Продаж 1-кімнатної квартири з якісним сучасним ремонтом у ЖК Новомостицько-Замковецький, вул. Данченко, 28Б (Подільський район). Квартира загальною площею 36,2 м2 на високому першому поверсі, з балконом, якісним ремонтом та роздільним плануванням. Будинок 2017 року побудови. Кухня 10м2 із вбудованою технікою, теплою підлогою, з виходом на балкон, де облаштований кабінет. Кімната 17,9 м2 також з меблями (двоспальне ліжко, вбудована шафа-купе, телевізор, кондиціонер). Квартира з приємним видом з вікон на вільний простір, у дворі будинку наземне паркування, а також підземний паркінг (укриття). Чудова пропозиція без комісії для покупця! Ціна 58 500 у.о. без комісії Яна

Сергія Данченка вул., 28Б

Продається однокімнатна квартира в комфортному Житловому Комплексі "Новомостицько-Замковецький" з Євро-ремонтом. За адресою: Сергія Данченка 28. Квартира простора , світла , роздільна. Загальна площа 37 / 18/ 11 . Знаходиться на 5-му поверсі із 10 . Квартира внутрішня, тепла, світла. Встановленні лічильники на опалення , воду, світло . Сусіди порядні, не шумні, не конфліктні. В будинку є продуктові магазини ,аптеки, салони краси і банк , тощо. Зупинка транспорту , який їде до найближчого метро Оболонь, Мінська, Почайна , Сирець, Дорогожичі. Планується відкриття станції метро "Мостицька", продовження Сирецько-Печерської лінії (зеленої гілки), зараз знаходиться в стадії активного будівництва. Квартира вільна. Праву власності більше 3 років, перший і єдиний власник, ніхто не прописаний.

владелец
Сергія Данченка вул., 28

ЖК Новомостицький - Замковецький , вул . Данченко Сергія 28 А , монолітно- каркасний спецпроект -2016 р, 9/17 пов., h-2.70, 42/18/12 . Квартира світла , тепла , з практичним і комфортними плануванням . В квартирі виконаний якісний ремонт . Меблі - кухонний гарнітур, стіл + стільці , диван , ліжко , вбудовані шафи , гардеробна . Техніка- духова шафа, вар. поверхня, витяжка, бойлер , пральна машина , кондиціонер. Санвузел суміщений . Лічильники - вода , опалення, світло.Вікна м/п . Акуратний підʼїзд . Інфраструктура розвинена - магазини , кавʼярні , салон краси і т . д. Зручна транпортна розвʼязка - зупинка транспорту - пару хвилин від будинка . Перегляди по домовленості !

Сергія Данченка вул., 28А
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири. м. Київ, вул. Данченко, буд.28. ЖК "Новомостицько-Замковецький" Загальна площа - 36.4 кв.м. Кімната - 18 кв.м. Кухня - 10.7 Балкон. С/В - суміщений. 7 поверх. . Якісний ремонт. Частково мебльована. Укомплектована необхідною технікою. Підігрів підлоги. (кухня, с/у, коридор, балкон). Кондіціонер. Болер. Вмістовна шафа-купе. Лічильник на опалення. Середній підїзд. Дуже тепла квартира. Домофон. Безліч кавярень та магазинів. Новус і Рертовіль - 10 хв. пішки. Без комісії.

Сергія Данченка вул., 28

БЕЗ %. Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Новомостицько-Замковецький, вул. Данченко Сергія 28. Загальна площа - 36,1 кв.м. Балкон. С/В - суміщений. 14 поверх. Квартира світла, тепла, з практичним і комфортними плануванням. В квартирі виконаний якісний та гарний ремонт. Тип будинку: спецпроект (монолітно-каркасний) 2017 року побудови (Забудовник великий Український Девелопер - Холдинг "Київміськбуд"). Акуратний підʼїзд, 2 ліфта. Інфраструктура розвинена: магазини, кавʼярні, салон краси і т.д. Зручна транспортна розвʼязка, зупинка транспорту - пару хвилин від будинка. Продаж без комісії для покупця!

Сергія Данченка вул., 28

Пропонується 1-кімнатна квартира у ЖК Новомостицько-Замковецький по вул. Данченка 34, Подільський район. Будинок 2018-го року, монолітно-каркасний, введений в експлуатацію. У будинку ОСББ, гарне парадне, консьєрж, відеоспостереження, 2 ліфти,Ю дитячий майданчик біля будинку. Загальна площа 36,3м2. Вікна виходять у двір. Стан - ремонт виконаний на 90%, без меблів і техніки. ЖК Новомостицько-Замковецький - сучасний житловий комплекс в тихому Подільському районі столиці, поряд із іншими новбудовами (ЖК Крістер Град, ЖК Ліпінка, ЖК Варшавський, ЖК Варшавський 2, ЖК Новомостицький). Дитячі майданчики у дворах будинків. Підземний паркінг. Розвинена інфраструктура, кавярні, аптеки, магазини, салони краси та все, що необхідно для повноцінного життя ,знаходиться в пішій доступності. Поряд ТРЦ Retroville. В пішій доступності планується відкриття ст. метро Мостицька. Найближчі діяючі станції метро - Оболонь, Мінська, Дорогожичі, Петрівка - 15 хвилин транспортом. Можливе придбання в кредит за програмою ДМЖ, єОселя 3% Код обєкта: k777 298779 15. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/kiev/object/1komnatnye/298779

1-к. квартира в  ЖК Новомостицько-Замковецький, Данченка

Світла, простора квартира в новому Жк Новомостицька замковецька з меблями і технікою з ремонтом поруч є все необхідне для комфортного життя

владелец
Продам свою квартиру данченко 32

Продаж 1к квартири без ремонту. Знаходиться на 3-му поверсі. По плануванню - окремо кухня з виходом на відкриту лоджію, окрема простора кімната, яка теж має вихід на лоджію, санвузол сумісний. Будинок вже повністю заселений, ремонти ніхто не робить, уся інфрастуктура поруч - продуктові магазини, аптеки, кавярні, лікарня, садочки - усе у пішій доступності.

Продаж квартири вул.Данченка 32, 1кімн., 36кв.м,

Допоможу з кредитом у банку або лізинг! Єоселя! 3 і 7 відсотків! Власник! Прямий продаж! Без ріелторів! Теплий будинок. Монолітно-каркасна технологія, додаткове утеплення мінвата! 4 наземних паркінга біля дома! Продам невелику однокімнатну квартиру, студію на Виноградарі по вулиці Сергія Данченко 34А! Квартира поділена на дві зони! Кухню студію і спальня. У мене залишилось 2 таких квартири з ремонтом і без ремонту! У всіх квартирах типовий сучасний ремонт із використанням дорогого оздоблення! Ремонт, як на фото! Тепла підлога, кондиціонер, бойлер! Ванна Ravak. Унітаз Villeroy & Boch! Стеля з вбудованим світлом. Квартири всі видові! Встановленні нові сучасні добротні броньвані двері, не від забудовника! Під замовлення за вашим бажанням можемо швидко і якісно доставити ще меблі, проект уже намальований. Краще один раз побачити ніж 10 раз спитати! Телефонуйте, пишіть в ОЛХ. Перегляди до 19-00 по домовленості. Торг розумний з реальним покупцем. Договір у нотаріуса. Звертайтеся, якщо виникнуть додаткові запитання. Я допоможу!

Смарт, Smart, Квартира, студія, однокімнатна

Продаж 1к квартири з сучасним ремонтом в новому будинку, ЖК Новомостицько-Замковецький, вул. Данченка, 28б, Подільський район. -Квартира дуже тепла – розташована в середині будинку, встановлені індивідуальні лічильники на електрику, воду, тепло. -Комфортний 6-й поверх. - Просторі кімната 18 м.кв. та кухня 10,5 м,кв. -Меблі та техніка залишаються – можна одразу заїхати та жити. Є кондиціонер, телевізор, пральна машина, холодильник, бойлер, електрична варильна поверхня, витяжка. Абсолютно новий розкладний диван, що розкладається у велике двоспальне ліжко. Величезна шафа-купе з дзеркальними дверима. Вбудована кухня на 2 сторони приміщення- багато місць для зберігань. -Стіни – фарба, щойно обновили ремонт, підлога- ламінат та плитка. -Встановлена охоронна сигналізація. -Чудовий позитивний вид з вікон та лоджії – відкритий простір на центр Києва та внизу приватні будиночки- відчуття перебування в курортному містечку! -Облаштована прибудинкова територія з дитячими майданчиками, наземною парковкою та підземним паркінгом ( сховищем). Це найкращий дворик у цьому ЖК. У комплексі багато продуктових магазинів, кафе, салонів краси. -Зручне місцерозташування. Поруч зупинки транспорту, ТРЦ Ретровіль, ЖК Липинка, ЖК Варшавський, ЖК Діброва парк. Можемо розглядати Є-оселю та сертифікати. Є відеоогляд – надішлю за запитом.

Продаж 1к з ремонтом в новому будинку

Однокімнатна квартира Подільський район ЖК Новомостицько Замковецький: вул. Сергія Данченко 30 Розглядаємо продаж по всім державним програмам ДМЖ Євідновлення Єоселя 3% Документам власності більше трьох років. Квартира розташована на зручному другому поверсі. Функціональне планування простора кухня вітальня, окрема спальня, суміжний санвузол-душева. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка, готова к заселенню або під здачу в оренду. Встановлені лічильники на світло, опалення та воду. Централізоване опалення. У дворі дитячій майданчик та гостьовий паркінг є підземний паркінг. Навпроти будинку зупинка громадського транспорту. Поруч ТРЦ Ретровіль пішки хвилин 20 на авто 5 хвилин, в найближчому майбутньому планують відкрити станцію метро. До найближчої станції метро Оболонь, Мінска 15 хвилин на транспорті. Будинок зданий в експлуатацію у першому кварталі 2017 року. Можливе придбання в кредит за програмою ДМЖ, єОселя 3% Код обєкта: k555 337430 9. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/kiev/object/1komnatnye/337430

Однокімнатна квартира ЖК Новомостицько Замковецький Подольський р-н