Продажа новой квартиры с новым, качественным ремонтом. Общая площадь 45, 1 м2. Ремонт сделан из качественных материалов и планировался для собственного проживания. 16 этаж. Охрана, консьерж, управляющая компания. «Новопечерська Вежа» – это современный жилой комплекс бизнес-класса от надежного девелопера BudCapital, введенный в эксплуатацию в III квартале 2020 года. Он расположен на улице Бойчука, 41, в престижном Печерском районе Киева. Благодаря расположению на высоком холме Бусилова гора, с больших панорамных окон ЖК открываются живописные виды на зеленые склоны столицы и величественный Днепр, расположенный рядом Ботанический сад имени Гришко, а также исторический и деловой центр Киева.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 41

Продам 1кім.квартир вул. Михайла Бойчука,23 (Кіквідзе) Простора 1 кімнатна квартира на Печерську. Квартира розташована на 2/5 пов. цегляного будинку, загальна площа 32 м2. На підлогах плитка, паркет, на стінах шпалери. Домофон. Гарне розташування , в пішій доступності супермаркети «Сільпо»,«АТБ» .Для тренувань поруч фітнес-клуби та спортивний комплекс з тренажерним залом. Великий Ботанічний сад . Гарна транспортна розвязка, ст.м. Дружби Народів.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 23

Продається без комісії однокімнатна квартира на другому поверсі в Печерському районі по вул. Бойчука Код обʼєкту #23943205 Опис квартири: Пропонується до продажу затишна однокімнатна квартира на вторинному ринку, розташована у сталінському будинку на другому поверсі. Загальна площа квартири складає 37.6 м², з площею кухні 7.5 м². Планування квартири роздільне, що створює зручні та функціональні простори. Стан житла можна оцінити як житловий, а ремонт виконаний у затишному стилі, дозволяючи новим власникам насолоджуватися комфортними умовами проживання. Квартира обладнана централізованим опаленням, що забезпечує тепло та затишок протягом холодних періодів року. Щодо комунікацій та інфраструктури, в будинку доступні газ, центральний водопровід, центральне водопостачання, електрика та центральна каналізація. Асфальтована дорога, вивіз відходів та центральне опалення роблять проживання тут ще більш комфортним. Близька інфраструктура розташована в межах 500 метрів, включаючи дитячий садок, аптеку, лікарню, центр міста, бювет, школу, зупинку транспорту, ресторани, кафе, кінотеатр, театр, метро, ринок, відділення пошти, відділення банку, банкомат, магазини, кіоски, супермаркет, автовокзал, парк, зелена зона та дитячий майданчик. Не втрачайте можливість насолодитися поєднанням старовинного шарму та сучасного комфорту. Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та дізнатися більше про цю чудову пропозицію!

эксклюзив
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 31
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира знаходиться на другому поверсі, вікна виходять у двір. Незважаючи на розвинену інфраструктуру навколо, тихе, спокійне місце біля будинку. У 10 хвилинах ходьби знаходиться станція м.Дружби Народів, ботанічний сад, поряд школи, садки, басейн, магазини, поліклініка Печерського району (3 хв), Клінічна лікарня №12 (10 хв). Квартира продається з меблями, балкон засклений, газова колонка, холодильник, пральна машина. Чистий підїзд, двері до підїзду на код замку. Готова до заселення.

владелец
Білокур Катерини вул., 4

Продається квартира в самому тихому та зеленому масиву Печерська. Квартира в гарному стані - поміняні склопакети, вбудована кухня з побутовою технікою, велика шафа- купе, ліжко, дитяче ліжко. Санвузол сумісний - бойлер, душова кабіна. Поруч з будинком тенісні корти, відкритий басейн, ботанічний сад. Ст. метро Зверинецька.

Ломаківська вул. (Мічуріна), 2

Бойчука, 13. Поруч метро. Гарний стан. 4 поверх. Вікна у двір. 29,2/18/5,4. Бойлер.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 13

Печерськ, метро Звіринецька, бульвар професора Підвисоцького 12А. Квартира в хорошому стані, з ремонтом. 1/5 поверх, загальна площа 30 м², перепланована в двокімнатну квартиру. Компактна, світла. Був зроблений капітальний ремонт: • поміняні всі комунікації (труби, електрика); • вбудовані меблі та побутова техніка; • фільтр води; • бойлер; • кондиціонери; • грати на вікнах; • тепла підлога; • сигналізація. Переваги: • квартира з ремонтом; • центр міста; • тихий двір; • розвинена інфраструктура ( магазини, кафе, сфера обслуговування, метро 5 хвилин); • чудово підходить під орендний бізнес. Вартість 59500$ , комісія 3%

Підвисоцького професора вул., 12 а

Продам 1 кімн. квартиру, євроремонт, Бастіонний провулок 7 Печерський район. метро Дружби Народів. 4/9 цегляного будинку є ліфт. Загальна площа 29, 7м2, кухня та окрема велика кімната з виходом на балкон, с/в суміщений, душ. Новий ремонт. Квартира світла та затишна, вікна виходять в бік тихого та зеленого двору. Вікна-склопакети, встановлені ролети. Оздоблення стін шпалери, підлога-ламінат. Квартира повністю мебльована: двоспальний диван, вбудована кухня, шафа, передпокій та побутовою технікою: бойлером, пральною машиною, холодильником. Встановлено лічильники води, підключено Internet. Будинок знаходиться у дворі, чистий підїзд, домофон. Вікна виходять на зелену зону, чисте повітря. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка. Поруч Ботанічний сад, басейн, магазини, ринок, зупинка громадського транспорту. Метро Дружби Народів за 7 хвилин пішки. Є відео квартири! Можна придбати як готовий орендний бізнес: ціна оренди - 10000грн в міс Комісія агенції 5%/,будь ласка пишіть на viber

Бастіонний пров., 7

Лесі Українки б-р БЕЗ КОМІСІї Печерск Бойчука Соловцова 6 Лесі Українки бульвар Без комісії Печерськ 1-к продам Соловцова 6 Пропонується на продаж квартира з чудовим видом з вікон у затишному куточку Печерського района, розташована за адресою: вул. Миколи Соловцова, 6. В кімнаті зроблен ремонт, є кондиціонер, балкон засклений та зроблений під лоджію, на якій є диван (з повноцінним спальним місцем), а також шафа-купе. В кухні: газ. плита, мікрохвильова піч, холодильник. В кімнаті: велика шафа-купе, кондиціонер. На підлозі: в кімнаті, коридорі та балконі - ламінат. Встановлені лічильники на газ, воду та електрику, є бойлер. В холодний період року гарно працює система опалення. Высота стелі: 2,6м. Будинок із цегли, чистий під‘їзд, тихий двір. Біля будинку є місце для парковки. Гарно розвинена інфраструктура: поруч супермаркети, магазини, ресторани, кафе, аптеки, школа. В пішій досягненості Ботанічний сад ім. М. Гришка (до 10 хвилин пішки); м. Видубичі, залізнична станція, автовокзал, автобусна зупинка (до 10хв.пішки); м. Звіринецька (Дружби народів) (20 хв.пішки). Співпрацюю з рієлторами без дублювання реклами!

Соловцова Миколи вул., 6

Продається квартира-студія в новобудові вул. Миколи Соловцова, 2 А ЖК "Sky Hill" Печерського району Загальна 23 кв.м кімната 14.9кв.м стеля 2.9м 5/6поверх Затишна квартира у гарному стані, панорамні вікна, ремонту 3 роки. Меблі залишаються всі. Цегляний будинок комфорт класу, на даху будинку обладнано комфортабельну лаунж-зону для жителів ЖК. Тихий та спокійний район, безпеку гарантує відеонагляд на кожному поверсі та по периметру будинку. Район із розвинутою інфраструктурою: школи, дитячі садочки, супермаркети, салони краси, спортивні комплекси, кафе, бари та ресторани. У пішій доступності ботанічний сад ім. Гришка. Зручна транспортна розв’язка, метро Видубичі та міська електричка 7 хв. пішки. Будинок знаходиться на пагорбі, що робить його ще пристижніше, поруч є жк Новопечерська вежа, ЖК Busov Hill.

Соловцова Миколи вул., 2

ЖК в городе Киев

Продаж затишної однокімнатної квартири в Печерському районі, за адресою вул. М.Бойчука 15-Б. Центр Києва. Загальна площа 35.9 кв.м, житлова кімната 19.2 кв.м, кухня 7.8 кв.м, ванна 2.7 кв.м, вбиральня 1.9 кв.м, коридор 4.3 кв.м. У квартирі деревяні вікна (є грати) та двері, на підлозі паркет. У ванні газова колонка. На кухні є газова плита. Будинок цегляний, сталінка, висока стеля 3,4 м, тихий двір, третя лінія від дороги. Поряд ботанічний сад ім. Гришко, Печерський ландшафтний парк, метро Дружби Народів та Видубичі, міська лікарня №12, центральна поліклініка Печерського району. В квартирі не було перепланувань, ніхто не прописаний, документи в порядку. Квартира готова до швидкого продажу. Окремо сплачується комісія АН Київський Ріелтор 5%.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 15Б

Пропонується 1-кімнатна (євродвушка), створена за дизайнерським проєктом в ЖК "Новопечерська Вежа", за адресою вул. Бойчука 41-Б. Площа 68 м², 25-й поверх. ЖК «Новопечерська Вежа» знаходиться на вулиці Бойчука, 41. До центру 7 км, до найближчої станції метро «Видубичі» близько 1 кілометра. Завдяки розташуванню на високому пагорбі Бусілова гора, з великих панорамних вікон ЖК відкриваються мальовничі краєвиди на зелені схили столиці і величний Дніпро, розташований поруч Ботанічний сад імені Гришка, а також історичний і діловий центр Києва. Квартира оснащена всім необхідним для комфортного проживання: окрема гардеробна кімната, великий телевізор, тепла підлога, два кондиціонери, посудомийна та пральна машини, бойлер, духовка, мікрохвильовка, шафи для зберігання. При відключенні світла в будинку залишається вода і працюють ліфти. Вітальня з великим розкладним диваном додатково відділяється скляною перегородкою. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд. ID: 78309

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 41

Без комиссии! Цена в € Продажа 1к квартиры с ДОКУМЕНТАМИ правильной планировки. Состояние: после строителей. Дом сдан, частично заселён. ЖК Новопечерская Башня по адресу: ул.Бойчука 41. Площадь: 52,9м2 Этаж: 2 Секция: 2 Вид на гору и транспортную развязку. Эксклюзив, без%! ЖК «Новопечерские Башня» находится на улице Бойчука, 41. В центр 7 км, до ближайшей станции метро «Выдубичи» 6 минут пешком. Благодаря расположению на высоком холме Бусилова гора, с больших панорамных окон ЖК открываются живописные виды на зеленые склоны столицы и величественный Днепр, расположенный рядом Ботанический сад имени Гришко, а также исторический и деловой центр Киева. Через дорогу от дома находится Национальный транспортный университет, в Новопечерских школы и садика, частного центра «Монтессори на Липках» и эко-сада «Эврика» 10 минут на авто. Лингвистический детский сад MonCheri, средняя школа №5 и частная школа «Крылья» - 7 минут пешком. 7 минут на машине вы доедете до Городской больницы №12, детской поликлиники №7 и центральной поликлиники для взрослых. Также в округе работает множество частных клиник, например, Family Clinic, ReFuture, Estelife, VERDE и другие. Для тех, кто регулярно занимается спортом, вблизи открытые Sport Life с бассейном, GYMMAX, Gymma, «Манеж» и другие фитнес-клубы. С покупкой продуктов здесь проблем не возникнет - рядом расположены супермаркеты OKwine, «Велика Кишеня», «Фуршет» и «Сильпо». А в 10 минутах езды является ТРЦ Ocean Plaza и Good Life, в которых можно сходить на шопинг, посетить кинотеатр и отвести детей в игровые комнаты

Без %! Продажа 1к кВ 53м2 ЖК Новопечерская башня

Без комісії для Покупця, продаж 1-кімнатної квартири «сталінки» загальною площею 42,9 кв.м, на 2пов./3 за адресою вул.Катерини Білокур, 4 на Печерську Квартира має зручну планіровку: з просторого передпокою з місткою шафою-купе – вітальня з виходом на засклений балкон, кухня, ванна кімната з вікном Висота стель H-3,10м і це відчувається) Металеві вхідні двері, металопластикові вікна, які виходять на тихий та зелений двір будинку; підлога – лінолеум, керамічна плітка Кухня з меблями та мийкою, газова колонка Bosch; 2-камерний холодильник Bosch, газова плита з витяжкою, духова шафа Zanussi, електрочайник Braun У вітальні – шкіряний диван, стіл зі столешницею з оніксу, стільці з натурального дерева, шафа, комод, трюмо, велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом; TV Samsung, кондиціонер LG Ванна кімната з ванною, душовою стійкою та пральною машиною Zanussi Чисте парадне, кодовий замок, культурні сусіди Будинок проект 1-302-1, рік побудови-1951, матеріал побудови - цегла, висота стель H-3,1 м Двір будинку тінистий, тихий і затишний, є гостьовий паркінг При цьому - поруч, у кроковій доступності, вся інфраструктура Печерська, магазини, кафе, салони краси, відділення банків, зупинки громадського транспорту; Національний ботанічний сад імені Гришка – 7 хвилин ходьби Станція метро Зверинецька (у минулому Дружби народів) - 7 хвилин пішки Запрошую на перегляд квартири у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю; вона заслуговує на Вашу увагу, рекомендую!

Продаж, без%: 1к квартира сталінка 42,9м2 на 2пов./3, вул.К.Білокур,4

#5716 Пропонується вишукана квартира в ЖК бізнес-класу "Новопечерська Вежа" з видом на Дніпро. Площа- 61м2 . Кухня-студія, вітальня, спальна зона. Підігрів підлоги, вбудовані шафи по коридору. Кухня оздоблена кварцовою стільницею. В квартирі тільки італійські меблі та меблі Каре, Меморі матрац на ліжку, на підлозі натуральна дошка, мармурові підвіконня . Є сигналізація та кондиціонер (зима літо інвекторні). Суміжна ванна кімната , ванна 1.9 м, кварц раковина. Балкон - 6м2 з видом на Дніпро Є фільтрування грубої очистки води та питна осмо 5фільтів До ст. м. Звіринецька- 8 хв.

Продаж 1к квартири 61м2 ЖК Новопечерська Вежа, вул. М. Бойчука, 41

Продаж студії в на Печерську. Новий. Панорамні вікна. Квартира знаходиться в центрі столиці в тихому та зеленому районі. Євроремонт. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, які залишаються в подарунок. Спецпроект 2016-2020 рр. ЖК "Sky Hill". Комплекс 2017 року. Площа: 25,0\18,1\-. Київ, Соловцова Миколая, 2. Поверховість: 6. Поруч Ботанічний сад ім. Н. Н. Гришко. Метро "Видубичі".

владелец
Київ.Печерськ.1кім.Поверх невисокий.Поруч м."Видубичі".Терміново.Торг.

Продаж квартири, ЖК Новопечерська Вежа, вул. Михайла Бойчука Продажа квартиры, ЖК Новопечерская Башня, ул. Михаила Бойчука ЖК Новопечерська Вежа – житловий комплекс бізнес-класу, який розташовується в Печерському районі. Для зручності мешканців у будинках передбачені ліфти (по 3 у кожній секції), а також є підземний паркінг на 200 машин. 1 кімнатна квартира на 18 поверсі, 74 м2 загальною площею 1 сан вузол 1 повноцінна спальня простора кухня-їдальня гардеробна Повністю укомплектована технікою, меблями та декором. Авторський дизайн. Побутова техніка варильна, посудомийна, пральна, пилосос, бойлер, духова шафа. Холодильник вбудований , змішувачі , кондиціонери. Інтернет оптоволокно. Декоративні меблі, а також багато унікальних предметів інтерєру. # 3 1 5 9 1 7 3 5 3 8 0 3

Продажа квартиры, ЖК Новопечерская Башня, ул. Михаила Бойчука

#5811 Пропонується на продаж чудова квартира площею 46 квадратних метрів у ЖК "Новопечерська Вежа". Ця квартира відзначається високою якістю ремонту, оскільки вона була облаштована для власного проживання з використанням якісних матеріалів. Щодо інфраструктури, це ідеальне місце для комфортного життя. Відстань до метро пішки займає всього 10 хвилин, а в самому будинку є дві кавярні, де ви можете насолодитися смачною кавою або приємними вечорами. Ботанічний сад також знаходиться в 15 хвилинах ходьби, де ви можете насолоджуватися прогулянками в природному середовищі. Ця квартира - це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, затишок та зручність місця розташування.

#5811 Продаж 1к квартира 45м2 ЖК Новопечерська Вежа, вул. Бойчука, 41

Продам власну однокімнатну квартиру площею 23 м.кв на першому поверсі девʼятиповерхового будинку за адресою провулок Бастіонний. 7., відразу біля ботанічного саду. Квартира в стадії заходь і живи, є все необхідне, Не студія, роздільна, з повноцінною ванною та окремою кухнею, кімната 13 м.кв. Для покупця без комісії. Прохання до посередників не дублювати та не публікувати моє оголошення. Звʼязок, телефонуйте, або вайбер. Надія.

владелец
Продам власну однокімнатну Печерськ.

Продається однокімнатна квартира в центрі Києва, на вул. Бастіонна, 4, Печерський район. Будинок цегляний, "сталінка". У 1950 році збудований автрійцями, перекриття - залізничні плити. Висока якість. Газова колонка. Квартира житлова, але під ремонт. Несучими є лише зовнішні стіни завтовшки 52см. Квартира вікнами на парк. Гарне чисте парадне. Тихе, спокійне місце у центрі Києва. Поруч метро Звіренецька, 8 хвилин пішки, всього 400м. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-933-584-LX.

Продаж 1-к квартири в центрі вулиця Бастіонна Печерськ Звіринецька

Продам 1-к квартиру в Преміум ЖК EDELDORF HILLS, по вул Старонаводницькій, 42- 44 Печерський район, мікро район Звіринець. - Будинок № 2 ( У ЯКОМУ БУДЕ ЗНАХОДИТИСЯ: БАСЕЙН, БАРБЕКЮ, РОЯЛЬ, А ТАКОЖ ТЕРРАСА З РЕСТОРАНОМ НА ДАХУ ). - Edeldorf Hills - квартири преміумкласу на Печерську, в історичному центрі міста поруч з пятьма парками, історичними памятниками та Набережним шосе. Новобудова обєднала в собі два житлових будинки з квартирами та пентхаусами преміумкласу і триповерховий стилобат з дизайнерським лобі класу пятизіркового готелю на нижньому поверсі. На верхній терасі розташований басейн з джакузі і панорамними видами на Дніпро, шезлонгами і кріслами-коконами; шампань-бар, патіо з зоною барбекю і простір для занять йогою. На нижній терасі облаштований парк з водоспадом і зеленими хвойними і листяними насадженнями, еко-зонами і прозорими шумозахисними екранами з панорамою на Батьківщину-Мати, концептуальний ресторан і кафе з французькими круасанами, патірум і караоке. Інфраструктура Біля Edeldorf Hills розташовані 5 парків: Печерський ландшафтний парк – 4 хвилини на авто, Наводницький парк – 5 хвилин, Ботанічний сад імені Гришка – 6 хвилин, Парк вічної слави – 4 хвилини і Маріїнський парк – 5 хвилин. Edeldorf Hills будують недалеко від Набережного шосе, бульвару Дружби Народів та бульвару Лесі Українки. До найближчих станцій метро «Печерська», «Арсенальна» та «Дружби Народів» — 10-15 хвилин. В радіусі 5-6 хвилин їзди на авто від Edeldorf Hills, ТРЦ Gulliver, магазини Goodwine, супермаркети Novus і «Сільпо», ТЦ Mandarin Plaza і «Бессарабський ринок». - SF-2-716-756 - Комісія АН%

Вид на ЦЕНТР Продам 1-к в Преміум ЖК EDELDORF HILLS

Продається 1-кімнатна якісна квартира з дорогим ремонтом в ЖК бізнес-класу Новопечерська Вежа. В квартирі виконаний витриманий, дорогий ремонт з використанням якісних матеріалів. Практичне планування: квартира якісно зонована, зона кухні, вітальня і відгороджена від спальної зони. Квартира повністю укомплектована всім необхідним для проживання: кондиціонер, телевізор, посудомийна машина, плита, духова піч, витяжка. Є тепла підлога. Також в кімнаті панорамні вікна та гарний вид. Ніхто не жив..

Продаж 1-кімнатної квартири з новим  ремонтом в ЖК Новопечерська Вежа

Квартира з новим сучасним ремонтом, у квартирі простора кухня-вітальня з панорамними вікнами, окрема спальня. Відкритий балкон. Квартира укомплектована якісними меблями та побутовою технікою провідних виробників; гарний краєвид з вікон. У будинку презентабельний вестибюль, швидкісні ліфти, охорона, консьєрж-сервіс, закрита територія, підземний паркінг, є дитячий і спортивний майданчики; поруч БЦ IQ, фітнес-клуб Спорт Лайф, Ботанічний сад ім.Гришка. Розвинута інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Поруч метро Дружби Народів.

Печерск. ЖК PecherSKY. Квартира с авторским ремонтом.

Продаж дизайнерської квартири в житловому комплексі бізнес класу Новопечерська Вежа. Продаж квартири, ЖК Новопечерська Вежа, вул. Михайла Бойчука, Печерськ Продажа квартиры, ЖК Новопечерская Башня, ул. Михаила Бойчука, Печерск Квартира повністю укомплектована технікою, меблями та декором. Будинок введений в експлуатацію, підземний паркінг з 4 рівнів. (додатоково є на продаж паркомісця). Авторський дизайн. Побутова техніка: варильна панель, посудомийна та пральна машини, пилосос, бойлер, духова шафа - Gorenje, холодильник вбудований - Whirlpool, змішувачі - Hansgrohe та grohe. Унітаз - Villeroy & Boch, кондиціонер Cooper&Hunter 2шт (до -15), ТV 2шт - 65" та 55" Samsung. Інтернет оптоволокно. Вбиральня, італійська фурнітура з підсвічуванням. Декоративні дзеркала в шкіряних ременях, диван та двоспальне ліжко спецзамовлення від українських виробників. #A5251

Продажа квартиры, ЖК Новопечерская Башня, ул. Михаила Бойчука, Печерск
1 - 24 из 27 результатов