Продам квартиру 2 кімнати. Від власника, без комісії. 2 кімнати, 4/5 поверх, 45 кв.м. Квартира розташована в мальовничому місці, поруч Голосіївський парк, станція метро. Проспект Голосіївський, 74. Продається з меблями та технікою.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 74

Нова пропозиція, ексклюзив, продаж 2-кімнатної квартири загальною площею 83м2 на 15пов./21 за адресою вул. Деміївська, в ЖК Park Avenue VIP. Зручне планування квартири: з просторого передпокою з гостьовим санвузлом велика кухня-вітальня, майстер спальна зі власною гардеробною та санвузлом, ще одна окрема спальна кімната. Якісний ремонт, комплектація і наповнення квартири заслуговують уваги: стіни венеціанська штукатурка, мармур, травертин; підлога паркетна дошка, плитка виробництва Італія; алюмінієві віконні системи Reynaers, панорамні вікна; броньовані вхідні двері, відеодомофон, сигналізація; дуже потужна безшумна спліт-система Дизайнерські меблі українського виробництва, диван в гостинній кімнаті Interia, кухня Elio, елементи освітлення квартири і декору; побутова техніка SMEG (пральна, сушильна, посудомийна машини, варильна поверхня, духова шафа), вбудований холодильник; 2 TV Panasoniс, сантехніка преміального рівня; встановлена система очищення і помякшення води. Варто відчути атмосферу затишку і комфорту цієї квартири-красуні, яка повністю готова для Вашого щасливого життя! Презентабельна вхідна група, вхід по індивідуальних електронних картках, охорона і відеоспостереження 24/7; швидкісні безшумні ліфти Kone, які мають доступ на всі 3 рівня підземного паркінгу; встановлений генератор на ліфти; поруч з парадним вхід в Spt Life для тих, хто веде спортивний спосіб життя; на -3 паркінгу облаштоване укриття з безперебійним інтернетом. Будинок індивідуальний проект 2015 року від забудовника Seven Hills; монолітно-каркасний, цегла, утеплювач, вентильований фасад; ЖК Park Avenue VIP має 2, 5 гектари власного парку на своїй закритій доглянутій території: заїзд та вхід по картках, дитячі і спортивні майданчики, алеї для прогулянок з квітучими сакурами; у дворі ЖК. #A6750

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 58А

Продаємо однокімнатну квартиру, Київ, Голосіївський район, Керамічний пров., 9/5, м. Деміївська 7 хв. пішки Поверх 4/4-пов., сталінки Площа: 40/17/7. У квартирі виконано ремонт, у травні 2019р. Будинок "Сталінка" з високими стелями. ПЛАНУВАННЯ: кухня, кімната з двоспальним диваном, санвузол, хол з місткою шафою-купе, засклена лоджія. Тако є велика кладова кімната, для зберігання речей. РІВЕНЬ РЕМОНТУ: Квартира у відмінному стані деревяні склопакети, натуральна столярня, паркет. ПРО БУДИНОК І ІНФРАСТРУКТУРА: Чисте та доглянуте парадне, гарний вид на місто, тихий, зелений двір. У пішій доступності метро Деміївська 7 хв., розвинена інфраструктура та транспортне сполучення, Голосіївський парк. Вартість квартири 48,000 $. Перегляди за домовленістю! Актуально! Деталі телефону.

Керамічний пров., 9/5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2к квартири, ЖК West Hause, вул. Кустанайська 13 ТОРГ. Квартира має кухню-вітальню,окрему спальню,санвузол. Також є можливість перепланування. Лічильники на комунікації. Комплекс має власну котельню,закриту територію,паркінг,дитячий майданчик,охорона,відеонагляд,презентабельна вхідна група. Друга лінія від пр.Лобановського. До метро піша доступність 8хв. Поруч супремаркети, магазини, салони краси, кавярні. До ТРЦ Оушен Плаза 6хв. транспортом. До парку 10 хвилин пішки.

ексклюзив
костанайська, 13

ID 516. Без комісії. Видова квартира на Деміївці, Голосіївська, 13Б. Продаж видової 2-кімнатної квартири з якісним ремонтом поруч з Голосіївським лісом. Локація: Київ, Голосіївський р-н, Деміївка, вул. Голосіївська, 13Б. Планування: передпокій, простора вітальня обєднана з кухнею та їдальнею, спальня, ванна кімната, гардероб. Технічні характеристики: - Поверх: 24 з 24, ліфт їде до 23 поверху, один поверх потрібно йти пішки по сходах - Площа: 58 м2 - Спалень: 1 У квартирі виконано якісний та сучасний ремонт. Є меблі та вся необхідна техніка: електрична плита, витяжка, мікрохвильова піч Whirlpool, холодильник, посудомийна машина Whirlpool, пральна машина Zanussi, телевізор, кондиціонер. Встановлено бойлер ElectroLux. Є лічильники на опалення, світло та воду. Вікна виходять на приватний сектор. Будинок побудований у 2008 році. Є консьєрж. Поруч знаходяться навчальні заклади: приватна школа повного дня КМДШ (Креативна Міжнародна Дитяча Школа), Голосіївський ліцей №241, дитячий садок №717, дитячий садок №643, школа №108, Main School, Main Academy, Печерська міжнародна школа. Також поруч є такі зони для відпочинку: Голосіївський парк (Голосеевский парк), озеро Глинка, Парк Трипільської культури, Парк ім. Марії Заньковецької, Голосіївський ліс (Голосеевский лес). Житлові комплекси, що знаходяться поруч: Голосієво, Silver House (Сільвер хауз), Park Avenue VIP (Парк Авеню). Вулиці поруч: Олега Кошового (Горяна), Цимбалів Яр, Голосіївський проспект, Шкільна, Віктора Забіли, Добрий Шлях, Ковельська, Васильківська, Саперно Слобідська. Улицы рядом: Олега Кошевого (Горяна), Цымбалов Яр, Голосеевский проспект, Школьная, Виктора Забилы, Добрый Путь, Ковельская, Васильковская, Саперно Слободская. Метро: Демеевская (Деміївська) и Голосеевская - 10 хвилин. Ціна: 79.000$, торг Обєкт пропонується без сплати комісійних.

Голосіївська вул., 13Б

Продаж, без комісії для Покупця. Пропонується до продажу євродвушка в затишному ЖК комфорт-класу “Голосієво” по вул. Голосіївський 13. Загальна площа 60,9 кв.м., висота стелі – 2,6 метри. Знаходиться на 21 поверсі 21 поверхового будинку. Функціональне, планування: дві великі кімнати, міні-кухня та санвузол. Зроблений ремонт, 2 кондиціонери. Гарний вид з вікон на місто. Розвинена інфраструктура: метро 9 хвилин пішки, лікарня, поліклініки (дитяча та доросла), банки, супермаркети, школи, дитячі садочки, фітнес центри, салони краси, ресторани. Квартира тепла, зверху техповерх. Товщина стін 40 см. (цегла), будинок утеплений зовні. На поверх піднімаються три сучасних ліфти OTIS (один з яких вантажний). Затишний зелений двір, презентабельна вхідна група консєржсервіс, домофон, цілодобове відеоспостереження, підземний та наземний паркінги. - нежтловий фонд з можливістю переводу в житловий; - поряд квартира переведена в житловий фонд.

Голосіївська вул., 13

Вашій увазі пропонується затишна квартира на Голосіївському проспекті 25. Двохкімнатну квартиру перепланували в кухню-вітальню і спальню.В охайному житловому стані.Квартира повністю мебльована. Облаштована кухня, 2-х спальне ліжко,диван,який розкладається . На підлозі паркет дубовий. Вікна виходять у тихий двір.Заксклений балкон.Із вікон відкривається чудовий вид на місто.В квартирі все залишається. Останній поверх, але є тех поверх. Дах в хорошому стані.Це чудова локація, будинок знаходиться між двома станціями метро, Деміївська і Голосіївська , до 10 хвилин пішки. Поряд Голосіївський парк,лікарня, супермаркеті т.д Запрошуємо вас на перегляд у зручний для вас час!

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 25

Зниження ціни на 50т $ , Продаж Без комісії 3к квартири, Голосіївський проспект 68, Голосіївський район, метро Голосіївська. Можлива розстрочка без переходу права власності та без заселення до остаточного розрахунку. Квартира розташована на 4 поверсі 20 поверхового будинку. Загальна площа 122 м2, житлова 78 м2, кухня 13 м2. Виконано якісний ремонт. У квартирі після ремонту ніхто не мешкав. Тихо вікна у двір. Є можливість зробити великий тамбур на дві квартири. Планування: Кухня-їдальня (студіо) 43м2, 2 спальні 20м2 та 30м2, 2 санвузли 2м2 та 10м2 з джакузі, балкон 8м2. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями італійського виробництва, а також побутовою технікою. Встановлено кондиціонери, пральна машина, телевізор, вбудована техніка на кухні, джакузі. Також є підігрів підлоги. Вхідні двері броньовані, міжкімнатні двері деревяні. Покриття підлог-паркет, плитка. Вікна металопластикові, вид з вікон на місто та тихий двір. Комунікації: опалення та водопостачання централізоване, газу немає. Підігрів води – бойлер. У будинку є підземний паркінг, відкрита парковка, консьєрж, 2 ліфти. Укриття у дворі будинку, за 50 метрів. Добре розвинена інфраструктура. Парк та озера через дорогу. У пішій доступності метро Голосіївська, парк Голосіївський, супермаркет та Спортлайф у сусідньому будинку, ресторани, поліклініка, дитячий садок, гімназія. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 68

✅ АКТУАЛЬНА! КВАРТИРА З РЕМОНТОМ! ДЕМІЇВСЬКА/ЛИБІДСЬКА! ПОРУЧ ЗЕЛЕНИЙ ПАРК! Планування: простора кухня-вітальня, окрема спальня кімната з балконом, коридор, санвузол з ванною кімнатою, достатньо місця для зберігання! Спокійний, затишний, внутрішній двір! Дитячий майданчик, місця для відпочинку. Має прямий другий вихід на стоянку. Будинок розташований навпроти зеленого парку, що є ідеальним місцем для сімейних прогулянок та відпочинку! В кроковій доступності дитячі садки та школа, зупинка громадсьного транспорту та магазини і сфери обслуговування. До центра міста-7 хвилин на машині. До ст.м Деміївська 10 хв. пішки! Розглянемо продаж за державними програмами єВідновлення та 280постанова!

Лобановського просп., 126Г

Продаж 2-к квартири з якісним ремонтом в ЖК "Bristol Comfort House", вул. Лобановського, 144. Функціональне та сучасне планування, дві окремі кімнати, простора кухня з виходом на лоджію, роздільний санвузол, широкі вікна в підлогу. Мебльована, вся необхідна побутова техніка. Встановлені лічильники. В будинку підземний паркінг, ст.М"Деміївська".

Лобановського просп., 144

Житлові комплекси у Київ

Продаж! Чудова видова квартира вул. Голосіївська, 13-Б ЖК "Голосієво" Вашій увазі до продажу чудова видова квартира по вул. Голосіївська, 13-Б ЖК "Голосієво" Квартира на 16-поверхі/22 Загальна площа 56,4 кв.м Квартира дуже тепла та затишна! Встановлені лічильники на опалення. Не великі витрати на комунальні послуги! Кухня-вітальня 25 кв.м та окрема спальня повністю укомплектовані меблями та побутовою технікою. З вікон чудовий вид на Голосіївський парк та приватний сектор. До метро «Диміївська» чи «Голосіївська» 5 хвилин. В будинку є генератор та укриття! Парадне з новим ремонтом, консьєрж, відеоспостереження, 4 ліфти. У комплексі своя інфраструктура, дитячі майданчики, футбольне поле, школа, багаторівневий паркінг, супермаркет «Новус», хімчистка, нотаріус, кафе, салон краси, ЖЕК... Через дорогу школа-ліцей. Ціна: 105 000 дол. США

Голосіївська вул., 13 Б

Продається 1 кімнатна квартира по пр-ту Валерія Лобановського, 150-в, ЖК Ново-Деміївський. Голосіївський район. Розташована на 13 поверсі 19 поверхового будинку (2013 рік побудови). Загальна площа 48,5 кв.м. Планування: Кімната (20 кв.м.) Кухня (12,4 кв.м.) Лоджія засклена (5 кв.м.) Санвузол (5 кв.м.) Гардероба (1,2 кв.м.) Передпокій (5,9 кв.м.) Квартира в хорошому стані, ремонт 2017 року. Сантехніка в хорошому стані. В ванній кімнаті душова кабіна. Плитка виробництва Іспанія, ламінат (Франція). Стіни - шпалери. Є вся необхідна техніка: кондиціонер, бойлер, пральна машина, телевізор, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, витяжка. В будинку підземний паркінг, та облаштоване бомбосховище, консьєрж сервіс, закрита придомова територія з охороною на вїзді. Поряд вся необхідна інфраструктура: Ocean Plaza, школа, ліцей, МАУП, садочки, супермаркет, спорт клуб, станція метро Деміївська 7 хвилин пішки, та інше.

можливий продаж по єОселя
Лобановського просп., 150в

Амбітна та неперевершена 2-х кімнатна квартири 86 м2 для впевнених в собі людей. Квартира знаходиться в ЖК ГОЛОСІЄВО по вул.Голосіївська 13-А на 14-му поверсі 25 поверхового будинку. Виконана в сміливому контрастному стилі, де вишукана кожна деталь, продуманий внутрішній простір, та саме головне правильно спланований функціонал. Квартира складається з передпокою з вбудованими шафами, великої зали 46 м2, де вітальня переходить у кухню-їдальню з великим склінням, що додає простору в цій зону, просторої в теплих тонах спальні, ванної кімнати, комори та гардеробної. Вітальня зєднана з кухнею рішення підлоги та стелі, а також функціонально зонує освітленням. Спальня знаходиться поряд з ванною кімнатою, та має вмісту вбудовану шафу. Квартира скомплектована всією необхідною побутовою технікою, кабельним TV PHILIPS та Samsung на кухні, має підігрів пола в ванній кімнаті та на кухні, а також кондиціюванням фірми Daikin та сигналізацією, є електричний бойлер Gorenje на 50 л, опалення по лічильнику, очисник повітря Bork. Квартира спроектована дизайнерами, та скомплектована брендовими італійськми меблями, а саме корпусні меблі-це Vismara, Dv Home, розкладний мякий куток –це Zanaboni, кухня- це Ernestonmeda, побутова техніка: духова шафа та індукційна плита - Siemens, витяжка- Elica, холодильник -Liebherr, посудомийна машина Siemens, мийка- Franko. Ванна кімната скомплектована меблями Mobil crab, сантехнікою провідних фабрик Hatria, Geberit, Ravak. Є окрема побутова кімната з пральною та сушильною машиною Miele. Двері, провідної італійської фабрики COMEO PORIE, підлога - це якісна паркетна дубова дошка, натяжна стеля, дизайнерське оформлення, світло-провідних італійських фабрик. Обробка квартири виконано з використанням тільки високоякісних матеріалів, та неперевершений та вишуканий стиль квартири приваблює своєю неповторністю. З вікон відкривається чудовий краєвид на зелену зону та парк. У під’їзді є консьєрж. Показ за попередньою домовленостю. !!!Без % для покупця!!!!

ексклюзив
Голосіївська вул., 13-А

Без комісії для Покупця, продаж видової 1-кімнатної квартири загальною площею 57м2 на 20пов./21 по вул.Голосіївська, 13а, в ЖК Голосієво! Правильне, зручне планування: з просторого передпокою (6,8 м2) – велика кухня (14,2 м2) з виходом у засклену лоджію (4,2 м2), простора вітальня (24,6 м2) , ванна (4,4 м2) та гардеробна (2,8 м2) кімнати; висота стель H-2,7м Квартира не кутова, тепло взимку і не спекотно влітку Якісний ремонт, підлога – ламінат (Німеччина), керамічна плитка (Іспанія); вхідні двері – подвійні металеві, встановлено сигналізацію, відеодомофон Всі меблі, побутова техніка у відмінному стані: 2 кондиціонери Mitsubishi Electric; TV Sony, двокамерний холодильник Samsung, варильна поверхня з витяжкою, духова шафа, посудомийна машина Ariston, пральна машина Bosch, бойлер Atlantic На кухні встановлено систему очищення води З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на Голосіївській парк Чисте презентабельне парадне, консьєрж, відеоспостереження, домофон, 3 ліфти (один з них працює при відключеннях електроенергії) Будинок - індивідуальний проект «Міськжитлобуд» 2008 року побудови; монолітно-каркасний, цегла, утеплювач Вся розвинена інфраструктура ЖК Голосієво до Ваших послуг: наземний та багаторівневий паркінги, КМДШ, дитячий садок, с/м Novus, магазини, кафе та кавярні, салони краси, фітнес клуб, аптеки, стоматології, приватний медичний центр Поруч Голосіївський парк з озерами, станції метро Голосіївська та Деміївська – 7 хвилин пішки Обєкт заслуговує на Вашу увагу, гарне місце для життя, рекомендую! Запрошую на перегляд у зручний для Вас час

Голосіївська вул., 13а

Нова пропозиція, ексклюзив, без комісії для Покупця: продаж 3-кімнатної квартири загальною площею 126м2 на 8пов./24 за адресою проспект Голосіївський,60 в ЖК Park Avenue VIP Зручне планування квартири: з просторого передпокою з гардеробною і ванною кімнатою – велика кухня-вітальня (40,2м2), майстер спальна зі власною гардеробною і виходом на відкриту лоджію, ще дві спальні кімнати (одна з них теж з гардеробною), ванна кімната з ванною, пральна/господарська кімната. Якісний ремонт, комплектація і наповнення квартири заслуговують уваги: стіни – венеціанська штукатурка, мармур, травертин; підлога – паркетна дошка, травертин, мармур; підігрів підлоги Eberle; алюмінієві віконні системи Reynaers; броньовані вхідні двері, відеодомофон, сигналізація; спліт-система з 5-ма кондиціонерами Daikin Італійські меблі, елементи освітлення квартири і декору; побутова техніка – Siemens (пральна, сушильна, посудомийна машини, варильна поверхня, духова шафа), 2 вбудовані холодильники і 2 окремих морозильних камери Liebherr; 2 TV Panasonic, домашній кінотеатр Bowers&Wilkins; сантехніка преміального рівня; встановлена система очищення і помякшення води. Варто відчути атмосферу затишку і комфорту цієї квартири-красуні, яка повністю готова для Вашого щасливого життя! Презентабельна вхідна група, вхід по індивідуальних електронних картках, охорона і відеоспостереження 24/7; швидкісні безшумні ліфти Kone, які мають доступ на всі 3 рівня підземного паркінгу; до речі, у ньому за окрему оплату Покупцеві квартири пропонується велике сімейне паркомісце на 2 авто! Будинок – індивідуальний проект 2015 року від забудовника Seven Hills; монолітно-каркасний, цегла, утеплювач, вентильований фасад; ЖК Park Avenue VIP має 2,5 гектари власного парку на своїй закритій доглянутій території: заїзд та вхід по картках, дитячі і спортивні майданчики, алеї для прогулянок з квітучими сакурами; у дворі ЖК, біля будинку Sport Life Lux&SPA ЖК має свою автономну котельню Viessman з системою очищення води, власну трансформаторну підстанцію, систему протипожежного захисту Securiton; власна обслуговуюча компанія Comfort House; не даремно Park Avenue VIP був признаний кращим ЖК держав Східної Європи та Азії. Поруч зі входом в ЖК супермаркет Велмарт; відмінне місце розташування: до Голосіївського парку 5 хвилин пішки, до ТРЦ Ocean Plaza – 5 хвилин на авто. Запрошую Вас на перегляд у зручний для Вас час; гарне місце для Життя, рекомендую!

ексклюзив
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 60

Найнижча ціна в ЖК "Олімп" та без комісії для покупця! У продажу 3 кімнатна квартира з ремонтом біля метро Голосіївська, за адресою проспект Голосіївський 68. Індивідуальний проект 2006 року спорудження з червоної цегли. Висота стелі 2.70 метра. Площа: 113/64/20. Поверховість: 5/21. Укомплектована необхідною технікою та меблями. Квартира порожня, ніхто не проживає. Дві окремі спальні, кухня частково зєднана з вітальнею. Засклена лоджія. У будинку є підземний паркінг, відкрита парковка, що охороняється через шлагбаум, консьєрж, 4 ліфти. Укриття у дворі будинку, за 50 метрів. У пішій доступності метро Голосіївська 2 хвилини. Розвинена інфраструктура: через дорогу парк Голосіївський, поруч супермаркети та Спортлайф у сусідньому будинку, аптеки, обмінники, школи, кафе. Ресторани, поліклініка через дорогу, дитячий садок, гімназія. Біля будинку готель Мир. Є відео, надам за запитом. Ключі на руках. ID: 78410

ексклюзив
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 68

Продається 1-кімнатна квартира 37 м² підготовлена до ремонту.Без комісії! Розташована на вулиці Кустанайській, Деміївка, поруч з метро Деміївська. Квартира на 4/5 поверсі має 6 м² кухню,поруч парк ,розвинена інфаструктура. Квартира чекає на свій новий дизайн! Чудовий варіант для створення власного затишку в самому серці міста. Не втрачайте свій шанс! Телефонуйте!

Кустанайська вул., 1

БЕЗ КОМІСІЇ! Безпечний, зручний поверх. Двостороння квартира для великої сімї. Планування: Дві просторі спальні кімнати (одна з виходом на велику лоджію). Кухня поєднується з вітальнею (може бути як окрема третя спальня). Просторий с/в з ванною та душ кабіною. Гостьовий с/в. На підлозі дубовий паркет. Деревяна кухня з вбудованою технікою. Хороший стан квартири. Трошки косметики і все буде ідеально )) Лічильники встановлені на все, в тому числі на тепло. У будинку консьєрж. Охайна та доглянута прибудинкова територія. Великий підземний паркінг. Дитячий майданчик у дворі. Дві станції метро в пішому доступі: Ст.м."Голосіївська" - 3хв, ст.м. "Деміївська" - 10хв. Інфраструктура просто шик: Парк, озеро, супермаркети, банки, садочки, школи, є абсолютно все

ексклюзив
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 68

Київ, вул. Голосіївська 3. Вашій увазі пропонується затишна однокімнатна квартира в 5 хвилинах пішки від метро Деміївська. Квартира з ремонтом, має роздільне планування,є все необхідне для життя. В квартирі наявна пральна машина, бойлер, холодильник, газова плита. Вікна металопластикові. Кухня мебльована. У кімнаті розкладний диван та шафа для одягу. Біля будинку гарна транспортна розвязка, великий дитячий майданчик, безкоштовний паркінг для мешканців. Гарний варіант як для здачі в оренду так і для життя.

Голосіївська вул., 3

Продаж 1 кім. Квартири ЖК «The Lakes»Ясинуватський провулок 10 Будинок монолітно-каркасний із заповненням цеглою, фасад утеплений мінеральною ватою, квартира дуже тепла що суттєво дає можливість зекономити на комунальних витратах ( комунальні взимку разом з опаленням приблизно 1700 грн.) Квартири 49 кв.м. з просторим коридором 9,6 кв.м., кімната 17, 3 кв.м. та велика кухня 15.4 кв.м. Зроблений якісний ремонт та оснащена всім необхідним для комфортного проживання. Встановлена техніка( бойлер, пральна машина, холодильник, варильна поверхня, духова шафа , мікрохвильова піч, кондиціонер, телевізор ) Меблі ( велика містка шафа купе в коридорі, розкладний великий диван в кімнаті та маленький на кухні, письмовий стіл, кухня з барною стійкою) Будинок знаходиться в 10 хвилинах ходьби від метро «Деміївська» Неподалік школи, дитячі садочки і ВНЗ. В ЖК знаходяться магазини, аптеки, кавʼярні, салони краси, відділення Нової пошти , зони відпочинку та автомобільна стоянка. Вартість квартири 80000 у.е.

Ясинуватський пров., 10

Голосіївський район хоч і не найбільш густонаселений у столиці, зате найбільший за територією. Голосіїв розташований на правому березі Дніпра та славиться своєю тишею, а також самими озелененими територіями. Варто також зазначити, що цей район характеризує те, що тут дуже багато молоді, адже у Голосієві розташувалися навчальні корпуси КНУ імені Тараса Шевченка та НУБіП. Молодь тут винаймає житло та проводить разом час після занять у відомих голосіївських парках і скверах. Але, як зазначають багато експертів та й звичайних киян, Голосіївський район має і потужний промисловий, науковий і навчальний потенціали. Найпопулярнішими та найвідомішими місцями, якими можуть пишатися мешканці Голосіївського району, насамперед є Голосіївський парк імені Максима Рильського. Не слід плутати його з Національним природним парком "Голосіївський", який теж є своєрідною візитівкою цього району. Парк імені Максима Рильського займає немалу частину Голосіївського району. Він облаштований для прогулянок, відпочинку та розваг городян, а на східній околиці лісу знаходиться літературно-меморіальний музей Максима Рильського. Саме в такому дивоіижному місці ми пропонуємо на продаж квартиру! Приходьте на перегляд і переконайтесь, що кращої пропозиції не знайти! Без комісії для покупця.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 11

Голосіївська 13А Без Комісії Відкрийте для себе двері в розкішне життя з цією захопливою квартирою площею 105 кв.м., розташованою за адресою вул. Голосіївська 13А в самому серці Голосіївського району Києва. Затишно розташована на 16-му поверсі, ця ретельно відремонтована квартира пропонує ідеальне поєднання комфорту і стилю. Три спальні та кухня вітальня. Додаткові переваги включають можливість придбання паркінгу для додаткової зручності. Підніміть свій рівень життя - запишіться на перегляд вже сьогодні! Унікальна пропозиція: Зануртеся в сучасний комфорт з цією ретельно виготовленою 3-кімнатною квартирою, яка пропонує не лише житло, а й стильний спосіб життя. Користуйтеся привілейованою локацією, стильними інтерєрами та ексклюзивною можливістю забезпечити собі паркінг. Ваш сучасний досвід життя починається тут.

ексклюзив
Голосіївська вул., 13А

ЖК Silver House. Спецпроект 2021 року. Чудова євро-двушка. Зручне планування: простора кухня-вітальня та окрема спальня, простора лоджія, вікна на парк. У квартирі: стіни оштукатурені, склопакети, євро радіатори, можливо зробити велику гардеробну. Поруч метро Голосіївська-1 хвилина пішої ходи. Житловий комплекс комфорт-класу, що являє собою 25-поверховий монолітно-каркасний будинок. Зовнішні стіни будівлі- газоблок, утеплення-мінеральна вата. Стіни нежитлових поверхів облицьовуються по системі навісного вентильованого фасаду, а верхні рівні оштукатурюються. Біля будівлі обладнується наземна автопарковка. Сучасний дитячий ігровий майданчик. Метро Голосіївська-1 хвилина пішої ходи!

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 74

Пропонується в продаж ексклюзивна видова квартира на 20 поверсі у ЖК «Park Avenue VIP» (Парк Авеню Віп), Голосіївський район. Повністю укомплектована сучасними італійськими меблями, сантехніка, плитка, паркет, штори, світло від найкращих світових виробників. Розумний будинок, мультируми у всіх кімнатах та санвузлі, система кондиціювання та подачі свіжого повітря. Планування 173м2: - Простора кухня вітальня - 50 м2 - Дві спальні - Три санвузли - Велика вбиральня - 16 м2 - Пральна гардероб Характеристики квартири: - Багатофункціональна система «Розумний Дім» - яка забезпечить комфорт та безпеку житла. - Клімат контроль - Безпека інженерних систем: захист від протікання води, контроль витоку побутового газу, контроль вологості, контроль температури, датчики диму. - Розумне освітлення - управління з планшетів, смартфонів. - Вбудований кінотеатр та проектор у дитячій. - Меблі та техніка відомих світових брендів: POLIFORM, MAXALTO, PIANCA, AEG, LIEBHERR, BLANCO. - У квартирі використані натуральні матеріали такі як: мармур, дерево та шкіра. Ексклюзивний авторський дизайн квартири безумовно вартий Вашої уваги. В наявності є 2 великих ПАРКОМІСЦЯ поруч з ліфтом, по ціні обговорюється окремо. Про проект ЖК Park Avenue VIP Територія житлового комплексу знаходиться під контролем охорони та відеоспостереження, діє карткова пропускна система. Мешканцям надаються послуги консьєрж-сервісу. Завдяки зручному місцезнаходженням дістатися центральної частини Києва від будинку вам вдасться всього за 7 хвилин. ЖК оснащений передовими комунікаційними системами та технологіями: тут функціонує автономна котельня з резервним обладнанням найвищої якості, трансформаторна підстанція, панорамні ліфти, що спускаються до нижнього поверху підземного трирівневого паркінгу. Власна інфраструктура ЖК Park Avenue VIP включає наявність супермаркету, спорткомплексу з басейном, школи раннього розвитку, дитсадок, банківські відділення, магазини, літній театр, мийку для авто, медичний центр, стоматологію та інші обєкти соцкультпобуту.

Демеевская, 33
1 - 24 з 225 результатів