Продаж елітної 5к квартири з краєвидом. ЖК Лікоград, Рудницького 3А. - стіни: цегла, перекриття: залізобетон, висота стель 2,75м, - квартира дворівнева 15-16,17 поверхах, - загальна площа - 215 кв.м. житлова площа - 110,7 кв.м. кухня - 28 кв.м. (з зоною відпочинку) Перший поверх: - велика кухня з зоною відпочинку - 3 кімнати - 2 санвузли - вбудована шафа Другий поверх: - дві окремі кімнати. - тераса (засклена) У квартирі встановлені лічильники на тепло, електроенергію та водопостачання. Працює консєрж Охорона та відеоспостереження Чисте парадне та два сучасні ліфти. Розвинута інфраструктура, біля будинку є: - школа - дитячий садок - продуктові магазини - відділення банків, пошти та аптека - Обладнаний дитячий та спортивний майданчик, Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності ст м Васильківська - 15 хвилин. В квартирі зроблено якісний ремонт! Фото матеріали не передадуть емоції перегляду. Запрошуємо! Чекаємо на Ваші пропозиції

ексклюзив
Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3 а

Продам трирівневий пентхаус за дуже привабливою ціною загальною площею 218 кв. м. зі зручним плануванням. Дуже простора та світла квартира з якісним ремонтом та меблями преміальної якості. Двостороння, з вікон відкривається панорама на місто. На першому поверсі великий хол, простора кухня-вітальня, гардеробна, санвузол. Окрема кімната з виходом на відкриту терасу зі своїм санвузлом і власним виходом в під’їзд, готовою робочою зоною і виведеними комунікаціями під кухню, що дозволяє використовувати її як повноцінну однокімнатну квартиру. На другому поверсі 2 кімнати, одна з кімнат облаштована робочим місцем і заскленою лоджією, санвузол. На третьому поверсі дуже велика кімната площею 55 кв. м., яку можна використовувати як спортзал або ігрову дитячу кімнату. Також у будинку є підземний та наземний паркінг для вашого автомобіля. Для заняття спортом 5 хвилин пішки до SportLife з найбільшим басейном і секцією зі стрибків у воду. Поряд ТРЦ Respublika, ВДНГ, парки Голосіївський, Феофанія, музей Пирогово доїхавши до яких ви зможете за 10 хвилин на авто чи громадським транспортом. Зручна транспортна розвязка до центру міста. Метро: Іподром та Виставковий центр в пішій доступності. Поряд зупинки громадського транспорту. Розвинена інфраструктура району, в пішій доступності знаходяться дитячі школи та садочки як державні так і приватні, супермаркети Сільпо та Novus, ресторани, салони краси, медичний центр Добробут, державна поліклініка. Поруч вулиці: Юлії Здановської (Ломоносова), Мейтуса, Академіка Вільямса(Степана Рудницького), Михайла Максимовича(Онуфрія Трутенка). Житлові комплекси мікрорайону: Венеція, Сонячна Брама, Евріка, Ліко Град, Liko Grad Perfect Town, Британський Квартал. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляд. Цена: 260 000 у.е.

ексклюзив
Самійла Кішки вул. (Конєва), 7а

1к квартира з ремонтом, мебльована , WIFI, вся необхідна побутова техніка. Тепла і світла . Зручне планування. Облаштована всім необхідним. На території комплексу добре розвинена інфраструктура, дитячий майданчик, садочки, кафе, кавʼярні , салони краси , клініки, магазини, аптека. Зручна транспортна розвʼязка. Застеклена лоджія. Лікоград. 15хв пішки метро ВДНГ або метро Васильківська

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

⭐⭐⭐⭐⭐ Київ Голосіївський район метро Теремки вулиця Лятошинського 26-Б ✅Цю квартиру можна придбати за державними програмами ( постанови та сертифікати) Пропонується у продаж 2-ох кімнатна квартира в чистому житловому стані (заїжай і живи) Є льох(погреб) під балконом який можна використовувати як укриття Загальна площа 45.2 м2, житлова 27.2 м2, кухня 6 м2. Планування кімнат роздільне. Кухня, дві спальні, балкон. Санвузол роздільний. Квартира укомплектована меблями та технікою для Вашого комфортного проживання. Вікна металопластикові. На вікнах міцні ґрати. Балкон засклений. Будинок із доглянутою прибудинковою територією. Розвинена інфраструктура: супермаркети "Сільпо", "Новус", "Велмарт", 2 дитячих садочка, школи, ТРЦ "Республіка", СпортЛайф, ательє, ресторани, Нова пошта, Укрпошта, ветклініка і т.п. У пішій доступності паркова зона зі ставками, де Ви можете розслабитися та відпочити після робочих буднів. Гарне транспортне сполучення пішою ходьбою, а також, зупинка громадського транспорту біля Вашого будинку, дозволить Вам економити дорогоцінний час.

Лятошинського композитора вул., 26б

Продаж 4-х кімнатної дворівневої квартири в ЖК Ліко Град 3 по вулиці Степана Рудницького (Академіка Вільямса), 3-А. Унікальна квартира у цьому комплексі, видова панорама на місто, зручне планування та шикарна тераса із зоною барбекю. Площа квартири – 244 кв.м. Площа тераси – 107 кв.м. Поверх 16-17/17. Планування: 1-й поверх: - кухня із зоною для сніданків; - вітальня з обідньою зоною; - гостьовий санвузол. 2-й поверх: - майстер спальня; - велика дитяча кімната (для трьох дітей); - 2 гардеробні; - санвузол; - величезна зона відпочинку з диваном для гостей домашнім кінотеатром, камін що діє, видова зона з телескопом, вихід на терасу. Ремонт зроблено у 2021 році, у квартирі все практично нове. На першому рівні, з холу вихід у простору світлу вітальню з великим сімейним столом, кухня-студія із сучасною побутовою технікою, санвузол. На другий рівень ведуть витончені сходи з натурального дерева, тут дитяча мебльована дитяча кімната з двома дитячими ліжками з великим гардеробом та виходом на відкриту террасу площею 107 м2, спальня з гардеробом, санвузол, кімната з каміном та домашнім кінотеатром також має вихід Високі стелі, панорамні окна з видом на місто, у квартирі світло, сонячно та тепло зимою. Авторський дизайнерський проект, поєднання кольорів, фактури матеріалів, якісна меблі, сантехніка, побутова техніка найкращих виробників забезпечують комфорт. У всіх кімнатах підлога з паркету. Тераса з японським вентильованим фасадом та зоною барбекю варта окремої уваги. Вихід на неї з двох кімнат: з дитячої та вітальні. 107 квадратних метрів покритих терасною дошкою. Є все для відпочинку: мангал із цегли, стіл із натурального дерева на 6 персон, меблі з натурального ротангу, мийка, 17 м2 накриття. У парадному домофон, консьєрж, відеоспостереження, 2 ліфти. Інфраструктура: У дворі підземний та гостьовий паркінги, дитячий майданчик, кафе, кавярні, магазини Сільпо, Новус, Ашан, АТБ, дитячі садочки, Школа ЛІКО, Один з найбільших спортивних комплексів СпортЛайф, у 5 хвилинах на авто найбільший ТРЦ Республіка. Поруч зупинка громадського транспорту, чудовий парк та сквер із какскадом озер та прогулянковою зоною. Станції метро Виставковий центр та Васильківська у пішохідній доступності. Є детальний відеоогляд квартири, на запит відправляємо. Чекаємо на перегляди, з будь-яких питань набирайте за номером вказаним в оголошенні.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3А

• Без %, 1-к квартира, 40 м2, ЖК Ліко Град, вул.Юлії Здановської(Ломоносова) 46/1. • Дорогий ремонт.Свіженька і гарненька, дуже світла та затишна. • Має окрему кімнату і кухню. Повністю мебльована.Двоспальне ліжко.Шафа-купе в кімнаті та гардеробна кімната в коридорі. • Має балкон з панорамними вікнами. • Побутова техніка теж є: посудомійна машина,бойлер, пральна машина, кондиціонер, холодильник. • 4 поверх,що дуже зручно. • Ви і ваші рідні в безпеці: консьєрж в будинку, охорона та безліч камер нагляду на території комплексу. •Найважливіше!В будинку є дизель-генератор,шо забезпечує подачу води та тепла. • В ЖК "Ліко Град" є все, або майже все: крамниці, кавярні, салони краси, фітнес-центр, футбольне та волейбольне поля, спортивні та дитячі майданчики, зелені сквери та тінисті доріжки.Найбільший "Спорт Лайф" с басейном. • Новус,Ашан,Сільпо, Нова та Укрпошта, відділення Розетки. • Для дітей: дитячий садок, а поруч з комплексом декілька садочків та шкіл на вибір. • Для вашого авто: підземний паркінг або гостьові місця на території для мешканців будинку. • Парк ВДНГ: великий, з локаціями на будь-який смак: озеро, качки, алеї та розваги. • До метро "Виставковий Центр" 12 хвилин пішки. • Квартира варта вашої уваги – приходьте на перегляд! • Ціна: 78000 $, комісія для покупця – 0 %.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1

Продаж повноцінної чотирикімнатної квартири в ЖК Ліко Град-3, будинок монолітно-каркасний 2012 року побудови. Адреса: вул. Рудницького Степана (Вільямса академіка), 5. Площа квартири 116 кв.м. Поверх 10/18. Планування квартири: – кухня 17,3 кв.м; – вітальня із зоною відпочинку 35,3 кв.м; – спальня дитяча 11,7 кв.м; – спальня основна 16,8 кв.м; – друга дитяча спальня 17,2 кв.м; – 2 санвузли, один з ванною; – балкон з місцями для зберігання. Продаж з усім наповненням, що є на фото, залишається абсолютно все. Стан ремонту – заїдь і живи. Дуже багато шаф та місць для зберігання. Квартира знаходиться в ЖК Лікоград-3, комплекс закінчили будувати в 2017 році, вся інфраструктура нова. Дуже багато дитячих майданчиків та спортивних майданчиків, футбольні та баскетбольні поля. Є великий підземний паркінг. Метро Васильківська, Іпподром, Виставковий центр у пішій доступності. Навпроти будинку Ашан, Атб, в 10 хвилинах супермаркет Сільпо. У кожному будинку на перших поверхах є комерція, тому є велика кількість кафе,салонів краси,поліклінік,зоомагазинів і т.д. У 5 хвилинах є велика приватна школа Liko-School (Ліко Школа), крім цього є і державні школи та дитячі садки. У 10 хвилинах ходьби, біля ЖК Венеція, каскад озер із прогулянковою зоною, один із найбільших спортклубів “Спортлайф”, ТРЦ Республіка. Документи в порядку, більше 3-х років, квартира готова до продажу.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Продається 1к квартира в ЖК Ліко-Град 3 ✅ Квартира після КОСМЕТИЧНОГО РЕМОНТУ ✅ Завжди є де припаркуватись ✅ Вся техніка залишається ✅ Ідеально як для себе так і під сдачу. Заїжджай та живи ☎️ Дзвоніть, із задоволенням організую перегляд!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

Продається затишна та простора 1-кімнатна квартира в житловому комплексі "Ліко-Град 3" м.Київ вул. Мейтуса 4А Загальна площа: 47м2 11 поверх з 18 Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, стиль та зручність. Квартира має сучасний ремонт та повністю укомплектована необхідною технікою, включаючи пральну машину, бойлер, кондиціонер, духову шафу, плиту та мікрохвильову піч. Простора кухня-вітальня та затишна спальня створюють атмосферу домашнього затишку та гармонії. Житловий комплекс "Ліко-Град 3" розташований у мальовничому Голосіївському районі Києва, відомому своєю розвинутою інфраструктурою та зручним розташуванням. У пішій доступності знаходяться ТРЦ Respublika Park, Metro, Епіцентр, ВДНГ та Голосіївський парк, що забезпечує легкий доступ до всіх необхідних послуг та розваг. Ця квартира - ідеальний вибір як для проживання, так і для інвестиції. Не упустіть свій шанс стати власником цього чудового житла!

Мейтуса композитора вул., 4А

ЖК Ліко Град. Продаж квартири на 11 поверсі, двостороння. Загальна площа 125.3 м2 Встроєна кухня, варочна поверхність, посудомійка, микрохвольва піч, духова шафа. Вітальня, три окремі кімнати. Повністю мебльована. Квартира дуже світла. Охайне парадне, два ліфта.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 52/3

Житлові комплекси у Київ

Продам 3к квартиру ЖК Ліко Град 2 вул Ломоносова (Здановської Юлії) 60а. Відомчий будинок, товсті стіни. Затишок влітку,тепло та надійно взимку! Загальна площа 101 м2. Кухня-вітальня 19м2. Новий холодильник No frost, морозильна камера, посудомийка, варильня поверхня та духова шафа. Диван та кухонний гарнітур з натурального дерева. Зручне функціональне планування,нічого не обʼєднували,стіни не ломали! Три окремі кімнати:14м2, 20м2, 24м2. В залі,дитячій та спальні нові меблі: новий кутовий диван, дитячій диван та путівку фірми Blest, дитяче ліжко з можливістю регулюванню довжини під вік дитини, функціональні шафи IKEA. Великий коридор 17 м2. Шафа-купе з вставками з ротангу та 2 сейфи. Балкон. Роздільний санвузол. Квартира готова для проживання родини. Великою перевагою в цьому комплексі саме цієї квартири це поверх та розташування-природне світло в квартирі на протязі 80% днів в році. Гаряча ціна 1450 у.о. за м2 з наявними новими меблями та технікою в Голосіївському районі. Продаж без комісії для покупця. Цю квартиру можно придбати по безготівковому розрахунку під сертифікат Євідновлення та інші постанови. Комплекс має позитивні відгуки та є комфортним місцем для проживанням багатьох родин! Квартира зі зручним функціональним планування. У дворі є місця для наземного паркування. Поруч необхідна інфраструктура. До метро Іподром до 15 хвилин пішки.

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 60а

Чудова світла квартира з сучасним мінімалістичним ремонтом з меблями та технікою повністю готова для комфортного проживання. ЖК “Венеція” розташовано в екологічно чистому місці Голосіївського району Києва і є невід’ємною частиною масиву “Ліко-Град”. ЖК “Венеція” зведений у 10 хвилинах їзди від метро “Васильківська”і складається з чотирьох будівель – двох будинків-“свічок” на 22 поверхи кожний і двох шести-секційних багатоповерхівок.В будинку генератор! Можливий розрахунок в USDT! ЖК "Венеція"; будинок 2014 року, Н=2.70м, на поверсі 6 квартир, 2 ліфти Otis, консьєрж, кодовий замок, презентабельна вхідна група, облаштована прибудинкова територія, парковка безкоштовна, поруч парк з озером, магазини "АТВ", "Фора", "Сільпо"," Метро"

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 19/14

Квартира світла та простора, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Велика спальна кімната, наявна гардеробна кімната, балкон засклений. Ванна кімната з душовою кабіною. Комплекс з чудово розвиненою інфраструктурою, поруч станція метро, парк. ЖК "Лікоград", будинок 2015 року, утеплений, Н=2.70м, підземний паркінг, консьєрж, дитячий та спортивний майданчики, дитячий садок, школа, стоматологічна клініка, магазини, "Сільпо", озера, фітнес центр, церква, салони краси, ТРК Ліко-град, Ст.М"Виставковий центр", Ст.М "Васильківська". Транспорт: Маршрутне таксі №209, 491, 499, 508, Тролейбус №45.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

Пропонується до продажу простора квартира в зданому будинку, та з правом власності, площею **82 кв.м.** у зеленому Голосіївському районі, яка поєднує в собі комфорт, стиль та зручність. **Основні характеристики:** - **Загальна площа:** 82 кв.м. - **Кімнати:** 3 роздільні кімнати, ідеально підходять для сімї, яка цінує приватність та простір. - **Санвузли:** 2, що забезпечує зручність та функціональність. - **Коридор:** Великий, з вбудованими шафами для зберігання. Також в квартирі тепла підлога, що дає можливість значно заощаджувати в опалювальний сезон **Інтерєр:** - Виконаний дизайнерський ремонт з високоякісних матеріалів, що створює естетично приємне та затишне середовище. **Вид з вікна:** - Неймовірний панорамний вид, який відкривається з вікон квартири, дозволяє насолоджуватися красою навколишнього ландшафту. **Розташування:** - Квартира є двосторонньою, забезпечуючи оптимальне освітлення протягом дня. - Розташована в зеленому Голосіївському районі, що є одним з найбільш престижних та екологічно чистих районів міста. **Інфраструктура:** - Дуже розвинена інфраструктура з безліччю магазинів, ресторанів, кафе, шкіл, дитячих садочків, спортзалів та багато іншого, що забезпечує високий рівень комфорту для життя. Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто шукає затишок, комфорт та зручність у серці одного з найкращих районів міста.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 81б

ЖК Лікоград Продам 2-х кімнатну квартиру в одному з найкращих районів Києва в новому будинку. В квартирі зроблено якісний ремонт за дизайн-проєктом. Квартира укомплектована меблями та технікою, все залишається новим власникам. Є велика гардеробна кімната, що зробить ваше прожавання в цій квартирі комфортним та затишним.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1

Пропонується на продаж З-х кімнатна квартира в ЖК «Лікоград» будинок 2006р, вул Здановської 60а Вартісний ремонт з дерев’янними полінезійськими та класичними меблями, вбудована техніка, є все необхідне для життя великої родини . Велика площа 101 м.кв. з двостороннім планувуанням та вікнами у двір. - батьківська спальня - дитяча кімната з двох ярусним ліжком - простора вітальня - два санвузли - кухня-столова 19м.кв Меблі, два холодильника, електроплита, духовка, посудомийка, пральна машина, два телевізора, два санвузла, два бойлера, паркет, інтернет, кондиціонер, сейф. Встановлено лічильники на всі комунікації Поруч Сільпо, озера, парки, садочки, школи, театр. Розвинута інфраструктура ст.м. Васильківська та Виставковий центр, супермаркети: "Новус", "Сільпо", ресторан "Щастя", "Yolo", поруч Голосіївський парк

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 60а

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Найкраща пропозиція для втілення ваших мрій та ідей! Продається чудова 1-кімнатна квартира в сучасному та спокійному ЖК "Венеція" в Голосіївському районі, за адресою вул. Рудницького Степана 19/14. Квартира без ремонту, стяжка та стіни після будівельників. Має чудове планування: окрема спальня, кухня з балконом, суміжний санвузол. Вид з вікна виходить на чудове озеро яке розташоване біля самого ЖК, та тихий й затишний двір. Будинок має презентабельну вхідну групу та облаштовану прибудинкову територію. Підїзд та ліфти у гарному стані. Інфраструктура ЖК має концепцію місто у місті та має все необхідне для комфортного життя його мешканців, що включає в себе різні магазини, кавярні, ресторани, дитячі та спортивні майданчики. Поруч розташовані супермаркети, дитячий садочок, школа, зупинки громадського транспорту. ст.м Іподром у пішій доступності до 20хв Телефонуйте, чекаю Вас на перегляді!

ексклюзив
Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 19/14

Терміново продаж 3кім кв по вулиці Лятошинського 8, Голосіівській р-н, 13/16, видова квартира 72м2. В квартирі всі нові алюміній батареї і вхідні труби, лічильники на воду. На підлозі лежить якісний паркет (якій не бухтить). Два сучасних кондиціонера. Квартира під косметичний ремонт. В квартирі може все залишатись. Може продаватись як пуста та і з меблями. Добре розвинена інфраструктура, ПриватБанк, кавярні, магазин Велмарт, АТБ, через дорогу Епіцентр, Метро, ТРЦ Республіка. Зручна транспортна розвязка, зупинка громадського транспорту, метро Теремки 15 хв пішки. Документи готові, один власник.Телефонуйте не втрачайте свій шанс купити не дорого, велику квартиу.

Лятошинського композитора вул., 8

🌟‼️Продається 1-кімнатна квартира в ЖК "Ліко-Град"‼️БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦІВ‼️ 📍 Адреса: м. Київ, вул. Блії Здановської (Ломоносова), 50/2. 🏢 Поверх: 4-й з 16 📐 Загальна площа: 44 кв.м Жила площа - 20,8 кв.м 🍳 Кухня - 11,1 кв.м Висота стелі- 2,75м. 🛀 Санвузол окремо. Особливості квартири: Сучасний ремонт: Виконано з використанням якісних і дорогих матеріалів. Функціональне планування: Кожен квадратний метр використовується раціонально, з розподілом на окремі зони. Комфортний клімат: Встановлено кондиціонер. Економія на комунальних платежах: Встановлено лічильник на опалення. Повна меблювання: Вбудована кухня та техніка провідних ТМ, пральна машинка, холодильник, бойлер, облаштовані шафи-купе. Будинок і територія: Рік забудови: 2014 Технологія будівництва: Монолітно-каркасна Парковка: Гостьовий паркінг на території ЖК, поруч підземний паркінг. Безпека: Консьєрж, охорона. Комфорт: Презентабельна вхідна група, дитячий майданчик. Інфраструктура: Зручне розташування: Поруч головні автомагістралі, що дозволяють швидко дістатися будь-якої точки міста. Розвинена інфраструктура: Поліклініка, лікарня, супермаркети, магазини, банки, кафе, ресторани, "СпортЛайф". Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто шукає комфортне житло з усіма зручностями в сучасному житловому комплексі. 📞 +38(067)508-22-24; Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію! Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

Касіяна Василя вул., 6

Квартира в сучасному ЖК "Венеція".Окрема спальня, кухня-студія,просторий санвузол з ванною.Ремонт робився для себе з використанням якісних матеріалів,в квартирі ніхто не жив.Квартира обладнана двоспальним ліжком, вбудованими шафами.Внутрішній двір закритий шлагбаумом, має зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики. Охорона 24/7. Паркінг. Поруч спорткомплекс Sport Life з басейнами, школа, дитячій садок, супермаркет, ВДНГ. Метро Іподром-10 хвилин пішки.

можливий продаж по єОселя
Самійла Кішки вул. (Конєва), 10/1

Пропонується на продаж світла та затишна квартира для родини в ЖК бізнес класу Венеція біля озер по вул.Рудницького Степана (Вільямса Академіка), 19/14. В квартирі виповнений ремонт з якісних матеріалів, робили для себе, квартира облаштована всією необхідною технікою та меблями. З переваг: велика кухня-вітальня(~20кв.м) та 2 окремі кімнати, роздільний санвузол та передпокій з коридором. Додаткове світло у всіх приміщеннях; комора 2. 5кв.м. Кондиціонери у всіх кімнатах. Дві великі шафи зі зручним плануванням внутрішнього простору. Проточний електричний водонагрівач (аналог газової колонки). Дитяча кімната з зонуванням для хлопчика та дівчинки. Зручний низький поверх. ЖК бізнес класу Венеція - будинок 2014 р., на поверсі 6 квартир, 2 ліфти Otis, консьєрж, кодовий замок, презентабельна вхідна група, облаштована прибудинкова територія, парковка безкоштовна, поруч парк з озером, магазини "АТВ", "Фора", "Сільпо"," Метро". Поруч є вся інфраструктура: школи, Sport life та IGYM, садочки, магазини, трц "Республіка" (15хв пішки), ВДНГ, ст.м "Іподром" (15 хв пішки)

ексклюзив
Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 19/14

У продажу пропонується елітна квартира з новим ремонтом, в якій ще майже ніхто не проживав. Розташована в сучасному житловому комплексі "Ліко Град" за адресою Степана Рудницького, 5а. Квартира має наступне планування: Простору вітальню, Дві затишні спальні, Роздільний санвузол, Велику кухню. Коридор, З вікон квартири відкривається чудовий вид на Голосіївський район. У будинку 4 ліфти (2 вантажні і 2 пасажирські, консєрж сервіс, відео спостереження) Поруч стоянка для авто. Двір облаштовано дитячими та спортивними майданчиками Інфраструктура навколо дуже розвинена: поруч є всі необхідні магазини, кавярні, спортивні зали, салони, школи та дитячі садки. До станції метро "Васильківська" курсує пряма маршрутка, доїзд займає всього 5 хвилин. Запрошуємо Вас на перегляд. A.5.5.7.1

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 5А

Продається 1-кімнатна квартира з ремонтом та меблями у ЖК "Лико-Град" вул. Ломоносова 50/2 Шукаєте ідеальне місце для комфортного життя в Києві? Ця квартира саме для вас! Загальна площа: 40 м² 15 поверх з 17 Стан: Зроблений якісний ремонт, повністю мебльована Квартира готова до заселення: вам не доведеться витрачати час і гроші на ремонт і меблювання. Інтерєр виконаний у світлих тонах, що створює відчуття простору та світла. Кухня обладнана сучасною технікою та якісними меблями. У ванній кімнаті - якісна сантехніка. Встановлено кондиціонер, який забезпечить комфорт у будь-яку пору року. ЖК "Лико-Град" - це територія із закритим доступом, цілодобовою охороною та відеоспостереженням, що гарантує вашу безпеку. На території комплексу є дитячі майданчики, зони для відпочинку, магазини, аптеки, кафе та інші необхідні обєкти інфраструктури. Переваги розташування: Зручна транспортна розвязка Близькість до метро "Іподром" та "Виставковий центр" Наявність паркомісця Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Для додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте прямо зараз!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2
123...9
1 - 24 з 193 результатів