Продаж однокімнатної кімнатна квартира Продаж по перепоступці, з можливістю отримання права власності під Є-оселю. Затишна та світла квартира на 3 му поверсі 16 поверхового будинку. В основі ремонту була ідея не просто зробити затишок і зручність, а й переробити існуюче планування від забудовника таким чином, щоб максимально розширити існуючу житлову площу і замість обмеженої кухні і напівбалкону зробити повноцінну затишну, світлу та простору кухню з якісним ремонтом. Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, душова кабіна, пральна машина, сучасна кухня з технікою та вбудованим холодильником, телевізор, двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом. Відео огляд по запросу. ЖК Скай Авеню-сучасний комплекс з повноцінну інфраструктура з усіма необхідними зручностями та гарною розвʼязкою. Запис на перегляд по домовленості Нові параметри квартири: Загальна площа: 34 Житлова: 11 Кімната-кухня: 13 Спальня: 17.86 Ванна: 4.86

владелец
возможна продажа по єОселя
Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 11Б

Пропонується квартира з шикарною терасою в клубному будинку ЖК «Солом’янський». ЖК з власною закритою охороняємою территорією, підземним паркінгом, зоною відпочинку та дитячим майданчиком. До ЖК підведені всі міські комунікації. Квартира з проектом дизайнерського ремонту. Стан-від забудовника. В ЖК є власний генератор.

владелец
Університетська вул., 17а

Загальна площа квартири складає 47,62 м2, кухня 12,26 м2, кімната 18,47 м2, санвузол 4,90 м2, коридор 8,93 м2, кладова 1 м2, лоджія 2,04 м2 Стан квартири - після будівельників. 12-й поверх, 26-ти поверхового. Будинок монолітно-каркасний, має свою закриту територію, магазини, фітнес-студію, кавярні. Поруч гімназія Ерудит, НАУ, КПІ, садки, школи, ТРЦ Космополіт, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай до метро Шулявська 10 хвилин. Розглядаємо продаж за безготівковим розрахунком у грн, а також є-оселя, є-відновлення та інші програми. Продаж по переуступці, квартира повністю виплачена Введеня в експлуатацію другої черги будівництва (секції Б, Ж, М) заплановано на 3 квартал 2024 року.

владелец
Новопольова вул., 2
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Найкраща ціна за м2 в новобудові з ремонтом! Можлива єОселя. Квартира знаходиться в новому закритому житловому комплексі клубного формату. Будинок зданий, право власності на руках. У пішій доступності до кращої інфраструктури міста: ТРЦ Республіка, Столичний ринок, Епіцентр, Метро, Магелан. Поруч АТБ, Британський квартал, зупинки громадського транспорту, чудова транспортна розвʼязка з виїздом на Кільцеву дорогу (до м. Теремки, м. Іподром, ВДНГ), так і в сторону м.Васильківська та м.Голосіївська, ЖК Нова Англія, PARKLAND, LIKO-GRAD. Планування: спальня з нішею під вбудовану шафу, кухня-вітальня, великий гардероб, ванна кімната. У квартирі виконані всі інженерні та косметичні роботи, майбутній власник зможе завершити меблювання за своїм смаком та насолоджуватись життям. Дана квартира також дуже добре підходить під орендний бізнес, здача від 12000 грн/місяць Територія житлового комплексу Club House закрита від посторонніх осіб, встановлені домофони та відеонагляд, дитячий майданчик, є велика кількість безкоштовних паркомість та можливість придбати індивідуальні місця в критому паркінгу. Поруч приватний та державний дитячі садочки, до школи хвилин 10 пішки Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, краще все побачити вживу, пропозиція вартує вашої уваги!

владелец
возможна продажа по єОселя
Грушева вул., 4

Будинок готовий, адреса присвоєна, документи на руках, ВЛАСНИК, в Києві, показую САМ. НЕ ріелтор! БЕЗ комісії! Більше фото та проектну документацію можу вислати на будь-який месенджер! 3-к квартира по вул. Кадетський Гай, 8, ЖК "Медовий 1". Будинок №1 від “Київміськбуд”. Територія ЖК закрита, обладнана дитячими майданчиками! Є гостьовий паркінг та підземний паркінг! У будинку облаштоване укриття, а також під час відключення електроенергії працює ліфт, є водопостачання та в зимовий час є опалення! У ЖК власна котельня. У домі 3 ліфта. В зоні загального користування встановлені лічильники тепла, світла, води. Підʼїзди та поверхи чисті, на території є власна охорона та власна керуюча компанія, яка слідкує за територію ЖК. Поряд гарна інфраструктура, є багато магазинів, гарна транспортна розвʼязка, 5хв до кінцевої зупинки громадського транспорту, зручно добиратися у різні частини Києва. Поряд школи та гімназії: середня школа №121, ліцей №144, гімназія №318. Дитячі садки: "Золотий ключик", №63, №146. Площа 80.75кв. м, 19 поверх 25 поверхового будинку! Квартира знаходиться з північної сторони будинку, тому дуже комфортна для проживання у будь-яку пору року. У квартирі повністю зроблено перепланування, з урахуванням цільового використання всіх квадратних метрів житлового приміщення. Всі проектні роботи та документацію розробляв архітектор, документацію можемо додатково надіслати. Квартира дуже світла та простора з панорамними вікнами на місто. Дуже важливим моментом є те, що вікна «не вікна у вікна», тому відкривається гарний краєвид. По плануванню: велика кухня з гостьовою кімнатою, спальня з окремим гардеробом, дитяча кімната, гардеробна кімната, два окремі санвузли.Підігрів підлоги в санвузлі для вашого комфорту Ремонт робили для себе, не на продаж. У квартирі зроблено: -Якісний ремонт з використанням екологічних матеріалів (ламінат, керамогранітна плитка) -вхідні двері замінено на нові з найвищим ступенем захисту, замки теж мають найвищий ступінь захисту; -на кожну розетку та освітлення квартири виведений окремий автомат; -встановлені нові металопластикові вікна Rehau, з якісною фурнітурою, вікна не продувають та зберігають тепло. Під час ремонту робили на цьому акцент; -встановлено підсилювач тиску для води та кожна мокра точка окремо виведена, з можливістю її перекриття; -санвузли окремі, встановлена якісна сантехніка; - 4 кондиціонери фірми Cooper&Hunter; - двері прихованого монтажу з фурнітурою SYSTEM; - вся квартира пофарбована водостійкою фарбою; - по всій квартирі зроблено алюмінієвий плінтус; - підвісна стеля з гіпсокартону; - зроблено перепідключення всіх батарей у квартирі, щоб не було видно труб і зручно було робити прибирання. Телефонуйте у будь-який час, відповім на всі Ваші запитання.

владелец
возможна продажа по єОселя
Кадетський Гай вул., 8

Продаємо нашу затишну 2-кімнатну квартиру по вул. А. Білецького, 6. У квартирі Є КУПА ПЕРЕВАГ!!! Поруч Відрадний парк. Зручна транспортна розвязка. Лікарня, школи, садочки, магазини поруч. Документи більше 3-х років. Прописаних немає. Надаємо перевагу сім’ї з дітьми, бо все у квартирі для них облаштовано. Квартира на 1 поверсі, є великий балкон площею 6 кв.м з робочою зоною, обшитий вагонкою та утеплений зсередини. Під балконом є підвал площею 6 кв.м. На всіх вікнах решітки та протизламна фурнітура на вікнах. 2 кімнати окремі не прохідні. Взимку у квартирі тепло, а влітку прохолодно, бо навколо багато дерев та зелені. Квартира умебльована та повністю придатна до проживання. КУХНЯ: Є газова плита GORENJE та витяжка Холодильник INDESIT Посудомийна машина BOSCH Система фільтрації води зворотнім осмосом ECOSOFT САНВУЗОЛ: Капітальний ремонт був зроблений у 2021 році. Замінені труби на воду та каналізацію. Душова кабіна Пральна машинка SAMSUNG Бойлер Сушарка для рушників + витяжка ДИТЯЧА КІМНАТА: Велика шафа-купе 2-поверхове дерев’яне ліжко для двох дітей Кондиціонер інверторний SANSAY ВЕЛИКА КІМНАТА: Велика Шафа-купе + Шафа для книжок і паперів. 2-спальне ліжко з ортопедичним матрацом, м’яке узголів’я з полицею та підсвіткою. Комод на 3 шухляди та пеленальним столиком. 2 вінтажних крісла. Нещодавно змінювали оббивку Розкладачка з ламелями та матрацом. Гімнастична драбина, турник, бруси. КОРИДОР: Дерев’яна вішалка та полиця для взуття Книжна дерев’яна полиця ручної роботи Дзеркало у бамбуковому обрамленні Є основне та декоративне освітлення Велика антресоль на 2 виходи: один на коридор, другий в кухню БАЛКОН: Площа балкону 6 м.кв. Балкон утеплений полістиролом та оббитий вагонкою. Дах і остеклення було замінено. На балконі обладнане робоче місце з полицями для інструментів. ПІДВАЛ: Спуск в підвал прямо з балкону. Площа підвалу 6 м.кв. Підвал обладнано полицями для зберігання закруток та речей. Підлога відсипана керамзитом, зроблена приточна вентиляція

владелец
Білецького академіка вул., 6

Продається від власника квартира 1к: окрема спальня + кухня-студія в ЖК Кампус (Campus) (Соломянський район, Караваєві дачі, КПІ). Загальна площа 44м2. Є простора лоджія. Зроблено якісний дизайнерський ремонт. Є інтернет, Wi-Fi роутер, USB-розетки по всій квартирі. Встановлений лічильник тепла (рахунки за опалення дуже маленькі) і термоголовки на радіаторах для регулювання температури. Вікна виходять в тихий, закритий внутрішній двір без авто. У кухні-студії вбудована кухня, вбудована шафа-купе, вся побутова техніка, розкладний 2х-спальний диван, інверторний кондиціонер Carrier ( може працювати на опалення всю зиму), ЖК телевізор Samsung. В спальні велике 2-х-спальне ліжко з ортопедичним матрацом, вбудована шафа-купе, припливна вентиляція - очищає і подає свіже повітря при закритому вікні. Санвузол повністю укомплектований гарною сантехнікою, пральною машиною, бойлером. При вимкнені світла в квартирі завжди є інтернет і вода. Є корзина для всановлення інверторного генератора. В будинку в підземному паркінгу є бомбосховище. На другому поверсі ліфт не потрібен. У парадному охорона, паркування велосипедів, бук-кроссинг. Відмінна розвязка: Індустріальний міст, метро Шулявська, КПІ, швидкісний трамвай. Поруч спорткомплекс, школа, Дитячий садок, супермаркет, ТЦ, парк, річка, ліс.

владелец
Нижньоключова вул., 14

Продається видовa квартира з авторським ремонтом на останньому, 26-му поверсі. Я архітектор і робив ремонт для себе, починаючи з коробки від забудовника. У квартирі зроблено перепланування, завдяки якому вона перетворилася на простору студію. Високі стелі дозволили створити антресоль, де зверху розташувалися зона зберігання та додаткове місце відпочинку, а знизу — робоче місце.

владелец
Соломянська вул., 20-В

Продам квартиру в ЖК "Малахит" вул. Богданівська 7В. Власник. Квартира мебльована, простора з сучасним дизайнерським ремонтом, загальною площею 70 м2 в середині будинку на 14-му поверсі. Новітній будинок з кладовими та паркінгом. В квартирі коридор, прихожа, три окремі кімнати спальня, кабінет та велика кухня-вітальня, сан вузол з ванною, пральня, балкон. Квартира укомплектована меблями та новітньою технікою (Bosch, Miele, Toshiba). Багато місць для зберігання речей. Санвузол з ванною, пральня в окремій кімнаті. Бойлер 80л. Теплий будинок - тепла підлога, взимку мінімальні затрати на опалення. Двері з натуральної деревини. Кухня вбудована з місцями для зберігання та острівцем: індукційна плита (з функцією контролю кипіння), духова піч з функцією самоочищення, витяжка, холодильник, посудомийна машина, система очищення питної води EсoSoft. Три новітніх кондиціонера Toshiba з клімат контролем та очисткою повітря, ТБ 4К, двозонний (день-ніч) лічильник електроенергії та інше. В кімнатах ортопедичні ліжка та розкладні дивани, якісні шафи та комоди. Квартира світла, простора та з позитивною енергетикою для праці та відпочинку. У підїзді два ліфти, з доступом в паркінг та до кладових. Найкраще місце розташування будинку та інфраструктура: закрита територія, цілодобова охорона та відеонагляд, зелена зона для відпочинку та вигулу тварин. В пішій доступності, супермаркети та магазини ("Novus", "Сільпо", "Ультрамаркет", "АТБ" та інш.), спортивні та дитячі майданчики, парки, стадіони, школи, ліцеї та технікуми, пошта, ринок, поліклініки, аптеки, банки, кавярні, перукарні, метро "Вокзальна" та інше. Відмінний варіант для життя. Вартість 178 000 у. о., торг. Один власник.

владелец
Богданівська вул., 7в

Продам однокімнатну квартиру Соломянка. Є відеоогляд. Продається однокімнатна квартира в Соломянському районі. Чудовий стан, сучасний ремонт, всі необхідні меблі та техніка, пультова сигналізація Sheriff, мультизонні лічильники, газ. Smart планування дозволяє використовувати житлову кімнату в якості вітальні з окремим кабінетом. Вітальня одним рухом перетворюється на спальню завдяки новому ліжку-трансформеру з регульованою сенсорною підсвіткою від Smart Mebel (ортопедичний матрац 200 см). На кухні нова духовка Electrolux з термощупом, посудомийка, холодильник та пралка, газова плита з витяжкою, багато шаф. В кімнаті кондиціонер, нові меблі, простора шафа-купе. Всі вікна, включаючи балкон, металопластикові. Оновлена система опалення. На балконі є окрема кладовка для зберігання речей. Дивіться відеоогляд. Поруч дитячий садочой, АТБ, Фора, Соломянський ринок, Соломянський ландшафтний парк, лікарня. Продаж від власника. Документам більше 3 років. Ріелторам прохання не турбувати. Для зв‘язку телефон або telegram

владелец
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 6

Квартира світла , приємна, охайно виглядає. В живу можна побачити все на власні очі . Чекаємо на перегляд !

владелец
Чоколівський бульв., 6

Без комісії, продаж від власника 1-но кімнатної квартири, з дизайнерським ремонтом, в ЖК Perfect Town (Ліко-Град 4). Планування квартири євродвушка, з окремою спальнею. В квартирі панорамні вікна, з чудовим виглядом на зелену зону. Квартира в процесі ремонта, тому можливі корегування від покупця. Термін закінчення - до 5 місяців. Будинок зданий 2 роки тому. Всі документи, з правом власності - готові. *Ріелторам прохання не турбувати. **Оголошення, прохання, не дублювати.

владелец
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Эксклюзивный 2х этажный пентхаус (похожие квартиры выкупались на этапе котлована) дом сдан, заселен , документы на квартиру получены ЖК Медовый ЖК Медовый ул.Кадетский гай 10 строительный адрес (ул. Радченко 27-29), на авто 10 мин до станций метро Демеевская, Васильковская, Лыбедская! + 25 этаж (шикарный вид на парк) + общая площадь 85 м2 + панорамные окна в пол Дом#2 секция#3 Дом построен по монолитно-каркасной технологии строительства, фасад утеплён, есть 3 лифта - два пассажирских и один грузоподъемный. На территории ЖК есть гостевая парковка, аллеи для прогулок, игровые площадки для детей, зоны отдыха. До станции метро «Демеевская» - 3,7 км (7 минут на авто), откуда в центр столицы Вы приедете за 10 минут. Кроме этого, от комплекса есть выезд на такие большие дороги, как ул. Большая Васильковская, проспекты Голосеевский и Академика Глушкова, Большую кольцевую дорогу, а до Севастопольской площади – 1 км. Цена 78.000 дол. связь по номеру телефона или телеграм

владелец
возможна продажа по єОселя
Радченка Петра вул., 27/29

Продається від власника 4-х квартира в ЖК Family & Friends вул. Новопольова 2. Загальна площа 84 квм, 4 поверх із 25. Світла простора квартира в ЖК «Family&Friends», Вул. Новопольова 2 Абсолютно новий дизайнерський ремонт, продумані всі дрібниці. Зручне планування: три окремі кімнати і дуже простора кухня, два окремі санвузли. Повністю укомплектована меблями та технікою, все нове! З вікон відкривається приємний вид на навколишній район, який радуватиме Ваші очі! Дуже спокійний та безпечний район, багато зелені та парків! У власності більше 3х років.

владелец
Новопольова вул., 2

Продаж однокімнатної квартири! Державні програми! Сучасний, ЖК Квартет, підземний паркінг - укриття! Генератор!Спортивний та дитячій майданчик. Охорона, пожежна сигналізація, відеоспостереження. Центр міста, поруч вокзал, метро, Сільпо, Новус , Нова пошта, Торгівельний центр, ресторани, спортивні зали, салони тощо. Квартира на 10 поверсі, з відеоспостереженням на поверсі, та ключами доступу до поверху. Дві окремі кімнати. Спальня меблі та кондиціонер. Кухня - вітальня , вбудована кухня з технікою- плита, духовка, холодильник, витяжка. Диван, телевізор, кондиціонер. Вана кімната- душова кабіна, пральна машина, бойлер, тепла підлога. WF, батареї з терморегуляцією, лічильники води та опалення, двозонний лічильник електроенергії, ОСББ. Адекватні рахунки по утриманню житла! 715 грн. з охороною.

владелец
Липківского Василя вул. (Урицького), 16 Г

Продаж 2-кімнатної квартири, центр, цегла Продається світла квартира в цегляному будинку на вул. Соломянська, 14, у Києві. Квартира знаходиться на 3 поверсі, загальна площа складає 48 кв.м, з 2 кімнатами і житловим ремонтом. Будинок розташований у тихому сімейному районі поруч з центром міста (15 хв до Хрещатика). У пішій доступності є магазини, школи, дитячі садки, парки. Поруч з квартирою є великий парк, супермаркети, ринок, кафе. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте за номером +380994185150 Ціна: 52000$

владелец
Соломянська вул., 14

* Від власника * Право власності більше 3х років * автономне опалення * керування котлом через інтернет (мобільний додаток) * бойлер 50 літрів (як резерв, легке перемикання між котлом та бойлером) * електропідігрів підлоги у санвузлах * пральна машина з функцією сушки * фільтр грубої очистки води * фільтр очистки води для пиття * електро-стабілізатор * 2 вхідних дверей, покращена безпека та шумоізоляція * сигналізація: датчик відкриття дверей, датчики руху у кожній кімнаті, датчик диму та чадного газу на кухні * встановлені відео-камери у будинку та ліфтах з доступом через мобільний додаток * вся кухонна техніка вмонтована * якісні кухонні механізми з автодоведенням * індукційна плита * 3 кондиціонери * робочий куточок на кухні * smart проектор у спальні * натяжна стеля з тіньовим профілем * вітальня оздоблена натуральним деревом з прихованим монтажем * окремий санвузол з основної спальні * усі шафи вмонтовані, виготовлені під замовлення з використанням якісних механізмів * ліжко та диван під замовлення у pufetto

владелец
Юнацька, 6

Без комісії! 2-кімнатна квартира, просп. Повітрофлотський (Повітряних сил) 33/2, Севастопольська площа. Цегляний будинок, сталінка з ліфтом, висота стелі 2.90м. 2й поверх, 6 поверхового будинку, 64.9/32.5/6.2 м2. Квартира у жилому стані, лічильники на воду та газ стоять. Підлога - паркетна дошка/плитка. В квартирі є газова колонка, хороші броньовані двері, пластикові вікна, меблі, частково замінені батареї. Вікна кімнати і кухні виходять на університет КНУБА, другої кімнати з балконом у двір. Є великий передпокій з меблями. Розвинена інфраструктура району, поруч магазин, супермаркет, ринок, лікарня, поліклініка, дитячі садки, школи, ліцеї, університети, банки ресторани, стадіон, сквер, парк! Прекрасна транспортна розвязка, до ст. метро Вокзальна 3 км. Ідеальне місце для життя! Один власник, без прописаних. Від хазяїна.

владелец
Повітрофлотський просп., 33/2

владелец
Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 2

Квартира розташована у будинку клубного типу. Будинок є частиною вже легендарного "Кварталу Успішний". Дуже зручне розташування будинку. Поруч безліч супермаркетів ( Ашан, АТБ, Новус, Сільпо) зупинки міського транспорту. 20 хвилин пішки до м. Васильківська, ВДНГ. Недалече 3 озера з облаштованими дорожками для променаду. Самий великий Sportlife з басейном Олімпійського резерву. 15 хвилин пішки до ТЦ Республіка. Біля будинку облаштовані зручні міста для паркування. Закрита територія. Вхід за допомогою електронних ключів. Можливо придбати місто для коморки. Квартира розташована на другому поверсі. Підключені усі комунікації. Тарифи - міські.

владелец
Сергія Колоса вул. (Леніна), 4

Продаю чудово однокімнатну квартиру після будівників в ЖК Медовий з видом на озера. Це чудовий комплекс, який розташований в 5 хвилинах від центру, якщо їхати на машині. Рядом з комплексом є супермаркети, магазини, школи, і все що необхідне для життя в цьому районі. Документи на руках. Квартира пропонується від власника! Будь ласка пишіть на номер +380993050205 Оксана на What’s app, Viber, Telegram, а бо на цей номер телефонуйте +380 (67) 762 21 71 Сергій

владелец
Кадетський Гай вул., 10

Владелец. ТОРГА НЕТ! Двухкомнатная квартира, владелец, этаж 1/5 (сталинка), площадь 50/30/8, высокие потолки, санузел раздельный. Квартира в жилом состоянии (установлены стеклопакеты, новые обои и покраска потолка, в спальне противошумовой потолок, сделана внутриквартирная разводка труб). Продажа с мебелью и техникой (кондиционер, стиральная машина, свч-печь, плита). Под квартирой большое бомбоубежище постройки ссср (после ремонта), 1 минуту спуститься с квартиры вниз. Окна в тихий проезд между домами, через дом лесополоса и парк, церковь, кинотеатр, через два дома поликлиника, рядом рынок, метро 4 остановки. Тихое место.

владелец
Джохара Дудаєва вул. (Іскрівська), 5

Квартира с качественным ремонтом, укомплектована дорогой мебелью и бытовой техникой. На кухне столешница из камня, бытовая техника " Bosсh " и "Whirlpool " . Сантехника "Hansgrohe". Две комнаты + кухня-гостинная. Два сан узла (душ и ванна). Панорамный вид на озеро. На дополнительные вопросы отвечу по телефону.

владелец
Кадетський Гай вул., 10
123...8
1 - 24 из 178 результатов