Без комісії для покупця. Підходить під програму Є-оселя 3% й 7%, є-вдіновлення, постанова 280. Продам однокімнатну квартиру в клубному будинку "Моя Баварія" за адресою: Бучанський (Києво-Святошинський) р-н, с.Святопетрівське, вул. Назарія Яремчука, 20. Площа 35,5 кв.м. 3/4 пов. Автономне опалення. Тепла підлога. Закрита територія. Дом введений в експлуатацію.Підключені всі комунікації: електропостачання, водопостачання, газопостачання. Будинок заселений, в квартирі можна розпочинати ремонт. До ст.м. Академмістечко, Святошино, Житомирська - 15-20 хв транспортом або машиною. Перегляд у зручний для Вас час. З повагою, Олена АН VALION Продам 1к. квартиру в клубном доме "Моя Бавария" по адресу: Бучанский (Киево-Святошинский) р-н, с.Святопетровское, ул. Назария Яремчука, 20. До ст.м. Академгородок, Святошино, Житомирская - 15-20 мин.

возможна продажа по єОселя
Назарія Яремчука вул., 20

Простора велика 1-кімнатна квартира площею 49,8 кв.м. в ЖК "Петрівський квартал", бул. Лесі Українки 10в, 4 поверх. В підвалі будинку є спортзал + окреме приміщення, яке працює як укриття. Квартиру можна перепланувати під себе під 2-кімнатну, площа і планування дозволяє. Ми, в принципі, так і планували) В квартирі є: -двохконтурний котел, тому опалення включаєте за бажанням. Насправді квартира дуже тепла, взимку опалення включали не кожного дня) - бойлер в туалеті - електричний підігрів підлоги у ванній та туалеті -сушарка для рушників -кухня з вбудованою посудомийною машинкою та духовою піччю, холодильник - балкон, де є робоче місце та велика шафа для Ваших речей - в коридорі шафа для взуття, для верхнього одягу - в кімнаті диван, величезне ліжко 220*240см з шухлядами знизу, телевізор та шафа Вся техніка якісна. Ремонт робили для себе, тому все продумано максимально зручно для комфорту. По програмі єОселя ок.

возможна продажа по єОселя
Лесі Українки бульв., 10В

Купляй та заїжджай квартира готова як для маленької так і для великої родини. Ремонт та техніка в гарному та доглянутому стані. По документах 46м а по факту 92 ! Так як є другий повер для двох кімнат. 10 поверх з 10 Будинку більше 10 років Є на поверсі кладова. Спокійний район з школою та дитячими майданчиками. Без комісії На всі питання відповім по телефону!

владелец
возможна продажа по єОселя
Теплична вул., 38
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонуємо вам чудову можливість придбати простору 1-кімнатну квартиру в новому, сучасному ЖК Петрівський квартал. Це ідеальне рішення для тих, хто бажає облаштувати своє житло на власний смак та заощадити на ремонті. Основні переваги квартири: Площа: 51,5 кв. м, що дозволяє оптимально використовувати простір. Розташування: Київська область, Бучанський р-н, с. Святопетрівське, бульвар Лесі Українки, 14 -Б. Всього за 20 хвилин їзди від Києва. Інфраструктура: У комплексі є все необхідне для комфортного проживання: магазини, аптеки, дитячі майданчики, зони для відпочинку та занять спортом. Транспортна доступність: Зручне транспортне сполучення з Києвом, наявність маршрутних таксі та автобусів. Екологія: Зелена зона, чисте повітря, відсутність промислових обєктів поруч. Не втрачайте шанс придбати квартиру за вигідною ціною та реалізувати свої дизайнерські мрії! За додатковою інформацією та для запису на огляд телефонуйте!!!

Лесі Українки бульв., 14-Б

Однокімнатна квартира на 10 поверсі 10-поверхового будинку в центрі с. Святопетрівське. Гарна інфраструктура, в пішій доступності дитячий садок, школа, амбулаторія, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Найближча станція метро - Академмістечко. Квартира у власності більше 3 років. Всі деталі по телефону.

владелец
возможна продажа по єОселя
Теплична вул., 38

Продаж світлої та затишної квартири-студії в ЖК Петрівський квартал, с.Святопетрівське ,вул Б.Хмельницького,13. Ціна 35000$ Поверх: 8/10 Площа: 36 м2 Документам більше 3-х років. Без меблів .Комісія оплачується окремо . Мінімальне оформлення. Квартира дуже затишна, має чудовий ремонт, укомплектована меблями та технікою. Розкладний диван, пральна машина,варочна поверхня,холодильник. Є балкон. Чудовий варіант для готового бізнесу. У квартирі індивідуальне газове опалення. Закрита територія з усією необхідною інфраструктурою. Поряд транспортна зупинка, до метро 15-20 хвилин (транспортом). Продаж через банк розглядають. Поруч ЖК Європейка, Софіївська Сфера, Уютний Квартал, Софіївський квартал, Данія, Київський Маєток, Софія Клубний, Львівський маєток. Комісія агентства оплачується окремо . +380 (97) 796 29 73 Марія HAPPY HOME REALTY

возможна продажа по єОселя
Лесі Українки вул., 13

СРОЧНАЯ ПРОДАЖА 1 комн.квартиры ЕВРОДВУШКА в стиле LOFT по бул.Леси Украинки 10В, ЖК Петровский Квартал, с.Святопетровское, Киев.обл., 7эт/11, общая-57 м.кв. Квартира продаёться по системе ЗАЕЖАЙ и ЖИВИ. Делали всё для себя! Ванная комната всё фирмы Koller Poo. Итальянская плитка-Golden Tile. Гидроизоляция пола. Натяжной потолок. На полу ламинат. В квртире всё продумано: спальня, детская комната, гостевая зона, встроенная кухня. Генератор на дом. Домофон. Спорт зал и УКРЫТИЕ в доме! Установлены счётчики на свет, воду и тепло. Квартира очень тёплая. Интернет работает БЕЗ света! По бытовой технике: ТВ (плазма), холодильник, стиральная машинка, газовая поверхность, вытяжка, духовой шкаф (Pyramida), СВЧ, кондиционер (Kentatsu). 2-х контурный ГАЗОВЫЙ КОТЁЛ. Новая электрика. Евроокна. Дверь бронированная. В квартире хорошая энергетика! И отличные, дружные соседи! На территории ЖК детские и спортивные площадки, школа-Умка, Рядом ТЦ Европарк, София Молл, Новая почта №2, Укр почта №08148, салон красоты, 1 собств., без опекунского, документы-готовы, 55 000 у.е., БЕЗ КОМИССИИ, агентство, ВЫГОДНАЯ ЦЕНА-964 у.е.за 1 м.кв., ШОК!

эксклюзив
Лесі Українки бульв., 10В

Продається велика однокімнатна квартира, за адресою Теплична 38, на 2-му поверсі Квартира дуже світла і простора Загальна площа 51кв.м В квартирі залишається все що на фото (крім дивану і телевізору) Був зроблений косметичний ремонт 2 роки тому і повністю замінена кухня разом з усією технікою та сантехнікою В кімнаті встановлений кондиціонер Заведено оптоволокно і гігабітний інтернет Балкон оформлений як друга кімната з розкладним диваном та робочим місцем, також на балкон виведені тепла підлога і радіатор У квартирі є кладова + кладова на поверсі Індивідуальне газове опалення, двухконтурний котел (після повного обслуговування)

Теплична вул., 38

Без комісії та додаткових витрат. Продаж однокімнатної квартири в ЖК Петрівський квартал. Квартира розташована на 6 поверсі нового цегляного будинку. Будинок зданий, всі комунікації підключені. У квартирі виконано стяжку підлоги, чорнову штукатурку стел, встановлено газовий котел. Перегляди за домовленістю ID: 78530

эксклюзив
Соборна вул., 105В

Продаж світлої та затишної однокімнатної квартири вул.Миколи Амосова,63,ЖК Петрівське Містечко,Святопетрівське 3/4 поверх 34 кв.м В квартирі проживає молода сімʼя, під здачу квартира ніколи не була .Дуже зручне планування, все є для комфортного проживання: ліжко, 2 комоди, диван розкладний на кухні, кухонний стіл розкладний ikea, стільці, холодильник, мікрохвильова піч, індукційна плита та духова шафа, витяжка. У ванній нова душова система, ванна кутова, пральна машина (все як на фото). В коридорі велика шафа-купе. Також є домофон. В кімнаті і на кухні панорамні вікна. Квартира дуже тепла і світла, так як обидві сторони сонячні. Підлога - ламінат. У ЖК закрита територія. Поруч кавʼярня, магазини. Проблем з паркуванням немає. Стан: заходь і живи)

Амосова вул., 63

ЖК в городе Святопетровское

Без комісії для покупця! Дзвоніть, пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається однокімнатна квартира 23,4 кв.м. на 4 поверсі, яка знаходиться за адресою Білогородська, 26, с.Святопетрівське. В квартирі є можливість зробити другий, мансардний поверх. Встановлена якісна техніка, індукційна плита, пральна машинка з функцією сушки. У ванній кімнаті встановлений бойлер. Є парковка біля будинку, де ви спокійно можете залишити ваше авто. Індивідуальна котельня на весь будинок, також окрема свердловина для будинку. Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

эксклюзив
Білогородська, 26

Ідеальна квартира для сучасного та комфортного життя! - Стильний ремонт, виконаний у сучасному стилі. В квартирі ніхто не проживав. - Новий будинок зданий у експлуатацію. - Великий балкон, який може бути використаний як робочий кабінет або зона для відпочинку. - Автономне опалення та прямі договори з облгазом забезпечують комфорт та незалежність. - Розкішний панорамний вид з вікна. - Можливий продаж за державними програмами (єОселя та ін.) Комплекс має закриту територію з охороною, що гарантує вашу безпеку та приватність. Інфраструктура району включає абсолютно все, необхідне, доя комфортного життя - аптеки, нова пошта, магазини, кафе, амбулаторія, має відмінну транспортну розв’язку - Маршрутки, які ходять регулярно та часто, авто до Києва всього 15 хвилин. Поряд з ЖК знаходяться великі супермаркети — АТБ, Novus, Сільпо, магазин ЮСК, кінотеатр, розважальні та торгівельні центри. Квартира та район ідеально підходять для молодих професіоналів або пар, які шукають комфортне, сучасне житло з легким доступом до міської інфраструктури. Не впустіть шанс стати власником цієї вишуканої квартири у перспективному, сучасному та комфортному районі!

возможна продажа по єОселя
Соборна, 105в

ГОТОВА КВАРТИРА БЕЗ РЕМОНТУ! ЦІНА ДЛЯ ПОКУПЦЯ 18900$ і більше ніяких витрат! ЖК Sanville park с.Святопетрівське! 15 хвилин до метро, 7 хвилин до Кільцевої дороги! Пропонується чудова квартира площею 27 м2 в повністю побудованому будинку! Квартира знаходиться на 2 поверсі 3-поверхового будинку. В квартирі зведено стіни санвузла та виконано чистову стяжку підлоги. Бонусом до квартири є готовий дизайн-проект який продавець із любязністю передасть новому власнику. ЖК Sanville park це квартал клубного типу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, зоною барбекю, магазинами, салонами краси, кавярнями, спортивними та дитячими майданчиками, парковкою. Поруч розташована вся необхідна інфраструктура: - Амбулаторія - пішки 5 хв.; - відділення Нової пошти - пішки 4 хв; - відділення Укрпошти - пішки 5 хв; - ТЦ «Європарк» з кінотеатром та ігровим центром - пішки 10 хвилин . - гімназія - пішки 2 хв.; - дитячий садок - пішки 3 хв. - зупинка маршруток до м. «Академмістечко», «Святошино» Квартира продається по переуступці. Без комісії та інших витрат! Чекаємо Вас на перегляді!!!

Богдана Хмельницького вул., 25а

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Петрівський квартал», бульв. Тараса Шевченка буд. 5, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-863-115. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «NOVBUD». 2-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 34 кв.м: кухня 8 кв.м, 1 окрема кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $45.5 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Тараса Шевченка бульв., 5

Продам 1-кімнатну квартиру у жилому комплексі комфорт-класу «Святопетрівський», вул. Теплична буд. 42, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-856-556. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 10-й поверх 10-поверхового будинку. Загальна площа - 45 кв.м: кухня 11 кв.м, 1 кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. В квартирі виконан якісний ремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Над квартирою є комора ~20 кв.м. Вартість - $52 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Теплична вул., 42

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Петрівський Квартал», вул. Соборна буд. 105 б, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-921-029 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: «NOVBUD». 1-й поверх 11-ти поверхового будинку. Загальна площа - 34 кв.м: кухня 8,5 кв.м, 1 окрема кімната, 1 лоджія, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги (кухня та санвузол). Продається з меблями та технікою. Вартість - $46.5 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

возможна продажа по єОселя
соборна, 105б

Продам 1-кімнатну квартиру, вул. Богдана Хмельницького буд. 10, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-846-095. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. 1-й поверх 3-ти поверхового будинку. Загальна площа - 37,6 кв.м: кухня 17 кв.м, 1 окрема кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан евроремонт. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги - у ванній кімнаті. Продається з меблями та технікою. Вартість - $55 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Богдана Хмельницького вул., 10

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Петрівський квартал» село Святопетрівське, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-860-297. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «NOVBUD». 10-й поверх 11-поверхового будинку. Загальна площа - 36,5 кв.м: кухня 15 кв.м, 1 окрема кімната, 1 лоджія, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан якісний капітальний ремонт. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги. Продається з сучасними меблями та технікою. Вартість - $54 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Тараса Шевченка бульв., 9

Стильна, однокімнатна квартира із власним двориком. Дизайнерський проект. Надзвичайно тепла квартира - тепла підлога по всій квартирі. Нові меблі та техніка. Ніжно-сіра кухня із вбудованою варильною поверхнею та духовою шафою. Затишна спальна кімната із розкладним диваном. Сучасне освітлення. Санвузол суміщений (ванна/туалет) із якісною сантехнікою, електросушкою. Власний двір (1 сотка), де можна оформити зону-барбекю, чудовий міні-сад... Прекрасний варіант для тих, хто хоче мати міський комфорт та водночас клаптик заміського життя, варіант, коли можна вийти з квартири та попити запашної кави на природі.. Зручна транспортна розвязка, розвинута інфраструктура, закритий ЖК.. Дзвоніть!) Деталі по телефону.

Богдана Хмельницького вул., 25

Є -Оселя Святопетрівське, вул.Промислова 2/1 Будинок здан, з документами Квартира 28 кв.м. Студія Комплектація: - електроенергія по 2.64грн/кВт - вода та каналізація (централізовані) - лічильники - витяжка Поруч зупинка транспорту, зручний виїзд на Київ біля будинку зупинка: 742 маршрутка (до м. Академмістечко), 100м від будинку, зупинки маршрутних таксі: 369 та 720 (до цирку, ТЦ Україна, м. Святошин, м. Нивки). Розвинута інфраструктура: біля будинку супермаркет АТБ, багато маленьких магазинів, Фора, стадіон, Нова пошта та Укрпошта, автомийка. 5 хвилин пішки знаходиться державна школа, державний садочок. недалеко знаходиться великий торговельно-розважальний комплекс Cherry Mall, в якому є спортзал с басейном SportLife

Промислова вул., 2

Продам БЕЗ КОМИССИИ 1-но комн.квартиру по ул.Теплична 48, ЖК Святопетрівський, ЖК комфорт-класу, с.Святопетровское, до метро Академгородок (7км) 472 маршрутка-15мин, новострой, 11/11эт, 33/15/11. Кухня раздельная. Капитальный ремонт. Полностью оборудована мебелью (кровать, шкаф, кухонный гарнитур и т.д.) и бытовой техникой: холодильник, ТВ-плазма, стиральная машининка-авт., электрический котел. Индивидуальное отопление. Интернет оптоволокно. Дверь бронированная. Евроокна. На полу ламинат. Счетчики на свет, воду, отопление. Хорошо развитая инфраструктура-Сильпо, Новая почта №9212, АТБ, Фора, ТЦ Европарк, школа, садик, стоматология, студия красоты, кафе и т.д. Цена: 30500 у.е., ВЫГОДНАЯ ЦЕНА (938 у.е.за м.кв.-с мебелью и БТ), агентство-БЕЗ КОМИССИИ, без опекунского, все выписаны, чистая продажа!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Теплична вул., 48

Без комісіі!! Продам велику однокімнатну квартиру в ЖК Петрівський квартал Площа 47/ 15 / 22 Квартира двостороння, знаходиться на високому першому поверсі 5-ти поверхового будинку, не кутова! Велика кухня-вітальня з двуконтурним газовим котлом, вбудованою кухнею, холодильником та плитою Спальня велика. з двуспальним ліжком, шафою, піналом та тумбою під телевізор. Санвузол суміжний, обладнаний душевою , пралкою, небхідними меблями Коридор з вбудованими меблями. Зіертайтесь, організуємо перегляд!

Лесі Українки вул., 4 б

Продам смарт-квартиру,в сучасному ЖК "Петрівський квартал", с.Святопетрівське, 6 км.,від Києва. Безпечна та затишна квартира,розташована в цоколі 10 поверхового будинку загальна площа- 15.5 кв.м. Квартира з новим якісним ремонтом,меблями та технікою, повністю готова для проживання. Лічильники на воду,електрику,індивидуальне опалення,інтернет. Низькі комунальні платежі. Броньовані двері. ЖК Петрівський квартал - це елітний житловий комплекс,з цілодобовою охороною,шлагбаумами,та відеоспостереженням. На території ЖК є школа.дит.садок.дитячи та спортвні майданчики, зони відпочинку,паркувальні місця, різні магазини кафе, ресторани, відділення банку та пошти, салони краси,фітнес-зали та ін. Поруч з ЖК,розташований великий ТРЦ, супермаркети. Відмінна транспортна розвязка, маршрутки до Києва,ходять кожні 5 хвилин, близько 20 хвилин,їхати до метро Академмістечко або Теремки. Договір купівлі-продажу,понад 3 роки. По документам це нежитлове приміщення, що дає чудову можливість використовувати як під житло,так і під комерцію. Перегляди в зручний час,за попередньою домовленністю.

Лесі Українки вул, 10а

Продаж просторої 1к квартири з чудовим плануванням. Поверх 7/11. Площа 39 кв.м. + 4,4 кв.м лоджія. Стан після будівельників. Двохстороння, з гарними краєвидами з вікон. Встановлений газовий котел. Будинок зданий, квартира з документами. Податки 7,5% сплачує продавець. Без комісії. Вартість 38 000 у.е.

Соборна, 105-В
123...8
1 - 24 из 182 результатов