Продам 3к квартиру в Нагірній частині. вул. Переяславська,40 Квартира в хорошому житловому стані. Тепла. В середині будинку. Сьомий поверх. Перепланована. Кімнати окремі. Є комора і гардеробна. Два балкони. Повністю замінена проводка. Зроблені стяжки стін та стелі. Замінена вся столярка. Металопластикові вікна. Спокійний район. Вигідне розташування. Неподалік парк, гімназія №1, музична школа, Маркетопт, зупинка, дитячий садок біля будинку. Пять хвилин до центру міста. За додатковою інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
вул.Переяславська, 40

Продам 3к квартиру в елітному будинку в Центрі Кременчука біля Придніпровського парку. Найкраща локація в місті!!! ЖК City Park площа Перемоги, буд.1 Найвигідніша ціна! Третій поверх Три окремі кімнати Панорамний балкон з виглядом на парк. Автономне опалення. Двоконтурний газовий котел. Високі стелі. Стяжки стін та підлоги. Стіни готові під чистову обробку. Проводка по всім кімнатам додатково робилась під себе. В кімнатах проведені траси під кондиціонери. В будівництві використовувались тільки високоякісні матеріали. Зовнішнє утеплення всього будинку. В комплекті іде система безпеки Ajax. Шикарна вхідна група! Відеодомофон. Консьерж. Закритий двір з виходом у парк! Відеоспостереження на території. В пішій доступності від будинку розташована вся необхідна для комфортного життя інфраструктура. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

можливий продаж по єОселя
площа Перемоги, 1

Продам унікальну дворівневу квартиру в новобудові. ЖК Центральний вул.Небесної Сотні,53-Б Квартира розташована на 7 та 8 поверхах. Загальна площа - 96,9 кв.м. На першому рівні є гардеробна, вбиральня та велика кухня-їдальня 36,7 кв.м. На другому рівні три окремих спальні та ще один санвузол. Весь перший рівень з теплою підлогою, на другому - встановлені радіатори. По всій квартирі зроблені чорнові стяжки стін, та стяжка підлоги. На вікнах якісна фурнітура та двокамерні склопакети. Будинок повністю утеплений. Закритий двір. Окремо продається комора у підвалі, та підземний паркінг. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Небесної Сотні, 53-Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам трикімнатну квартиру в ЖК «Оазис». Квартира знаходиться на вулиці Івана Мазепи, 7. Третій поверх з десяти. Загальна площа - 119 м. кв., житлова – 69,9 м. кв., кухня – 26,7 м. кв Планування двостороннє, дві кімнати роздільні, вітальня об’єднана з кухнею. Стан квартири - після будівельників: стяжка, штукатурка. Вікна – Rehau. Встановлено двоконтурний газовий котел (на опалення та гарячу воду), підведено електрику та воду, встановлено лічильники. Житловий комплекс закритий, є консьєрж. Будинок зданий в експлуатацію. Поруч парк, школи, дитячі садки, магазини та супермаркети. Також є можливість окремо придбати кладову в підвалі. Продаж без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Івана Мазепи вул. (Бутиріна), 7

3 кімн. Квартира на 1 Занасипі, покращеного планування[] 4/5 поверх, панельного будинку по вулиці Велика Набережна Площа: 62/40/7 кв., роздільні кімнати, с/у окремо Квартира у звичайному житловому стані, без ремонту Дуже зручне місце розташування: біля будинку зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ріка Дніпро! Додатково сплачуються агентські послуги Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час!

Велика Набережна, 7

3 кімнатна квартира по вулиці Пугачова 4/5 пов. цегляний будинок, зупинка Пугачова (по старому Московська) Площа: 52/38/6 кв. Квартира без ремонту: замінено одне металопластикове вікно на кухні, металеві вхідні двері. Дуже зручне місце розташування: рядом зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ринок Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час! Агентські послуги сплачуються додатково! По всім питанням телефонуйте!

Пугачова вул., 9

3-х кімн. НОВОБУДОВА 2-х рівнева з автономним опаленням!!! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5-6/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 99.5 м.кв., 1 рівень – 62 м.кв., 2 рівень – 37.5 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Є квартира площею: 105 м.кв. - 55650$ Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Редутна вул., 46

Продам 3 кімн. квартиру на РАКІВЦІ в р-ні кафе "Екватор", в 15 хв. від центру. 1/9 блочного будинку . ОКРЕМИЙ ВХІД . 67 кв .м. Перепланування , кухня 13 кв.м. КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ з якісних матеріалів , де замінювалося все : електропроводка, труби і т.д. Металопластикові вікна з ролетами , стяжка стін і стелі , кахлі, нові батареї, підігрів підлоги від опалення , броньовані вхідні двері. Металопластиковий балкон. Багатофункціональна душова кабіна, новий бойлер на 100 л. 2 кондиціонери. Вбудована кухня , велика шафа-купе, повністю облаштована дитяча кімната . Лічильники. Меблі і техніка за домовленістю. Є підвал ( в подарунок ). Поруч вся інфраструктура : зупинка, всі магазини та супермаркети( АТБ прямо в будинку ) , ринок, дитячий садок, школа, СТО. До пляжу р. Дніпро 10 хв. пішки. 32000 дол США . Перегляди за попередньою домовленістю. Реальному покупцю торг. Власники згодні на програму еОселя

Білаша Олександра вул. (Бідного), 8

-Продам 3 кімнатну квартиру в будинку з високими стелями в Центрі міста Характеристики нерухомості: • Тип: 3-кімнатна квартира • Площа: 71кв. м. • Поверх: 1 поверх • Розташування: центр міста • Стан: з косметичним ремонтом Особливості квартири: • Високі стелі, що створюють відчуття простору та елегантності • закритий двір • роздільні кімнаии Зручності та інфраструктура: • Зручне розташування недалеко від зупинки громадського транспорту, торгові центри, школи, парку, ринку, аптеки Телефонуйте І068І-864-64-51 Ольга

Шевченко, 19

Продається трикімнатна квартира на другому поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку у центральній частині міста. Квартира суха та тепла, не кутова, у житловому стані. Віконні та балконний блоки замінено на металопластикові, встановлено лічильники на водопостачання та газопостачання і звісно ж на електропостачання, кондиціонер, бойлер, мається супутникове та кабельне телебачення, інтернет. Двір затишний, поруч все необхідне для комфортного проживання, супермаркети, ринок, розважальні заклади, заклади освіти, зупинки громадського транспорту, паркова зона, річка та ін. Можливо, це саме те, що Ви шукаєте. Для отримання більш детальної інформації телефонуйте (098)721-2698 Марат.

Небесної Соті

Житлові комплекси у Кременчук

Продам хорошу, теплу та затишну трикімнатну квартиру як розташована на п’ятому поверсі дев’яти поверхового цегляного будинку МЖК 1993 року побудови, що знаходиться по вулиці Європейській. Квартира загальною площею 65м2 у житловому стані, по квартирі замінено вікна , балконні рами та обидва балкони металопластикові, частково замінено труби, нові міжкімнатні двері, встановлено лічильники на гарячу та холодну воду, також встановлено лічильник газу. Будинок у якому розташовано квартира знаходиться в управлінні ОСББ, на весь будинок встановлено тепловий пункт. Неподалік будинку знаходиться все що треба для комфортного життя: школа, дитячий садочок, продуктовий супермаркет, сквер відпочинку, зупинки громадського транспорту. Ціна квартири 43000$ (домовимося) Окремо сплачується комісія агенції нерухомості ЧЕКАЮ НА ВАШІ ДЗВІНКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ГОТОТВІ СПІВПРАЦЮВАТИ ПО ПРОГРАМІ Є ОСЕЛЯ

Європейська, 72

Пропоную ВАШІЙ увазі простору трикімнатну дворівневу квартиру розташовану на 11 і 12 поверхах 14 поверхового цегляного будинку на Молодіжному, загальною площею 115м2. На першому рівні знаходиться велика вітальня, кухня, їдальня, сан-вузол, на другому рівні розташовані дві окремі спальні та зал, зєднує ці два рівні красиві, широкі, деревяні сходи. У Квартирі зроблено ремонт, встановлені якісні металопластикові вікна, деревяні міжкімнатні двері, у кожній кімнаті встановлений кондиціонер, замінені труби та встановлені лічильники гарячої та холодної води, у кожному сан вузлі прокладено теплу підлогу, встановлені гарні металеві вхідні двері. Квартира продається з усіма меблями, 2 шафи купе, вбудована кухня, деревяні ліжка, дитячі меблі. Купивши ЦЮ ПРЕКРАСНУ КВАРТИРУ ви отримаєте не тільки прекрасне житло але й прекрасний вид з КОЖНОГ вікна та гарну розвинену інфраструктуру таку як дитячий садок, школа, поліклініка, супер маркет, парк відпочинку, зупинка громадського транспорту. Вартість даної квартири складає 59000 $ тел. 098-207-00-81 Олег. Окремо сплачується комісія агенції нерухомості ФОТО НЕМОЖУТЬ ПЕРЕДАТИ ВСЮ КРАСУ ЦІЄЇ ЧУДОВОЇ ТА ЗАТИШНОЇ КВАРТИРИ . ТАК ЩО КРАЩЕ ТЕЛЕФОНУЙТЕ ЩОБ ДОМОВИТИСЯ НА ПЕРЕГЛЯД. НЕ ВПУСТІТЬ СВІЙ ШАНС!

Лесі Українки пров., 1

Продается 3 комнатная вартира на 1 Занасіпи. Квартира расположена на 3 этаже 9этажного кирпичного дома. В квартире поменяна проводка Установлены пластиковые окна Пластиковый балконный блок Санузел раздельный Бронированная дверь В ванной менялась плитка Есть бойлер Установлены межкомнатные двери Квартира угловая но очень тёплая в зиму и прохладная в лето. Окна выходят на две стороны Фасад квартиры утеплён Имеется кладовка на этаже Озеро и речка рядом. Транспортная развязка в шаговой доступности . Услуги агентства оплачиваются отдельно

Велика Набережна вул. (50 років СРСР), 29

Продаётся 3 ком .квартира с ремонтом Район Автопарка по Вадима Пугачёва. Квартира расположена на 1 этаже 5 этажного кирпичного дома,без балкона Высокий цоколь. Санузел раздельный. Дом ОСББ,соседи хорошие Продаётся с мебелью и техникой. Транспортная развязка в шаговой доступности. На дополнительные вопросы отвечу по телефону на смс не отвечаю! Рассматриваем по программе Е-оселя и по сертификату. Услуги агентства оплачиваются отдельно.

Вадима Пугачёва, 5

Квартира знаходиться в самому центрі нашого міста.Поруч пляж ,та річка Дніпро.Душе затишна та світла.Поміняні вікна,труби.Добрі сусіди.Не кутова.0671360403

Першотравнева, 23

власник
Гвардійська вул., 7

В продаже трехкомнатная квартира в центре города Кременчуг, ул. Первомайская. Кирпичный дом. 3 этаж. Общая площадь 56 кв. м. В квартире сделан свежий капитальный ремонт, делали для себя, не экономили на материалах. Встроенная мебель и техника входят в стоимость. Рядом развита вся инфраструктура. Благоустроен двор. В 5 минут ходьбы парк Юбилейные, центральный пляж. Жить в этом районе максимально комфортно. Звоните, записывайтесь на просмотр.

Першотравнева, 17/2

Продаж . 3-кімнатна квартира в Центрі міста з видом на Дніпро Житловий комплекс «Дніпровська РІВ’ЄРА» Зручний 3 поверх 5-поверхового цегляного будинку. У квартирі 2 окремі кімнати , в кожній свій окремий балкон і велика зона вітальні ,обєднана з кухнею. Просторий санвузол з підведенням води та каналізації Індивідуальне опалення (газовий 2-контурний котел працює на опалення та підігрів води). Тепла підлога. Повністю розкинута електропроводка за індивідуальним проектом. Ідеальна стяжка підлоги. Стіни відшпакльовані по маякам. Фабричні гарної якості вхідні двері. Перепланована квартира (все узаконено). Зона гардероьної із підведеною каналізацією та подачею води для установки пральної та сушильної машини). Продумано все до дрібниць. Закрита територія комплексу. Відеоспостереження по території комплексу. Будинок утеплений, вентильовані фасади. Також до квартири є велика кладова 10м2.

Хмельницького Богдана вул., 6а

3-х кімнатна квартира 70м2.2-й поверх квартал 297 б.4 Кімнати окремі.2 балкони.Не кутова.Труби поміняно.Лічильники на воду.28000 Торг.Послуги Агенції Нерухомості 500 доларів США.

297-й квартал, 4

Всі кімнати окремі.В жилому стані.Поруч ринок,зупинки,школа.Два вікна поміняні.Також сантехніка та труби

Шкільний пров., 15

Поступила в продажу 3х комнатная квартира в центре города , парковая зона . Первый этаж четырехэтажного дома . Квартира под ремонт , поменяны только окна - это прекрасная возможно сделать квартиру под себя и воплотить свои самые интересные идеи . Балкона нет . Но при большом желании можно достроить . Цена 25.500 $ Звоните дам больше информации

Гоголя вул., 5

Продам 3к квартиру наб Л Дніпрова в цегляній 14 поверхівці. 1 поверх, квартира утеплена, з балконом. Площа 70 кв м , кухня 9 кв м. Квартира з ремонтом, всі вікна та балкони мп, лічильники, замінені труби та вся сантехніка. Продаж з меблями та технікою. Додатково сплачуються послуги агенства

Наб Л Дніпрова, 48

Продается квартира в доме который считают лучшим в Кременчуге в самом центре по адресу Сердюка 15. Комфортный 4 этаж. Умный дом, пожарная сигнализация, охранная сигнализация, котел BOSCH. Сделана индивидуальная разводка под свет, проложены трассы под кондиционирование во все комнаты, сделана черновая стяжка стен и полов, теплые полы везде кроме спален и зала. Окна не на проезжую часть. 2-санузла, гардеробная, кухня-столовая, 2 спальни и зал. Кладовое помещение 10 кв.м. В шаговой доступности есть все(парк, Днепр, школы, садики, магазины) Звоните 0677101956 Андрей.

сердюка, 15

Продается квартира в доме на Реевке. 3-этажный дом новой постройки(кирпич, минвата, сайдинг) Комфортный 2-этаж. Дом не на проезжей части. подземный паркинг с кладовкой 9 метров. Хороший большой двор с садом, ухоженный подьезд. Автономное отопление. Хорошее жилое состояние. 2-спальни, зал, большая лоджия которую можно использовать как кабинет или еще одну спальню, кухня-столовая, санузел. Мебель остается по договоренности. Звоните 0677101956 Андрей.

провулок князя Олега, 9
1 - 24 з 250 результатів