Пропоную Вам придбати неймовірну квартиру з історією, яка належала відомому українському поету і народному артисту! Квартира розташована в затишному Печерському р-ні з розумним плануванням: 2 окремі спальні кімнати, кухня вітальня, суміжний санвузол, засклений балкон! Кімнати мебльовані, встановлені кондиціонери. Кухня вітальня зонована та повністю обладнана усім необхідним: газова поверхня, витяжка, духова шафа, холодильник, посудомийна машина. Також в наявності пральна машина, бойлер та неймовірно вмістка шафа-купе для зберігання дуже великої кількості речей! Квартира, яка має неймовірну енергетику, яка робилася з великою любовю і в якій продумано все до жодних дрібниць! Ключі на руках!

Микільсько-Ботанічна вул., 17/4

Квартира з дизайнерським, капітальним ремонтом від гідроізоляції до заміни труб та проводки. Якісний ремонт 2021 року, все нове. Вбудовані меблі та техніка найкращих світових виробників. Встановлені системи: протипожежна, захисту від затоплення, охоронна, фільтрація води. Французький балкон з шикарним видом. Монументальна сталінка з ліфтом. Зверху ще повноцінний жилий поверх.

эксклюзив
Микільсько-Ботанічна вул., 17/19

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі міста. Тихе місце , Вікна виходять у двір. Микільсько-Ботанічна 6/8. поруч Ботанічий сад імені А.В.Фомина

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі Микільсько-Ботанічна 6/8
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується прекрасна квартира містить дві окремі просторі спальні і кухню.Перед вікнами ніхто нічого не побудує Дуже тиха вулиця, гарний краєвид з вікна. Поблизу парк ім. Тараса Шевченка, ботсад ім. Фоміна, ТЦ "Гулівер", МегаМаркет, ресторани, кінотеатри, Національна Опера України, Театр ім. Лесі Українки, Володимирський Собор Підїзди охайні, парковка безкоштовна, будинок розташований в історичній частині міста на перетині вул. Паньківської і Микільсько-Ботанічна. Дуже ліквідна пропозиція під орендний бізнес. Без комісії для покупця ID 466812

Продажа, 2к, Голосеевский, ул. Никольско-Ботаническая,6/8, Без %

До вашої уваги пропонується на продаж 4-х кімнатна квартира в самій топовій локації Києва, по вул. Микільсько- Ботанічна, 14. Завітавши в квартиру, за рахунок простору та висоти стелі складається гарне враження наче ви знаходитесь у власному приватному будинку але ж в самому центрі столиці. Будинок розташований по затишній, тихій вулиці. Місце спокійне і в той же час самий центр активного та ділового життя Киян. Будинок та парадний вхід під цілодобовою охороною. В будинку є Ліфт. Одна квартира на поверсі ! Ремонт в квартирі зроблений з дуже якісних, натуральних матеріалів у сучасному класичному стилі. Все продумано до дрібниць. Планування квартири максимально зручне та раціонально продумане. Простора кухня - вітальня 48.8 м2 з виходом на балкон. Окрема дитяча спальна 17.9 м2. Кабінет 17м2 з виходом на балкон. Спальня кімната 21.3 м2 з виходом в гардеробну кімнату та сан вузол 13м2 з повноцінним балконом. Найпрекрасніше місце для щасливого проживання поряд з Національним ботанічним садом М. М. Гришка. P.s. Квартира дуже затишна та дарить багато позитивних емоцій. Фото і близько не передають картину вражень. Запрошую на перегляди)

Шикарна 4-х кімнатна квартира 155м2 по вул Микільсько- Ботанічна 14

Продається двокімнатна квартира по вул. Микільськщ-Ботанічній на Паньківщині. Квартира розташована в межах історичного центру Києва. Поруч ботанічний сад ім. Фоміна, парк Шевченка, безліч ресторанів на будь-який смак - Маріо, Велюр, Мусафір, Музеї Лесі Українки, М.П.Старицького, Ханенків Розвинена інфраструктура: салони краси, спортивні клуби, Нова пошта, Укрпошта,, в пішій доступності Мегамаркет, ТРЦ "Гулівер", Центральний залізничний вокзал. Відмінна транспортна розвязка: 15 хвилин неспішної ходи до метро Університет і Площа Українських Героїв, в 300 м від підїзду - зупинка громадського транспорту. Ідеальний варіант для проживання в затишному і тихому куточку в в самому середмісті Києва! З колегами по даному обєкту на співпрацюємо.

Продаж двокімнатної квартири, вул. Микільсько-Ботанічна, Паньківщина