Продам 1к квартиру. Крюків біля мосту. вул.Макаренка,1 Можна під дачу. Поруч річка 36,2м² Кімната - 16.7м² Веранда -5,9м² 1 поверх Пічне опалення, можно зробити газове. У дворі є комори, майстерня, сарай, льох, літній душ. Є земельна ділянка. Туалет є, ванної немає, треба робити. Чудове місце для відпочинку чи риболовлі. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

Макаренка вул., 1

-Продам 1 кім.кв. покращ.план. Нагірна частина Квартира знаходиться по вулиці Героїв Маріуполя 5/9 поверх Загальна площа 35 м.кВ. Квартира з капітальним ремонтом: -металопластикові вікно та балкон -замінена сантехніка та труби -частково замінена електрика -частково замінені батареї Ззовні квартира утеплена, не кутова Є лічильники на воду, газ, на електроенергію (день/ніч) Будинок ОСББ Чудове місцерозташування-поруч зупинка транспорту, школи,дитячі садочки,парк Миру, парковка Шикарний варіант як для проживання,так і здачі в оренду Ціна 25700$ Тел.06888646451

Героїв Бреста пров., 79

-Продам кімнату в Центрі 12 м/с Знаходиться по вулиці Перемоги 3/5 поверх цегляного будинку Загальна площа 12 м.кв. Квартира з косметичним ремонтом Є комора Металопластикове вікне, нові вхідні двері У секціі є кухня, душ, туалет Гаряча вода-бойлер Чиста секція, порядні сусіди Чудове місцерозташування - поруч набережна Дніпра, центр міста, магазини, зупинка, школа Ціна 4500 $ Тел.068-864-64-51

Перемоги вул., 18
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в нагірній частині.Квартира знаходиться за ардесою Гвардійська.3/6 поверх.Загальна площа 38,8кв.м.Розвинута інфраструктура! Все поруч,школа, садочок,магазини,зупинка.Квартира з ремонтом, залишаються всі меблі та техніка.Дуже великий балкон.

Гвардійська вул., 8

Продам 1 кімнатну квартиру район 5го ліцею. Квартира тепла не кутова є лічильники на газ, воду. Поруч магазини, зупинка, школа, садочки. 0509412789

Героїв Маріуполя, 105

В продажі однокімнатна квартира на третьому занасипу. 1/5 цегляний будинок без балкону. телефон 0509412789

Мічуріна, 85

Продам 1-кімнатну ПЛОЩЕЮ-31м2; квартиру із ПРОСТОРНОЮ КІМНАТОЮ площею- 17м2; у Кременчуці на Молодіжному , район Аврора по проспекту Лесі Українки, за магазином АТБ. Квартира БЕЗ РЕМОНТУ , розташована на першому поверсі, п’яти поверхового теплого будинку, ВСІ комунікації проходять у підвальному приміщенні. Вікна квартири яка розташована у центрі будинку виходять у двір. Неподалік будинку розташована вся необхідна для комфортного життя ІНФРОСТРУКТУРА. ПОКАЗ У ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС ЧАС Ціна квартири 12500$ Окремо СПЛАЧУЄТЬСЯ комісія АГЕНЦІЇ НЕРУХОМОСТІ. Це найвигідніша пропозиція ! У вас не буде іншого такого шансу - Квартира довго не чекає ! Зателефонуйте прямо зараз !

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 10

Продам однокімнатну теплу квартиру в Кременчуці , яка розташована на сьомому поверсі у центрі будинку , дев’яти поверхового керамзито бетонного будинку, в мікрорайоні Молодіжний по вулиці Героїв Крут будинок № 3 що знаходиться біля 31 школи. Квартира загальною площею 36м2; має простору кімнату площею 17м2; кухню 7м2; балкон, роздільний сан вузол. Будинок у якому розташована квартира знаходиться у тихому, не проїзному місці, неподалік зупинки Героїв України, колишня( героїв сталінграду), неподалік будинку знаходиться усе що потрібно для комфортного сучасного проживання. Квартира у житловому стані, без ремонту. Ціна квартири 17500$ Окремо сплачується комісія агенції нерухомості. Чекаю на ваші дзвінки та пропозиції. МОЖЛИВО ЦЕ ВАШ ВАРІАНТ.

Героїв Крут вул., 3

В продаже однокомнатная квартира в новострое. Закрытый двор. Идеальный подъезд. Общая площадь 46 кв. м. Выход на балкон из комнаты и кухни. Сделана стяжка пола, отштукатурены стены, сделана проводка. Понарамное остекление балкона. Тихое место. Рядом развита вся инфраструктура. Просмотры по договоренности. Звоните

Героїв Бреста пров., 77

Продам 1 кімнатну квартиру в будинку на Реївці. Квартира розташована поруч з кінцевою зупинкою маршруту 17. Квартира під ремонт, є можливість реконструкції і добудови (фундамент закладений). Біля квартири є власне подвіря, що огорожено парканом. Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркет, дитячий садочок, зупинка міського транспорту, ліс. Комісія агенції нерухомості сплачується окремо. Щоб дізнатись більш детальну інформацію та домовитись про перегляд квартири телефонуйте 0687040101 Втілемо Ваші мрії в квадратні метри!

пров. Кооперативний, 9

Житлові комплекси у Кременчук

Продам квартиру в центрі міста Кременчук, ЖК Центральний. Будинок введено в експллуатацію, документи на руках. 7 поверх. Загальна площа квартири 63 кв. м. Планування: кухня-вітальня і спальня, санвузол сумісний, є балкон. Стан будівельний. Відштукатурені стіни, тепла підлгоа, розведено електрику. Закритий двір. Поруч розвинута вся інфраструктура. Також є комора між поверхами, входить в вартість квартири. Записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Небесної Сотні вул. (Пролетарська), 53В

Прдається 1 кімнатна квартира в центрі, біля ринку - район моста, вул Небесної Сотні, поруч ринок та станція швидкої допомоги. З УСІМ, ЩО Є НА ФОТО! Для себе або в оренду! Квартирантів гарантую, щомісячний дохід 4500 грн Площа 33 кв м , кухня 5 6 кв м . Кімната 16.5 кв м . Квартира не кутова, балкон застеклений, замінені вхідні двері. Ванна та сантехніка в нормальному стані, є лічильники на воду. Гарний вид з вікна 5 поверх пяти поверхівки. В квартирі залишаються меблі та техніка. Чудовий варіант для молодої сімї чи можливо здачі в оренду.

Небесної Сотні, 2

Щиро запрошуємо розглянути цю чудову пропозицію без комісії для покупця. Знаходится на Петрівці (Пивзавод) по вул. Древаля, 101 на 1/5 поверхового кирпичного будинку з високим цокольним поверхом. Поряд (50м.) зупинка маршрутного та тролейбусного транспорту, Маркетопт, аптека, магазин побутової хімії, школа, дитячий садочок, стадіон, річка, парк. Кімната - 18,7 метрів з євроремонтом: повна заміна електрики, нове вікно, віконна решітка,броньовані двері, натяжна стеля (ситець), обої Німеччина, ліноліум Таркет. Гуртожиток коридорного типу на 3 кімнати: кухня 23,7 - м, душова - 14,8 с/в - 13,4 м, (с/вузли окремі для кожної кімнати). Все ухожене та чисте. Мотивація: за відносно невелику суму ви можете, зараз же, придбати власне, хороше житло і не бути орендарем чужого житла. Зміняться обставини в житті - завжди зможете продати. В окремий проміжок часу ви будете жити в своїй кімнаті з евроремонтом (в чудових умовах). Для отримання детальної інформації зателефонуйте за вказаним номером!

Древаля Олексія вул. (Петровського), 101

Продам 1 кімнатну квартиру в Нагірній частині мста, по вул. Європейській! Квартира покращеного планування розташована в цегляному будинку на 5 поверсі, є повноцінний технічний поверх. В квартирі зроблено якісний косметичний ремонт. Кухонна зона дуже простора і зручна. Вбудована кухня вже оснащена всім необхідним. Вхідні двері добротні металеві. Є лчильники на холодну та гарячу воду, на світло день/ніч. Встановлено бойлер. В даному будинку є технічний поверх! Квартира має дуже зручне розташування. Поруч є все необхідне: супермаркети, школи, дитячі садочки, різні магазини, кліклініка, зооклініка, аптеки, кавярні, парк, зупинки міського транспорту, Міський сад, парк Сосновий. Послуги агенції нерухомості оплачуються окремо. Більш детальну інформацію можна отримати по телефону 0687040101 Втілимо Ваші мрії в квадратні метри!

Європейська, 31

Продається однокімнатна квартира, розташована на п’ятому поверсі цегляного п’ятиповерхового будинку по проспекту Лесі Українки. Квартира суха і тепла, покрівля не протікає. Вікна, вхідні та міжкімнатні двері – типові, але в нормальному стані. Балкон засклено. Встановлено кондиціонер. Маються лічильники на холодне та гаряче водопостачання. Поряд все необхідне для комфортного проживання (супермаркет, магазини, навчальні заклади, амбулаторія, банки, аптеки, зупинки та ін.) Ця, невелика, але економна по комунальних витратах, квартира гарно піддійте для молодих та енергійних людей, які бажають втілити свої ідеї стосовно інтер’єру без переплат за чужі «дизайнерські» рішення. Не зволікайте, телефонуйте за вказаним номером, і я, з радістю, надам Вам більш детальну інформацію, стосовно придбання цієї квартири.

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня)

Продам 1 у квартиру у цегляному будинку на 2 поверсі на Молодіжному . Квартира в гарному житловому стані , поміняні вікна, металопластиковий балкон, двері вхідні і міжкімнатні. У ванній кімнаті зроблений ремонт, замінені труби, сантехніка, установлений бойлер. Поряд все необхідне для комфортного життя .

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 14

Пропоную однокімнатну квартиру загальною площею 35.6 м.кв. Молодіжний район зупинки Керченьска, санвузол окремий, велика кладовка. Краврира у житловому стані. Кімната простора і світла. Поряд школа, дитячий садок, магазини, аптеки, ринок зупинка транспорту в трех хвилинах.

Володимира Великого вул., 72

Продам 1 кімнатну квартиру Гвардiйська 1/5 біля 25 школи.Велика прибудова на всю квартиру.Грати на вікнах.Погреб.Бойлер.Броньованi дверi. 18000 торг.Послуги Агенції нерухомості 500 долларів США.

Гвардійська вул., 14а

Гарна квартира з ремонтом находиться в центрі.ЖК «Центральний»Автономне опалення,охорона,закритий двір.

Небесної Сотні, 53в

В продажі однокімнатна гостінка зупинка техучилище. Квартира тепла не кутова поруч зупинка транспорту, магазини, відділення банку, школи, дитячі садочки, палац культури, пляж. Телефонуйте 0509412789

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня)

Продам однокімнатну квартиру на 6 поверсі по вулиці Лейтенанта Дніпрова. Поруч школа, садок, супермаркет, ринок, зона відпочинку, пляж, фітнес клуб. З меблями та технікою. Поміняні вікна, балконний блок, батареї,є бойлер, кондиціонер, газова плита(стара, робоча), холодильник(старий,робочий), телевізор(старий,робочий). Тепла та затишна.Лічильник тільки на газ.

Лейтенанта Дніпрова

Пропоную до вашої уваги однокімнатну квартиру в хорошому стані район зупинки Водоканал. 2/5 цегляний будинок, санвузол сумісний, пластикові вікна і балконна рама, кахель в санвузлі та на кухні робоча стінка, на полу паркет який підлягає реставрації, в коридорі є місце для вбудованої шафи. Зручне місцерозташування, поруч зупинка транспорту, магазини, кавярні, дитячий садок, дві школи, парк для відпочинку з дітьми. В квартирі залишаються меблі ті що на фото та кондиціонер. Вартість даної пропозиції 17500$ деталі по телефону 0679934192

Проспект Свободи, 18

Продам однокімнатну квартиру загальною площею 29м2 у Кременчуці район 274 квартал, яка розташована на восьмому поверсі, дев’яти поверхового цегляного будинку. Поблизу будинку знаходиться; зупинка громадського транспорту, дитячий садок, школа, спорт-клуб, пляж із зоною відпочинку, продуктовий супер-маркет. По квартирі замінено, труби на воду, встановлено лічильники води, лічильник на газ, встановлено металопластиковий балкон , нові вхідні двері, та вікно на кухні. Ціна квартири 16000$ Окремо сплачується комісія Агенції Нерухомості Телефонуйте дам більше ІНФОРМАЦІЇ

квартал 274, 1

Продається квартира в тихому спальному районі м. Кременчука! Сучасна затишна квартира, тепла, світла та комфортна. Зроблений капітальний ремонт, все продумано до дрібниць! Встановлені металопластикові вікна. Металеві вхідні двері. Стяжка стін, натяжна стеля. Замінена сантехніка. Нова електропроводка. Квартира не потребує додаткових затрат! Чудовий район з розвиненою інфраструктурою. Поряд зупинки транспорту, магазини, супермаркети, аптеки, школи та дитячі садочки. Будинок розташований в пяти хвилинах пішки від родзинки нашого міста - парку Миру! Не зволікайте та телефонуйте! Перегляд у зручний час!

Провулок Княжий, 11
123...9
1 - 24 з 212 результатів