Продам 1 к. квартиру площею 36 м. кв., з ремонтом провулок Павла Лі (Московський), 2Б в сучасному будинку. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. В кімнаті розкладний диван і приховане двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, що дозволяє економити простір кімнати. Вмістка гардеробна. Індивідуальна система опалення з газовим котлом. Чистий під’їзд, вмісткий ліфт. В під’їзді є власне укриття. Територія комплексу закрита, має три заїзди, що охороняються. Ведеться цілодобовий відеонагляд. Розвинена власна інфраструктура із зонами відпочинку як для дітей так і для дорослих. Клубний будинок Skyland — це сучасна нерухомість комфорт-класу в престижному Голосіївському районі Києва, розташований в тихому і спокійному провулку. Разом з тим відкриває жителям широкі можливості доступу до всього необхідного для комфортного проживання. Житловий комплекс в пішій доступності оточений всією багатою торговельною, розважальною, спортивною, медичною та освітньою інфраструктурою (ТРЦ Respublika, SportLife, медичний центр Добробут, парки ВДНГ, Голосіївський, Феофанія, державні та приватні школи та садочки). Близькість до центральних автомагістралей також дозволить швидко дістатися в будь-яку точку міста. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляді. Поряд ЖК "Perfect Town"/ПерфектТаун/(Ліко Град-4), PARKLAND, Нова Англія, Ліко-град, Голосіївський район, Жуляни, Теремки.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Павла Лі пров. (Московський), 2Б

Пропонуємо до вашої уваги виняткову 3-кімнатну квартиру з авторським ремонтом, виконаним у 2022 році, в житловому комплексі "Respublika" на вулиці Теремківська 4а, Київ. Загальна площа квартири становить 89м2 Ремонт у цій квартирі був виконаний з особливою увагою до деталей та з використанням високоякісних та брендових матеріалів. Цей ремонт був створений для комфортного та довгострокового проживання. Квартира повністю оснащена сучасною побутовою технікою, що робить її готовою до негайного використання. Тут на Вас чекає підігрів підлоги, система рекуперації повітря, кондиціонери Cooper&Hunter, сенсорні вимикачі, панорамні вікна, система фільтрації води, відеоспостереження, система сигналізації та брендова сантехніка. Усі лічильники встановлені та працюють у повному обсязі. Комплекс "Respublika" пропонує закриту та безпечну територію з усією необхідною інфраструктурою. Поруч знаходиться ТРЦ "Республіка" для шопінгу та розваг. Станція метро "Теремки" всього за 300 метрів від будинку, що забезпечує зручний доступ до центру Києва. В найближчому околиці є дитячі садки та школи, що робить це місце ідеальним для сімей з дітьми. Цей житловий комплекс класу комфорт надає наземне паркування, безліч магазинів, кафе, ресторанів і центрів, що розвивають, прямо на своїй території. Для забезпечення теплоізоляції використана мінеральна вата та вентильовані фасади. Опалення централізоване. Висота стель у квартирі складає 2,8 метри. Ця квартира - це унікальна можливість знайти житло з високими стандартами якості, сучасними зручностями та прекрасним розташуванням у самому центрі Києва. Не втратьте свій шанс стати власником цієї перлини у мальовничій столиці України. код: 3 1 5 9 1 7 3 4 0 5 4 7

Теремківська вул., 4а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК LIKO-GRAD Perfect Town (забудовники - Ліко Холдінг і Perfect Group). Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира роздільного планування загальною площею 82.3 м². Житловий комплекс LIKO-GRAD Perfect Town розташований в екологічно чистому Голосіївському районі міста, вул. Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32. Будинок № 3 введений в експлуатацію у 2023 році. Квартира розташована на 3 з 23 поверхів. Стан - від будівельників, можна починати ремонтні роботи. Встановлені лічильники на воду та електроенергію. Опалення автономне. В кожній секції є по 3 ліфти. Закрита територія, є пропускна система, відеонагляд та охорона. У внутрішній інфраструктурі поступово втілюється ландшафт-проект у дворі, є дитячі та спортивні майданчики, гостьовий та підземний паркінги, місце для вигулу домашніх улюбленців. Перший поверх кожного будинку мають комерційне призначення, де згодом будуть знаходитись приватний дитячий садок, кафе, салони краси, продуктові магазини та інше. Також насичена зовнішня інфраструктура, поруч є магазини (Сільпо, Ашан, АТБ, Новус), кафе, ресторани, спортивні комплекси (Sport Life, Gym), школи(№260, 220, Ліко-школа і тд), дитячі садочки ("Антошка", "Везунчик" "Ліко-світ" заклади дошкільної освіти №150,196,667 і тд), торгівельно-розважальні центри (Respublika Park, Ocean Plaza), паркові зони (Єлизаветинський парк з озерами, ВДНГ та Голосіївський парк). Хороша транспортна розвязка, 15 хвилин пішки до метро Васильківська. Можливий продаж по програмі єОселя 3% і 7%! Телефонуйте щоб домовитись на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Продаж 3-кімнатної квартири в сучасному ЖК Республіка. Складається з двох окремих кімнат, кухні-вітальні, 2 санвузлів. В квартирі все продумано для комфортного проживання, багато місць для зберігання, покращене планування. Якісні матеріали: фурнітура, сантехніка, побутова техніка, меблі. Новий ремонт, стан «заїжджай та живи». Квартира з документами.

Тадея Рильського бульв., 2-А

БЕЗ КОМІСІЇ. Продаж 3к квартири площею 97 кв.м. в ЖК Ліко Град Перфект Таун, вул. Максимовича. Квартира простора, загальна площа - 96,81 кв.м., житлова - 54,57 кв.м., кухня - 22кв.м., знаходиться на 10му поверсі. Будинок № 3, секція - 2, введення в експлуатацію весною цього року, будинок майже готовий, залишилось внутрішнє оздоблення підїздів. На ремонти обяцяють запустити в квітні місяці. Квартиру купували для себе, дуже гарне планування, яке можливо трішки вдосконалити. Гарне місцерозташування ЖК, поруч вся необхідна інфраструктура, на території ЖК - супермаркети, паркінг та все необхідне для комфортного проживання. Квартира продається по переуступці (переуступку та податки сплачуємо). Вартість - 120 000у.е., без комісіїї, та додаткових витрат.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Продається однокімнатна квартира в Голосіївькому районі на вул. Степана Рудницького, 2-Г. Квартира з євроремонтом. Вбудована кухня. Суміжний санвузол, фанерований плиткою. Пральна машина. Індивідуальне опалення. Велика засклена лоджія. Металопластикові вікна. Шафа-купе. Кондиціонер. Квартира продається з меблями та технікою. Розвинута інфраструктура. До метро «Васильківська» 10 хвилин.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 2-Г

Дом сдан в эксплуатацию! Полный пакет документов. ЖК "Чемпион Голосеево Дом монолитный, утеплен, с автономным отоплением, возможные разные варианты перепланировки. Квартира очень уютная, отдельные счетчики, окна металлопластиковые 2-к, подоконники, отливы, металлические входные двери. Состояние после строителей! Из коммуникаций - пока не пеерведен на постоянную эл/эн, чем и занимается осбб. Отличная инфраструктура, рядом круглосуточный супермаркет, МЕТРО, ЭПИЦЕНТР, фитнес, дет.садик, школа, поликлиника. Поблизости разнообразие парков: Голосеевский, Феофания, в пеш.доступности ВДНХ. Удобная транспортная развязка, автомобилем к центру 10-15мин. Точный адрес - переулок Московский, 2Е

можливий продаж по єОселя
Павла Лі пров. (Московський), 2е

ЖК «Respublika» - 10 хв пішки до метро "Теремки" - Загальна площа - 85 м2. - Кухня- вітальня - 34.5 м2. - Спальні – 14,5 і 14м2 - Поверх 4 / 8 Елітна квартира в самому зеленому районі , відмінний ремонт, якісні матеріали та бездоганний стиль. Продаж вишуканої 2-кімнатної квартири в ЖК Республіка. Складається з двох спалень та великої кухні-вітальні, 2 санвузла , душева, багато місць для зберігання речей. В квартирі все продумано для комфортного проживання, ремонт виконаний за авторським дизайн-проектом, зроблена шумоізоляція. Якісні матеріали: сантехніка Grohe, побутова техніка Bosch, Electrolux, Samsung, Hisense, вбудовані меблі індивідуального вироблення, багаторівневе освітлення, система фільтрації води, тепла підлога в коридорі, санвузлах та кухні, кондиціонери. У вітальні великий плазмовий телевізор, зона відпочинку. Кухня має вмісткі шафи, два холодильники, духовку, мікрохвильовку, індукційну варочну поверхню, посудомийку, подрібнювач. Спальня виконана в теплих розслаблюючих тонах. Опалення централізоване, можна регулювати і сплачувати за використане тепло по лічильниках. Висота стель у квартирі складає 2,7 метри. Новий ремонт, техніка на гарантії. ЖК Республіка - комплекс комфорт класу, побудований за концепцією "місто в місті". Має закриту територію з цілодобовою охороною із власною школою, дитячим садком, прогулянковою зоною, спортивними майданчиками та зонами басейну і барбекю. Вхід за електронними ключами, наземна парковка , під’їзд облаштований кімнатою, де мешканці можуть спокійно залишати візочки, велосипеди, тощо, доступ по електронному ключу. Поруч знаходиться ТРЦ "Республіка" для шопінгу та розваг Станція метро "Теремки" всього за 300 метрів від будинку, що забезпечує зручний доступ до центру Києва. Відео-огляд : youtu.be/OEsIvxAWS9M?si=6g2jdQG51oda6_KD Ця квартира - унікальна можливість знайти житло з високими стандартами якості, сучасними зручностями та прекрасним розташуванням у південній частині Києва. Квартира з документами, готова до продажу.

можливий продаж по єОселя
Тадея Рильського бульв., 1

Гарна двокімнатна квартира Голосіївський район вул. Ю. Здановської (Ломоносова) 81-Б.Метро ВДНГ та Іподром-10 хв.пішки, площею : 56/31/10 м.кв., 1/24 пов.,, 2 с/у, душова кабіна, бойлер, кондиціонер, лічильники на все, в загальному коридорі - великі шафи для речей. В будинку є власна котельня, консєрж, парковка, закрита прибудинкова територія . При використанні під офіс - заощадження на комунальних. Ціна: 85000 у.о. Ексклюзив. Без комісії.

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 81

Продається 1-но кімнатна квартира в самому брендовому ЖК "Республіка" на 3-му поверсі 8-ти поверхового будинку з найбільшою прибудинковою територією для відпочинку та прогулянок від відомого девелопера КАН. Введення в експлуатацію серпень 2024 року Продаж по перепоступці Комплекс має закриту територію, школу, дитячий садок, спортивні майданчики, є зона BBQ, тенісний корт, гольф поле, баскетбольне, валейбольне, футбольне поля, гамаки під соснами, магазини, кафе, величезний торговий центр "Республіка", окреме місце для вигулу собак, роздільне збирання сміття, по всій території комплексу відеоспостереження, охорона. Є гостьовий паркінг та зарядки для електрокарів. Це найзручніший комплекс для проживання - квітучий та в зелені. Це все треба бачити! Запрошуємо! До метро Теремки 10 хвилин пішки. Поруч Епіцентр, Столичний ринок, Метро, Голосіївський ліс.

Тадея Рильського бульв., 304

Продається 3-к квартира в LIKO-GRAD Perfect Town, Трутенко 32. На 11 поверсі 23-х поверхового будинку. Одна кімната суміжна з кухнею, інші роздільні. Квартира двостороння, світла. Територія закрита для машин, є підземний паркінг. Загальна площа 103,80 кв.м, житлова 60 кв.м, кухня 15 кв.м, В пішій доступності дитячі садки, школи (музикальні, образотворчого мистецтва, іноземних мов, технологій та спорту), магазини, аптеки та все що необхідне для комфортного проживання.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

Пропонується до продажу чудова трирівнева пяти кімнатна квартира з сучасним авторським ремонтом в ЖК "Skyland". Поруч з ЖК Ліко град! Ремонт виконаний з використанням сучасних екологічно чистих матеріалів. Спальня з санвузлом та гардеробною кімнатою, простора кухня - столова зал обладнана побутовою технікою преміум класу, є посудомийна машина, кондиціонери в кожній кімнаті. Вся квартира обладнана теплою підлогою. Загальна кількість кімнат 5, включаючи дві дитячі кімнати, 4 с/у два з ваннами, два з с душовими. Все укомплектовано меблями, стан "заходь та живи". Є кімната для прання. Автономне опалення газовим котлом, дуже теплий дім. Вдале розташування, екологічно чистий район, закрита територія з дитячим майданчиком та охороною роблять цю пропозицію однією з найкращих в Голосіївському районі міста. Поруч є все необхідне, магазини, нова пошта, садочки та школи та вся потужна інфраструктура Ліко граду. Супермаркети АТБ і Ашан в пішій доступності 5 хвилин. Зупинка транспорту в піші доступності 5 хвилин. Перегляди за домовленістю. Телефонуйте!

провулок Московський, 2А

Пропонується до продажу чудова 3 кімнатна квартира в ЖК Respublika. Адреса: м. Київ, вул. Теремківська, 4-А. Загальна площа 87 кв. м., розташована на 3 поверсі. Планування: - коридор з місцем під величезну вбудовану шафу, - роздільний санвузол, - мастер спальна кімната з двуспальним ліжком, - кухня-столова, розширена за рахунок лоджії, - простора вітальня - прекрасна тиха дитяча. Ремонт та планування робили для себе. Ремонт виконаний на 98%. Прекрасна можливість додати квартирі власну індивідуальність за допомогою декору, меблів та освітлення. Respublika ЖК комфорт + класу з гарною, великою територією. На території: - зелені дворики та власний декоративний ставок - закритий доступ по картках, відеоспостереження по периметру та охорона; - спортивні майданчики: великий та малий теніс, бадмінтон, міні-гольф, футбол, баскетбол, волейбол, воркаут; - BBQ зона на 6 альтанок з мангалами; - велика пішохідна зона по всьому ЖК. Поруч з ЖК, найбільший в Україні ТРЦ Respublika Park, а також Епіцентр та Аракс. Метро Теремки в 10 хв пішому доступі.

Теремківська вул., 4-А

•Продаю 3-кімнатну квартиру в ЖК Liko-Grad Perfect Town •Найкращій варіант для інвестування! Готова до ремонту. •Площа 102кв.м. Після будівельників. •Квартира ідеально ділиться на дві окремі повноцінні квартири. •Звертаю Вашу увагу, що ціна за кв. м. у цьому ЖК на квартири з площею до 50кв.м вища на 100-200$ за кв.м., ніж за квартири ведикої площі. •2 поверх в готовій секції Документи мають бути цього місяця •ЖК ЛікоГрад із благоустроєм, закрита територія, дитячі та спортивні майданчики Закрите подвір’я із дитячими та спортивними майданчиками. Підземний паркінг на 322 машини. Поруч школа, дитячі садочки, магазини, салони краси, кав’ярні та ресторани •10хвилин від метро Васильківська Ціна 1400$ за кв.м.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32

НОВА 3х-кімнатна квартира в сучасному ЖК "Республіка" (Respublika). Планування: кухня-вітальня, мастер спальня зі своїм санвузлом, дитяча кімната(обо друга спальня або кабінет), 2 санвузли, просторий балкон для барбекю. Площею 83м2, 8 поверх. Квартира повністю укомплектована новими меблями і технікою відомих світових брендів. Сантехніка Італія Catalano, Fiore, побутова техніка BOSCH. Яксіні меблі (Blanche, Zegen). Усі столешні з камню (кварц та мармур). Тепла підлога (кухня та санвузли), на кухні внутрішньопідлоговий конвектор. Корпусні меблі з AGT, EGGER, Blum, двері прихованого монтажу, покращеної звукоізоляції. Розвинена інфраструктура: футбольне поле, тенісні корти, баскетбольні майданчики, зони TRX, барбекю зони, відкритий басейн (літо 2024 р. ), багато кафе та магазинів. ТРЦ "Республіка", спортивні та дитячі майданчики. Закрита територія. Можливий варіант продажу через Є Оселя.

можливий продаж по єОселя
Теремківська вул., 4А

Продається 1-кімнатна квартира в Голосіївському районі ЖК «Республіка», мікрорайон Теремки-3 розташована за адресою бульвар Тадея Рильського, 1. Затишна квартира з функціональним плануванням, панорамними вікнами, які виходять на центральну площу знаходиться в зданому та заселеному будинку, 4/9 пов. За плануванням має простору кухню-вітальню та спальню з заскленою лоджією. Загальна площа – 42 кв.м., кухня-вітальня – 25 кв.м., спальня − 12 кв.м. Квартира повністю обладнана всім необхідним для комфортного життя: якісна техніка (вбудовані холодильник, духова шафа, варильна поверхня, посудомийна машина, кондиціонер, бойлер), дорогі вбудовані меблі, новий якісний ремонт. Будинок побудований за новітньою монолітно-каркасною технологією, стіни з газоблоку, утеплений мінватою. Опалення централізоване. На 1 поверсі є колясочна. Комплекс закритого типу з відеонаглядом, охороною. Паркування біля будинку. Є можливість придбати паркомісце. На території чудово розвинена інфраструктура – це Академія Спорту А+, що включає в себе футбольне, волейбольне, баскетбольне поля, теніс, Освітня система А+ (дитячий садочок), BBQ зони, басейн, Паблік Центр, ігрові модульні простори, ТРЦ та все необхідне для життя (магазини, аптеки, банки, салони краси, кафе та ресторани). До метро Теремки – 7-10 хв пішки. Право власності оформлене. Можливий продаж по єОселі. Телефонуйте. Завжди рада допомогти.

можливий продаж по єОселя
Тадея Рильського бульв., 1

Продаж в Голосіївському районі по вул. Вільмса/Рудницького 6Г. Продаж терміновий 1 кім квартири 38 м з функціональним плануванням . Знаходиться на 2/6 поверх , Кухня-вітальня + окремо спальня, велика вбиральня. . Квартира з дизайнерським ремонтом, продається з меблями і технікою. В пішій доступності метро Васильківська, школа, садочок, супермаркети.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 6Г

У вас унікальна можливість придбати елітну квартиру в житловому комплексі "Республіка", де кожен дотик і кожна деталь створюють атмосферу комфорту та розкіші. Ця квартира - це втілення стилю та смаку. Ремонт виконаний з урахуванням найвищих стандартів, і його головна особливість - це те, що він був задуманий і реалізований як місце для власного проживання, а не для продажу. Кожен куточок простору переповнений відчуттям домашнього затишку. Меблі вже чекають на свого нового власника, а ванна кімната стане вашим оазисом спокою. Бойлер на 80 літрів завжди готовий задовольнити ваші потреби в гарячій воді. Стіни оштукатурені декоративною штукатуркою відомої фірми Oikos, що надає особливий шарм та елегантність квартирі. Кухня зроблена з високоякісного МДФ, а стільниця з кварцу додає розкоші вашому кулінарному простору. Кухонний фартук із широкоформатної керамічної плитки - це не лише практичне, але і стильне рішення. Розташована на 8-му поверсі, квартира має вигляд на внутрішній двір, що забезпечує тишу та спокій у серці столиці. Розташування на Теремковській 4А робить це прекрасним вибором для комфортного і розкішного проживання. Не пропустіть свій шанс стати власником цієї унікальної квартири, яка поєднує в собі естетику та зручність. Зателефонуйте нам прямо зараз і перетворіть це приміщення в ваш особистий рай! 3.1.5.9.1.7.3.5.0.8.8.7

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Теремківська вул., 4А

У продажу 3-кімнатна квартира з унікальним плануванням в ЖК Respublika. Дві окремі спальні, два санвузли, велика кухня – вітальня. Безумовним бонусом для майбутніх покупців є тераса 30 кв.м , на якій можна облаштувати додаткову зону для відпочинку. Квартира після будівельників, без оздоблення, що дає можливість новому власнику втілити у життя будь-які дизайнерські ідеї, зробивши ремонт на свій смак. Житловий комплекс бізнес-рівня з кращою інфраструктурою в місті Київ, закритою територією, цілодобовим відеоспостереженням, великим наземним і гостьовим паркінгом. Доглянута зелена територія, де кожен може знайти своє: затишні променади, кафе та ресторани, лаунж зони, сучасні спортивні майданчики , освітня система А+ (дитячий садочок), BBQ зони, басейн, Паблік Центр, ігрові модульні простори, та все необхідне для життя. Поруч ТРЦ Respublika Park, Епіцентр, METRO. До станції метро Теремки- 8 хвилин пішки. Чудова інвестиція в житло для комфортного і безпечного життя! Продаж з документами права власності. Адреса: вул. Братів Шеметів 9 Кухня - вітальня 22 м2 1 кімната 16,7 м2, 2 кімната 10,8 м2 ванна кімната 4,4 м2 санвузол 3,4 м2 тераса 30 м2 Відео тур на YouTube (можу вислати посилання)

Тадея Рильського бульв., 9

Без комиссии для покупателей! Продам 3к квартиру в теплом доме. Современный ЖК «Республика » имеет закрытую охраняемую територию, множество зон отдыха, гамаки, беседки, спортивные площадки, футбольное и баскетбольное поля, тенисный корт, басейн и собственный декоративный пруд, а так же множество магазинов кофейн так как рядом с ЖК большой ТРЦ Республика! Ремонт делали для себя, полностью укомплектована всей необходимой мебельлью и техникой для комфртного проживания. Две отдельные спальни и кухня-гостинная , лоджия застеклена , окна во двор. Два сан-узла, установленные счетчики на воду и тепло. Чистое парадное, порядочные соседи. Отличная инфраструктура и транспортная развязка. к метро Теремки пешая доступность. Фотографии соотвествуют. Показы по договоренности. Свободна.

можливий продаж по єОселя
Теремківська вул., 4а

Без комиссии для покупателя! Продам 1-комнатную квартиру в новом современном ЖК Respublika с очень удачной планировкой. Квартира не испорчена ремонтом) Централизованное отопление счетчики на электричество, тепло и воду. ЖК "Республика" построен по уникальной концепции "город в городе", находится под круглосуточной охраной с видеонаблюдением, закрыт от посторонних. А так же имеет свою развитую инфраструктуру и современную красивую территорию. Внутри комплекса предусмотрены места отдыха спортивные площадки: большой и малый теннис, бадминтон, мини-гольф, футбол, баскетбол, волейбол, воркаут; BBQ зона на 6 беседок с мангалами, работают новые детский сад и школа, кафе, салоны красоты, различные магазины. Рядом с ЖК, самый большой в Украине ТРЦ Respublika Park, а также Эпицентр, Метро и Аракс. станция метро Теремки в 7 мин пешем доступе. Фотографии соотвествуют. Показы по договоренности. Цена 84000$ все оформление на покупателя.

можливий продаж по єОселя
Тадея Рильського бульв., 5

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Комфорт класу «Абрикосовий»! Чому саме вона? - Вигідна інвестиція як для власного житла, так і для бізнесу. - Видова квартира. Вид на зелену зону. - Панорамні вікна. Лоджія. - ЖК закритого типу з власною інфраструктурою. Чому саме тут? - Ти зможеш жити не тільки в новобудові, а й в найбільш зеленому районі Києва. - Найкраща інфраструктура поруч. Це ТЦ «Республіка», Епіцентр, METRO, Столичний ринок, ТЦ «Магелан», дитячий садок, школа, метро (15 хвилин пішки). - «Абрикосовий» - це баланс мегаполісу та природи. - Забудовник «Київміськбуд». Перший будинок. - Введення в експлуатацію: 4 квартал 2024 року. - Монолітно-каркасна технологія будівництва. - Стіни будинку з газоблоків, фасади утеплені мінеральною ватою.

Жулянська вул., 2

Квартира в житловому комплексі Республіка! Теремківська 4а. Квартира розташована на 2-му поверсі, загальна площа 42 м2. Квартира повністю укомплектована високоякісною технікою та меблями провідних виробників. Для комфортного проживання є двоспальне ліжко, 2 шафи, розкладний диван, кондиціонер, смарт-ТВ, посудомийна машина, пральна машина, бойлер. Підлога з підігрівом. По всій квартирі - шумоізоляція. Лічильники на воду та тепло. Знаходиться біля метро Теремки, 5 хв. пішки. Одразу біля ТРЦ Республіка. Інноваційний комплекс закритого типу місто в місті. Має велику озеленену територію з безліччю розваг та місць для досугу. Гольф майданчик, волейбольне, баскетбольне та футбольні поля, зона барбекю з альтанками, дитячі та спортивні майданчики. Фонтани та зелені поляни. Безліч кафе, магазинів, кав‘ярні, дитячий садок, одна з найкращих шкіл і це все на території комплекса! Безліч парко місць. Цілодобова охорона та відео нагляд. Доступ до території тільки у власників.

Теремківська вул., 4А

Неймовірна квартира! Вона простора та затишна, зі зручною кухнею та двома санвузлами. Кожна кімната оснащена кондиціонером, та меблями, а на підлозі - дорогий паркет. І все це було зроблено з любовю та для власного комфорту. Квартира знаходиться в ЖК "LIKO-GRAD Perfect Town", будинок 2, 3 секції, який був зданий в експлуатацію літом 2021 року. Є підземний паркінг на 322 машини та закрита територія. На першому поверсі будинку розташовані магазини, кафе та банки. Крім того, поруч знаходяться корпуси університету та престижні житлові комплекси Паркленд та Нова Англія. Отже, ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, зручність та розташування в престижному районі.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32
123...7
1 - 24 з 156 результатів