Авторський проект. Vip ремонт. Городецького 12. Хрещатик. Продам 3-х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом класу "De Luxe", в дореволюційному будинку, самому центрі Києва за адресою: вулиця Архітектора Городецького 12 із цілодобовою охороною та відеоспостереженням. В апартаментах розташованих на 4 поверсі 6-ти поверхового цегляного будинку, S – 113/38/59 кв.м, висотою стель 3,8 м, ремонт виконаний із застосуванням високоякісних матеріалів та врахуванням високої функціональності предметів меблів, багаторівневе освітлення, елегантні меблі плавних форм шановних брендів: меблі Rolf Benz, Poltrona Frau, Kneel, Rochenbobois, кухня Poggenpohl, вбудовані шафи Lubke, преміальна побутова техніка V-Zug, сантехніка Villeroy & Boch, Flaminia. Індивідуальний котел опалення Vaillant, тепла підлога з мідних труб, вікна Schuco. Функціональне планування, розраховане до дрібниць, складається: кухня-вітальня з виходом на відкриту терасу, спальня з виходом на засклений балкон, видом у двір, господарської кімнати та 2 санвузлами із ванною та душовою кабіною. Будинок має внутрішній закритий дворик із наземним паркінгом. Поруч із будинком розташовані: парк на площі імені Івана Франка, Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, відомий "Будинок з Химерами", Національна музична академія України імені П. І. Чайковського, супермаркет, торговий центр, аптеки, медичні центри, бутіки модного одягу, салони краси, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. За 500 метрів від будинку розташований Маріїнський парк.

Городецького архітектора вул., 12

Георгіївський пров., 2, ; Сталінка; будинок 1945р., ліфт. Квартира потребує ремонту, але в житловому стані. Будинок знаходиться в історичній частині міста. Поруч Софійська площа, Софійський собор ( куполи видно з вікон квартири), поруч метро Золоті ворота і спуск до Майдану Незалежності, неподалік Пейзажна Алея, Оперний театр, Філармонія, Фунікулер, безліч елітних готелів та ресторанів. Високі стелі. Балкон. Центральне опалення, газ.

Георгіївський пров., 2

БЕЗ КОМІСІЇ, СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ! Вашій увазі пропонується 3х кімнатна квартира в самому центрі міста, Липки, урядовий квартал. вул. Банкова, 3, метро Хрещатик, Майдан Незалежності. Будинок 1937р.: Сталінка з ліфтом. Біля будинку є парковочна зона для мешканців під шлагбаумом. Поряд Адміністрація Президента, воєнізована охорона. Квартира розташована на 4 поверсі з 6, в будинку є ліфт. В квартирі 3 кімнати, 2 с/в. Квартира пропонується без меблів. Велика відкрита тераса. Поруч метро Хрещатик, Майдан Незалежності. Документам більше 3х років, прописаних немає, квартира готова до продажу.

ексклюзив
Банкова вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзивна пропозиція на ринку нерухомості, продаж квартири в історичному центрі Києва. Будинок 1951р. із залізобетонними перекриттями та стелями 3.20м, знаходиться в хвилині ходьби від метро Хрещатик. В квартирі виконаний капітальний ремонт "під чистове оздоблення" із заміною всіх комкнікацій, є в наявності матеріали для оздобленя та закінчення ремонту. Гарний вигляд на вул. Хрещатик, під цим будинком знімали передачу "Караоке на Майдані". Ремонт було зупинено на стадії "стіни під фарбування". З усіх питань відповім за телефоном, перегляди за домовленістю

Хрещатик вул., 13

Світло не вимикають!! Пропонується продаж трьохкімнатної квартири в історичному центрі міста на вул. Володимирська 51/53. Прямо із вікна вигляд на театр опери і балету. Простора та світла квартира з новим ремонтом підходить як для проживання, так і для комерції. Загальна площа 80,6 кв. м, кухня 8, 8 кв. м, житлова 47,7 кв.м Розташована на 11му поверсі 12ти поверхового будинку.

ексклюзив
Володимирська вул., 51-53

Чудова затишна квартира в самому центрі столиці вул.Круглоуніверситетська 2/1. Планування: простора вітальня (20.4 кв.м), спальня (15.5 кв.м), кухня, затишний балкон, сумісний санвузол. Зручний 2-ий поверх. Квартира з сучасним ремонтом, облаштована якісними меблями та технікою (холодильник, газова плита, посудомийна машина, пральна машина, кондиціонер). Затишний двір. У дворі дитячий майданчик, парковка. До метро Хрещатик 5-10 хвилин пішки. Чудовий варіант як для життя, так і під орендний бізнес. Перегляд у зручний для Вас час.

Круглоуніверситетська вул., 2/1

✅ АКТУАЛЬНО! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! ЛИПКИ! РЕМОНТ! 2кім=55м2! Інститутська, 18! ✔ Пропозиція квартири в центрі Києва в урядовому кварталі. Замість двору ПАРК. ✔ Одна з кращих локацій, фундаментальна "сталінка", ліфт, з/б перекриття. ✔ Хороший житловий стан. Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Планування одностороннє, кухня, дві окремі кімнати, сан.вузол окремий, балкон засклений. ✔ Вікна виходять у великий зелений двір. ✔ Закрита територія двору, достатньо мясць для паркування.

ексклюзив
Інститутська вул., 18

Без комісії. Продаж квартири в урядовому кварталі, вул. Круглоуніверситетська 18/2, Печерський район. Будинок 1917 року, дуже теплий, охайне парадне, дві квартири на поверсі, квартира двостороння, панорамний вид на Київ та вул. І. Козловського. Розташована на 4/4, э мансардний поверх, сусіди облаштували під житло. Унікальність розташування в тому, що навіть в будні тут тихо та спокійно, а поряд розвинута інфраструктура, є також закрита парковка для власників квартир. Розглядаємо продаж за програмою Є-відновлення.

Круглоуніверситетська вул., 18/2

Без%. Продам 5к квартиру в історичному центрі Києва на вул. Ярославів Вал 13. Двоповерхова квартира займає 4 та 5 поверх. Квартира простора та затишна. Має чудовий вид з вікна. На першому поверсі велика кухня- столова з виходом на балкон та простора вітальня. На другому поверсі гардеробна кімната та 4 окремі кімнати, з яких: -Спальня зі своїм с.у. - 2 дитячі комнати. - та гостьова кімната. Квартира повністю мебльована та оздоблена всією необхідною технікою найкращих світових брендів. Тепла підлога. Мати власну квартиру в царському будинку з висотою стелі 3,8 метри - це мрія, яка може у вас здійснитись! Поряд найпопулярніші топові локації Києва. Дзвоніть! Організую перегляд у зручний час. Офіційний представник власника. Без комісії.

ексклюзив
Ярославів Вал вул., 13

Продається простора трьохкімнатна квартира, площею 75кв.м., на 4 поверсі з 5, по вул.Дарвіна, буд.5. (сталінка), Липки, Печерський район, правий берег. Ця квартира вразить вас своєю функціональністю та затишком завдяки двусторонньому плануванню, окремими кімнатами, високій стелі (3,5м) та двома балконами. Квартира з ремонтом, повність облаштована меблями та техенікою, що зробить ваш переїзд швидким та безтурботним. Перевагою будинку є його розташування в тихому центрі Києва, де ви одночасно відчуєте спокій серед парків та великої кількості зелені, та бурхливого життя центру міста, а саме: парк Богомольця, Парк Шевченка та Маріінський парк, Бесарабський ринок, Олімпійський стадіон, Гулівер, ЦУМ, Арена Сіті, Хрещатик, Майдан Незалежності. Також поруч є такі навчальні заклади як Кловський та гуманітарний ліцєї, дитячі садочки. Ціна: 180000 у.о., без комісії для покупця, тел.(063)252-08-56 Вікторія

ексклюзив
Дарвіна вул., 5

Продаж просторої 3к квартири 106,9 м2 в житловому комплексі бізнес класу «Фундуклєєвський» на 6 з 19 поверхів. В квартирі відчувається багато вільного простору за рахунок високих стель 3м. Квартира складається з двох спалень, великої зали, кухні та 2-х санвузлів, також є два французьких балкона та засклена, утеплена лоджія. Квартира продається разом з новими меблями та технікою. Квартира обладнана сучасною системою кондиціонування Daikin (всі житлові кімнати та кухня), на кухні є вся необхідна техніка для комфортного життя, особистий санвузол укомплектований великою ванною, пральною та сушильною машинами, гостьовий санвузол має душову кабіну та пральну машину. З панорамних вікон відкривається дивовижний вид на Київський велотрек зі своїм власним спорткомплексом, а в кроковій доступності від комплексу безліч закладів, ресторанів, салонів краси, продуктових магазинів – розвинена інфраструктура. Комплекс введено в експлуатацію в 2015 році, в будинку є 2 ліфта на особистому доступі, власний підземний паркінг. В кроковій доступності затишний сквер Гончара та сквер Чкалова, а в 5 хвилинах пішки м. Університет, великий Ботанічний сад ім. Фоміна та парк Шевченко. Всі видатні місця Києва розташовані навколо Вас, адже комплекс розташовується в історичному центрі міста. Вартість квартири- 299 000у.о., без комісії для покупця! тел.063 252 08 56 Вікторія

ексклюзив
Хмельницького Богдана вул., 58а

Продається чудова двокімнатна квартира з ремонтом у самому центрі Київа, розташована по вул. Мала Житомирська 10. Квартира розташована на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. У квартирі зроблено гарний ремонт. Є всі необхідні меблі, техніка: посудомийна машина, бойлер, кондиціонери, пральна машина, духовка, холодильник, НВЧ. У квартирі є засклений балкон. Вікна виходять у тихе подвіря. Двір закритий від сторонніх (вхід, вїзд тільки мешканцям), чисте, охайне парадне. Є ліфт. Локація – центр Києва. Європейська площа, Хрещатик у 2-х хвилинах ходьби, поряд парк, Софіївська площа, магазини, торгові центри.

можливий продаж по єОселя
Мала Житомирська вул., 10

Квартира в сталінці з ремонтом, вул. Круглоуніверситетська 17 (Урядовий квартал) на 4 поверсі 5 поверхового будинку Трикімнатна квартира з великою кухнею-студією (18,4м2) та 2 окремими спальнями (17,7 м2 та 16,1 м2). Новий якісний ремонт. Квартира повністю укомплектована усім необхідним для проживання. Спальні кімнати з великими ліжками та шафами-купе. В кухні газова плита, подрібнювач відходів, фільтрація води, холодильник Ванна -джакузі. Встановлен бойлер на випадок відсутності гарячої води, пральна машинка. Підлога всієї квартири- дубовий паркет. Меблі та двері в квартирі нові, з масиву дуба. На лоджії тепла підлога. Кондиціонери в кожній кімнаті. Вхідні двері броньовані з деревяною накладкою. Сигналізація. В парадному 9 квартир та капітальне бомбосховище. Закритий двір. Є паркомісця. Поруч школи, продуктові магазини, затишний сквер, до метро Хрещатик 10хвилин пішки Ціна 250 000у.о. без комісії для покупця

ексклюзив
Круглоуніверситетська вул., 17

Продаж 2 рівневої 4к квартири з ремонтом в центрі міста Київ по вул. Богдана Хмельницького 62Б. Не застосовується віялове відключення світла. Квартира знаходиться на 4 поверсі 4 поверхового будинку. Загальна площа квартири 185 м2, житлова 96 м2, кухня 11.7 м2. Висота стелі 3,6 м. Квартира складається з : - 4х спальних кімнат. -Суміжна ванна кімната (з джакузі і туалетом). Також роздільна душова кімната з гостьовим туалетом. -Простора кухня. -Великий гардероб. -Передпокій. Квартира знаходиться в царському будинку 1917 року. Капітальний ремонт квартири був проведений в 1998 році. На підлозі вкладена паркетна дубова дошка в санвузлах та на кухні плитка. Всі двері в квартирі з масиву дуба. Вхідні двері броньовані. Також в передпокої розташовані сходи (з дуба) на 2й поверх. Квартира укомплетктована меблями та технікою. В квартирі 3 санвузла (Ванна з джакузі, біде і туалетом. Душова кімната. Гостьовий туалет.) На кухні встановлений кухонний гарнітур Miele з гранітною столешнею. Також є велика гардеробна кімната. На 2 поверсі розташована ще одна кімната яка чудово підійде як для спальної кімнати так і для робочого кабінету. Вікна з квартири виходять на велодром і в двір. Будонок розташований в тихому дворі з охайною прибудинковою територією. Встановлений шлагбаум , є місце для безкоштовного паркування. Зручна транспортна розв’язка, поряд є всі можливі супермаркети, банки, аптеки та ТРЦ. До Майдана Незалежності 5 хв. на авто. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше) Большая кухня , С ремонтом , Царский дом, Двухуровневая , Високие потолки , Возле метро .

Хмельницького Богдана вул., 62б

Продається дворівнева квартира 247м2 в дореволюційному будинку. Ярославів Вал, поруч з метро Золоті ворота! Капітальний ремонт з заміною перекриттів та всіх комунікацій. Планування: дворівнева: 8 кімнат, кухня, 2 санвузли, 3 гардеробні. Автономне опалення + централізоване опалення з лічильником тепла. Безперебійне електроживлення 15 кВт. Швидкісний оптоволоконний доступ до мережі інтернет. Чисте парадне (будинок без ліфта). Є паркомісце у дворі. 3 хв пішки до метро.

Ярославів Вал вул., 14д

Чудова квартира з неперевершеним краєвидом у самому серці Києва, історична частина міста! Якісний дизайнерський ремонт, меблі і побутова техніка, газова автоматична колонка, кондиціонер, ламінат , ванна джакузі. Заїзджай і живи! "Царський будинок" з високими стелями і товстими стінами, фасадний вхід в парадне! В кроковій доступності ст.М"Хрещатик", ст.М"Театральна", ст.М"Золоті Ворота". Київ, Прорізна (Центр), 21 Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Пушкінська/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Пушкинская/Прорезная

Прорізна вул., 21

Без комісії. До продажу пропонується простора дворівнева квартира у центрі столиці з неймовірними видовими характеристиками! Київ, Крутий узвіз, 6/2. Сталінка; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 7; є парковка всередині двору, територія закрита, у будинку охайне чисте парадне, є ліфт. Затишний свій двір, поруч сквер, Бессарабський ринок 30 секунд ходу, пару хвилин і ви на Хрещатику, ст.м."Палац Спорту", ТЦ "Гулівер", "Мандарин Плаза", безліч ресторанів, кафе і все це у пішій доступності від будинку. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, дворівнева, загальна площа: 132,0\54,8\54,0. В квартирі виконані усі чорнові роботи: прокладено нову сантехніку, розведена електрика та система кондиціонування, опалення від двухконтурного газового котла, встановлені нові якісні панорамні склопакети, стіни та стеля повністю обшиті гіпсокартоном. Перший поверх - велика кухня-вітальня, кімната та санвузол, другий поверх велика кімната та санвузол. Квартира має чудові видові характеристики на центр столиці. Ціна: 220 000 USD.

Басейна вул., 6

✨ Чудова однокімнатна квартира в самому серці Києва! ✨ 🏡 Ідеальне місцерозташування: вулиця Володимирська, будинок 63, всього кілька кроків від парку імені Шевченка та ботанічного саду. 🌳 Вікна виходять у тихий зелений двір, що створює затишну атмосферу. Тут також є можливість залишити автомобіль. 🏢 Квартира розташована в сталінському будинку, побудованому з міцної цегли з залізобетонними перекриттями. Висота стелі 3 метри додає простору та затишку. 🛠 У квартирі зроблений якісний ремонт, завдяки чому вона виглядає свіжо і доглянуто. 🚇 Ідеальна транспортна доступність: всього 3 хвилини пішки до станції метро Українських Героїв. 🌳 Поруч з будинком знаходиться знаменитий парк імені Тараса Шевченка. Також в пішій доступності знахоться "Золоті Ворота" 🍽 У непосредній близькості знаходяться різноманітні ресторани та кавярні, де можна насолодитися атмосферою Києва. 🎓 Поряд розташовані університет імені Тараса Шевченка та інститут харчової промисловості, що робить це місце ідеальним для студентів і молодих спеціалістів. 🌿 Зелений і атмосферний мікрорайон, ідеальне місце для комфортного проживання в центрі столиці. Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної квартири! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитись про перегляд!

Володимирська вул., 63

Продаж квартири в центрі Києва вул. Михайлівська, 18 повноцінний 2 поверх 5 поверхового будинку. Поруч ТЦ Глобус, м. Хрещатик, Михайлівська площа, Софіївська площа, зручне місце розташування. Квартира в житловому стан без меблів (в ідеалі під ремонт), можна використовувати, як офісне приміщення так і для проживання, є своя парковка на задньому дворі шлагбаум. Квартира розташована по фасаду, на другому поверсі. Будинок Дореволюційної споруди. Повністю відреставрований. Роздільний санвузол, є комора. До метро 2 хв. Фото реальні. Більше інформації по телефону. Телефонуйте!

Михайлівська вул., 18

Івана Франка 11 - клубний будинок 2016 року побудови, розташований в історичному сердці Києва поруч з Золотими Воротами. Пропозиція без комісійних для клієнта. Простора квартира 177 кв.м розташована на останньому 7-му поверсі. Стан квартири: після будівельників. Функціональне планування: вікна виходять на 3 сторони, велика кухня вітальня з еркером та куполом 6 метрів в висоту 3 окремі кімнати, 3 балкони, 2 санвузли, гардеробна Чудова пропозиція як для життя так і під орендний бізнес, поруч багато посольств європейських держав, велотрек, метро Золоті Ворота.

Франка Івана вул., 11

БЕЗ % комісії Продаж просторої квартири, 3 окремі кімнати, стан жилий, сан вузол окремий. Вікна замінені на металопластикові. Паркетна дошка. Всі меблі залишаються. Центр міста, чудово розвиненна інфраструктура. Поруч є всі необхідні магазини, кафе, кінотеатр , м.Хрещатик 10хв пішки

Круглоуніверситетська вул., 11/19

Простора квартира в історичному центрі Києва в Царському будинку, 4 спальні, вітальня студія з підігрівом підлоги, два санвузли, на підлозі паркет, вбудована кухня (індукційна плита), техніка: 2 кондиціонери LG, 2 бойлера, посудомийна машина, телевізор Sharp, двері з натурального дерева, велика гардеробна, тихий закритий двір з парко-місцем, охорона, відеонагляд. 2 хвилини пішки до Національної опери, 5 хвилин до вулиці Хрещатик, ст.м.Золоті ворота через дорогу, ст.м.Театральна 3-4хв пішки. Київ, Володимирська, 45 Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Пушкінська/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Пушкинская

Володимирська вул., 45

Предлагается эксклюзивная квартира по адресу ул.Терещенковская 13 – дореволюционный дом, расположенный в историческом цетре Киева. Квартира находится на 6-м этаже, общая площадь 96,3 кв.м - Квартира состоит из: кухни, 3 отдельные комнаты, балкон. - Отсутствие несущих стен. - высокий потолок 3.45 метра. - квартира двусторонняя. - лифт. Отличное расположение, рядом: Парк Т. Г. Шевченко, Золотые Ворота, Оперный Театр, БЦ Леонардо, множество посольств вокруг. Отличное место как для жизни, так и для арендного бизнеса.

Терещенківська вул., 13

Єдиний новий клубний будинок бізнес-класу на Хрещатику. ЖК "Капітолій". Усього два парадні по 12 та 14 поверхів. Мінімальна кількість квартир. Висота стель 3.3 м. Підземний паркін з двома виїздами - на Круглоуніверситетську та Хрещатик. Охорона, консьєрж-сервіс. Завжди порядок у дворі та в будинку. Один із найдорожчих будинків центру Києва. Пропонуємо до продажу квартиру площею 212 м2 - пять кімнат, 2.5 ванні кімнати, вин на Хрещатик і в сторони Бессарабки. Поверх 10/12. Ідеальний ремонт.З технічного погляду все дуже продумано: звукоізоляція, система кондиціювання та вентиляції, система очищення води, освітлення та акустика. Дизайн у стилі Нео-класика з італійськими мотивами. Тільки екологічно чисті матеріали, багато елементів ручної роботи, розкішний люстри, шикарне оздоблення стін та підлоги. Головне – квартира робилася для комфорту людей.Хоча нею можна милуватися, насправді там дуже зручно жити. Вітальня, дві спальні, кабінет та кімната здоровя – власний міні-спортзал. Продумана до дрібниць кухня-їдальня. Меблі, виготовлені за проектами дизайнера. Побутова техніка – преміум класу. Є навіть піддон для того, щоб помити собаці лапи після прогулянки. Квартира унікальна. Рідкісне поєднання відмінного будинку та внутрішнього оздоблення. Дзвоніть, будь ласка, домовимось про перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Хрещатик вул., 27Б
1 - 24 з 386 результатів