✅ АКТУАЛЬНО ! БЕЗ %! СУПЕР ВИДОВА! ПЕЧЕРСЬК ! РЕМОНТ ! 3 кімн=117м2 ! Тютюнника, 16 ! ✔ Комфортне планування - дві окремі кімнати, велика гостьова-вітальня, простора кухня, два санвузли (душова, та ванна з гідромасажем). ✔ Якісний ремонт. На підлозі бамбуковий паркет та плитка. Підігрів підлоги. Двокамерні склопакети. На стінах шпалери та венеціанська штукатурка. Міжкімнатні двері із натурального дерева. Гарна шумоізоляція. Кондиціонери. Фільтри очистки води. ✔ Вбудована кухня, шафи та комфортні меблі. Необхідна побутова техніка. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, школа, дит.садок, розважальні заклади. Метро Олімпійська, Палац України 10 хвилин пішки. КЛЮЧІ НА РУКАХ перегляди по домовленості.

ексклюзив
Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 16

Продаж 4к квартири, ЖК Tetris hall, вул. Ділова, Печерський р-н. Продажа 4к квартиры, ЖК Tetris hall, ул. Деловая, Печерский р-н. Перша черга Квартира робилась для себе 1 поверх: вбудована шафа при вході, велика гардеробна кімната з островом, гостьовий санвузол, кухня їдальня зі столом на 6 членів сімї, додатково острів на 4 персони. Камяні стільниці. Побутова техніка. Тепла підлога. Вітальня зала. простора пральня, Курильна кімната з потужною витяжкою. 2 поверх: три спальні: 2 дитячі зі своєю гардеробною та санвузлом. Майстер спальня зі своєю ванною кімнатою. Так само на другому поверсі є білизняна кімната. 2 вбудовані сейфи. У всій квартирі електро штори+блекаут. Деревяний паркет. Мармурові сходи. #A2205

Ділова вул., 1/2

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кімнатної роздільної квартири по вул. Велика Васільковсая 86. Будинок 1917 року, цегляний, висота стелі 3,4 м. Площа: 55,8/35,1/7,1 кв. м, 4/4 поверхового будинку. Санвузол суміжний. Є газова колонка, газова панель, гриль та духова шафа, холодильник, витяжка, кондиціонери. Ціна 112 000 дол. Код обєкта: 21144781

ексклюзив
Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 86
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

✅ Продається розкішна квартира у тихому центрі міста, знаходиться за адресою Велика Васильківська 76Б, всього 1 хвилина і 10 секунд пішки від метро Олімпійська. Це ідеальне місце для комфортного життя, де зручність і затишок поєднуються з безпосередньою близкістю до ключових обєктів інфраструктури. Царський будинок всього на 12 квартир з високими стелями та власним двориком! Ключики на руках, перегляди в будь який час! Квартира вражає євроремонтом і стилем. Простора вітальня з кухнею створює затишну атмосферу для сімейних зустрічей та вечірніх посиденьок з друзями. Окрема спальня забезпечує приватність і зручність для відпочинку після напруженого дня. Важливий плюс - квартира знаходиться у внутрішньому дворі, що гарантує тишу та спокій. Ви зможете насолоджуватися тихістю центру міста, не відчуваючи його шуму та суєти. Поруч розташовані також Мега Маркет, кінотеатр, ресторани та інші необхідні заклади, що робить це місце ідеальним для комфортного та повноцінного життя. Крім того, в квартирі встановлено кондиціонер, що додає додаткового комфорту у спекотні літні дні. Не втрачайте можливості жити в центрі, але при цьому насолоджуватися тишею та комфортом. Для серйозних покупців готові розглянути доречний гарний торг

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 76Б

Ексклюзивна пропозиція! Ключі на руках! Центр міста! Сталінка на Жилянській Пропонується 2 кімнатна квартира з якісним ремонтом. В квартирі є все необхідне для життя. На підлозі паркет, в санвузлі підігрів підлоги, комфортний середній поверх. Ідеально підходить як для життя так и для оренди. В пішій доступності центр міста, Мегамаркет, Ботанічний сад, кафе/ресторани, відділення банку/пошти.

Жилянська вул., 54

Квартира з новим авторським ремонтом 2023 року в ЖК Tetris Hall. Використовували якісні матеріали: італійська плитка, сантехніка Geberit, Hansgrohe, тепла підлога Devi, мультиспліт система Daikin. Всі меблі робились на замовлення. Квартира повністю укомплектована побутовою технікою, в тому числі: винною шафою, системою очистки води. Знаходиться на комфортному поверсі з гарним краєвидом. Зручне планування простора кухня-вітальня з гостьовий с/в, спальна кімната з гардеробною і окремим с/в, передпокій з вбудованою шафою для верхнього одягу. ЖК "Tetris Hall", друга черга, кращий комплекс столиці, будинок преміум-рівня, презентабельна вхідна група, консьєрж сервіс, закрита територія від авто та сторонніх, відеоспостереження, охорона. На території є спортивні та дитячі майданчики, фонтан, паркова зона, велика галявина для пікніків, а на даху - басейн, шезлонги і барбекю зони, висота стель 3 м, великі панорамні вікна, трирівневий підземний паркінг, автономний генератор.

Федорова Івана вул., 2А

БЕЗ комісії. Продаж чудової двокімнатної квартири в центрі столиці, що знаходиться на вул. Антоновича 38в, Голосіївський р-н. Квартира має роздільне планування та ідеально підійде для проживання сімї. Дві роздільні кімнати, кожна має свою гардеробну. Просторий суміжний санвузул. Балкон розширений та утеплений. В перспективі є можливість зробити мансардний поверх, таким чином розширивши квартиру. Виконаний якісний ремонт який робився для себе. Використорувались матеріали високої якості. На кухні, санвузлі та балконі зроблений підігрів підлоги. Повне меблювання, яке дозволяє відразу після покупки заїзжати жити. Достатньо місця для зберігання особистих речей. Встановлена техніка високої якості, брендів перевірених часом: кондиціонери - McQuay; холодильник - Sharp; мікрохвильова та духова шафи, газова плита - Whirlpool; витяжка та сушильна машина для одягу - Gorenje; посудомийна та пральна машини - Bosch; бойлер - Electrolux. Будинок в гарному стані. В підїзді виконий ремонт. Дві квартири на поверсі. В дворі є можливість парковки авто для жильців будинку. Данна квартира ідеально підходить як для власного проживання, так і буде гарною інвестицією.

ексклюзив
Антоновича вул. (Горького), 38в

Продам чудову 1 кімнатну квартиру біля Метро Палац Україна, Вул.Антоновича, 112. 5 поверх 14 поверхового цегляного будинку. Сучасний ремонт. Квартира зручна і комфортна для щасливого проживання. Є вся необхідна техніка і обладнання. Холодильник, пральна машина, бойлер, дуже зручний розкладний диван. Інтернет. Квартира світла і тепла. Будинок цегляний, утеплений. Затишний, прибраний, зелений двір в центрі міста. Розвинена сучасна інфраструктура. Поруч знаходяться: дитячий садок, гімназії, школи, аптеки, поліклініка, відділення УкрПошти та Нової пошти, магазини, кінотеатри, ресторани та кафе, відділення банків, парки та сквери. Володимирський ринок , Костел св. Миколая, Палац «Україна», Океан Плаза, КНЛУ (Київський національний лінгвістичний університет). Розгалужена мережа громадського транспорту: До метро пішки 11 хвилин. Палац Україна - 700 м Олімпійська - 1 км Зупинка автобуса - 1 хвилини пішки Квартира продається повністю з меблями, технікою, обладнанням! Квартира в чудовому стані! Заїзжай і живи! Також це може бути чудовий варіант для бізнесу-сдача в оренду. Запрошую на перегляд.

Антоновича вул. (Горького), 112

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК Tetris Hall! НОВИЙ РЕМОНТ! 3кімн=104м21! Ділова, 1/2! ✔ Продаж апартаментів з новим авторським ремонтом в ЖК бізнес класу на Печерську. ✔ Бездоганне планування з 2 окремими спальнями та просторою кухнею вітальнею. Наявність гардеробної, гостьового с/в та окремої ванної кімнати. Також, в квартирі є 2 балкони, один з який засклений, другий - відкритий. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Вхід до комплексу здійснюється лише за електронними картками. Підземний паркінг також працює за пропускною системою. ✔ Tetris Hall обєднує людей із загальними інтересами та високими вимогами до житлового простору, які обирають центр міста для життя, роботи, відпочинку та виховання дітей.

Ділова вул., 1/2

Продаж ексклюзивної квартири (130м2) у будинку бізнес-класу ЖК "Chelsea Tower", вул. Ділова 4. Якщо Вам знайомі такі бренди як: Baxter, Cassina, Poliform, Molteni, Living Divani, DiTre, Desalto, Sonus Faber, Marantz, Rel, Dali, Liebherr, Bolia - Designed, Vibia, Magniflex, Siemens, Mitsubishi electric, Reynaers, Akvantis, тоді я раджу прочитати далі та подивитись уважно на фото. Квартира після довготривалого і серйозного ремонту. В цьому випадку - дійсно все робилось для себе і під себе. Загальна проща квартири - 130 м.кв. Вся квартира обладнана приточно-витяжною системою повітря від Mitsubishi Еlectric з рекуператором повітря, фільтрами та системою кондиціонування скритого монтажу. Не потрібно відкривати вікна для провітрювання приміщення, тому що в квартирі завжди свіже та чисте повітря. У квартирі встановлено максимально продуктивну і дорогу систему очищення води Akvantis, в тому числі зі зворотним осмосом. По всій квартирі тепла підлога. Дзеркала в санвузлах з підігрівом, щоб не запотівали під час приймання душу/ванної. Встановлено 2 бойлери: основний на 200л та додатковий на 100л. Квартира обладнана сучасною системою аквастоп Neptun, яка перекриває подачу води в квартирі у випадку спрацювання датчика протікання. Відеонагляд, тепла підлога, приток повітря та кондиціонування керується як з квартири, так і з мобільного застосунку з будь-якої точки світу. Кухня – вітальня – 65м.кв Вітальня: Центральний диван з подушками від Baxter - індивідуальне замовлення, максимально дорога преміум шкіра. Три дизайнерські кавові столики від Baxter і Cassina, крісло Molteni, світильник від Bolia- Designed by Kateryna Sokolova. Окрасою вітальні є частина стіни оздоблена каменем кварцит-Phyton (Аргентина) з підсвіткою та полицею із натурального шпону та металу, в темний час має неперевершений вигляд. Телевізор Samsung 85’. Якщо Ви цінуєте першокласний звук, тоді домашній кінотеатр з High-End системою 7.1 Dolby Atmos, фронтальні колонки Sonus Faber Sonetto III Black оздоблені натуральною шкірою, аудіо-відео ресивер Marantz, колонки в стелі від Dali, сабвуфер RЕL та програвач для вінілових платівок Denon дадуть вам змогу насолоджуватись найякіснішим звуком. Два різнорозмірних дизайнерських натуральних килими також замовлялись виключно під цей дизайн-проект. Кухня: Скляні матові фасади в металі. Обладнана вбудованою технікою від Siemens: духовка-мікрохвильовка, пароварка, варильна поверхня, посудомийна машина, чайник, а також пральна та сушильна машини від Siemens останньої надсучасної серії. В кухонний острів вбудовано двозонний винний холодильник Liebherr, (для білого та червоного вина). Основний холодильник Side by Side від LG з льодогенераторам. Поруч з холодильником - «Чоловіча шафа». Це бар для міцних напоїв з підсвіткою, виконаний по індивідуальному замовленню. Повністю у склі - зовні матове чорне скло. Барна стійка із натурального шпону та барні шкіряні стільці подарують Вам неповторні вечори за келихом міцного. Центральний круглий стіл для обіду або вечері від провідної Італійської фабрики Desalto на 5-7 персон з дизайнерською люстрою від Vibia та величезне дзеркало поруч створює ефект ще більшого простору. Технологічна перлина кухонної зони - «Повітряна штора». Це унікальна система відсікання повітря в зоні приготування їжі від іншої, тобто під час процесу готування сторонні запахи не потрапляють до вітальні. Синя функціональна шафа дуже уміло вписана в інтерєр, також виконує багато функцій. Тераса з чудовим краєвидом на Олімпійський стадіон та лісопаркову територію. Це треба бачити своїми очима, тому що гарних видових локацій не так багато у Києві, і це одна з найкращих. Гостьовий санвузол - 5м.кв. Скляна душова кабіна брутального темного тону з рукомийником, які виготовлявся під замовлення із Мармуру. У коридорі світла шафа скритого монтажу для взуття та одягу, ніби частина стіни. Гардеробна - 8м.кв. Простора світла кімната, яка задовольнить всі Ваші потреби. Основний санвузол – 9 м.кв. з вікном Душова скляна відкрита кабіна та зручна ванна. Частина стіни - це напівпрозоре скло, яке зєднує ванну кімнату з основною спальнею. Дві скриті шафи для дрібних речей. Спальня 18м.кв. Італійське ліжко Living Divani зі спальним місцем 200*180cм, приліжкові італійські тумби Poliform, (має скляну поверхню, а полиця оздоблена всередині натуральною шкірою). Найкращий матрац від італійської фабрики Magniflex. Різнозональне освітлення. Телевізор Samsung Frame 55 дюймів. Також у обох кімнатах підвіконня з натурального Мармуру. Основний санвузол та спальня можуть відокремлюватись (зачинятись скритою перегородкою) та бути повністю прихованими від Ваших гостей. Гостьова спальня 18кв.м. Робочий кабінет або дитяча кімната має велику шафу-стіну, робочий стіл, та дизайнерський диван, бра на стіні від Bolia - Designed by Kateryna Sokolova та картина написана під замовлення. Телевізор Samsung Frame 55 дюймів, килим замовлявся персонально для цієї кімнати. Квартира укомплектована повністю всім для життя. Відповідний посуд і всі аксесуари підбирались під цю квартиру дизайнером разом з господарем. Будинок обладнано індивідуальною газовою котельною для опалення. Квартира заходиться на 10 поверсі, гаряча та холодна вода є завжди (відключення світла на це не впливають). Також в будинку є генератор, завдяки якому робота ліфтів, водопостачання та опалення взимку автономне. За окрему вартість є велике повнорозмірне паркомісце (15кв.м) в закритому, теплому, повністю ізольованому паркінгу у будинку. Доступ ліфтом зі свого поверху. Також є гостьовий паркінг закритого типу в дворі будинку для гостей. A.6.4.8.5

Ділова вул., 4

Житлові комплекси у Київ

Без Комісії. До продажу пропонується простора квартира без ремонту у центрі столиці, вул. Володимирська 86, комплекс бізнес-класу RESIDENT Concept House. Клубний будинок із сучасною архітектурою, яка гармонічно вписується у загальну картину центру столиці, обмежена кількість квартир, розумний підхід до благоустрою внутрішнього простору - все це основні переваги RESIDENT Concept House. Обираючи Resident ви щоденно будете насолоджуватись перевагами сучасного мегаполіса: насиченою інфраструктурою, зручною транспортною розв"язкою, близьким розположенням архітектурних пам"яток столиці та тихим центром Києва. Квартира знаходиться на 9-му поверсі та має функціональне планування: простора кухня-вітальня майже 45 м.кв., дві окремі спальні , два санвузла, висота стелі 3 м. Має прекрасні видові характеристики, з усіх кімнат відкритий вид на місто. Будинок побудований з червоної цегли, вентильований фасад, презентабельна вхідна група, відеоспостереження на поверхах та по зовняшньому радіусу будинку, встановлені лічильники на тепло та світло (світла на квартиру заходить майже 20 кВт). Загальна площа 108 м.кв., є відеоогляд обє"кту. У будинку є підземний паркінг на 42 авто, місце в якому можна придбати за окрему плату. Всього у будинку 66 квартир. Опалення централізоване. Є відеоогляд. Продаж по переуступці. Приваблива ціна - 295 000 $.

ексклюзив
Володимирська вул., 86

Продається однокімнатна квартира з ремонтом в центрі Києва по вулиці Саксаганського 7, Печерський район, Центр, правий берег. Загальна площа - 40 кв.м, житлова площа 10кв.м, площа кухні-вітальні - 20 кв.м. Знаходиться на 5-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира після свіжого ремонту, якісні меблі і техніка. Все залишається. Вид в двір та на НСК Олімпійський -3 хвилини пішки до метро Дворець Спорту та Площі Українських Героїв. -15 хвилин пішки до станції метро Театральна Поряд ТРЦ "Гулівер", ЦУМ, парк ім Шевченка, Ботанічний сад ім Фоміна, магазини, дитячі сади та школи, лікарня, спортивний комплекс, кафе та ресторани та інша важлива інфраструктура. Тихий та спокійний район. Ідеальний варіант для комфортного життя, інвестицій, чи орендного бізнесу. Звертайтеся за деталями.

Саксаганського вул., 7

Продается эксклюзивная 3-х комнатная квартира в самом сердце Киева, в роскошном жилом комплексе CHICAGO Central House. Квартира площадью 83 м2 расположена на 15-м этаже из 24. Удобная планировка создает атмосферу комфорта и пространства. Современный ремонт придает жилью свой личный стиль. Просторная кухня-гостиная создает идеальное место для встреч с семьей и друзьями, а две отдельные спальные комнаты обеспечивают приватность и уют. Тщательно продуманный интерьер, в котором использовано множество эксклюзивных деталей. Каждый уголок жилья насыщен стилем и неповторимой атмосферой. В квартире находится много элементов ручной работы и крафтовая мебель, что придает ей уникальный характер. От изысканных декоративных подушек до элегантных светильников – каждая деталь выбрана с вниманием к дизайну и изысканности. Квартира полностью укомплектована бытовой техникой, чтобы вы могли наслаждаться комфортом с первого дня. Круглосуточное видеонаблюдение и система персонального доступа гарантируют высокий уровень безопасности. Кроме того, ваш дом стал умным – от системы управления освещением до зоны климат-контроля, все под контролем. Покупатель получит доступ ко всем зонам комплекса – рецепции и лобби, где круглосуточный консьерж сервис готов удовлетворить ваши потребности. 3 1 5 9 1 7 3 5 3 7 1 7 Продається ексклюзивна 3-кімнатна квартира в самому серці Києва, в розкішному житловому комплексі CHICAGO Central House. Квартира площею 83 м2 розташована на 15-му поверсі з 24. Зручне планування створює атмосферу комфорту та простору. Сучасний ремонт надає житлу вишуканість та стиль. Простора кухня-вітальня створює ідеальне місце для зустрічей з родиною та друзями, а дві окремі спальні кімнати забезпечують приватність та затишок. Ретельно продуманий інтерєр, в якому використано безліч ексклюзивних деталей. Кожен куток цього житла насичений стилем та неповторною атмосферою. У квартирі знаходиться багато елементів ручної роботи та крафтової меблі, що надає їй унікальний характер. Від найвишуканіших декоративних подушок до елегантних світильників - кожна деталь обрана з увагою до дизайну та вишуканості. Квартира повністю укомплектована необхідною побутовою технікою, щоб ви могли насолоджуватися комфортом з першого дня. Цілодобове відеоспостереження та система персонального доступу гарантують вам високий рівень безпеки. Крім того, ваш дім став розумним - від системи управління освітленням до зони клімат-контролю, все під контролем. Покупець отримає доступ до елітних зон комплексу - рецепції та лоббі, де цілодобовий консьєрж сервіс готовий задовольнити ваші потреби. 3 1 5 9 1 7 3 5 3 7 1 7

Антоновича вул. (Горького), 44

Продаж 2-кімнатної квартири в сучасному житловому комплексі за адресою: вул. Антоновича (Горького), 74 міста Києва. ЖК NEW YORK Concept House, приваблює, в першу чергу, завдяки своєму розташуванню та інфраструктурі. Це один із центральних районів Києва, який поєднує в собі ритм сучасного міста та затишок тихих вуличок. Звідси всього за 5 хвилин на авто ви дістанетеся Хрещатика, а за 10 хвилин дійдете до станції метро «Палац Україна». Дизайнери змогли використати кожені 57.5м2 для максимально ергономічного планування: - кухня вітальня - спальня з гардеробною зоною - просторий с/в з душовою та ванною - робоча зона/кабінет - гардеробна кімната Житловий комплекс побудований з використанням сучасних технологій та дотриманням усіх будівельних норм і вимог. Забудовник використував лише якісні та екологічні матеріали, безпечні для вашого здоровя. Будинок введено в експлуатацію у І кварталі 2018 року. У пішій доступності від житлового комплексу знаходяться найкращі школи, великі супермаркети, державні та приватні поліклініки, бутіки відомих брендів. У будь-який час дня та ночі в цьому районі можна знайти все, що необхідно – цілодобову аптеку, затишне кафе, продуктовий магазин та багато іншого. Крім того, навколо ЖК NEW YORK Concept House організований зелений бульвар для прогулянок та неквапливого відпочинку. A 41 25

Антоновича вул. (Горького), 74

ЖК Montreal House . вул. Антоновича 83, Палац України, Голосіївський р-н, Правий берег Продаж 2к квартири без комісії, 10й поверх, загальна площа 71,58м2 Montreal House – проект бізнес-класу у центрі Києва в оточенні найкращої культурної, ділової, спортивної інфраструктури. Перспективна інвестиція в сучасний проект. Комплекс зі своєю системою безпеки, консьєрж-сервіс, для комфорту мешканців. Відкрита тераса на даху будинку , місця для відпочинку, релаксу, зустрічі друзів з панорамою на місто. Також в комплексі розташовані дитячі ігрові локації унікальні за своїм наповненням. Сучасна будівля має змінну поверхню - від 11 до 20 поверхів. Терасна забудова, експлуатовані дахи, внутрішній двір із концепцією приватного саду дарують можливість бути ближчими до природи, залишаючись біля центру міста. Для мешканців Montreal House передбачено дворівневий підземний паркінг. Різні секції для паркування: для легкових автомобілів та позашляховиків. Для електрокарів передбачені місця із зарядними станціями. Запланована здача будинку 4 квартал 2024 року.

Антоновича вул. (Горького), 83

Я ВЛАСНИК! Без комісії. Продаю свою затишну трикімнатну квартиру в самому серці столиці. Василя Тютюнника 5-Б. Квартира розташована на 3 поверсі. Будинок цегляний і навколо нього зелена зона. Дуже зручне планування: 3 окремих кімнати, кухня, роздільний санвузол, з кожної кімнати є вихід на застеклені балкони, і на кожному з них є вмісткі шафи для зберігання речей. Також є велика комора в квартирі. Взимку тепло, влітку прохолодно, квартира двостороння, але не кутова. Підлога-паркет, в кухні-плитка. Є лічильники на газ, воду та двозонний лічильник на електроенергію. Чистий та охайний підʼїзд, домофон. Двір дуже тихий. Завжди є місце для паркування. Якісна сантехніка. Квартира без меблів. Залишається прихожа, кухня, газова плита та бойлер. До метро Олімпійська 10 хвилин пішки. Поруч садок, гімназія, Лінгвістичний університет, магазини, аптеки. 1 хвилина ходьби і Олімпійський стадіон з зоною для прогулянок. "Чистий" продаж. У квартири 1 власник, немає прописаних, вільна, боргів немає, документи готові, готова до продажу. Реальному покупцю торг. Відео-огляд вишлю по запиту

власник
Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 5Б

Видова 3-кімнатна квартира (106 кв.м.) в ЖК "Chicago Central Hoyse" вул. Антоновича 44. (на фото рендер) Квартира з якісним ремонтом з дорогих матеріалів в витриманих та теплих тонах. Встановлено всі необхідні меблі та техніку від провідних виробників. З вікон відкривається чудовий вид на місто. У квартирі зручне планування: кухня-вітальня, спальня, гардероб, 1 санвузл (ванна та душ), Житловий комплекс "Chicago Central House" розташований на закритій території з цілодобовою охороною і відеоспостереженням. У будинку презентабельний хол і консьєрж. Розвинена інфраструктура: школи, дитячі садки, ВНЗ, ресторани, бутіки, і багато іншого. Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності станції метро.

власник
можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 44

Без комісії. До продажу пропонується простора дворівнева квартира у центрі столиці з неймовірними видовими характеристиками! Київ, Крутий узвіз, 6/2. Сталінка; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 7; є парковка всередині двору, територія закрита, у будинку охайне чисте парадне, є ліфт. Затишний свій двір, поруч сквер, Бессарабський ринок 30 секунд ходу, пару хвилин і ви на Хрещатику, ст.м."Палац Спорту", ТЦ "Гулівер", "Мандарин Плаза", безліч ресторанів, кафе і все це у пішій доступності від будинку. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, дворівнева, загальна площа: 132,0\54,8\54,0. В квартирі виконані усі чорнові роботи: прокладено нову сантехніку, розведена електрика та система кондиціонування, опалення від двухконтурного газового котла, встановлені нові якісні панорамні склопакети, стіни та стеля повністю обшиті гіпсокартоном. Перший поверх - велика кухня-вітальня, кімната та санвузол, другий поверх велика кімната та санвузол. Квартира має чудові видові характеристики на центр столиці. Ціна: 220 000 USD.

Басейна вул., 6

✨ Чудова однокімнатна квартира в самому серці Києва! ✨ 🏡 Ідеальне місцерозташування: вулиця Володимирська, будинок 63, всього кілька кроків від парку імені Шевченка та ботанічного саду. 🌳 Вікна виходять у тихий зелений двір, що створює затишну атмосферу. Тут також є можливість залишити автомобіль. 🏢 Квартира розташована в сталінському будинку, побудованому з міцної цегли з залізобетонними перекриттями. Висота стелі 3 метри додає простору та затишку. 🛠 У квартирі зроблений якісний ремонт, завдяки чому вона виглядає свіжо і доглянуто. 🚇 Ідеальна транспортна доступність: всього 3 хвилини пішки до станції метро Українських Героїв. 🌳 Поруч з будинком знаходиться знаменитий парк імені Тараса Шевченка. Також в пішій доступності знахоться "Золоті Ворота" 🍽 У непосредній близькості знаходяться різноманітні ресторани та кавярні, де можна насолодитися атмосферою Києва. 🎓 Поряд розташовані університет імені Тараса Шевченка та інститут харчової промисловості, що робить це місце ідеальним для студентів і молодих спеціалістів. 🌿 Зелений і атмосферний мікрорайон, ідеальне місце для комфортного проживання в центрі столиці. Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної квартири! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитись про перегляд!

Володимирська вул., 63

Продам квартиру, под ремонт, правильной формы в отреставрированном доме с лифтом. Высота потолка - 3,7 метра. Перекрытия - железобетонные. Стены - кирпичные. Чистый подъезд. Рядом метро Льва Толстого, Олимпийская, Палац Украина. В пешей доступности парк им. Тараса Шевченко, ботанический сад им. А.В.Фомина. ТРЦ Гулливер, ТРЦ Олимпийский, ТРЦ ЦУМ.

Антоновича вул. (Горького), 24

✨ Пропонуємо Вашій увазі елітну квартиру в ЦАРСЬКОМУ будинку з високими стелями в самому серці Києва! ✨ Ключики на руках, перегляди в будь який час! 🏡 Розташування мрії: вулиця Володимирська, неподалік від Олімпійської та парку імені Тараса Шевченка. 🌳 Затишна і тепла квартира з чудовим ремонтом. Висота стелі 4 метри надає простору та комфорту. 🛋 Повністю мебльована і готова до проживання: двоспальне ліжко, шафа-купе, кондиціонер. 🍽 Окрема кухня з усією необхідною технікою: холодильник, газова плита, духова шафа, витяжка, кухонний куток. 🛁 Санвузол обладнаний ванною та бойлером. 🌞 Фасадний балкон з дуже атмосферним видом на центр міста, що створює особливу атмосферу. 🏢 Встановлена абсолютно нова техніка: бойлер, холодильник, морозильна камера, телевізор. 🚗 Закритий двір, де можна безпечно залишити авто. Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної квартири! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитись про перегляд!

Володимирська вул., 96

Продаж квартири з новим дизайнерським ремонтом у клубному будинку в центрі. У ремонті використано якісні матеріали, мякі та теплі тони. Повністю мебльована та укомплектована преміальною побутовою технікою. В інтерєрі продумано все до дрібниць,лічильники на все,багато шаф для зберігання речей. У пішій доступності від метро Палац Україна, ТРЦ "Оушен Плаза" та Володимирського ринку. Закрита територія, внутрішньодворовий + підземний паркінг.

Казимира Малевича вул. (Боженка), 48

Продам затишну та світлу квартиру на вул. Антоновича (Горького) 25. Гарна добротна сталінка в бульварній частині вулиці, до ст. М "Льва Толстого" та ""Олімпійська" 5-7 хв. пішки, до "Палацу спорту" - 10-12 хв., до парку ім. Т.Г. Шевченко 3-4 хв. - дуже зручна локація в самому центрі столиці, в пішій доступності уся необхідна інфраструктура для вашого комфортного проживання. Квартира дуже тепла і світла, двостороння (велика кімната дивиться на Антоновича, спальня і кухня - у гарний зелений двір), з якісним ремонтом - можна одразу заїхати і жити. Будинок з ліфтом, є перспектива збільшення площі за рахунок приватизації горища (поки ніким не зайнятий). У дворі є місце для паркування автомобіля. Ідеальний варіант як для життя, так і для оренди. Дуже гідний варіант!

Антоновича вул. (Горького), 25

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАС! 5k=241м2 СУПЕР ВИД! ПРАЦЮЮ ВІД ВЛАСНИКА!! * Продам ефектну дизайнерську квартиру в центрі Києва по вул. Предславинська 31/11. * Квартира має функціональне двостороннє планування: * Кухня - вітальня і вітальня, дві дитячі спальні, кабінет, головна спальня з санвузлом і гардеробною, пральня, дві гардеробні кімнати, три санвузли. * Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою (мікрохвильова піч, духовка, посудомийна машина, холодильник, бойлер) від Melia E. * Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою (мікрохвильова піч, духовка, посудомийна машина, холодильник, бойлер) від Мелії Е. * В квартирі є центральна система кондиціонування. Встановлені лічильники на опалення, гарячу та холодну воду, електрику. * З тераси відкривається панорамний вид в бік Палацу України. * У будинку цілодобова охорона, відеоспостереження, 3 ліфти, власна котельня. * Відмінне розташування будинку в пішій доступності: школи, дитячі садки, парки, ресторани, кафе, бізнес-центри. * Станція метро Палац Україна - 5 хвилин.

Предславинська вул., 31/11
1 - 24 з 449 результатів