Ваш дім, - ваша фортеця. Це не просто крилатий вислів, це слова, які характеризують даний обєкт нерухомості. Памятайте, ви купуєте не лише квартиру, а квартиру в будинку. А те, наскільки будинок якісно збудовано та доглянути має велике значення. Тому, розкажу вам про будинок, бо квартира звичайна, як усі, просто має гарну площу, два санвузли, неймовірний вигляд з будинку, броньовані двері, велику лоджію, просторий коридор та дві кімнати, висока стеля, якісна стяжка підлоги. І топчик, низький поверх, такий бажаний під час вимкнення електрики, але й електрику тут не так часто вимикають, оскільки будинок проходить на одній лінії з критичною інфраструктурою. А от будинку такого ви не знайдете, навіть у ВІП сегменті. Побудований будинок за монолітно-каркасною технологією, обкладений добротною червоною цеглою та утеплений камяною ватою. Розведено по квартирах опалення та водопостачання трубами Рехау, безшумні каналізаційні труби, між квартирами зроблена шумоізоляція. Встановлені сучасні лічильники обліку. Почну з підземного паркінгу, під час війни його використовують як бомбосховище навіть сусідні будинки поруч, бо в ньому навіть чистіше, ніж в деяких квартирах. А ще якісні безшумні каналізаційні труби, вентиляція і все інше, варто подивитися. Є паркоміся як на продаж, так і для оренди для власників, які проживають у будинку. На поверсі лише 4 квартири і аж два тихохідні ліфти. Інфраструктура є вся і вона не перенавантажена, як в деяких районах, оскільки поруч немає високих будинків з величезною кількістю людей. поруч метро, що гарантує доступ до будь якої точки міста з мінімальними затратами по часу. Закрита територія будинку із гостьовим паркінгом при вїзді, а далі вас порадують зоновані ділянки для відпочинку як дорослих так і дітей. Це два дитячих майданчики для дітей різного віку, спортивний куточок, лавочки для ваших посиденьок в оточені красивої доглянутої зелені. Вся територія оснащена камерами відеонагляду, є власна охорона, вхід лише по індивідуальних ключах. Готові розглядати продаж під державні програми та іпотеку. Підходить під 7%, 3%. По квартирі мінімальні податки, лише 2%, решту оплачує продавець нерухомості. Згодні розглядати систему розтермінування по платежам в індивідуальному порядку. Перегляд в зручний для вас час, практично постійно знаходжусь на території. Але краще час планувати завчасно.

Краківська, 4

Без комісії! Безготівкові розрахунки - так! єВідновлення! Іпотека! Дарницький р-н, вул. Урлівська 36, 15/25 поверх Продаж 2 кімнатної квартири, загальною площею 73 кв.м., 2 кімнати (спальня 12.2 кв.м., кімната 17.2 кв.м.), 2 санвузли, лоджія. Зроблений якісний ремонт, для себе. Ванна кімната, джакузі з гідромасажем і вид на чудовий закат сонця (може з бокальчиком просекко?) Будинок 2010 року серії КТУ (Керамзито-бетонна панель із зовнішнім утеплення). Дуже вдала локація, поруч є дитячі садочки, майданчики, школи, лікарні, супермаркети, ресторани, багато кавярень. Вартість $88 000 АБО НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ!! Перегляди можливі в !СУБОТУ 20.07! ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ!

возможна продажа по єОселя
Урлівська вул., 36

Без комісії. Продаж 1 кімнатної квартири студії біля метро на вулиці Богатирська, 8 в Оболонському районі. Розташована на 3-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира з новим якісно виконаним ремонтом, що робився для себе. Загальна площа 30 кв.м., суміжний санвузол, трикамерні вікна. Повністю укомплектована брендовими меблями та технікою: холодильник, варильна поверхня, гриль, електрочайник, подрібнювач побутових відходів, є бойлер та кондиціонер. Вхідні двері броньовані, є просторий тамбур. Квартира підійде як для проживання, так і орендного бізнесу. Доглянуте, чисте і тихе подвіря. Розвинена інфраструктура, дитячий садок, школа, дитячі майданчики, магазини, Епіцентр, АТБ, Велмарт, ТЦ Урбан Оазис Центр, аптеки, Нова Пошта, Приват Банк, банкомати та термінали, кафе, ресторани. У пішій доступності перебувають зупинки громадського транспорту. До метро Героїв Дніпра 12 хвилин пішки. Правий берег, з ремонтом. Розглянемо програми іпотеки, ухвал, відновлення житла. Ціна 49 000 у.о. Без комісії для покупця Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

эксклюзив
Богатирська вул., 8
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Без комісії. Євродвушка. Біля метро. Продаж 1к квартири у Святошинському районі, в ЖК "4U" на вул. Наумова генерала, 1-Б(Булаховського академіка вул., 2). В 1-ій секції, "Комфорт" класу. Квартира розташована на 2 поверсі 27-поверхового будинку, утепленого мінеральною ватою. Будинок введений в експлуатацію, мешканці живуть. Рік побудови 2022. Загальна площа 38.4 кв.м., планування вільне "Оpen Space", панорамні вікна. Комплекс із закритою територією, камерами відеоспостереження, власним паркуванням і котельнею. У парадному знаходиться консьєрж, лаундж-зона, 3 ліфти. У дворі дитяча полощадка та озеленена зона відпочинку. Розвинена інфраструктура, у пішій доступності магазини, супермаркет "Novus", кафе, "McDonalds", банкомати, аптеки, ринки, зупинки громадського транспорту. Школи, садки, відділення банків та нової пошти, спортивний комплекс з басейном, тенісним кортом та спортзалом. За кілька зупинок від будинку ТРЦ "Lavina Mall", "Ашан", "Сільпо", "Winetime", "Епіцентр", "Multiplex". Озеро, ліс. До метро Академмістечко 12 хвилин пішки. Правий берег, новобудова, без ремонту. Розглянемо програми іпотеки, ухвал, відновлення житла. Без комісії для покупця. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд, домовимось. Ціна 47 500 у.о.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Булаховського академіка вул., 2

Продаж трикімнатної квартири в клубному будинку «Botanik House» за адресою: вул. Болсунівська, 23, Печерський район. Без комісії для покупця. Можливий безготівковий розрахунок в гривні. Площа – 151,2 кв.м, житлова – 40,9 кв.м, кухня-вітальня - 87,9 кв. м, поверх 3/7. Квартира із сучасним ремонтом, укомплектована меблями і технікою, вікна у двір. Є можливість оренди паркомісця в підземному паркінгу. Поряд IQ Business Center, спортклуб люкс формату «Sport Lifе», Національний Ботанічний сад ім.М.М. Гришка, метро «Звіринецька» (пішки 7 хвилин). Продажа трехкомнатной квартиры в клубном доме Botanik House по адресу: ул. Болсуновская, 23, Печерский район. Без комиссии для покупателя. Возможен безналичный расчет в гривне. Печерский район, Печерск, Правый берег, наилучшее предложение, клубный дом, Родина-мать, парк, с ремонтом, с мебелью, укрытие. Печерський район, Печерськ, Правий берег, Батьківщина-мати, найкраща пропозиція, укриття. Розстрочення, рассрочка. Е-відновлення.

эксклюзив
Болсуновська вул. (Струтинського), 23

Зниження ціни на 50т $ , Продаж Без комісії 3к квартири, Голосіївський проспект 68, Голосіївський район, метро Голосіївська. Можлива розстрочка без переходу права власності та без заселення до остаточного розрахунку. Квартира розташована на 4 поверсі 20 поверхового будинку. Загальна площа 122 м2, житлова 78 м2, кухня 13 м2. Виконано якісний ремонт. У квартирі після ремонту ніхто не мешкав. Тихо вікна у двір. Є можливість зробити великий тамбур на дві квартири. Планування: Кухня-їдальня (студіо) 43м2, 2 спальні 20м2 та 30м2, 2 санвузли 2м2 та 10м2 з джакузі, балкон 8м2. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями італійського виробництва, а також побутовою технікою. Встановлено кондиціонери, пральна машина, телевізор, вбудована техніка на кухні, джакузі. Також є підігрів підлоги. Вхідні двері броньовані, міжкімнатні двері деревяні. Покриття підлог-паркет, плитка. Вікна металопластикові, вид з вікон на місто та тихий двір. Комунікації: опалення та водопостачання централізоване, газу немає. Підігрів води – бойлер. У будинку є підземний паркінг, відкрита парковка, консьєрж, 2 ліфти. Укриття у дворі будинку, за 50 метрів. Добре розвинена інфраструктура. Парк та озера через дорогу. У пішій доступності метро Голосіївська, парк Голосіївський, супермаркет та Спортлайф у сусідньому будинку, ресторани, поліклініка, дитячий садок, гімназія. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 68

Продам 1к квартиру вул Героїв Дніпра 61 7/9 поверхового будинку. Загальна площа квартири 35,8 кв.м, житлова 19,1 кв.м , кухня 7.4 кв.м. В квартирі зроблений ремонт, повна комплектація: меблі і техніка- все залишається.В квартирі центральне опалення ( невеликі комунальні),засклений балкон,вікна м/п. Поруч чудова транспортна розвязка: до метро 5-7хв, громадським транспортом, також садочок і школа в пішій доступності. Навпроти будинку маркет, паркова( відпочинкова зона,дитячий майданчик). Можлива продаж квартири в іпотеку,програми, сертифікат. Гарне інвестування для життя або здачі в оренду.

Героїв Дніпра вул., 61

БЕЗ КОМИССИИ! ВАРШАВСЬКИЙ-1 Підходить під е оселя! Податок 1%! ПФ Продажа 2-комнатной квартиры в ЖК Варшавский по ул. Правды 41б Документам больше 3 лет! 4 очередь. -ограждена-давно заселенный дом. .5/16кб. 69/33/19. Дом 2017 года, в эксплуатации, Состояние квартиры после строителей, шикарная планировка, комнаты раздельные, просторная кухня 19м , два санузла, есть 2 дизайн проекта в подарок. Полностью разведена электрика по квартире соответственно дизайнпроекту. -уже в стоимости квартиры счетчики на воду и на тепло, лифты грузовой и пассажирский, консьерж, охрана, видеонаблюдение. На этаже 5 квартир! Полностью развита инфраструктура, детские сады, школы, магазины, бутики, кофейни, аптеки, все в пешей доступности, рядом ТРЦ Ретровиль. Удобная транспортная развязка Є відеоогляд. цена 80000уе если кредит 81000уе под ключ!

возможна продажа по єОселя
Правди просп., 41Б

⭐⭐⭐⭐⭐Пропонується у продаж гарна видова квартира в ЖК "Рідне місто" Цю квартиру можна придбати за програмами кредитування "єОселя" та за іншими державними програмами . Бульвар Гавела 28, будинок введено в експлуатацію. Отримано право власності на квартиру, податок покупця ПФ 1% Будинок утеплений з власним автономним опаленням. Всі вікна виходять в бік центру міста, на парк. Квартира складається з куні вітальні, трьох окремих кімнат, два санвузли, два балкони, комора, холл. Ідеальний варіант для життя! Вся площа використовується максимально раціонально завдяки вдалому плануванню В квартирі повністю зроблено якісний ремонт, квартира частково мебльована. На стелі зроблено шумоізоляцію системою knauf Змонтована тепла підлога, там, де плитка (всього 4 зони з wi fi, якими можна керувати віддалено, вмикати і вимикати в будь який час і з будь якого місця, за допомогою мобільного додатку) В двох санвузлах інсталяції Grohe, унітази Roca, гігієнічні душі Grohe, електричні рушникосушарки скритого підключення; в санвузлі з душем бойлер Electrolux 30 л, трап злив Іспанія, змішувач з термостатом Grohe; в санвузлі з ванною бойлер Ariston (Італія) 100 л, ванна шириною 80 см, змішувач Grohe; змішувачі на раковинах Grohe, витяжні вентилятори Electrolux Двері вхідні преміум якості, міжкімнатні двері скритого монтажу Обидві лоджії засклені, трьохкамерні склопакети Rehau Вимикачі, розетки, перехідні вимикачі Schneider electric Підвіконня деревʼяні ламінуванні, широкі і зроблені на всю ширину кімнати По всій підлозі зроблено вирівнювання,якісний довговічний ламінат з фаскою в кімнатах, плінтуси з дюрополімеру. Гарне розташування ЖК. Поруч Медмістечко, парк «Відрадний», .біля будинку «АТБ», «Фора», зупинки громадського транспорту. До метро «Берестейська» - 10 хвилин транспортом, до зупинки швидкісного трамваю - 7 хвилин пішки. Зручно і швидко добиратися до центру міста. Маю великий досвід купівлі-продажу квартир під іпотеку та за державними програмами: 1- Є-оселя 3% та 7% 2- Житло для ВПО 3- Постанови: 280,719, 214... 4- Є-відновлення - Сертифікати

возможна продажа по єОселя
Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 28

Єоселя! Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру в прекрасному Комфорт класу ЖК "Кришталеві Джерела". Вул. Заболотного 148-В 3/17пов, 42м2. Монолітно-каркасний будинок комфорт класу з підвищеною тепло і звукоізоляцією, власна котельна. Хороше розташування, поруч парк і розвинена інфраструктура, заїзд як з Метрологічною так і із Заболотного. Відмінне планування, вхідні двері знаходяться не з краю, а ближче до центру, що дозволяє зробити в передпокої невелику вбиральню, вент канал з боку передпокою не зменшує кухонний гарнітур, при необхідності збільшення: кухню можна обєднати з балконом. Будинок введено в експлуатацію, отримано право власності (чудово підійде тим у кого кредит, або опікунський). Метраж за документами 41 м2 Захоплюючи види з квартири! Одна з кращих пропозицій на квартиру з документами в даному ЖК. Ціна 54000 у е Оформлення на покупця!

Заболотного академіка вул., 148В

Пропонується у продаж видова Євродвушка під ключ Соломянський район вулиця Смілянська 15 Цю квартиру можна придбати за державними програмами ( постанови та сертифікати) Тип будинку-спец. проект Рік будівництва 2014 Тип стін монолітно-каркасний Загальна площа 44м2 Планування: кухня-вітальня з окремою спальнею та гардеробною, сумісний з/в. У квартирі виконаний якісний ремонт та укомплектовано всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання чи рентабельного орендного бізнесу. Закрита територія з зоною для паркування, консьєрж, дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура. Поруч супермаркети, школи, дитячі садки, кафе, ресторани, банки, аптеки та багато іншого. До Севастопольської площі 10 хв пішки. Маю великий досвід купівлі-продажу квартир під іпотеку та за державними програмами: 1- Є-оселя 3% та 7% 2- Житло для ВПО 3- Постанови: 280,719, 214... 4- Є-відновлення - сертифікати

Смілянська вул., 15

Супер ціна, тільки до кінця тижня! Підходить Є-Оселя, Є-відновлення, кредит, безнал, гривня! До вашої уваги пропонується, шикарна, видова квартира з дизайнерським ремонтом, у чудовому новому будинку. Житловий комплекс "Каховський", поряд із метро "Лівобережна". З вікон квартири, видно Батьківщину Мати, і Печерську Лавру, і гарні заходи сонця) Ремонт робився для себе. Всі меблі та побутова техніка - входить у вартість! Є підлога з підігрівом, дві зони. У будинку Цілодобова охорона! Три ліфти, відеоспостереження... У квартирі Є все необхідне... Включаючи сушильну машину, і пральну. Таких квартир небагато... Записуйтесь на перегляд. Є відео, на запит. ID: 75182

Каховська вул., 58

Квартира в розвинутому районі! Гарне житло під ваш ремонт! Доступна в іпотеку! Чудовий варіант для сім’ї! Продається 3-кімнатна квартира у Моторному провулку, 11б. Комфортне планування, велика кухня та роздільний санвузол. Велика засклена лоджія, де можна розмістити стіл для кави та насолоджуватись краєвидом. Стан — після будівельників, проведені чорнові роботи: стяжка, розводка електрики та води. Вікна виходять на дві сторони. Особливістю цієї квартири є панорамний вид на Дніпро. Будинок 2019-го року, індивідуальний проєкт, з утепленням. 3 ліфти. Зараз відбувається перехід на ОСББ. Індивідуальне опалення на будинок. Затишний двір з гостьовим паркінгом, АЗС «WOG», в 7-ми хвилинах пішої ходьби. Стоянка під охороною, поруч гаражний кооператив, є можливість підібрати для придбання або оренди капітальний гараж або паркомісце. Завжди доступна можливість паркувати авто біля будинку. Поруч наявна вся необхідна інфраструктура: супермаркети «Фора», «Наш край», «АТБ» (нового «чорного» формату), школа, кав’ярні, аптеки, державна амбулаторія з сімейними лікарями, банківські установи, школи, дитячі садочки, заправки та багато іншого. Неподалік «Голосіївський» ліс (заповідна зона). Облагороджена зона відпочинку з каскадом озер, два монастирі (Свято-Покровська Голосіївська пустинь, Голосіївський чоловічий монастир), Голосіївська купіль з природною джерельною водою, унікальні природоохоронні об’єкти (Віковий дуб, дуб Петра Могили та інші), гірськолижний комплекс «Голосіївський» з підйомником (Голосіївська гірка). Дуже тихе місце для прогулянок та спорту на відкритому повітрі. Добре розвинена транспортна інфраструктура: 5 хвилин (4 км) до «Деміївської» площі (метрополітен, завод «Roshen», центральний Автовокзал) — 9 хвилин (5 км) до метро «Либідська» (метрополітен, «Ocean Plaza», «Ашан», «Interval Plaza»). 13 хвилин (8 км) до станції метро «Печерська». 24 хвилини (12 км) до «Майдану Незалежності» Зручна транспортна розвязка на «Столичне шосе», що надає можливість комфортно дістатись на авто в будь-яку віддалену точку Києва по окружній швидкісній транспортній магістралі столиці. Зупинка громадського транспорту за 5 хвилин від дому. Маршрутні таксі курсують і різних напрямках. Середній 9-й поверх із 25, вдала локація та розвинута інфраструктура — все це створює ідеальні умови для життя! Ціна 79 900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Моторний пров., 11б

Київ. Тираспольська, 52. Подільський р-н. ЖК «Місто Квітів» • 1 – кімнатна квартира – 40 м2, 16/16 поверх ; • Документи готови, податки платимо, можливо під кредит; • Дизайн проект у подарунок; • у квартирі: кухня - вітальня, окрема спальні, с/в, балкон; • лічильники на світло, воду, тепло; • Забудовник МЖК «Оболонь», будинок зданий, заселений ; • чудова інфраструктура: дитячі майданчики, школи, садочки, салони краси, магазини, аптеки, кафе, фітнес, торгівельний центр, медичні заклади, зручна транспортна розв’язка, на території комплексу 4х-поверховий паркінг; • у пішій доступності Дендропарк, Сирецький парк; • Метро Сирець – 15 хв через парк, Метро Нивки – 15 хв транспортом; • Вартість 55000 дол. Без комісії для покупця; • +380980987949; +380501985081 Люция

владелец
Тираспольська вул., 52

Продам простору 4-кімнатну квартиру з ремонтом, меблями і технікою. У вашому розпорядженні повноцінні 4 кімнати, роздільний санвузол, світла кухня. Поруч добре розвинена інфраструктура, є абсолютно все для комфортного проживання усієї сімʼї. Оформлення мінімальне! Розглянемо продаж під іпотеку, по сертифікату та інші держпрограми. Торг присутній. Записатись на перегляд або отримати відеоогляд і додаткові фото можна за номером телефону Viber, Telegram, WhatsApp З повагою Віталіна

Вишняківська вул., 6а

Без комісії для покупця! СПП! Продам 2-к квартиру в ЖК Яскравий по вул. Сімї Кульженків 33! У будинку консьєрж, відеоспостереження, у дворі дитячий майданчик, підземний паркінг, магазини, кафе, салони краси та ін. Відмінне місце розташування: поряд садки, школи, метро Мінська або Героїв Дніпра транспортом 7-10 хвилин, поряд ТЦ "Полярний", Епіцентр, Леруа Мерлен, Сільпо, діагностичний центр, озеро Міністерське, ліс. Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. Простора квартира, загальна площа 59кв.м., дві окремі кімнати (13.74кв.м. + 17.06 кв.м.), кухня (12.54кв.м.), два санвузли! Поверх 2/25 Будинок 2013 року. Розглядаємо продаж в іпотеку чи за державними програмами. Один власник, понад три роки. Перегляди за домовленістю

возможна продажа по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 33

Квартира з документами. вул. Ґарета Джонса, буд. 12 Найкращі видові характеристики з усіх квартир комплексу. Вид в сторону метро Лук’янівка. Вікна на південний схід. Висота потолків 3 метри. До метро Лук’янівка та Дорогожичі 1,3 км. Без додаткових затрат зі сторони покупця. Можливо в кредит.

владелец
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12

Я собственник, 3мин до м. КПИ, рядом 3 парка( Политехнический, Пушкина и Зоопарк). Общая площадь 42,6 кв.м, жилая 14*2=28 кв. м, кухня 6,5 кв. м, потолки 2,54м. Балкон застеклен. Возможно в кредит через банк, возможно по программе е-відновлення, возможно по б/н.

владелец
Богдана Гаврилишина вул. (Василевської Ванди), 10

Лучшее предложение на Оболони! Продаётся трёхкомнатная квартира с ремонтом в новом доме. Дом 2014г, три лифта, консьерж. Отключения света не страшны, т.к. на доме установлены солнечные батареи, питающие электроэнергией лифты, освещение и водяные насосы всего дома! Невысокий 8-й этаж. Планировка: кухня, три отдельные комнаты, гардеробная, два санузла, застекленная лоджия. Квартира меблирована и укомплектована необходимой бытовой техникой. Метро Героев Днепра - 10 минут пешком. Рядом бесплатная стоянка, детская площадка, Детский сад №607, школа №252, университет им. Гринченко, спермаркет Велмарт, ТЦ Эпицентр, рынок. Возможна покупка по государственным программам, в кредит, безналичный расчёт. Представитель собственника. Ключи.

возможна продажа по єОселя
Богатирська вул., 6А

БЕЗ КОМІСІЇ ТА БЕЗ ВИТРАТ НА ОФОРМЛЕННЯ. ТОРГ. Продаж однокімнатної квартири в ЖК POLARIS Home&Plaza, Секція 3.3 МОЖНО у розстрочку! 34 кв. 2 поверх з 24. Вікна у бік Оболоні. Висота стелі 2.8 Зроблена: - разводка під опалення - залита підлога - підведено електромережу - разводка під воду та каналізація - працюють ліфти Житловий комплекс комфорт-класу. Прибудинкова територія закритого типу. У ЖК буде власна інфраструктура, а також мініпарк із озелененням, дитячими та спортивними майданчиками. Зручна транспортна розвязка від комплексу до центру Києва, Оболоні, Виноградаря На території ЖК буде розташований супермаркет та фітнес-центр. Передбачено підземний паркінг. До метро Оболонь 10 хвилин на авто

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 22

Без комісії! Можлива Єоселя! Постанови! Іпотека! Київ, Львівська 15, 3к квартира 97кв.м. Квартира двостороння н а 12-му поверсі 26ти поверхового будинку. Комплекс закритого типу. Свій ландшафтний парк, паркінг. Простора квартира з шикарним плануванням в новому ЖК "Святобора", житловий комплекс розташований в парковій зоні, вдалині від дороги. Концепція комплексу також передбачає заборону на вїзд на територію комплексу на авто, що робить перебування ваших дітей на території абсолютно безпечним Добре розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка. квартира із документами. Без комісії.

возможна продажа по єОселя
Львівська вул., 15

Ясинуватський провулок, 11, ЖК The lakes Велика двостороння однокімнатна квартира, в сучасному термобудинку. 4/25 пов. Будинку, 2018 року побудови, 55/18/11,5 , санвузол роздільний, велика лоджія яка виходить з кухні (можливо збільшити кухню), Великий холл у якому можна розташувати гардеробну, або навіть облаштувати кімнату, з диваном (дві стіни) кухонні меблі, електроплита, бойлер. Доглянуте парадне, консьєрж, відеоспостереження, три сучасні ліфти (циферблати на кожному поверсі). У будинку знаходиться ЖЕК, тому будь-які неполадки швидко ремонтують. Власна котельня, лічильники на опалення, будинок дуже теплий – утеплений подвійним шаром базальтової вати, вентильовані фасади, опалення взимку не більше 600 грн. У дворі дитячий майданчик, парковка, в будинку магазини, салони краси, очищення води та ін. Зручне розташування - поруч супермаркети, зупинка міського транспорту, недалеко, ТРЦ «Ocean Plaza» метро Либідська і Деміївська 62000 у.о. (чистий продаж) Комісія, 2,5% співпрацюю з колегами, але рекламу прошу не повторювати. Продавець не згодний продавати під іпотеку.

Ясинуватський пров., 11

Пропонується до продажу 1к квартира площею від 36,28 кв. Відмінний варіант для першого житла чи інвестування коштів. Сучасне житло класу Комфорт за доступною ціною у Дніпровському районі Києва. - панорамні вікна, міжквартирні перегородки з керамоблоку, фасад, що утеплює; - власна котельня, що забезпечує автономне опалення; - закрита прибудинкова територія із сучасним дитячим майданчиком та лаунж-зоною на відкритій терасі кафе; - Зелені зони відпочинку, спортивне поле; - підземний та гостьовий паркінг для надійного зберігання свого транспортного засобу. Зручне розташування комплексу та розвинена транспортна мережа дозволяють дістатися до найближчих станцій метро Дарницяо 10 хв, Почайна - 15 хв, Лівобережна та Чернігівська- 20 хв та на Правий берег столиці о 10 хв. Комплекс має свої торгові та офісні приміщення, крім того, пішою доступністю знаходяться торгові центри КВАДРАТ та Sky Mall, супермаркети NOVUS, ФОРА, фітнес-центри, басейни, медичні центри, кінотеатр. Поруч із комплексом знаходяться 5 шкіл, серед яких школи з поглибленим вивченням економіки та права та поглибленим вивченням англійської мови, 6 навчальних закладів, Дитяча музична школа №13 імені М.Глінки, Станція юних техніків – Центр науково-технічної творчості молоді. Комплекс знаходиться за 5 хв ходьби від одного з найбільших та найчистіших київських озер – озера Райдунка ( пляжні зони, прокат човнів, сучасні дитячі майданчики), Парку Перемоги (20 хв) для активного відпочинку на природі. Складання планується 4 квартал 2024 року. Діють гнучкі умови придбання квартир: знижки, акції, розстрочка. Встигни купити за вигідною ціною. Є відеоогляд на кожне планування, пиши чи дзвони, записуйся на перегляд. ID: 79146

Кибальчича Миколи вул., 1

Пропонується до продажу смарт-квартира площею від 31,21 кв. Відмінний варіант для першого житла чи інвестування коштів. Планування квартири з вбиральні. Сучасне житло класу Комфорт за доступною ціною у Дніпровському районі Києва. - панорамні вікна, міжквартирні перегородки з керамоблоку, фасад, що утеплює; - власна котельня, що забезпечує автономне опалення; - закрита прибудинкова територія із сучасним дитячим майданчиком та лаунж-зоною на відкритій терасі кафе; - Зелені зони відпочинку, спортивне поле; - підземний та гостьовий паркінг для надійного зберігання свого транспортного засобу. Зручне розташування комплексу та розвинена транспортна мережа дозволяють дістатися до найближчих станцій метро "Дарниця" о 10 хв, "Почайна" - 15 хв, "Лівобережна" та "Чернігівська" - 20 хв та на Правий берег столиці о 10 хв. Комплекс має свої торгові та офісні приміщення, крім того, пішою доступністю знаходяться торгові центри КВАДРАТ та Sky Mall, супермаркети NOVUS, ФОРА, фітнес-центри, басейни, медичні центри, кінотеатр. Поруч із комплексом знаходяться 5 шкіл, серед яких школи з поглибленим вивченням економіки та права та поглибленим вивченням англійської мови, 6 навчальних закладів, Дитяча музична школа №13 імені М.Глінки, Станція юних техніків – Центр науково-технічної творчості молоді. Комплекс знаходиться за 5 хв ходьби від одного з найбільших та найчистіших київських озер – озера Райдунка ( пляжні зони, прокат човнів, сучасні дитячі майданчики), Парку Перемоги (20 хв) для активного відпочинку на природі. Здача планується 4 квартал 2024 року. Діють гнучкі умови придбання квартир: знижки, акції, розстрочка. Встигни купити за вигідною ціною. Є відеоогляд на кожне планування, пиши чи дзвони, записуйся на перегляд. ID: 78602

Кибальчича Миколи вул., 1
1 - 24 из 283 результатов