Київ, Білоруська, 3, ; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 22; кількість виходів: 1; транспорт: ст.М"Лук`янівська"; дворівневий підземний паркінг, офісні приміщеннями, Н=3м. Забудовник - БК"Новобуд". швидкісні безшумні ліфти, Поруч ст.М"Лукянівська", кінотеатр "Київська Русь", ринок, гарний стан, підїзди охайні, поруч дитяча поліклініка №4, школа-сад Продаж 1к кімнатної квартири 48,7 кв. Новий будинок у центрі міста зі своїм підземним паркінгом та затишним двором. У квартирі зроблений дорогий, вишуканий дизайнерський ремонт із якісних матеріалів італійського, іспанського та німецького виробництва. Комфортний 13 поверх, чудовий вид з вікна. Продається з усіма меблями та технікою. Неподалік знаходяться Лукянівський ринок, дитячий садок "Пізнайко", школа №61, безліч продуктових магазинів, аптек, кафе, ст.М "Лукянівська" - 4 хв. пішки. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ! Квартира варта вашої уваги, дзвоніть!!! Є відеоролік!

Білоруська вул., 3

Розглянемо гривню на рахунок!Ключі на руках,перегляди в любий часЖитловий комплекс Unit Home – це комплекс бізнес-класу з унікальним дизайном, побудований за концепцією «місто в місті».Територія, що охороняється 24/7 з відеоспостереженням.На подвірї немає машин. Дитячий садок, школа, медичний, фітнес-центр. Швидкісні ліфти, що спускаються до паркінгу. Стан після будівельників: підлога – лазерна стяжка, стіни – червоний керамоблок, панорамні вікна, радіатори з терморегулятором. Висота стель 3м.Квартира буде обладнана системою управління розумним будинком, з розумними лічильниками (тепло, вода, електроенергія),а також системою безпеки Ajax (пожежна сигналізація, датчики відкриття дверей, руху та затоплення). Транспортна розвязка, поруч станції метро «Дорогожичі» та «Лукянівська».

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 8

Найкраща пропозиція у елітному комплексі. 2к студіо загальною площею 46.3м розташована на 4/9п. за адресою Гарета Джонса 8 у будинку А05 секція 04. Квартира із функціональним плануванням: простора кухня-вітальня, ізольована спальня, балкон-тераса, просторий санвузол. За необхідності можна з легкістю перепланувати її на Ваш смак. За додаткову плату можна придбати паркомісце у підземному паркінгу. Будинок введений в експлуатацію. У найближчі два місяці очікується отримання ключів. На сьогоднішній момент ще можлива перепоступка. ЖК Unit Home - престижний житловий комплекс бізнес класу, розташований у Шевченківському районі. На території комплексу є вся інфраструктура необхідна для комфортного проживання.

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокімнатна. Є газова колонка. Техніка:газова плита, духовка, телевізор, холодильник, пральна машина. Меблі: шафа купе, стіл, стільчики, диван. поруч дві станції метро: Лукянівська та Політехнічний інститут.

Зоологічна вул., 4а

Герцена, 35. До продажу пропонується 1-к квартира. Квартира продається з меблями та технікою, є все для комфортного проживання. Централізоване опалення та гаряча вода є додатково бойлер. Встановлено лічильники опалення. Сучасний ЖК "Герцен парк" - розташований в практично парковій зоні. Будинок побудований з червоної цеглини та введений у 2017 році, товщина стін 60см. Закрита територія, що охороняється, є підземний паркінг з паркомісцями на продаж і зовнішня парковка, два великі, красиві дитячі майданчики, магазини, кавярні і тд. Телефонуйте!

Герцена вул., 35

Без комісії для покупця! Пропоную до купівлі 1-кімнатну квартиру у ЖК бізнес класу під назвою «Срібна Вежа», що розташований за адресою вул. Білоруська 36а Загальні площа — 48 квадратних метрів. Квартира у задовільному стані, з дрібними дефектами після орендарів, яких за 7 років тут було всього двоє Дуже зручне планування: кухня-вітальня з обіднім столом та зоною відпочинку, окрема спальня з двоспальним ліжком, шафою, нішою для сейфу речей непостійного користування, та місцем для робочого столу. Великий санвузол, з душовою кабіною та біде. Бойлер, пральна машина, холодильник, духова шафа, варочна панель, телевізор. Квартира продається з усім наповненням, що спрощує майбутнім власникам проживання на перший час У будинку є своя територія, зачинена від авто та сторонніх людей. Ліфти на чіпах. Консʼєрж. Паркінг, наземний та підземний з ліфтом. Автономне опалення. ЖК зданий у 2017 році та давно обжитий. Вдале розташування: під вікнами нічого будувати не будуть, поряд є магазини, кавʼярні, різні заклади, аптеки тощо. До м. Лукʼянівська 10 хвилин пішки(800 метрів). Сам перевірив. Повний порядок по документах, без довіреностей та іншого. Ключи на руках, дзвоніть, покажемо та домовимось! З повагою, експерт з нерухомості, Даніл Попов

Білоруська вул., 36А

Продаж 1к кімнатної квартири еліткласса по вул Біларуська,3 . Новий будинок в центрі міста з своїм підземним паркінгом і затишним подвір’ям . В квартирі зроблен дорогий, вишуканий дизайнерській ремонт з якісних матеріалів італійського, іспанського та німецького виробництва. Все нове, після ремонту ніхто не проживав. В санвузлі, та кухні підлога з підігрівом. Техніка відомих брендів: пральна машина та посудомийка Bosch, духовий шкаф та варочна поверхня Gorenje, бойлер Electrolux. З вікна відкривається шалений вид на місто, яким можна насолоджуватись з балконів ( в кухні і кімнаті). В ванній кімнаті викладено іспанською мозаїкою оригінальний визерунок. Встановлена італійська сантехніка.

Білоруська вул., 3

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. Продається квартира студія 31,7 м², за адресою: вул. Чорновола 26/2 (метро Лукянівська та Політехнічний інститут). Є відеообор! Цегляний будинок із товщиною стін близько 50 см. У квартирі тільки закінчили ремонт: - виконана нова розводка комунікацій... - встановлені нові металопластикові вікна та бронедвері. - вирівняні стелі та стіни. - на підлозі ламінат, у санвузлі покладено кахель. Квартира укомплектована новими меблями і технікою (варильна поверхня, бойлер, чайник). Будинок із відмінною інфраструктурою навколо. Метро Лукянівська - 1,5 км (15 хв. пішки). (Метро Політехнічний інститут - 1,5 км (15 хв. пішки). (КПІ) Київський політехнічний інститут - 2,4км (24хв. пішки або на громадському транспорті 15хв.). По сусідству є ТРЦ Smart Plaza, де є: супермаркет "Silpo", SportLife, безліч магазинів одягу, аксесуарів для дому, ресторани і кавярні та безліч іншого. Кінотеатр Оскар, де ви зможете ввечері подивитися фільм, після чого зайти в чудовий ресторан повечеряти і дістатися пішки додому всього за 13 хвилин. Не пропустіть можливість придбати цю квартиру, що поєднує зручне розташування, сучасний ремонт і збережений характер будинку. Зверніться до нас, щоб дізнатися більше і організувати перегляд цієї привабливої нерухомості! ID: 59817

ексклюзив
Чорновола Вячеслава вул., 26/2

Продаеться затишна однокімнатна квартира по вул. Шолуденка 31А. В квартирі остаются меблі,балкон засклений.Розвинена інфраструктура. Поруч метро Лукʼянівська, ринок, мережа супермаркетів.

Шолуденка вул., 31А

Без комії. Пропонуємо до продажу квартиру в будинку клубного типу Forward на вул. Ростиславська 5а у Шевченківському р-ні, Лукянівка. - Загальна площа – 41,65 кв.м, житлова – 11,35 кв.м, кухня – 16,6 кв.м - Поверх 9 з 11 - Затишне та тихе місце, але водночас близько від ділового центру. - метро "Лукянівська" - 5-7 хв., політехнічний інститут до 15 хв. пішки! - Перший поверх – комерційні приміщення, є дворівневий паркінг із місцями зарядки для електрокарів. - стелі Н = 2,70м. Опалення централізоване. Концепція двір без машини. - Система енергозбереження у квартирах ЖК Форвард дозволяє економити до 40% на опаленні та до 15% на інших комунальних ресурсах за рахунок спеціального обладнання, як у квартирах, так і в будинку. - Прекрасна інфраструктура, поряд стадіон, кафе, магазини, метро. ЖК Elyseum, ЖК Лідер, ЖК Старт.

можливий продаж по єОселя
Ростиславська  вул. (Рибалка маршала), 5а

Без комісії для покупця! СПП! Продам 1-кімнатну квартиру на вул. Коперника 3! Квартира видова, новий будинок 2016 року, монолітно-каркасна споруда. У квартирі виконаний якісний євроремонт у світлих тонах, повністю мебльована, оснащена всією необхідною побутовою технікою, вбудована кухня, повністю обладнана спальня, кондиціонер. 3 швидкісні ліфти, висока якість будівництва. Поруч знаходиться велика кількість магазинів та супермаркетів. Торговий центр "Квадрат", кіноконцертний зал "Київська Русь", ВНЗ, школи, лікарні, дитячі заклади. Поруч Лукянівський ринок. Метро Лукянівська 5 хв. Пішки Поверх 25/26, площа 31кв.м., ціна 81000 у.о.

Коперника вул., 3

Без комісії! СПП! Продам 1-кімнатну квартиру - студію на вул. Герцена 35 ЖК Герцен-парк - це сучасний житловий комплекс розташований у парку Кирилівська гай. Квартира створена за принципом-"заїжджай і живи". Усі Лічильники. Сантехніка Grohe. Продаж електрофурнітури Schneider. Вид у двір Будинок 2017 року Безшумні ліфти у дворівневий підземний паркінг, закрита територія з відеоспостереженням та цілодобовою службою охорони, дитячий майданчик. Зручне місце розташування, поряд школа, дитячий садок, супермаркети, фітнес клуб, ресторани, банки, ТРЦ "Променада, Інститут Міжнародних Відносин. Зручна транспортна розвязка. До метро "Дорогожичі" та "Лукянівка" - 10-15 хвилин пішки. Поверх 6/26, площа 27.4 кв.м, ціна 68500 у.о.

можливий продаж по єОселя
Герцена вул., 35

вул.Білоруська,26. Однокімнатна квартира в житловому стані, будинок цегляний, 1978 року побудови, санвузол роздільний, 2 кладові, балкон на кімнату і кухню засклений, хороша інфраструктура, метро "Лукянівська" 5хв.

Білоруська вул., 26

1 кімн., 11-й поверх, площа: 31,9\21,0\7,0; Квартира-студія з новим ремонтом із заміною всіх комунікацій. Нова сантехніка, кухня, пральна машина, бойлер, тепла підлога у ванній кімнаті. Нові вікна, ламінат, плитка. До метро Лукянівка – 15 хвилин пішки. Поруч Юніт Сіті, зоопарк, парк, медичний університет, КПІ. Добре розвинена інфраструктура, супермаркет, школа, дитячий садок, поліклініка. Чудово підійде під орендний бізнес. В будинку є газ. І наголовне в будинку ні коли не вимикають світло.Чекаємо на перегляд.

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 1

Без комісії. Будинок кооперативний знаходиться на тихій, зеленій вулиці. Охайний двір з місцями для паркування авто. Квартира на шостому поверсі, ліфт новий, закритий тамбур на три квартири. В квартирі є все необхідне для комфортного життя. Для гарячої води в ванній кімнаті є бойлер. Кілька зупинок трамваєм до метро " Лукянівська" або "Берестейська",10хв. пішки зоопарк, а там і метро " КПІ" близько. Поряд Національний медичний університет та багато різнопланових лікарень . 15 хвилин пішки і ви біля Інституту Міжнародних відносин Київського Університету. Для перегляду телефонуйте 050-3100496 Олександр.

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 3

Продам 1-комнатную квартиру на улице Герцена, дом 35. ЖК "Герцен Парк" 🏗🏢. Новострой. Метро Дорогожичи 13 минут пешком, Лукьяновская-30 минут пешим ходом 🚶🚇. ❤️ 🔥❤️ 🔥ЭКСКЛЮЗИВ❤️ 🔥❤️ 🔥БЕЗ КОМИССИИ 💣 ‼️ЕСТЬ ГЕНЕРАТОР‼️ Квартира просторная, светлая ☀️, с хорошим ремонтом, укомплектована всей необходимой мебелью 🛋️ и бытовой техникой: телевизор 🖥️, микроволновая печь, бойлер, кондиционер, стиральная машинка, духовка, варочная поверхность. Вся мебель и техника входит в стоимость❣️ В комплексе круглосуточная охрана 👮 ♀️, видеонаблюдение. В доме свои две кофейны ☕️, салоны красоты 💇 ♂️, почтоматы Новой почты 📬 в каждом парадном. Сразу за домом вход в большой парк Бабин яр (Кирилловский Гай) 🌳🐿, рестораны 🍤, магазины, остановки транспорта 🚎, КИМО, областная больница 🏥 , спортзалы 🏋 ♀️ и многое другое. За отдельную оплату можем продать или сдать паркоместо 🚙 в подземном паркинге этого дома. Комиссия 0% 💵.

Герцена вул., 35

Продам 1-комнатную квартиру на улице Герцена, дом 35. ЖК "Герцен Парк" 🏗🏢. Новострой. Метро Дорогожичи 13 минут пешком, Лукьяновская-30 минут пешим ходом 🚶🚇. ❤️ 🔥❤️ 🔥ЭКСКЛЮЗИВ❤️ 🔥❤️ 🔥БЕЗ КОМИССИИ 💣 ‼️ЕСТЬ ГЕНЕРАТОР‼️ Квартира просторная, светлая ☀️, с хорошим ремонтом, укомплектована всей необходимой мебелью 🛋️ и бытовой техникой: телевизор 🖥️, микроволновая печь, бойлер, кондиционер, стиральная машинка, духовка, варочная поверхность. Вся мебель и техника входит в стоимость❣️ В комплексе круглосуточная охрана 👮 ♀️, видеонаблюдение. В доме свои две кофейны ☕️, салоны красоты 💇 ♂️, почтоматы Новой почты 📬 в каждом парадном. Сразу за домом вход в большой парк Бабин яр (Кирилловский Гай) 🌳🐿, рестораны 🍤, магазины, остановки транспорта 🚎, КИМО, областная больница 🏥 , спортзалы 🏋 ♀️ и многое другое. За отдельную оплату можем продать или сдать паркоместо 🚙 в подземном паркинге этого дома. Комиссия 0% 💵.

можливий продаж по єОселя
Герцена вул., 35

Однокімнатна квартира 35/18/7кв.м. 8/9пов. вул. Копернина 12. Будинок готельного типу. ( м. Лукянівське 750м. 10хв.) Ремонт, , засклений ( з виносом ) балкон.. Зареестровані -0 осіб. Право власності більше трьох років. Інтернет автономний . Ціна - 48550$. На виплат.

власник
Коперника вул., 12

Без комиссии! Улица Ильенко (бывшая Мельникова), 49. Этаж 7 из 16, общей площадью 34.1 метра. Квартира с ремонтом. Вся мебель и техника остаются. Кондиционер. Газовая плита. Санузел раздельный. Ванна. Бойлер. Балкон застеклен. Панорамный вид. Консьерж. Развитая инфраструктура - рядом находится парк Котляревского, кинотеатр Киевская Русь, ТЦ Квадрат, супермаркет Сильпо, Лукьяновский рынок, кафе, рестораны и тд. Отличная транспортная развязка - м Лукьяновская - 5 минут пешком. Фотографии соответствуют.

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 49

Пропонується на продаж простора 1 кімнатна квартира в новому ЖК Багговутівський. Локація: вулиця Багговутівська, Шевченківський район, Лукянівка. Квартира продається станом після будівельників. Загальна площа: 46,2 м² Поверх 18 Вид з вікон на місто (немає відчуття вікна у вікна з сусіднім будинком). По квартирі вже отримано правовласності. Можливий продаж по єОселя. Телефонуйте для отримання детальної інформації!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Загорівська вул. (Багговутівська), 25

Місто Київ, Шевченківський район, Лук’янівка, вул. Коперніка 12. Гарна квартира загальною площею 26,7 м2, житловою 13, 1 м2, кухня, 5.5 м2, в теплому дев’ятиповерховому цегляному будинку - перший поверх, великий засклений балкон, вікна металопластикові, двокамерні, санвузол сумісний, навколо будинку багато місця для паркування, у дворі дитячий майданчик, великий маркет АТБ, поряд школи, дитячі садочки, медичні заклади, станція метро Лук’янівська – за 5 хвилин пішки. Ресторани McDonald’s, Пузата хата. Документам більше трьох років. Ціна 45000 у.о. на руки власнику. Послуги агенції 5%. 2% податки: держмито, пенсійний фонд. Послуги нотаріуса 6000гривень.

Коперника вул., 12

Без % для покупця продається 1-кімнатна квартира площею 35, 20 кв. м біля метро Лукьянівська. вул. Білоруська, 7. 35,2/20,3/9,3 метраж. Сталінка. Висота стелі - 3 м. Квартира не кутова, тепла та затишна, високий перший поверх. Вікна виходять на вулицю. Дуже якісний та капітальний ремонт з заміною електропроводки, труб, радіаторів, робили для себе. Меблі та побутова техніка, все як на фото, залишається. В квартирі ніхто не проживає. Встановлено лічильники на воду, газ та електроенергію. До метро Лукянівська - 3 хв. пішки. ПорядТЦ «Kvadrat», Лукянівський ринок, супермаркет «Сільпо», McDonalds, ресторани, кафе, кавярні, кінотеатр «Київська Русь», відділення банків, медичні заклади. До центральної частини міста: 5 хвилин транспортом.

Білоруська вул., 7

Є ПРАВО ВЛАСНОСТІ! Продається однокімнатна простора квартира в ЖК "Багговутівський". Будинок зданий, можна заходити на ремонт! Можливе зонування під будь-які потреби. Чорнова штукатурка, стяжка. У ході будівництва комплексу застосовано екологічно чисті матеріали. Висока енергоефективність будинку, завдяки посиленій теплоізоляції будинку. Презентабельна вхідна група, консьєрж-сервіс. Швидкісні ліфти. Розкішне місце для тихого сімейного життя в історичному центрі Києва. Поруч ТРЦ "Променада", "NOVUS", "Сільпо", парк. У будинку підземний паркінг. Можливе оформлення по ПЕРЕУСТУПЦІ з одночасним переоформленням права власності! Можливий продаж по сертифікатам!

можливий продаж по єОселя
Загорівська вул. (Багговутівська), 17/21

Затишна,тепла не кутова квартира. Все поряд,школи ,дітсадки ,ТРЦ,магазини. Квартира комфортна як для проживання так і оренди .ПЕРЕВАГИ КВАРТИРИ-Світло не відмикають!!!тому що квартира знаходиться біля обласноі лікарні.Піша доступність до м.Лукьяновка, Гостинка-спецпроєкту!

Загорівська вул. (Багговутівська), 1а
1 - 24 з 85 результатів