропонуємо для продажу затишну двокімнатну квартиру з автономним газовим опаленням, в чудовому, комфортному та затишному житловому комплексі «Уютний Квартал» Софіівська Борщагівка, вул. Героїв Небесної Сотні 16/24. Загальна площа квартири 54,3 кв.м. Розташована на 2 поверсі з 10. Квартира готова під чистовий ремонт, будинок заселений. Житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою, закритого типу, відеоспостереження та охорона, багато паркомісць, барбекю-зона, дуже мальовничий ландшафтний дизайн. На територіі є все необхідне для життя та відпочинку: Супермаркети, басейн, дитсадок, тренажерні зали, кафе, ресторани, футбольне поле, баскетбольне поле, тенісний корт, два фонтани, магазини з речами, дитячі майданчики та багато іншого. Біля Комплексу зупинка громадського транспорту. Поруч ТРЦ «Софія Mall”, «Маєток», «Новус». Перегляд по домовленості, в зручний для Вас час!

Продаж квартири ЖК Уютний Квартал, Героів Небесноі Сотні 16/24

Продається затишна 1-кімнатна квартира в елітному житловому комплексі "Софія Сіті" Молодіжна 3. Квартира з якісним сучасним ремонтом, готова для заселення. Зручне планування, функціональна кухня, простора вітальня та затишна спальня забезпечать комфортне проживання. У комплексі є власна інфраструктура: дитячий садок, школа, спортивний майданчик, супермаркети. Відмінне транспортне сполучення, до метро Теремки 15 хв. Ідеальний варіант для стильного та комфортного життя. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за номером телефону 09******96

Продаж 1к квартири в ЖК Софія Молодіжна 3

Квартира з роздільним плануванням в сучасному ЖК! Продається 2-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Чубинського, 2. Стан житловий, роздільне планування, у санвузлі зроблено євроремонт. Повноцінна оселя для родини з просторими кімнатами, місткою гардеробною та двома балконами. У помешканні світло, газ та централізоване водопостачання. Опалення від власної котельні в якій є генератор. Вся сантехніка «Grohe». Встановлені два кондиціонери, бойлер на 100 л, тепла підлога у санвузлі, лічильник на тепло, пральна машина. Опалення від котельної є великим плюсом, бо в разі відключень світла у вас буде тепло. Поверх перший над комерційним приміщенням, фактично є другим поверхом. Будинок газифікований, 9 поверхів, є ліфт. Підїзд чистий, закритий. Закрита територія з гостьовим паркінгом, дитячими майданчиками, зонами відпочинку, парковими зонами, комерцією. Всередині комплексу охорона 24/7, ведеться відеонагляд, вїзд на територію ЖК через шлагбаум. Багато місць для паркування авто. Житловий комплекс знаходиться недалеко від Києва. Власникам квартир надається можливість у першу чергу записати дітей у дитячий садок. Поруч супермаркет «Бджілка», «Єва», розвинена інфраструктура району. На території ЖК є державний дитячий садок, магазини, кафе, спортзал, аптеки, «Нова пошта», «Укрпошта», дитячі та спортивні майданчики. Салони краси, поштомати «Нової Пошти» у підїзді, магазини, кав’ярні, кафе, дитячий садок. Зупинка у напрямку Києва (Академмістечко) поряд з житловим комплексом, зручний виїзд. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Квартира, 2к. Гарний стан. ЖК «Софія Київська», Софіївська Борщагівка

Пропонується до продажу прекрасна 2-кімнатна квартира, розташована за адресою вул. Боголюбова 20, ЖК Софія Сіті, Софіївська Борщагівка. Поверховість: 1/10 (під квартирою розташована комерційна нерухомість) Загальна площа: 62.5 кв.м, житлова 29.9, кухня 9.6кв.м. Опалення: встановлений 2-контурний газовий котел. Плита: встановлена газова та елекстро плита. Лічильники: на газ, воду, електроенергію Документація: мінімальне оформлення, документам більше 3-х років, розглядаємо безготівковий продаж Планування та облаштування: Кухня: укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою Спальня: двоспальне ліжко, комод, шафа Дитяча кімната: ігрова зона, двоярусне ліжко Санвузол: суміжний, обкладений кахлем, встановлена душова кабіна Інфраструктура та зручності: У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, магазини, школи, дитячі садки, поліклініка. Двір: тихий та затишний, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Транспорт: зручна транспортна розвязка, 20 хвилин до центру Києва, метро Академмістечко. Громадський транспорт: зупинка в пішій доступності. Запрошую вас на перегляд квартири у зручний для вас час. Не пропустіть можливість придбати комфортне та затишне житло у чудовому районі! Звяжіться зі мною для додаткової інформації та організації перегляду.

ЖК Софія Сіті. 2к квартира . 1040 $ за м2.. Ремонт! Можна в кредит!

Софіївська Борщагівка ЖК Софія Клубний Вулиця Калинова, 3 Євродвушка, 46 м2 Поверховість 6/10 Ціна 65 000$ Без єОселі

Продам 2 кімнатну квартиру

Пропонується квартира в будинку від забудовника У Кварталу. Знаходиться на 4 поверсі 5 поверхового будинку. Будинок збудований із цегли, у квартирі індивідуальне опалення. Загальна площа 55 кв. дозволила зробити 2 кімнати та гардероб. Висота стелі – 3.5 метрів. Потрібно тільки побачити живу щоб зрозуміти на скільки це унікальна пропозиція! Запишіться сьогодні! ID: 78218

Продаж 1 кімн. квартири У Квартал, Шевченка 55

Власник! Продаж 2к квартири з хорошим ремонтом,двостороння. ЖК Петрівський квартал С.Софіївська Борщагівка вул. Соборна 105в Площа 50м2 Поверх 6/11 Ціна 65000$ Квартира затишна, світла, сонячна сторона, підігрів підлоги по всій квартирі, облаштована меблями та технікою. Засклений, утеплений балкон. Індивідуальне газове опалення,двухконтурний котел Вже є газ Житловий тариф на електрику Працює ліфт. Розвинута інфраструктура. Поруч садочки, школи, магазини,ТРЦ кафе, кінотеатр. До Києва 5км. Перегляд за домовленістю. Т. 09******71

Власник! Продаж 2к з ремонтомЖК Петрівський квартал

Продам простору 2кім. квартиру, 51м2 з якісним ремонтом, Києво-Святошинський район, с.Софіївська Борщагівка, ЖК Софія від Мартинова вулиця Молодіжна 9. Квартира не кутова, знаходиться в середині будинку, роспашонка. Гарний вигляд з вікон, велика кімната з виглядом на алею Софії Резиденс, кухня у двір з гарним ландшафтним дизайном. Документи готові до угоди, в квартирі ніхто не прописаний. Можна під Єоселю. Загальна площа по БТІ: 51м2. Житлова: 18,5м2 Кухня: 20м2 Індивідуальне опалення! Мінімальні комунальні платежі! Лічильники на воду, світло, газ. Тут Ви знайдете все для Вашого комфорту. Гарний ландшафтний дизайн прибудинкової території. Цілодобове відео спостереження, центральна алея з фонтаном, спортзал з басейном, магазини, салони краси, банки, пошта, гімназія і садочок поряд з будинком.. ЖК Софія - це найкраще місце для життя і відпочинку, сучасний житловий комплекс, створений для тих, хто цінує комфорт, красу і стиль! Приїжджайте і ви залишитеся задоволені вибором цієї квартири. Деталі по телефону (06*********57

Продам затишну і простору 2к 51м2 ЖК Софія поруч София Резиденс
1 - 24 з 650 результатів