Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі «Берізка", ж\м Берізка 6 в Вишгороді. До станцій метро "Героїв Дніпра" або "Почайна" - 25 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-960-925 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 12-й поверх 16-поверхового будинку. Загальна площа - 56 кв.м, кухня- 12 кв.м. Залишаються практично всі меблі і техніка. Закрита для сторонніх територія (шлагбаум), відкритий паркінг,дитячий майданчик. Вартість - $70 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення»

мкрн. Берізки вул., 6

Продаємо 2к квартиру вул. Берізки, 6, (мікрорайон Берізки) ЖК Берізки Площа 87/42/14 м2. Поверх 12 / 16 поверхового будинку Простора та світла квартира в найкращему житловому комплекі в місті Вишгород. Квартира з незавершеним ремонтом (стяжка, стіни- штукатурка, батареї, 2-камерні склопакети). Є 3 балкони (в кожній кімнаті та на кухні). Кімнати роздільні (20,9 м2 та 21 м2), два санвули. Будинок закритого типу, територія під постійним відеонаглядом, працює ОСББ, є власна газова котельня на даху, придбано дизельний генератор великої потужності на випадки відключень електрики. 2 ліфта (вантажний та легковий). На території є стоянка для авто (біля підїздів і окрема на території) та дитячий майданчик.

можливий продаж по єОселя
мкрн. Берізки вул., 6

Квартира стане ідеальним місцем для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в оточенні природи. Про будинок: 16 поверховий будинок (2013 р.) Монолітно-каркасний, газоблок У будинка власна газова котельня, скважина, дизельний генератор Закрита територія, відеонагляд 2 ліфти (вантажний та пасажирський) Затишна і охайна прибудинкова територія Дитячий і спортивний майданчики Поряд ліс ОСББ Про квартиру: 78.9 м.кв. 13 поверх Чудовий вид на місто та околиці Квартира дуже тепла Кондиціонери в кожній кімнаті (3шт) Лічильник день/ніч Індивідуальний лічильник опалення Індивідуальне місце на закритій парковці для вашого авто Проведена сигналізація від поліції Меблі, техніка Обслуговування будинку здійснює ОСББ, що гарантує належне утримання прибудинкової території та спільних зон.

власник
Продається 2-кімнатна квартира, Вишгород, ЖК Берізки, 78,9 м.кв.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Гарна, охайна світла двокімнатна квартира у м.Вишгород жк"Берізки! ! Закрита територія, парковка, відеонагляд, Осбб! Будинок розташований в 2 хвилинах від центру, поруч ліс, стадіон, басей, зупинка на Київ, магазини, супермаркети, кавярні, аптеки , школи приватні і державні, дитячі садочки, дитячі майданчики! Будинку 12 років, цегляний монолітно - каркасних, утеплений, 3 ліфта, є сучасне бомбосховище з інтернетом! Квартира світла, вікна на 2 сторони, дві окремі кімнати та велика кухня гостинна! На все встановлені лічильники, дахова котельная! В квартирі майже все залишається! Вільна, чекає на нових власників! Готові до переговорів! Єоселя, Євідновлення!

Квартира двокімнатна з ремонтом та меблями жк"Берізки"

ЖК Берізки. Квартира стане ідеальним місцем для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в оточенні природи. Квартира дуже тепла. Кондиціонери в кожній кімнаті (3шт). Індивідуальний лічильник опалення. Індивідуальне місце на закритій парковці для вашого авто. Меблі, техніка. Обслуговування будинку здійснює ОСББ, що гарантує належне утримання прибудинкової території та спільних зон.У будинка власна газова котельня, скважина, дизельний генератор. Закрита територія, відеонагляд, 2 ліфти (вантажний та пасажирський). Затишна і охайна прибудинкова територія. Дитячий і спортивний майданчики. Поряд ліс. Гузьова Катерина.

Продаж 2-кімн. квартири поруч з лісом ЖК "Берізки"

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Вишгород

Географія Вишгород