Продається однокімнатна квартира з ремонтом в центрі Києва по вулиці Саксаганського 7, Печерський район, Центр, правий берег. Загальна площа - 40 кв.м, житлова площа 10кв.м, площа кухні-вітальні - 20 кв.м. Знаходиться на 5-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира після свіжого ремонту, якісні меблі і техніка. Все залишається. Вид в двір та на НСК Олімпійський -3 хвилини пішки до метро Дворець Спорту та Площі Українських Героїв. -15 хвилин пішки до станції метро Театральна Поряд ТРЦ "Гулівер", ЦУМ, парк ім Шевченка, Ботанічний сад ім Фоміна, магазини, дитячі сади та школи, лікарня, спортивний комплекс, кафе та ресторани та інша важлива інфраструктура. Тихий та спокійний район. Ідеальний варіант для комфортного життя, інвестицій, чи орендного бізнесу. Звертайтеся за деталями.

Саксаганського вул., 7

Продаж 1 кімн квартири по бульв. Лесі Українки 10а, Печерський район. Квартира з частковим ремонтом, в гарному житловому стані. Окрема кімната із заскляним балконом, кондиціонером. Вікна у тихий зелений двір. Зроблено ремонт у сумісному с/в, замінені труби. Необхідні меблі та техніка (пральна машина, холодильник). Друга лінія будинків, тихий двір. Самий центр міста! Поруч ТРЦ Гулівер, Бесарабська площа, дві станції метро Палац Спорту, Кловська. Магазини, с/маркети, аптеки, ресторани, кавярні.

Лесі Українки бульв., 10а

Без комісії!Чудова квартира в самому центрі столиці,Лесі Українки 24,Печерськ. Теплий цегляний будинок з ліфтом. Нові кондиціонер та бойлер,поміняна електрика та сантехніка. Квартира повністю облаштована меблями та побутовою технікою. Гарна інфраструктура поруч:сквер,метро Печерська, Кловська в пʼяти хвилинах ходьби. Хрещатик , Бесарабка , ресторани , магазини , кращі гімназії та ліцеї столиці поруч.Підходить під державні програми.Телефонуйте.

Лесі Українки бульв., 24
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

До Вашої уваги пропонується чудова 1 кімн.кв. в ЖК бізнес-класу Diadans, за адресою: вул.Євгена Коновальця 19. (Щорса) Здача будинку 2 квартал 2024 року, тому не впустіть свій шанс оформити пересутпку зараз!) Загальна площа - 55.6 м.кв. Площа кухні - 24.6 м.кв. Житлова площа - 18.1 м.кв. Поверх 18 з 31 План квартири є в фото! Ідеальний варіант як під інвестицію так і для життя. Зараз активно ведуться роботи! Квартира продається по переуступці на найкращих умовах (переуступка безкоштовна) Тому чекаємо Вас на перегляди! Зателефонуйте за номером 0951332784 Тетяна Напишіть у Viber\WharApp\Telegram З повагою агент з нерухомості NEXT DOOR!

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 19

Капитальный ремонт: замена ламината , новая кровать, матрац, шторы , освещение. В квартире 2местная джакузи и электрокамин. Квартира отлично сдаётся в аренду (длительную и посуточную). Можем рассмотреть вариант с взятием квартиры в аренду после продажи. Дом в минуте ходьбы от Гулливера и Паруса. Договор купли-продажи больше 3лет

Госпітальна вул., 2

ЖК Diadans, ул. Коновальца, 19 (ул. Щорса) однокомнатная квартира площадью 56 кв.м. на 3/31 эт. дома в жилом комплексе бизнес-класса в центре Киева. Окна выходят во двор. Планируемый ввод в эксплуатацию - 4 кв. 2024 г. Рядом продаётся двухкомнатная квартира 83 кв.м., возможно их объединение.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 19

Продам квартиру в центрі міста. Ідеально підійде, як власне житло, бізнес або під інвестицію. Останнім часом використовувалася як офіс. Площа: S=56 m2. В царському будинку Києва з ліфтом та чистим парадним! Висота стелі 3.5м2. Квартира розташована на п”ятому поверсі шестиповерховому будинку. Вікна виходять у двір. Кімната 30м2, простора кухня та балкон. Тамбур на дві квартири. Квартира простора та світла. Гарний стан, підїзд охайний, кодовий замок, , магазин, поруч безліч розважальних закладів, ТРЦ "Gulliver", НСК "Олімпійський", "Кінопанорама", ресторани, кафе, відділення банків. Метро "Палац Спорту" та "Олімпійська" – до 5 хв. пішки.

эксклюзив
Саксаганського вул., 9

Продам 1-кімнатну квартиру Новогоспітальна 5А (Печерський район) 3 хв до метро Печерська, тихий зелений двір. Загальна площа квартири - 33 м Площа кімнати - 18,6 м Кухня - 7 м В квартирі замінена електрика, вікна, двері, сантехніка. Є бойлер. На полу кірамограніт, ламінат. Утеплення на кухні всередині і зовні. Майже вся техніка і меблі лишаються в квартирі. Один власник, всі документи в нормі.

владелец
Продаж 1-кімнатної квартири Новогоспітальна 5А (Печерський район)

Коновальця Євгена (Щорса) 37, Чеський проект; стіни: панель; перекриття: залізобетон; М"Печерська"; будинок 1972р., Н=2.55м, новий ліфт "Otis", кодовий замок. В квартирі бойлер, кондиціонер, мікрохвильова піч, кофе машина, пральна машина, туалет та ванна кімната. Є все необхідне для життя: робочий стіл та стілець, посуд, роутер, бойлер, декілька шаф та багато поличок. Вся необхідна кухонна техніка, та посуд. Дуже просторий та світлий балкон. З посередниками не співпрацюю.

Продаж 1к з ремонтом на Печерську. Коновальця Євгена (Щорса) 37

Продам 1-кімнатну квартиру бульвар Лесі Українки 24 Квартира розташована в центрі столиці. Охайний під’їзд, та зручну транспортну розв’язка, вся інфраструктура в пішій доступності, безліч шкіл та дитячих садків поруч. МетроПечерська – всього в 3 хвилинах пішки.

Продам квартир 1-кімнатну квартиру б. Лесі Українки 24, м. Печерська

ЖК в городе Киев

ЖК Tetris Hall
41 объявлений
ЖК Творец
25 объявлений
ЖК Cardinal
25 объявлений
ЖК Alter Ego
24 объявлений
ЖК Jack House
17 объявлений

Продається затишна 1-кімнатна квартира в Печерському районі, за адресою вул. Василя Тютюнника(Барбюса Анрі) 11/2. Квартира знаходиться на 5 поверсі, 5 поверхового будинку, загальною площею 34 кв.м, житловою 15 кв.м та кухнею 8 кв.м. Квартира з ремонтом у дуже гарному стані. Теплий цегляний будинок, є ліфт. Тихий двір та спокійний район для життя. Поруч з будинком знаходиться все що потрібно для комфортного проживання та відпочинку. До станції метро Палац Україна, Олімпійська 10 хвилин пішки. Комісію агенства сплачує покупець. Також пропоную свої послуги для реалізації Ваших ідей та бажань у сфері Нерухомості. Всі питання, які можуть у Вас виникнути, пропоную вирішувати Спільно! Від Вас – бажання та готовність співпрацювати! Від Мене – кваліфікована консультація, вирішення питань, супровід угоди. Наша співпраця це насамперед Ваша безпека, а також професійний моніторинг поточної ситуації на ринку нерухомості, що дозволить Вам не переплатити при купівлі нерухомості та не продешевити з продажем. Ваші подальші рекомендації – найцінніше досягнення у моїй роботі!

Продаж 1к квартири. Вул Тютюнника(Барбюса Анрі) 11/2. Палац Україна.

Продаж 3-кім. кв. Центр. Лабораторний пров, 24.Ремонт.Без комісії. Продається 3-кімнатна квартира в центрі за адресою - Лабораторний провулок, 24. Площею 80 кв. м., 3 поверх з 5, сталінка, цегляний будинок, висота стель - 3 метри. - Квартира після капітального ремонту, зробленого в 2022 році, пропонується без меблів. - Замінена повністю електрика, труби та нова сантехніка і радіатори. - Підлога із паркетної дошки та керамогранітної плитки. - Вітальня обєднана з кухнею, друга кімната з красивою лоджією для більшого простору. - Эфективне роздільне планування. - Вікна виходять на задній двір. - Кондиціонер в кожній кімнаті. Тихий та спокійний центр. Вишукане елітне місце. В 10 хв пішки знаходиться метро Палац Україна та метро Печерська,Бессарабка, Хрещатик, ТРЦ Гулівер, БЦ Парус. Поряд знаходиться спорткомплекс комплекса, салон краси, лікарня, поліклініка, школа. Поруч державні установи, бізнес-центри. Підїзд з ремонтом. Відмінна інфраструктура: поруч магазини, салони краси, відділення банків, ресторани та кафе, школа, дитячий садок, лікарня. Транспортна розвязка: метро Печерська за 12 хвилин пішки, Палац Україна, Олімпійська. Можливий торг.

Продаж 3-кім. кв. Центр. Лабораторний пров, 24.Ремонт.Без комісії.

Пропонується до продажу 1 кімнатна квартира під житло або готовий орендний бізнес по бульвару Лесі Українки. 16, ст. м. "Печерська", "Кловська". Розміщена на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Площа: 29.6/16.9/5.7кв.м. Розташування ідеальне. У пішій доступності 2 бізнес центри до Хрещатика пішки 7 хвилин. Квартира дуже тепла, світла, панорамне скління балкона, квадратна кімната, висота стель 2.7. Парадне на кодовому замку, у дворі дитячий майданчик., гарний стан, після ремонту, з/в розд., балкон засклений, кодовий замок, телефон, тихий, зелений двір. Дзвоніть, залюбки відповімо на всі Ваші питання та будемо раді зустрічі на перегляді.

Продаж 1 к. квартири по бульв. Лесі Украинки 16, (ст. м. Печерська)

Продається простора однокімнатна квартира площею 99,2 м2, розташована на 5 поверсі, 25ти поверхового будинку за адресою: м. Київ, вул. Ділова, буд. 2б. Основні характеристики квартири: Площа: 99,2 м2; Кількість кімнат - 1; Кількість санвузлів – 1 Поверх: 5-й з 25; Лоджія – 1; Місце розташування: престижний район міста, зручна транспортна розвязка та розвинута інфраструктура. Поруч Метро «Олімпійска», стадіон «Олімпійськи», магазин «Ультрамаркет», ТЦ «Олімпійський», ресторани, магазина, відділення банків, медичні заклади. Зручний доступ до громадського транспорту дозволить швидко дістатися до будь-якої точки міста. Опис: Ця квартира пропонує чудовий простір для комфортного життя. Велика площа дозволяє реалізувати будь-які дизайнерські ідеї та створити атмосферу затишку та комфорту для всієї сімї. Пропозиція від власника (без комісії)!

Продаж однокімнатної квартири

Продам гостинку, Лабораторный проулок 26, 8/9 эт. дома, кирпич. 9-й этаж технический. Площадь 20.9 кв.м. Комната 12.6 кв.м. Чистая, с мебелью и техникой. Преимущества. 1. Единственный дом рядом с госпиталем. Идеально под аренду. 2. Подъезд чистый, без запахов, новые МП-окна. 3. Шикарный вид из окон. 4. Новый безвучный лифт. 5. Тишина в квартире. 6. Электрика и тепло есть всегда, без отключений и перебоев. Документы идеальные, один хозяин. Без комиссии.

Продам Лабораторный проулок 26, гостинка.