Продам елітну квартиру в 3 рівнях у новому будинку в центрі міста по вул. І. Сердюка. Квартира має шикарний вид на парк, Кременчуцький міст та центральну частину міста. Квартира утеплена, вже зроблена тепла підлога, оштукатурена, є газовий котел, металевий каркас для сходів. На третьому рівні квартири знаходиться своя територія, в якій можна зробити відпочивальну зону з басейном. Встановлені вхідні двері. Закритий двір. Поряд школа, дитячий садок, 2 продуктових супермаркети, парк.

Продам елітну 3 кімн пентхаус у центрі міста.

також працюємо через "єОселя" Будинок побудований з червоної цегли, утеплено мінеральною ватою 100 мм. та облицьований вентельованим фасадом з керамо-граніту. Заливка підлоги виконується після розведення опалення В квартирі виконано штукатурку стін. Шумоізоляція та термоїзоляція - між кожної квартирою в стіні закладена мінеральна вата 50 мм. Індивідуальне опалення - газовий котел Vaillant та радіатори Purmo Ліфт Shindler - Швейцарія В дворі підземний та надземний паркінг Зона відпочинку (Мангальна) Дитячий майданчик.

Квартира в центрі з виглядом на дніпро - пентхаус 102м2

Нова ціна! До Вашої уваги класна 3-кімнатна квартира в самому Центрі Кременчука. Район ресторану «Друзі та вино» Загальна площа 109м2. Двоповерхова видова квартира. На першому поверсі - велика кухня- гостьова, санвузол, гардеробна, балкон. Другий поверх - дві спальні, санвузол, балкон. Панорамне остеклення. Тепла підлога. Індивідуальне опалення. Двухконтурний газовий котел. Повністю розкинута електропроводка за власним проектом. Дизайн-проект квартири. Дуже крутий краєвид. Закритий двір. Квартира не кутова та дуже тепла, Продумано все до дрібниць. Повністю розкинута та готова система опалення. Штукатурка стін по маякам. Грамотно запроектована та виконана драбина на другий поверх. Новобудова 2020 року. Продаж по переуступці. Деталі за телефоном

Продаж 3-кімнатної видової квартири в Новобудові, Пентхаус, Центр, 109

ЖК в городе Кременчуг