вул. Левка Лукянека, Smart Paza Obolon, метро Мінська 1 хв, генератор на ліфти та воду! Особливістю ЖК є чотириповерхова стилобатна частина, в якій розташований торговий центр та є сквер з дитячим майданчиков, де можна прогулюватись 24/7. Відеонагляд по території, карткова система входу на поверх, висота стелі 3 метри! Ергономічна квратира з стильним дизайном: кухня вітальня, окрема спальня, та гардеробна. Продаж з усіма меблями та технікою. В обробці викорастані високоякісні матеріали, встановлено клімат контроль, кондиціонер, ролети на вікна, різні види освітення. Ремонт для себе!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 21/19

Продається світла і затишна двокімнатна квартира з продуманим плануванням. Вона включає дві окремі кімнати, простору кухню, роздільний санвузол, зручний коридор та лоджію. Простір для проживання включає місткі шафи, сучасну кухню, посудомийну машину, кондиціонер та бойлер, додаткові меблі за домовленістю. У квартирі достатньо місця для зберігання речей, а кожна деталь створена для вашого комфорту. Розташування квартири має ряд переваг для сімейного життя. У пішій доступності знаходяться дитячі садки, школи, ринок, торгівельні центри, станції метро Мінська та Оболонь, зупинки інших видів громадського транспорту. Розвинена інфраструктура і зручна транспортна розвязка, близькість до зон відпочинку та набережної Дніпра. Навколо вас будуть усі необхідні соціальні обєкти: ТРЦ "Дрім Таун", ТРЦ "Караван", ТЦ "Lake Plaza", супермаркети, продуктовий та речовий ринок, поштові відділення, спортивні майданчики, парк "Наталка" та Оболонська набережна.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 2а

10 хвилин пішки до станції метро Мінська! Продаж двокімнатної квартири за адресою : вул. Зої Гайдай ,7б. Розташована на комфортному 4 поверсі. Плита Газ. Тепла, затишна квартира, в жилому стані, орблаштована необхідними меблями та технікою, все залишається новому власнику. Дві окремі кімнати - 12 м2 та 18м2, засклена лоджія 4,5м2, санвузол роздільний, тамбур на чотири квартири, 2 ліфта. Тихий двір. У пішому доступі станція метро, магазини та супермаркети, ТРЦ Дрім Таун, школи та дитячі садочки, ринок, кавярні, поліклініка.

Гайдай Зої вул., 7б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

"Купуй квартиру мрії на вулиці Зої Гайдай!" На другому поверсі чекає світла та простора 1-кімнатна квартира зі сучасним ремонтом. Всі комунікації оновлені, щоб забезпечити комфорт та зручність. Нова електрика, сантехніка та натяжна стеля - все готово для вашого затишку! А ще, є все необхідне: меблі на кухні, побутова техніка, засклений балкон - просто зайди та живи! Насолоджуйся розвиненою інфраструктурою: поруч супермаркети, ринок, ТРЦ Дрім Таун та кавярні. Зручна транспортна розвязка - метро "Мінська" всього в 5 хвилинах пішки. Зроби перший крок до своєї мрії прямо зараз!

Гайдай Зої вул., 2

Квартира з дорогим і якісним ремонтом, наповнена технікою і добротними деревяними меблями, що підкреслює статус господаря. Зручне і функціональне планування. Дві окремі кімнати, простора вітальня з еркером, готова приймати дорогих гостей і спальня з власним балконом, де можна відновити фізичний і психологічний ресурс і набратися сил на завтрашній день. Особлива деталь квартири - кухня з вікном, мрія будь-якої жінки, робить простір світлим і теплим. Вид з вікна панорамний на Мінську площу.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 13А

Вул. Героїв полку "Азов" (Малиновського), буд. 1. Продається 2-к квартира на Оболоні, між двома станціями метро. Тихий, затишний двір, є місця для паркування. 4/9. 54.1( 47.7+ великий балкон 6.4 кв.м) /29.6/кухня -7.7. Чешка з великою кухнею. Подвійний тамбур на 2 квартири. В квартирі повністю замінена проводка, труби і каналізація ПВХ, вікна ПВХ, ремонт в 2 кімнатах ( вирівнені стіни, стеля) та відремонтований балкон. Якісні вхідні металеві двері. Меблі, техніка залишаються: бойлер, пральна машина, 2 кондиціонери, холодильник та ін. Є сигналізація. Метро Мінська – 7 хвилин, метро Оболонь – 7 хвилин, ТРЦ Dream Yellow – 5 хв, набережна – 20 хв, Макдональдс, KFС - 5 хв. Вся інфраструктура у пішій доступності (АТБ, Сільпо, Розетка- 1хв.), школи, садочки, пошта, салони краси, кафе , кавʼярні - біля будинку. Запрошую на перегляди, телефонуйте, відповім на всі запитання. Комісія.

ексклюзив
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 1

СРОЧНО 5ком квартира с ремонтом 230м2 метро Минская 100м Хозяин Продажа 5ком квартиры 230м2 на 2м этаж,м по адресу Тимошенко Маршала 29, квартира с ремонтом, завози мебель и живи. комнаты смежно-раздельные, 2 с/у, окна во двор. Метро Минская 100м пешком, вокруг вся необходимая инфраструктура - метро, ТРЦ, новус, Макдональс, аптеки и многое другое... БЫСТРАЯ ПРОДАЖА 180.000у.е. без комиссии

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 29

Київ, вул. Лук’яненка Левка (Тимошенка Маршала) 29, ст. М. "Мінська" 2-3 хв. (400м); будинок 2001 року, складається з декількох секцій, різноповерховий (16 і 9), 2 ліфта, консьєрж, підїзди з двору, відмінна інфраструктура: магазини, парк, райадміністрація, затока Дніпра - 5хв пішки, бслуговує ТОВ Житлобуд 1, кафе, банки, ресторани, Фора, ДрімТаун. • Пропонується затишна і світла квартира в новому будинку, біля метро Мінська, обладнана абсолютно всіма необхідними меблями і побутовою технікою, вбудована кухня, сумісний санвузол, бойлер, кондиціонери, великі шафи-купе для речей, лічильники на все.

можливий продаж по єОселя
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 29

Продаж 3к квартири пр-т Оболонський 10б Правий берег Квартира знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 73 м2, житлова 39,5 м2, кухня 6,9 м2. Планування роздільне , санвузол роздільний. Квартира складається з: -Кухня -Санвузол роздільний (Ванна і туалет) -3 кімнати (2 роздільні і 1 прохідна) -Коридор -Великий засклений балкон В квартирі замінені всі комунікації, встановлені металопластикові вікна, біметалеві радіатори і броньовані двері. Квартира повністю укомплектована меблями ( кухня, шафи, диван, ліжко, стіл.) і технікою (газова плита, мікрохвильова піч, духова шафа, пральна машина, бойлер, холодильник.) Зручна транспортна розв’язка 5 хвилин пішки станція метро Оболонь, поряд є зупинки громадського транспорту. В пішій доступності ТРЦ Дрім Таун і ТЦ Смарт Плаза, також поруч є всі можливі супермаркети, магазини і аптеки. Також поряд є школи, дитячі садочки, унівеситет і лікарні. Для відпочинку ідеально підійде Оболонська набережна і парк Наталка які знаходяться в беспосередній близькості. Охайна прибудинкова територія, чистий пілїзд, поряд є зартирі паркувальні місця. Комісія АН 5%

Оболонський просп., 10б

Без комісії. Якщо ви шукаєте двокімнатну квартиру біля метро з газом за справедливою ціною, то ви її знайшли! Продається квартира, площею 52,4 м.кв. на найбажаніший вулиці Оболоні - Оболонський проспект, в будинку - 28А. Зручний 7- й поверх з 9-ти, доглянуте парадне та територія довкола будинку. Квартира у стані «під ремонт», що не обмежує вас у власному баченні затишного житла. Серія будинку відрізняється раціональними плануваннями. Поруч є все: дві станції метро в пішій доступності (Мінська (2 хвилини) та Героїв Дніпра (7 хвилин)), два великих ТРЦ, ринок, зупинки громадського транспорту, школи та садочки. Перегляди за попередньою домовленістю. Не впустіть цю привабливу пропозицію!

ексклюзив
Оболонський просп., 28а

Житлові комплекси у Київ

Продаж 2х кімнатної квартири біля метро Мінська з меблями та побутовою технікою. Кімнати окремі, з кожної кімнати є вихід на великий засклений балкон з гарним видом, металопластикові вікна, Ремонту 5 років, на підлозі ламінат, на кухі та санвузлі кахель, поміняні труби, якісні кухонні меблі бойлер, двохкамерний холодильник, кондиціонер пральна машина, варильня поверхня , духова шафа, мікохвильова піч встановлено залізні вхідні двері з поглинанням шуму, тамбур на дві квартири,доброзичливі сусіди. У дворі є парковка та дитячий майданчик, продуктовий магазин.Гарні документи, швидка угода. Квартира знаходиться на 8му поверсі, 9ти поверхового будинку 96 й серії Добре розвинена інфраструктура, поруч метро, ринок, ТРЦ Дрім, Макдональс, Сільпо, зупина громадського транспорту, 10 хвилин пішки до Оболонської набережної. 2хвилини до метро Мінська. 72000$ Деталі Будинок - Типова панель, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована, або бойлер.Опалення центральне. В квартирі є Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Інтернет бездротовий. Комісія за послуги 3 %

Оболонський просп., 21

Продається дивовижна 2к квартира з ремонтом . Ремонт якісний . Квартира дуже світла , простора. Вікна виходять у двір. Кухня вся укомплектована повністю .До метро пішки 2 хв . поруч Дрім Таун .

Оболонський просп., 11

Продаж 1-кімнатної квартири, Оболонський проспект, 34, розташована на 8/9 поверхового будинку, 32/16/7, хороший стан, м-пластикові вікна, кахель в санвузлі та на кухні, кондиціонер, бойлер, лоджія засклена, є комора. Вікна виходять в затишний двір. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Розвинена інфраструктура: садки, школи, поліклініки та клініки, магазини, ринки, супермаркети та торгові центри, спортивні майданчики та фітнес центри, торгово-розважальний центр Dream Town. У пішій доступності метро Героїв Дніпра, Мінська, Оболонь. Ніхто не прописаний, "чистий" продаж 41500 у о

Оболонський просп., 34

Пропонується у продаж однокімнатна квартира на вулиці Героїв полку Азов 25г. Метро ОБОЛОНЬ 5 хвилин пішки. Квартира розташована на 7 поверсі. Будинок кооперативний. Доглянутий двір та підїзд. Дрім Таун, парк Наталка. Все в пішій доступності. Поруч 157 ліцей. Квартира тепла та світла. Фото відповідають. Ціна 42000 дол.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25г

До вашої уваги квартира на Оболоні за адресою проспект Оболонський 12а, Будинок панельний з керамзитобетону. Три окремі спальні, одна кімната прохідна, з/в роздільний, 2 великі балкони (вимагають ремонту). гарне розташування будинку, квартира чиста, акуратна, гарний житловий стан. Домофон, ліфт, доглянута прибудинкова територія, великий сучасний дитячий майданчик, дитячий садок, ліцей 157, поруч джерело артезіанської води, пошта, піцерія, ТРЦ Дрім Таун, супермаркет Novus., 5 хвилин ходьби метро Мінська та Оболонь, Відмінна пропозиція для сімї з дітьми , великої родини. Піша прогулянка до набережної займе хвилин 15,. парк Наталка з дизайнерським ландшафтом все, що потрібно для комфортного життя поряд.

Оболонський просп., 12а

Ексклюзивний продаж! Велика квартири з терасою ,вул. Володимира Івасюка 24 А. ( просп. Героїв Сталінграда) Оболонський р-н. ЖК Оболонські Липки Метро Мінська 2 поверх 168 м.кв + 40 м.кв тераса ( не входить в план) Квартира зоново розділена на господарську частину та гостьову. Вікна виходять в двір та на алею. Немає шуму автомобілів. В гостьовій частині велика вітальня з еркером 52.1 м.кв, с/в, кухня 25 м.кв, з виходом на терасу. 40 м.кв В підвісних потолках декілька рівнів освітлення. В господарській частині, дві спальні (21.6 та 26.2 м.кв.) , велика ванна кімната 16.5 м.кв., з душовою та джакузі. В ванній є вікно. Також в господарській частині є гардеробна 5.2 м.кв. На вікнах захисні ролети. Встановлена сигналізація. Підлога в вітальні, кухні та ванних кімнатах з підігрівом. На поверсі дві квартири. Вʼїзд на територію контролюється охороною. Вхід в підїзд з пропускною системою, є консєрж. Поряд парк Наталка, набережна. Близько біля будинку супермаркет, ресторан, аптека, а також метро Мінська. Торг можливий Є Відновлення Торг можливий

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 24А

Світла, тепла квартира з косметичним ремонтом. Охайна вхідна група з консьєржем. Замінені пасажирський та вантажний ліфти. Санвузол роздільний. На підлозі паркет. Засклені лоджіі. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення. Ст.М Героїв Дніпра - 5 хв.

Героїв Дніпра вул., 9

Квартира для реалізації ваших творчих ідей у чудовому районі! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Героїв полку Азов, 27/23. Помешкання потребує ремонту. Це чудова можливість облаштувати оселю до свого смаку та зробити ремонт за власними потребами. Теплий цегляний будинок з доглянутим під’їздом. У домі є укриття. Тенісний двір з дитячим та великим спортивним майданчиками. Дуже розвинена інфраструктура: супермаркети, економічний ліцей з англійською мовою та 3 школи, дитячі садки, аптеки, салони краси, поліклініка. У пішому доступі знаходяться: відділення банків, великі та маленькі магазини, ринки, «Нова Пошта», 2 храми. Поруч також розташовані: кінотеатри, боулінг, ковзанка, розважальні заклади, озера, парки, «Дрім Таун», спортивні клуби, дитячі курси та секції. До красивої набережної з пляжем та парком «Наталка» — 15 хвилин пішки. До станції метро «Оболонь» — 14 хвилин пішки. Ціна 49 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 27/23

Чудова квартира для великої родини! Ідеальне розташування! Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Володимира Івасюка, 22. Дуже простора та гарна оселя для вас та вашої сімї. Тепла підлога у двох санвузлах і на балконі. Система очищення та помякшення води. Дуже тепла квартира, навіть коли немає опалення — тримає тепло.Товщина стін 73 см. Усі меблі та техніка залишаються у помешканні: велика барна стійка, холодильник на 2 камери, джакузі, дивани, шафи, ліжка, кухня, кондиціонери. Квартира вільного планування. Вона настільки простора, що ви зможете зробити її планування за вашим бажанням. Є власна кладова, що доповнює місце біля ваших дверей, можна зробити перегородку, таким чином вийде вхідна група. Престижний цегляний будинок, зручне розташування. Тихий та затишний двір, на території паркінг для вашого авто. Тут ви знайдете всі переваги комфортного життя. 5 хвилин пішки до найгарнішого парка на березі Дніпра «Наталка». Ідеальне місце для вас та вашої сімї. У пішій доступності: дитячі садки, школи, кав’ярні, ресторани, банки, клініки, супермаркети, «Дрім Таун». До станції метро «Мінська» — 9 хвилин пішки. Наземний транспорт у різних напрямках. Ціна 165 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 22

М Оболонь, пр. Оболонский 12, продается однокомнатная квартира, 1/9ти этажного дома, чешка, 33,5/18/8- ремонт сделан со вкусом, квартира продается с мебелью и бытовой техникой, встроенная кухня, новые двери, современный импортный кафель на стенах и на полу, кондиционер, 2 шкафа-купе, комната просторная, балкон застеклен и утеплен, окна выходят в тихий зеленый дворик, квартира теплая и уютная, до М Оболонь пешком 5 минут, рядом Дрим Таун, магазины, развитая инфраструктура, дополнительно фото пришлю по вашему запросу, цена- 43000у.е., тел.0508821626

пр.Оболонский, 12

Пропонується до продажу однокімнатна квартира розташована на високому першому поверсі будинку серії БПС В квартирі виконаний якісний євроремонт, замінена електрика, сантехніка. До метро Мінська 10 хвилин пішки! Квартира продається з новими меблями і технікою!

Гайдай Зої вул., 9А

Пропонується до продажу однокімнатна квартира з новим ремонтом! Квартира розташована в пяти хвилинах від метро Мінська та метро Оболонь! В квартирі виконаний якісний ремонт, замінані труби, металопластикові вікна, нова сантехніка! Квартира продається з новою побутовою технікою! Поряд з будинком dream town безліч магазинів, аптек, відділення банків!

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 3Б

Продається квартира у гарному стані. Вікна металопластикові. В кімнаті ламінат. Додаткові двері на поверсі. Біля будинку дві школи, садок, супермаркет. Метро Мінська в 10 хвилинах пішки

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 1б

Без % . Продам 3х кімнатну квартиру по Проспекту Оболонcькому будинок 16 навпроти торгового центру DREAM Yellow Загальна площа квартири 59 кв.м кухня 6 кв.м з лоджією на всі кімнати. Квартира знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового кооперативного будинку. Продаж з меблями, технікою. Зроблено ремонт із заміною всіх труб. Важливо що будинок кооперативний і встановлений терморегулятор на опалення Найвигідніше розташування квартири навпроти відомого торгового центру Дрім Таун, школи, дитячі садки, в пішій доступності набережна, розважальний центр, різні послуги. Метро Мінська 3 - 5 хвилин в пішій доступності. Квартира заслуговує вашої уваги. Телефонуйте. З повагою Наталія.

ексклюзив
Оболонський просп., 16
1 - 24 з 282 результатів