Продається однокімнатна квартира в ЖК Академ-Квартал, метро Академмістечко, м. Київ Підходить для молодої родини, а також під орендний бізнес. Основні характеристики: - Будинок зданий, закрита територія на три будинки - Загальна площа: 33,90 м² - Житлова площа: 18,11 м² по документах - Кухня: 12,49 м² - Поверх: 9 із 24 - Стан: зроблено якісний ремонт, ніхто не проживав - Меблі та техніка: все залишається - Тепла підлога: кухня, ванна кімната та коридор Переваги квартири: - Просторий коридор з місткою шафою - Зона кухні з плитою, духовкою, посудомийною машинкою та вбудованим холодильником - Чудова обідня зона з великим диваном та телевізором - У спальні двоспальне ліжко із тумбами для зберігання речей Ванна кімната: - Душова кабіна - Бойлер на 60л. - Велика раковина та дзеркало - Стильна сушка для рушників - Виведене місце під пральну машину та сушку - Територія ЖК закрита та охороняється - Усі необхідні зручності та транспортна доступність.У пішій доступності мережеві супермаркети "Novus", "Велика Кишеня"," Фора". До метро Академмістечко, Житомирська 10 хв пішки, на автомобілі 5 хв. Без комісії Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, телефонуйте за номером: (096)757-77-75 Не пропустіть можливість придбати комфортне житло в одному з найкращих районів Києва напряму від власника!

владелец
возможна продажа по єОселя
Приладний пров., 10/В

Продається 1-кімнатна квартира у Святошинському районі м.Київ вул.А.Петрицького 5/9 Загальна площа: 39,5м2 12 поверх з 14 Квартира знаходиться у теплому панельному будинку 1989 року будівництва. У будинку 2 ліфта : вантажний та пасажирський. Переваги цієї квартири: - функціональне розташування : окрема кімната, кухня, саніузол та гардеробна. - доступна ціна - відмінне місце розташування: квартира знаходиться в зручному районі біля станції метро Святошин (500м). - розвиненою інфраструктура: все необхідне знаходиться поруч- магазини, торгівельні центри, супермаркети, кафе, ресторани. Все, що Ви бачите на фото залишається в квартирі. Звертайтесь, перегляд можливий у зручний для Вас час!

Петрицького Анатолія вул., 5/9

Продається 1к квартира з якісним сучасним ремонтом 2024 року. Чорнобильська ,9а. 13/16 35/17/8.3 Переваги: - газ; - капремонт будинку ( пандус, нові ліфти, підʼїзд в ідеальному стані); - парковка; - свіже повітря; - розвинена інфраструктура ( транспорт, супермаркети, ринок, школи, садочки, метро Академмістечко 15 хв.) - каскад озер, паркова зона, хвоя. Вам залишиться тільки купити меблі ! Квартира: - сучасний капремонт для себе; - нові комунікації ; - розводка електрики з урахуванням всіх потреб; - гардеробна; - на підлозі плитка, ламінат; - стіни - шпалери під покраску; - новий бойлер, газова плита. Фото відповідають дійсності! Перегляди в зручний для Вас час! Чекаємо на Вас. Комісію сплачує покупець.

эксклюзив
Чорнобильська вул., 9а
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! РОЗГЛЯДАЄМО БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК! Пропоную до продажу гарну та затишну 1-кімнатну квартиру за адресою вул. Григоровича-Барського 7А. Поверх 7/9 Площа 35.5/19/7 м2. Ціна 40000$ Право власності більше 3-х років. Документи готові до продажу! Відеоогляд за запитом) Продається квартира з наповненням (меблі та техніка: бойлер, кондиціонер, пральна машина, холодильник, мікрохвильовка, диван) Гарний та розвинений район, поруч є магазини, супермаркети, зупинки транспорту, садочки, школи, парк, пошта, аптека, банки, кафе, ресторани. Телефонуйте! Запрошую Вас на перегляд) Покажемо в зручний для Вас час. Пишіть 066*****32 Viber/Telegram/WhatsApp Агент з нерухомості, Максим)

эксклюзив
Григоровича-Барського вул., 7А

• Без %. Продається 1-кімнатна квартира, вул. Олевська, 5, Новобіличі, Святошинський район. • Загальна площа – 51,8 кв.м., житлова – 30 кв.м., кухня – 12 кв.м. • 26 поверх 27 поверхового будинку. • Планування роздільне. Санвузол просторий, суміщений. Квартира у житловому стані. • Інфраструктура: дитячий садок - дитячий майданчик - школа з басейном - новий сучасний стадіон - навчальні заклади - продуктовий супермаркет "АТБ" - інші продуктові магазини - ринок - кава -відділення банку - пошта. • Будинок розташований біля лісу. Зручне місце для прогулянок із Вашими улюбленцями. • Зручна транспортна розвязка до ст.м. "Академмістечко" 25 хв. ходьби, 5 хв. їзди до ст. Академмістечко. • Вартість квартири 45000$. Без комісії. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Продается 1-комнатная квартира, ул. Олевская, 5 , Новобеличи, Святошинский район. • Общая площадь – 51,8 кв.м, жилая – 30 кв.м, кухня – 12 кв.м. • 26 этаж 27 этажного дома. • Планировка раздельная. Санузел просторный, совмещен. Квартира в жилом состоянии. • Инфраструктура: детский сад – детская площадка - школа с бассейном – новый современный стадион – учебные заведения – продуктовый супермаркет "АТБ" - прочие продуктовые магазины – рынок – кофе -отделение банка - почта. • Дом расположен у леса. Удобное место для прогулок с Вашими любимцами. • Удобная транспортная развязка, до ст.м. "Академгородок" 25 мин. ходьбы, 5 мин. езды в ст. Академгородок. • Стоимость квартиры 45000 $. Без комиссии. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

Олевська вул., 5

Світла і затишна квартира-студія на 2 поверху по вул.проспект Перемоги 67г. Квартира з натяжними стелями, при вході шафа-купе . Квартира з великим балконом . Є всі необхідні меблі: + Кухня: Електро плита, Холодильник , Витяжка,електрочайник + Ванна: бойлер + Кімната : кондиціонер, двуспальне ліжко,розкладне крісло,телевізор,барна стійка + Коридор: Шафа для збереження взуття та шафа-купе + Балкон Квартира виходить на футбольний стадіон та дитячу школу. Спокійне оточення сусідів. Тепла узимку. Інфраструктура: 1 хвилина до дитячого садочку, 1 хвилина до школи. Громадський транспорт - 5 хвилин до зупинки Поблизу : «Мегамаркет», «McDonald’s” , “Львівські круасани», салон краси, зоомагазин, нова пошта

Берестейський просп. (Перемоги), 67Г

Продам велику 1кім 53м2 по факту євродвушку, ЖК Грюнвальд, біля лісу, Академістечко, вул. Клавдієвська 40г, 15/18пов, спальня 13,2м2, і велика кухня вітальня 29м2, квартира з ремонтом , меблями (вбудована кухня, лідко, диван, шафи), та технікою (холод, пралка, бойлер, посудомийна машина, витяжка, варочна поверхня, духова шафа), документам більше 3років, дім заселений, вся інфраструктура. Поруч магазини, супермаркет, дитячі садки, школа. До м. Академмістечко 10 хв. маршруткою або 25 хв. пішки. Поруч ліс, два озера, чисте повітря. безготівковий розрахунок можливий.

возможна продажа по єОселя
Клавдієвська вул., 40г

Пропонується 1-но кімнатна квартира в ЖК "Відпочинок", авторський проект, панорамні вікна, краєвид на сосни,, просторий балкон.Продається з меблями та технікою (бойлер, холодильник, духова шафа, варочна поверхня,витяжка,мікрохвильова піч, кондиціонер, пральна машина. Відеодомофон. Сантеніка Duravit. В коридорі вмісткі вбудовані шафи. Встановлені лічильники на тепло. Локація комплексу поєднує проживання в місті та відпочинку на природі. Закрита територія комплекса під цілодобовою охороною, консьерж. На території розташовані магазини, кафе, поле для мініфутболу, тенісний корт, салон краси, відкритий та закритий паркінг. Поруч парк, ст. М"Святошин" - 15 хвилин пішки.

Петрицького Анатолія вул., 23а

Пропонується на продаж красива 1к квартира, в чудовому ЖК «Святобор», вул. Львівська 15.Квртира з якісним ремонтом і повністю мебльована. Це сучасна новобудова в Святошинському районі, класу комфорт, з підземним паркінгом, гостьовою стоянкою та дитячим майданчиком. Територія ЖК під охороною, має свою інфраструктуруВ пішій доступності м. Житомирська та м. Нивки- 5хв. В квартирі новий ремонт, після ремонту ніхто не жив, в оренді не була. Загальна площа квартири 44м2, враховуючи коефіцієнт балкону 0,5. Окрема спальня, кухня студіо, балкон, с/в

Львівська вул., 15

Шукаєте готову квартиру з ремонтом у Києві? Пропоную 1-кімнатну квартиру з якісним та світлим євроремонтом у м. Києві, район Академмістечко, ЖК Осінній Основна інформація: Адреса: пров. Осінній, 71 Поверх: 4/4 Площа: 34,2м2 В квартирі здійснений новий якісний євроремонт, і воно повністю обладнане меблями та побутовою технікою Будинок розташоване неподалік від озера та лісу, що забезпечує приємну можливість для прогулянок в природі Територія будинку охайна та безпечна, включаючи закритий доступ. Будинок має цегляну конструкцію, а його фасад утеплений мінеральною ватою, що гарантує тепло та енергоефективність Що поруч? Поряд з ЖК є все необхідне для комфортного життя: Магазини, супермаркети Медичний центр та аптеки Кафе та ресторани Відділення пошти Школа та дитячий садок Також поруч є Озеро Вартість 50 000$ Без комісії! Є інші варіанти у м. Київ та області! Пишіть або звертайтесь за телефоном!

возможна продажа по єОселя
Осіння вул., 71

Берестейський просп. (Перемоги просп.), 65а, Нивки-Парк; закрита територія, дитячі майданчики, паркінг, через дорогу знаходиться парк і озеро, відмінно розвинена інфраструктура ЖК: магазини, аптеки, ресторани і кафе, Макдональдз. Комфортний другий поверх, в ЖК є підземний паркінг, працює як укриття, квартира з ремонтом від забудовника, нове ліжко, пральна машина, вбудованна кухня з побутовою технікою. Ст.М. "Нивки" - 5 хвилин пішки

Берестейський просп. (Перемоги), 65а

ЖК "Грюнвальд", метро "Академмістечко", Клавдіївська вул., 40-Г. Ексклюзивний продаж великої 1-кімнатної квартири (євродвушка). Велика квартира біля лісу на 10-му поверсі 18-ти поверхового будинку. Загальна площа - 53.3 м2, житлова - 13.1 м2, кухня-студія - 29.1 м2. Окрема кімната, французький балкон. Будинок новий, 100% заселений, документам більше 3-х років. В квартирі виконаний ремонт, з меблями і технікою. Поруч магазини, супермаркет, дитячі садочки, школа. До метро "Академмістечко" - 10 хв. маршруткою або 25 хв. пішки. Поруч ліс, два озера. Чисте повітря. Розглядаємо безготівковий розрахунок.

Клавдієвська вул., 40-Г

Якщо ви знаходитесь в пошуку однокімнатної квартири в Києві в екологічно безпечному районі, рекомендуємо звернути увагу на квартиру в ЖК «Відпочинок». Обєкт розташований поблизу метро "Святошин". Територія вдало поєднує у собі природний ландшафт, чисте соснове повітря, дитячі та спортивні майданчики, велодоріжки, місця для відпочинку. Закрита територія із цілодобовою охороною забезпечує власникам повну безпеку. Площі 52м² вмістилося все необхідне: передпокій – 7,5 м²; санвузол – 3,8 м², кухня – 9,4 м², спальня-вітальня – 25 м², лоджія - 6,2 м ². Наявність просторої лоджії з панорамними вікнами дасть змогу майбутнім власникам облаштувати собі релакс-зону, де можна почитати чи відпочити після трудового дня. Що вже є у нашій квартирі у районі парку Перемоги? При будівництві житлового комплексу використовувалися безпечні та довговічні матеріали, тому ваше нове житло довго вас радуватиме. У квартирі повністю проведено систему комунікацій, тому можна сміливо приступати до фішиних робіт з ремонту: Встановлено електричні розводки. Проведено розведення холодної та гарячої води. Встановлено електричні лічильники. Здійснюється вивіз відходів. Після того, як майбутні власники зроблять ремонт, вони одразу зможуть вїхати до нової квартири. Інфраструктура однокімнатної квартири в ЖК «Відпочинок» ЖК «Відпочинок» знаходиться у кроковій доступності від метро «Святошин». Поблизу комплексу супермаркети, квітковий магазин, кафе, салон краси. За бажання можна поїхати до центру Києва – дорога займе не більше півгодини. Повний огляд однокімнатної квартири читайте на сторінці www.plf-house.com.ua/listings/vidpochinok_52m/.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Петрицького Анатолія вул., 21 а

Пропонується однокімнатна квартира за адресою вул. Івана Дзюби, 12А. Борщаговка, Святошинський район, будинок 1970 року, сери - 464, перекриття ж/б, панель. Розташована на 5-му поверсі пятиповерхового будинку без ліфта. Квартира світла, простора і затишна. Загальна площа - 25, 7 м². Житлова 17,1 м2 Планування: окрема кімната, кухня, ванна кімната з санвузлом. Житло потребує ремонту, встановлені лічильники. Чудова інфраструктура: поруч зупинки транспорту, магазини, школи, дитячі садки, парки. Тихий район, доброзичливі сусіди. Ідеально підходить для молодої пари або однієї особи. Готова до заселення. Хороша транспортна розвязка Трамвай 1,2,3. маршруткою до метро 15 хвилин, Святошин, Житомирська, Академмістечко. Магазин "АТБ" у дворі, Ашан, ринок "Дніпро", Поліклініка, ТЦ Квадрат. Телефонуйте для перегляду! Комісія - 5%

владелец
Івана Дзюби вул. (Сімї Сосніних), 12-а

Однокімнатна квартира у Святошинському районі по вулиці Якуба Колоса 5. У хорошому житловому стані, не кутова, металопластикові вікна, встановлені ґрати. Є необхідні меблі для комфортного проживання, велика комора. Поруч із будинком чудова інфраструктура – безліч парків, дитячі та спортивні майданчики, різні магазини, школа. Прекрасна пропозиція, дзвоніть та домовимося на перегляд! ID 78656

Коласа Якуба вул., 5

1к квартира с ремонтом Святошинский р-н Борщаговка Кольцова, Руденка Выгодно красивая 1к квартира в тихом и удобном спальном районе. 47000долл, возможен диалог. Квартира с ремонтом, в хорошем жилом состоянии, встроенной кухней , укомплектована необходимой мебелью и техникой. Фактический адрес - бульвар Кольцова 9. Рядом остановка скоростного трамвая, маршруток,супермаркеты и парки. Дом 16-этажный, средний 8ой этаж. Дом газифицирован, лифты современные, подъезд с ремонтом. Для просмотра - звоните, на сообщения отвечаю дольше.

Кольцова бульв., 10

ЖК Нивки-Парк в зданому будинку. Можна заходити на ремонт. В квартирі зроблено чорнову штукатурку стін та лазерну стяжку підлоги. Встановлені радіатори, лічильники на воду, тепло та електроенергію. Є гардеробна кімната та засклений балкон. Ліфт з під"їзду спускається прямо в підземний паркінг , який знаходиться під будинком, що є великим бонусом, тому що його можна використовувати, як бомбосховище. На території дитячий садочок, спортивні і дитячі майданчики, кафешки, магазинчики. Комплекс закритий з цілодобовою охороною та відеоспосереженням До метро Нивки 5 хвилин пішки, поряд Бізнес-парк Нивки-Сіті. Через дорогу великий парк Нивки, магазини, відділення пошти. Квартира продається по переуступці, але можливо оформити право власності. Можливий продаж по Єоселі та інші програми за безготівковий розрахунок. Дзвоніть, перегляди в зручний для вас час.

возможна продажа по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67к

Ціна під ключ, Без комісії для покупця! Продаж світлої однокімнатної квартири в новому ЖК Академ-Квартал поряд з метро Академмістечко, Святошинський район. Вдале функціональне планування: окрема кімната правильної форми, простора кухня з виходом на засклений балкон, облаштований санвузол з ваною, просторий передпокій, в якому можна організувати місце для зберігання речей (гардеробну). Квартира видова, розташована на 17 поверсі, звідки ви зможете споглядати за чудовим краєвидом на місто. Комплекс закритого типу, під охороною, в"їзд на територію через шлагбаум. Комерційні приміщення на перших поверхах створюють необхідну інфраструктуру. Будинок зданий в експлуатацію, заселений, продаж по перепоступці. До метро Академмістечко 15 хвилин пішки. Чудова пропозиція для особистого проживання та під орендний бізнес. Телефонуйте.

Приладний пров., 10В

Квартира в будинку готельного типу. Після косметичного ремонту, велика засклена лоджія. Є бойлер, пральна машина, холодильник, меблі. Розвинута інфраструктура. Торг.

Симеренко, 12а

Продам 1-кімн. квартиру, Святошинський р-н., вул. Туполєва, буд. 7б. Код обєкта SF-2-970-299 Поряд розташовані: магазини, супермаркет, ринок, аптеки, школи, дитячі садочки, зупинка транспорту. 3-й поверх 5-поверхового будинку. Загальна площа - 27 кв.м., кухня 6.4 кв.м., кімната 14.3 кв.м., санвузол. Без балкона. Квартира з косметичним ремонтом, меблі частково залишаються. Вартість - $31 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сертифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Туполєва академіка вул., 7б

Продається затишна квартира в розвиненому житловому районі з ідеальною інфраструктурою. Розташована поруч з садочком, школою, парком та зупинкою швидкісного трамваю, торговим центром Квадрат, МакДональдс. Квартира повністю відремонтована з використанням якісних матеріалів. Електрика розведена, замінені всі труби та стояк. Встановлені нові вікна, стіни вирівняні та обклеєні світлими шпалерами. На кухні багато розеток, стіни вирівняні, на полу плитка. Залишилось замовити меблі та встановити плінтуса. Балкон засклений, зроблено металеве укріплення. Ванна кімната обладнана сантехнікою. Вхідні двері - це нові надійні конструкції з двома італійськими замками. Зроблена траса для кондиціонера. ID: 852184361

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 2/13

Продається квартира-студія в ЖК 4U! Характеристики: Площа: 21 кв.м. Поверх: 20 (панорамний вид) Тип будинку: комфорт-клас 3 сучасні ліфти (1 вантажний) Переваги: Вигідна ціна: Найкраща інвестиція у майбутнє! Сучасний дизайн: Квартира-студія з оптимальним плануванням. Комфортна інфраструктура: Поруч зупинка громадського транспорту. Метро Академмістечко в пішій доступності. Супермаркети, відділення Нової Пошти. ТЦ Лавіна, ліс та озера для активного відпочинку. Затишний двір: Дитячі та спортивні майданчики для вашого комфорту та безпеки. Висока якість будівництва: Будинок відповідає сучасним стандартам енергоефективності та звукоізоляції. Зручне планування: Ідеальне рішення для одного або пари. Безпека: Охоронна система та відеоспостереження на території комплексу. Додаткові послуги: Підземний паркінг, велика кількість паркомісць на території. Опис: Ця затишна квартира-студія стане чудовим місцем для комфортного життя або вигідною інвестицією. Вона розташована на 20 поверсі, що відкриває захоплюючі панорамні види на місто та околиці. ЖК 4U пропонує комфортний стиль життя з усіма необхідними зручностями поруч. Будинок здається у вересні. Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової квартири!

Наумова генерала вул., 1

Продається 1 кімнатна квартира за адресою Махова (Жолудєва), 3, Святошинського району. В житловому стані. Склопакети, тамбур на 2 квартири. Взимку дуже тепла. Сусіди приємні. Розвинена інфраструктура- поряд Ашан, фітнеслайф, басейн. Під будинком відразу школа та садочки. Багато ігрових майданчиків. Ринок Елерон в пішій доступності. Лікарня та аптеки .

Махова вул. (Жолудева), 3

Продажа 1к квартиры смарт в ЖК Нивки Парк Площадь:34.8м2 Этаж/этажность10\14 Продажа отличного смарта в новом жк Нивки Парк очень хороший вариант как для жизни так и для сдачи в аренду, квартира после строителей с понятной планировкой, стены оштукатурены горизортальная разводка. Есть вариант покупки с ремонтом под ключ, и последующей сдачей в аренду Комплекс закрытого типа комфорт класса с просторными входными группами, круглосуточной охраной, есть паркинг, развитая инфраструктура! Есть все необходимое для комфортной жизни, огромным плюсом является наличие большого старого парка, а для любителей американской еды рядом с комплексом есть Мак Дональтс Отличная транспортная развязка: до центра города 15 мин на общественном транспорте, до стм. Нивки 5 мин ходьбы Цена: 62640$ Просмотры по согласованию с ув. Гаркуша Алексей

возможна продажа по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 67
1 - 24 из 497 результатов