Купите ли вы эту квартиру или нет решать вам, но посмотреть ее точно стоит! Продажа шикарной квартиры в Голосеевском районе по адресу ул.Майкопская 1а! Общая площадь 33 кв.м, квартира не угловая. 1 комната, планировка студия. Санузел смежный. Уютный дом 2015 года постройки, индивидуальный проект, материал постройки: монолитно-каркасный, газоблок+утеплитель. Хорошие, дружелюбные и тихие соседи, чистое парадное. Продается с мебелью. Дом располагается в окружении частного сектора на улице с малоинтенсивным трафиком, что гарантирует спокойную и размеренную жизнь. Для владельцев машин предусмотрена наземная стоянка, где свой транспорт смогут оставлять и гости комплекса. Развитая инфраструктура: детские сады, школы, крупные сетевые магазины и небольшие торговые лавки, Демеевский рынок. Общественный транспорт: рядом с ЖК расположена остановка автобуса. Метро Демиевская 17 минут, метро Голосеевская 14 минут пешей доступности. Жилой комплекс «Панорама» – идеальное место для жизни людей, которые ценят комфорт, тишину и устали от сумасшедшего ритма столицы, запись на просмотры по номеру указанному в обьявлении! Поможем стране вместе!!! Агентство RichHome работает официально, платим налоги и помогаем ВСУ Слава Украине !!! ID: 755727832 Просмотров: 499

Майкопська вул., 1а

Майкопська вул. 1а , 5/6пов , S=54м.кв.,новий будинок , частково вже заселений, стан квартири від будівельників, завезені частково будматеріали .Гарне спокійне місце розташування будинку. Навколо приватний сектор, тихо, зелено. Паркування біля будинку. У пішій доступності магазини, кафе, ресторани, Голосіївський парк із озерами, зупинка маршрутки. Ст.м Голосіївська, Деміївська 15 хв пішки.

Майкопська вул., 1а

Продається смарт квартира в клубному будинку з окремим виходом в закритий дворик що дає змогу використовувати дане приміщення під комерційну діяльність. Якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів: декоративна штукатурка, керамогранітна плитка, консольний унітаз, душова кабіна, лед підсвітка, вентиляція. Індивідуальне опалення, тепла підлога та бойлер допоможуть суттєво заощадити на комунальних платежах. Поруч метро, новобудови, школи, дитсадки, супермаркети, ресторани, фітнес клуби. Біля будинку є зупинка міського транспорту. Вдале розташування в тихому місці в безпосередній близькості до центру та розвинена інфраструктура поруч надають даному об"єкту привабливості для інвестування або проживання. Можливий торг, 37 500 $

Катерини Грушевської, 2-А
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж видової (вид на місто та озеро) 1к квартири 44 м2 з новим сучасним ремонтом. ЖК Совські Ставки, вул. Володимира Брожка, 70 (Кіровоградська). Ремонт виконаний якісно, ​​всі матеріали найкращих світових виробників. Уся сантехніка Hansgrohe. Простора ванна кімната, в якій є велика душова кабіна з гартованим склом, бойлер з сухими тенами, тумбочка, дзеркало, сушка для рушників і багато інших аксесуарів. Великий коридор, що переходить в кухню. Вся побутова техніка преміум рівня Electrolux (поверхня, духовка, витяжка, посудомийна машина, пральна машинка) та холодильник Liebherr. У спальній кімнаті є шафа, кондиціонер та телевізор. Вся квартира повністю мебльована (кухня, ліжко, шафа в кімнаті, передпокій і велика шафа в коридорі). На кухні також встановлено кондиціонер інверторний Mitsubishi. Панорамні вікна, звідки відкривається дуже красива панорама Києва. Будинок монолітно-каркасний, зовнішні стіни – утеплювач. У будинку супермаркет, кафе. Гарний підїзд зі стильним ремонтом, 2 швидкісні ліфти. Будинок на управлінні та комплексному обслуговуванні у ОСББ. До центру 5 хвилин на авто. До метро Деміївська 20 хв пішки. Є наземне паркування, підземне паркування, консьєрж сервіс 24/7, доступ на поверх по магнітних ключах. Квартира готова для проживання.

Продаж квартири з ремонтом, м. Деміївська

Квартира у житловому стані на Чоколовці! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Володимира Сікевича, 16. Квартира загальною площею 22 м2, житловий стан. Зручний 4-й поверх з 9-ти. Теплий та якісний будинок із керамічної цегли, охайний під’їзд, оснащений ліфтом. Доглянута прибудинкова територія з паркомісцями. Розвинена інфраструктура, поруч магазини «Лоток», «Сільпо», «Новус», «Оптовий» ринок, «Севастопольська» площа (ринок), «Залізничний» універмаг, «Нова пошта, відділення «Укрпошти», багато скверів імені Мартиросяна, Ушинського, парк імені Островського, РДА, пологовий будинок, «Медбуд» медичний центр «Амеда», «Добробут» клініка. Гарна транспортна розвязка, біля будинку зупинка тролейбуса 8 і маршрутки, поруч «Севастопольська» площа, зупинки безліч громадського транспорту і маршруток, до метро «Вокзальна» — 10 хвилин транспортом, 15-20 хвилин метро «Шулявська». Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Квартира 1к. Житловий стан. Сікевича, 16, Чоколівка, Соломянський р-н

1-кімнатна квартира с ремонтом меблями та технікою: m.youtube.com/watch?v=N2n0QwAQ79I&feature=share Інформація про квартиру 38,2 м2, кухня 14 м2. 72 000 у.е. 2-й поверх з 5-ти. Київ, вулиця Майкопська 1А ЖК Панорама Податки відсутні, документам право власності більше трьох років. Продаж від власника. Новий дім в експлуатації. Прямі договори с постачальниками електроенергії та водоканалу. Причина продажу – покупка квартири з більшою площею у цьому будинку. Локація Піша доступність до 15 хвилин до метро Голосіївська та Деміївська. Біля будинку кінцева зупинка 28 автобуса, який курсую за чітким графіком між станціями Голосіївська та Деміївська. Поруч великий Голосіївський парк з озерами та новими крутими дитячими майданчиками! До Майдана Незалежності 5 км. До Торгівельного центру Оушен Плаза можно дійти навіть пішки, чи проїхати на 42 тролейбусі 5 хвилин або проїхати на метро 1 станцію. Біля будинку в 50 метрах продуктовий магазин, 300 метрів ще один магазин Фора, магазин Велмарт біля метро Голосіївська та АТБ біля Деміївської. У пішій доступності Укрпошта 200 метрів, два відділення Нової Пошти, багато дитячих садочків, дві школи. Меблі та техніка, що залишається при продажу В квартирі зролений сучасний дорогий ремонт та вбудовані якісні меблі. В спальні індивідуальний шкаф-купе с ящиками на доводці та пантографом для зручного доставання речей з другого ярусу, роздвіжні дзеркальні двері з якісним напиленням. В кухні всі меблі з доводниками на дверцятах та шухлядах, кутова вбудована столешня, та велике загартоване скло на робочому фартуху. Кухня оснащена варочною індукційною поверхнею та духовим шкафом з конвекцією та грилем Electrolux, двокамерним холодильником Gorenje, посудомийною машиною Bosh. Над варочною панеллю дуже тиха та ефективна наклонна витяжка з світлодіодною підсвіткою. В ванній кімнаті вбудована столешня з великими шухлядами на довідниках, та вбудованим рукомийником, відділеним від ванної великим матовим загартованим склом. Велике дзеркало з підсвіткою по всьому периметру та пральна машина LG з безшумним двигуном прямого приводу. В ванній кімнаті вбудовані приховані за плиткою коморка під бойлером для фільтрації води, та коморка під ванною для побутових речей. Бойлер на 80 літрів закріплений в спеціальному поглибленні в стіні, тому зовсім не займає місце. Вся техніка в ідеальному стані. По всій квартирі натяжні стелі з вбудованим світлодіодним освітленям, яке майже не витрачає електроенергії. Комунальні послуги та комунікації Вся техніка енергозберігаюча, тому досить мало потребує електроенергії. За весь час проживання двох дорослих та дитини середній показник 200 киловатт-годин на місяць. У всього дома індивідуальне опалення електричним котлом. В квартирі встановлений індивідуальний лічільник опалення тому ви можете його вимикати та вмикати залежно від ваших потреб, та сплачувати опалення по показникам лічільника. В квартирі встановлена охоронна сигналізація.

владелец
Однокімнатна квартира метро Голосіївська

Продам (без коміссії) студія на вул. Гетьманська (бувша Майкопска) 1-А, Голосіївський р-он. Високий другий поверх (як 2,5 поверха). Будинок малоповерховий (6 поверхів). До метро Голосіївська 12 хвилин пішки. До м. Деміївська 20 хвилин пішки. Біля будинку (70 м) зупинка автобуса 28 (проїздить повз м. Деміївська та м. Голосіївська). Інфраструктура, затишне місце (серед приватного сектору), відеоспостереження. У сусідньому будинку новий продуктовий магазин та кафе. У 5 хв. пішки Фора, Укрпошта. Також 7 хвилин пішки до зупинки громадського транспорту на пр-ті. Лобановського. Будинок цегляний 2016 року побудови. Свіжий сучасний ремонт. Є все необхідне для комфортного мешкання: пральна машина, бойлер 80 л, холодильник, мікрохвильовка, електрочайник, пилосос, Wi-Fi та швидкісний інтернет (працює без світла також)). Будинок повністю на електріці (газа в будинку немає). Квартира готова для продажу. Документи в порядку. Один власник. Дзвонить та запитуйте.

владелец
Продам 1к студію м. Голосіївська, працюючий бізнес (є орендатор)

ЖК в городе Киев