Розглядаємо державні програми (безготівковий розрахунок) Продам затишну та простору 2к вартиру по вул. Михайла Котельникова 1, поруч з м. Святошин, Святошинський район Загальна площа 79,1 кв.м, кухня-вітальня 16. 5 кв.м. 14 поверсі 19 поверхового будинку 2004р Квартира з гарним плануванням! Просторі роздільні кімнати 21.2 кв. та 19.4 кв.м. У спальні встановлено повноцінне двоспальне ліжко, містка шафа-купе, кондиціонер, та повноцінний санвузол. Також є вихід на засклений балкончик. У вітальні є всі необхідні меблі, кондиціонер. Велика кухня-вітальня 16.5 кв. укомплектована необхідною технікою: електрична варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, стіл, стільці, барна стійка зі стільцями. Також є невелика комора 1.4 кв.м., обладнана поличками. В квартирі для зручності, ще є додатковий санвузол. Двері в квартирі металеві, на підлозі паркетна дошка. У будинку є консьєрж, три ліфти. Чистий доглянутий парадний підїзд, місце для паркування автомобіля у дворі або підземний паркінг. Всі деталі по телефону! Запрошую на перегляд, чудовий варіан для людей, що люблять простір!

Котельникова Михайла вул., 1

Вул. Верховина 35, 2 /26 поверхового. В квартирі : 2 просторі окремі кімнати, великий просторий хол, сан вузол окремий, кухня, 1 лоджія. Чиста і охайна квартира. Двір огорожею , доступ через електронну картку. Тихий , зелений мікрорайон , поруч 2 парки, магазини, школи, і т.д. В будинку 4 ліфти, підземний паркінг (бомбосховище) , поштомат Нової Пошти. Цілодобово консʼєрж. До метро Житомирська 7-10 хвилин. Чистий продаж , ніхто не зареєстрован. Перегляд по домовленістю. Відіо за посиланням: https://youtu.be/5gvUp8L30Vo?si=QHQ5VaY-US8WBjiO

Верховинна вул., 35

Продам велику 2-кімнатну квартиру з цікавим планування. Загальна площа 83 кв.м., житлова площа 33 кв.м., кухня 7,5 кв.м. Святошинський район, Новобіличі, вул .Булаховського 30. В квартирі є два засклені балкони і велика лоджія ( 25 кв.м.), яку можна утеплити і зробити повноцінну кімнату. Двостороння, кімнати окремо. В квартирі є кладовка, яку можна переоладнати під гардероб. Гарний житловий стан, акуратна, тепла, світла. Вікна металопластикові, мінялась сантехніка, є бойлер, по всій квартирі встановлені нові радіатори з регулюванням. Залишаються всі меблі і техніка. Поряд два садочки, школа, поліклініка, відділення банку, почта. супермаркети " Екомаркет", "Фора, "Сільпо" , великий торговий центр. Зелена зона, поряд ліс. з каскадом озер До метро Академістечко 5 хвилин машиною, можна і пішки 20 хвилин. Багато маршруток в різних напрямках. Ціна 56000 у.е. тел 096 1720797 Наталія

Булаховського академіка вул., 30
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2-кімнатну квартиру. Ексклюзив. Покупець комісію не сплачує. Квартира знаходиться у середині будинку, середній підїзд. Загальна площа 48 кв.м, житлова 29,5 кв.м, кухня 7 кв.м. Другий поверх пятиповерхового будинку.Кімнати на дві сторони будинка. Тобто дві суміжні кімнати легко можна зробити роздільними. Великий засклений балкон. Кухня з ремонтом, меблями, пральною машинкою, холодильником і підключеною мийкою. Все, що бачите на фото - залишається! Роздільний санвузол. Зимою тепло. Чистий підїзд. Гарні сусіди.

Юри Гната вул., 1/11

Продам двокімнатну квартиру з ремонтом, Олевська 5, Святошинський район, масив Новобіличі, метро Академмістечко, правий берег. Розглядаємо безготівковий розрахунок. Є-відновлення, 280 постанова, сертифікати. Загальна площа - 90 кв.м, жила площа – 47 кв.м, площа кухні - 21 кв.м. Квартира з дуже якісним ремонтом. Простора, тепла, світла та затишна двокімнатна квартира. Велика лоджія. Сонячна сторона. Двостороння Розташована на 12 поверсі 27-типоверхового монолітно-каркасного будинку 2020 року. Квартира утеплена по фасаду, центральне опалення, встановлений лічильник тепла, централізована гаряча вода + бойлер, кондиціонер. Комунальні зимою 3 тис. грн. Квартира двостороння видова. Вид на сосновий ліс та місто. В квартирі авторський ремонт, меблі з натурального дерева, паркет, іспанський кахель. Побутова техніка: плита та холодильник Gorenje, посудомийка Siemens, прально-сушильна машина Samsung, бойлер Electrolux, телевізор Philips, кондиціонер CooperHunter. Сантехніка: Devit, Roca, Jika, змішувачі Kludi та Grohe. Територія ЖК доглянута. Велика засклена лоджія. Вікна склопакети. Бронедвері. У парадному консьєрж. Вбудована кухня, вбудовані шафи купе, є лічильники на воду та електрику . 3 ліфти. Продаж з меблями та технікою. Інфраструктура: Поруч є все необхідне для комфортного проживання: магазини та супермаркети АТБ, школи та дидячі сади, ліс з зонами для відпочинку, дитячі майданчики, кафе та ресторани, відділення Нової пошти, лікарня, аптека. Транспортна розв’язка: - біля будинку зупинка громадського транспорту -5 хвилин машиною до станції метро Академмістечко -10 хвилин громадським транспортом до станції метро Академмістечко Документи готові до продажу. Телефонуйте, ця квартира варта Вашої уваги. Перегляд у зручний для Вас час.

Олевська вул., 5

Пропонується до продажу квартира в сучасному будинку (рік будівництва 2010). Будинок з підземним паркінгом. Квартира має вдале планування: кімнати окремі, велика кімната з панорамним вікном , вихід на балкон з маленької кімнати та кухні, с/в сумісний, побутове приміщення (може використовуватися як кладова або гардеробна) Розташована квартира на 9 поверсі, висота стелі 2.7 Квартира в якісному житловому стані: склопакети, підлога :паркет та кахель, на стінах -шпалери, імпортна сантехника. Поруч з будинком парк, спортивний та дитячий майданчик, поліклініка та лікарні, школа та дитячі садочки, супермаркет. Метро та зупинка громадського транспорту в пішій доступності.

Крамського Івана вул., 9

Продам. 2-кімнатну квартиру у ЖК Лалаленд вул. Берковецька 6а, зданий в експлуатацію. Право власності вже оформлене. Зручне планування квартири на дві сторони площею 67,7м.кв. з гарним краєвидом з 14 поверху! Кухня 17.6м.кв., кімнати 13.4 та 17м.кв. Квартира продається без ремонту, стан після будівельників. Навпроти будинку розташовані ТЦ Лавина, Ашан, Епіцентр, новус та багато маршрутів громадського транспорту.

владелец
возможна продажа по єОселя
Берковецька вул., 6-а

Продаю двокімнатну квартиру на Борщагівці. Загальна площа - 33 м2, житлова - 21.4 м2, кухня - 4.7 м2. Квартира розташована на 9-му поверсі, панельний будинок. В квартирі виконаний сучасний ремонт. Встановлені металопластикові вікна, що робить квартиру дуже теплою. Навколо будинку розвинена інфраструктура – поліклініка, дитячий садок, школа, "Сільпо", "McDonalds", кінотеатр, зупинки громадського транспорту (трамвай, маршрутки). До метро "Святошин" - 15 хв.

Ромена Роллана бульв., 13-Г

Продається велика двох кімнатна квартира в ЖК Грюнвальд по вул. Клавдіївська 40б на зручному 3 поверху, загальною площею 79кв.м. В квартира з косметичним ремонтом, в гаоному стані, укомплектована меблями та необхідною технікою. Квартира має гарне планування, дві окремі великі кімнати та велика кухня. Є газ. Будинок 2013р. На всі коммунікації встановлені лічільники (газ, світло, вода та тепло). Будинок теплий. В будинку є консьєрж, домофон та відеонагляд, вільна парковка. ЖК має гарну інфраструктуру: магазини, кафе, школа, поруч великій совновий ліс, спортивні та дитячі майданчики, ринок. До ст.м.Академмістечко но маршруці чи машині 7-10хв. Торг.

Клавдієвська вул., 40б

Світла квартира в охороняємому ЖК "Відпочинок", з чудовою територією. Велика гардеробна та ванна кімнати, вбудовані меблі та техніка. Побутова техніка: посудомийна машина, холодильник, варильна панель, мікрохвильова піч, духова шафа, пральна машина. Відеоспостереження, консерж, ліфт, пожежна сигналізація, гостьовий паркінг.;

Петрицького Анатолія вул., 19а

Продається 2-к.квартира по вул. Гната Юри 5 3/5, квартира в хорошому стані. Загальна площа – 45 м.кв, житлова – 30 м.кв, кухня – 7 м.кв Навколо будинку розвинена інфраструктура – поліклініка, дитячий садок, школа, ТЦ "Квадрат", "Сільпо", "McDonald’s", кінотеатр Зупинки громадського транспорту (трамвай, маршрутки). Чекаю на ваш дзвінок та гарного вам дня.

Юри Гната вул., 5

ЖК Нивки парк. Закрита територія . Нова простора затишна квартира з дизайнерським ремонтом та меблями. Ніхто не жив. Ремонт робили для себе. Використовувалися якісні матеріали, дорогі меблі, вбудована техніка, освітлення, підсвічування, штори, доводчики, сейф. Все продумано до дрібниць. Залишається усе що на фото. Дві спальні , кухня -вітальня , два санвузла , гардеробна.

Берестейський просп. (Перемоги), 67а

Продаж просторої 2х кімнатної квартири, з сучасним ремонтом Адреса вул Хмельницька 10 Метро Житомирська Святошино 3/10 цегляний будинок 2012 року Капітальний ремонт зробили на початку 2022! Загальна площа 65,5м Кімнати окремі Поряд дитячий садок, школа, супермаркет Фото відповідають Ідеально для сімʼї с дітьми, або сімейної пари Ціна 83 000 уе Без комісії, представник власника

Хмельницька вул., 10

Опис обєкту: Київ, вулиця Мрії (Академіка Туполєва) 17д, Святошинський Район Прямий маршрут до метро Нивки! Піша доступність до Lavina Mall Характеристика: - двокімнатна квартира з роздільним плануванням; - повністю укомплектована, готова до продажу, без прописаних. - НОВЕ абсолютно все, електрика, сантехніка, вікна, ремонт, меблі та техніка; - 4 поверх в 5 поверховому будинку; - ГАЗ! газова плита, лічильники, бойлер. - затишний двір, пристойний підїзд, є місце для паркування авто; - піша доступність до зупинки громадського транспорту; У дворі магазин АТБ, Навчально-виховний комплекс "ЯМБ", Гімназія Престиж, Спеціалізована школа №203, Школа І-ІІІ ступенів №95, Стадіон "Піонер", Парк Веселка, МегаМаркет Нивки, Кінотеатр, Сирецький дендрологічний парк, Lavina Mall, Епіцентр

Мрії вул. / Туполєва вул, 17д

Без комісії пропонується на продаж, поруч з метро Академістечко, 2 кімнатна квртира в ЖК Грюнвальд. Будинок 2014 року побудови, розташований в Святошинському районі, мікрорайон Новобіличі. Квартира знаходиться на 8-му поверсі 18-ти поверхового будинку. Планування роздільне. Загальна площа квартири 75,5м.кв. З яких кухня становить 13м.кв., кімнати 23 та 21 м.кв. Вхідні двері броньовані. На підлозі ламінат. Санвузол роздільний в плитці, має теплу підлогу. Вмонтовано кухонний гарнітур. Квартира з меблями та технікою, необхідні для комфортного проживання, які залишаються новому власнику. Додатково встановлено бойлер, лічильники на воду та тепло, фільтри очистки води. При вимкненні світла є водопостачання. В будинку три ліфти, ОСББ, консєрж, відеонагляд. Квартира не кутова світла та тепла. В дворі дитячий майданчик, кафе, магазини, супермаркети. Поруч дитячі садочки, школа, зупинка громадського транспорту. ID: 79336

эксклюзив
Клавдієвська вул., 40Г

Київ,Анатолія Петрицького 15а,ЖК Відпочинок • 1 Кімнатна • 4 Поверх Планування: • Кухня-вітальня • Спальня • Пропонується 1к квартира,з дизайнерським ремонтом,сучасними меблями та технікою •Відмінна інфраструктура ЖК,поруч велика кількість маленьких продуктових магазинів,неподалік знаходиться супермаркет "NOVUS”,в 10-12 хв ходьби ст.М.Святошино. Київ,Анатолія Петрицького 15А,ЖК Відпочинок 115 000USD

эксклюзив
Петрицького Анатолія вул., 15А

Продаж просторої трикімнатної квартири в новому ЖК комфорт класу Нивки-Парк, що розміщений в Святошинському районі, Берестейський проспект 67Б. Квартира має роздільне планування кімнат: простора кухня, дві окремих кімнати, два санвузла, балкон. Виконаний якісний ремонт з повним меблюванням. Ремонт робився для себе. Є все необхідне для комфортного проживання. Стан близький до ідеального, ніколи не була в оренді. Встановлені камери огляду ззовні квартири. Сигналізація. Жилий комплек має на своїй території все необхідне для комфортного проживання: кафе, магазини, салони краси, дитячі майданчики. Є гостьовий та підземний паркінг. Фото по запиту в особисті.

Берестейський просп. (Перемоги), 67Б

Гарна пропозиція. Продаж чистої, охайної квартири в цегляному будинку. Якісний ремонт (15 р), вбудовані меблі та побутова техніка. Покращене планування, простора гостьова кімната (20м), спальня( 15,5 кв.м.). Квартира двостороння. Засклена лоджія та балкон, санвузол окремий. Будинок цегляний. Чисте парадне, два ліфти, відеонагляд та охорона. Затишний двір, дитячий майданчик. Поруч дитячі садки, школа, ринок, супермаркети, поліклініка, нова Фора, озеро, ліс. Метро Академмістечко -15 хвилин пішки.

Булаховського академіка вул., 5д

Квартира в житловому стані, двостороння. Кухня з меблями та необхідною технікою, газова плита, холодильник. В кімнатах меблі, шафи, дивани та ліжко, на підлозі паркет. З однієї кімнати вихід на засклений балкон. Всі вікна в квартирі металопластикові. Ванна кімната сумісна в кахелі, є пральна машинка. В коридорі шафа. Поруч магазини, аптеки, бібліотека, дитячий майданчик у дворі. До метро Святошино 10 хвилин пішки. Терміновий продаж. Перегляди за домовленістю!

Краснова Миколи вул., 12

Предлагается на продажу 2к квартира, кухня-студия и спальня. Новый ремонт, окна во двор, шума от дороги нет. Вся необходимая для жизни техника и мебель. Кондиционер, электро-плита, микроволновая печь, стиральная машина, сушилка, бойлер посудомоечная машина. На данный момент жильцами решается вопрос о электропитании лифтов во время отключений. Документам меньше трех лет, указанная цена на руки + торг. Налоги на покупателя. Без комиссии

Берестейський просп. (Перемоги), 65б

Без комиссии!!! Возможна продажа по государственным программам!!! Продажа 2-комнатной квартиры на ул. Подлесная-5/21, 7/9, 50/28/7,7, чешский проект. Квартира в хорошем состоянии, укомплектована всей необходимой бытовой техникой (холодильник, стиральная машина-автомат, кондиционер, бойлер, электрическая духовка) и мебелью. Из комнаты с эркером выход на балкон, комнаты раздельные, сан.узел раздельный. Рядом парк, всегда свежий воздух. Окна выходят во двор. Рядом остановка общественного транспорта, магазины, кафе, почта, поликлиника. До метро *Академгородок* - 5 минут на транспорте. Цена - 58000у.е.

Підлісна вул., 5/21

Без комісії! Пропонується до продажу 2 кімнатна (2 кімнатна перепланована у 3 кімнатну) квартира з якісним ремонтом, укомплектована побутовою технікою, мебльована, є все необхідне. Планування: спальня, дитяча кімната, вітальня, кухня 10.5 кв.м , та просторий санвузол суміщений. Будинок із закритою територією, в підїзді консєрж, відеоспостереження. Чудове місце розташування, розвинена інфраструктура району, зелений район, метро Житомирська - 7 хв пішки Київ, Святошинський район, вул. Краснова, 19 метро Житомирська - 7 хв пішки будинок 2012 року

Краснова Миколи вул., 19

Продається простора квартира з якісним ремонтом в гарному стані. Сучасне планування, 2к окремі, сан вузол роздільний. Квартира тиха і тепла, вікна виходять на схід у двір. Укомплектована меблями та побутовою технікою (все що на фото входить у вартість). Охайні під"їзди, консьєрж, домофон; є стоянка для авто. Розвинута інфраструктура: поруч супермаркет "Novus", McDonalds, До м. Академмістечко - 530м, до м. Житомирська - 710м. Поруч БЦ Хай-Тек Парк, школа № 200 ім.Стуса, гімназії. Додаткові переваги: - індивідуальні лічильник на тепла; - поруч з будинком підземний паркінг - стеля 3м Перегляди за домовленністю.

Академіка Палладіна, 18/30

Продам БЕЗ%% 2к квартиру 57 кв.м 2/16 поверх проспект Палладіна 13 до метро Академмістечко 450 метрів. Простора, світла, тепла 2к квартира, два балкона у дуже зручному для життя місці. Під ремонт. Будинок серії АППС К-134 к/б панель 1990 року Хороша транспортна розвязка поряд все необхідне для комфорту: школи, садок, магазини "Варус", кафе, ресторанчики, спортивний клуб, дитяча художня школа, банки, аптеки, поліклініки, Нова пошта, недалеко озеро та кілька парків. Документам більше 3-х років, ніхто не прописаний. Можливий продаж під державні програми.

Палладіна академіка просп., 13
1 - 24 из 353 результатов