До Вашої уваги пропонується простора, затишна 3х кімнатна квартира по вул. Мішуги, 12 в м. Києві. Будинок побудований по монолітно-каркасній технології будівництва. Дуже міцний та надійний. Є консьєрж, камери відеонагляду. У квартирі виконаний якісний ремонт. Повністю обставлена меблями та технікою. Меблі Black Red White та інші. Сантехніка Hansgrohe. Техніка світових виробників. Зайшовши в цю чудову квартиру ви потрапляєте в місце спокою та затишку. Враження наче ви опинилися в заміському будинку. Простір вражаючий. З квартири відкривається панорамний краєвид на місто. Зручна транспортна розвязка та інфраструктура. Поряд банки, аптеки, садочки, гімназії та школи. ТЦ Піраміда та метро Позняки 3хв пішки. Дзвоніть та задавайте Ваші питання. Всім бажаю гарних переглядів.

Мішуги, 12

Ідеальна квартира для вашої родини. вул. Мишуги, 12. Всього 3 хвилини до метро Позняки. 3 кімнати. Поверх: 10/30. Площа: 107 м2. Монолітно-каркасний будинок. Забудовник: «Ковальська». В будинку є консьєрж, відеонагляд, система пожежогасіння, 4 ліфти. 2 окремі кімнати, об’єднала кухня та вітальня. 2 санвузли та балкон. Повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. В санвузлах та коридорі тепла підлога. Квартира супер тепла, а дитяча кімната ще й додатково утеплена. В квартирі є 2 кондиціонери і прокладена основа під третій. Всюди поклеєні шпалери під фарбування. Тож ви можете швидко змінити все на свій смак. Як опція - власник продає свій підземний паркінг прямо біля будинку за окрему суму. Поруч є: дитячий садочок, школа, супермаркети, торгівельні центри, аптеки, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту. Найкращий варіант серед конкурентів. Ціна 60 000$ або найкраща пропозиція. Записуйтесь на перегляд прямо зараз. Всі подробиці тільки по телефону: 096-796-57-00 Руслан

ексклюзив
Мишуги Олександра вул., 12

Продаж 4к квартири, ЖК Tetris hall, вул. Ділова, Печерський р-н. Продажа 4к квартиры, ЖК Tetris hall, ул. Деловая, Печерский р-н. Перша черга Квартира робилась для себе 1 поверх: вбудована шафа при вході, велика гардеробна кімната з островом, гостьовий санвузол, кухня їдальня зі столом на 6 членів сімї, додатково острів на 4 персони. Камяні стільниці. Побутова техніка. Тепла підлога. Вітальня зала. простора пральня, Курильна кімната з потужною витяжкою. 2 поверх: три спальні: 2 дитячі зі своєю гардеробною та санвузлом. Майстер спальня зі своєю ванною кімнатою. Так само на другому поверсі є білизняна кімната. 2 вбудовані сейфи. У всій квартирі електро штори+блекаут. Деревяний паркет. Мармурові сходи. #A2205

Ділова вул., 1/2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира до клубного будинку в печерському районі на вулиці князів Остроських, будинок на 10 квартир, одна квартира на поверсі. Логічне планування дозволяє зробити цікавий проект з великою кількістю спалень і просторою кухнею та вітальні. Кожна кімната може мати власний санвузол. Навколо квартири великі балкони. Розташування будинку в 5 хвилинах від Парку Слави та М. Арсенальна. Поруч магазини, ресторани та школи

Князів Острозьких вул. (Московська), 27

БЕЗ КОМІСІЇ, СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ! Вашій увазі пропонується 3х кімнатна квартира в самому центрі міста, Липки, урядовий квартал. вул. Банкова, 3, метро Хрещатик, Майдан Незалежності. Будинок 1937р.: Сталінка з ліфтом. Біля будинку є парковочна зона для мешканців під шлагбаумом. Поряд Адміністрація Президента, воєнізована охорона. Квартира розташована на 4 поверсі з 6, в будинку є ліфт. В квартирі 3 кімнати, 2 с/в. Квартира пропонується без меблів. Велика відкрита тераса. Поруч метро Хрещатик, Майдан Незалежності. Документам більше 3х років, прописаних немає, квартира готова до продажу.

ексклюзив
Банкова вул., 3

Будинок – сталінка, висока стеля 3.3 м. Квартира в хорошому стані. Продумане планування: дві кімнати, кухня-їдальня, с/у роздільний, гардеробна. Відмінна локація - в пішій доступності Урядовий квартал, Маріїнський парк. Пішки 10-15 хв. до метро "Хрещатик" або "Кловська". Продаж/Володимирська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Льва Толстого/Маккейна Кудри/Барбюса/Предславинська/Бульвар Фонтанів/продажа/Лесі Украіїнки/Французский квартал/Владимирская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Леси Украинки

Богомольця академіка вул., 7/14

Без комісії. Продаж квартири в урядовому кварталі, вул. Круглоуніверситетська 18/2, Печерський район. Будинок 1917 року, дуже теплий, охайне парадне, дві квартири на поверсі, квартира двостороння, панорамний вид на Київ та вул. І. Козловського. Розташована на 4/4, э мансардний поверх, сусіди облаштували під житло. Унікальність розташування в тому, що навіть в будні тут тихо та спокійно, а поряд розвинута інфраструктура, є також закрита парковка для власників квартир. Розглядаємо продаж за програмою Є-відновлення.

Круглоуніверситетська вул., 18/2

Продам 1 к. квартиру площею 36 м. кв., з ремонтом провулок Павла Лі (Московський), 2Б в сучасному будинку. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. В кімнаті розкладний диван і приховане двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, що дозволяє економити простір кімнати. Вмістка гардеробна. Індивідуальна система опалення з газовим котлом. Чистий під’їзд, вмісткий ліфт. В під’їзді є власне укриття. Територія комплексу закрита, має три заїзди, що охороняються. Ведеться цілодобовий відеонагляд. Розвинена власна інфраструктура із зонами відпочинку як для дітей так і для дорослих. Клубний будинок Skyland — це сучасна нерухомість комфорт-класу в престижному Голосіївському районі Києва, розташований в тихому і спокійному провулку. Разом з тим відкриває жителям широкі можливості доступу до всього необхідного для комфортного проживання. Житловий комплекс в пішій доступності оточений всією багатою торговельною, розважальною, спортивною, медичною та освітньою інфраструктурою (ТРЦ Respublika, SportLife, медичний центр Добробут, парки ВДНГ, Голосіївський, Феофанія, державні та приватні школи та садочки). Близькість до центральних автомагістралей також дозволить швидко дістатися в будь-яку точку міста. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляді. Поряд ЖК "Perfect Town"/ПерфектТаун/(Ліко Град-4), PARKLAND, Нова Англія, Ліко-град, Голосіївський район, Жуляни, Теремки.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Павла Лі пров. (Московський), 2Б

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК Tetris Hall! НОВИЙ РЕМОНТ! 3кімн=104м21! Ділова, 1/2! ✔ Продаж апартаментів з новим авторським ремонтом в ЖК бізнес класу на Печерську. ✔ Бездоганне планування з 2 окремими спальнями та просторою кухнею вітальнею. Наявність гардеробної, гостьового с/в та окремої ванної кімнати. Також, в квартирі є 2 балкони, один з який засклений, другий - відкритий. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Вхід до комплексу здійснюється лише за електронними картками. Підземний паркінг також працює за пропускною системою. ✔ Tetris Hall обєднує людей із загальними інтересами та високими вимогами до житлового простору, які обирають центр міста для життя, роботи, відпочинку та виховання дітей.

Ділова вул., 1/2

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. З панорамними вікнами та автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорт класу на 4 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 61 м кв., житлова – 29 м кв., кухня – 13 м кв. Дві окремі спальні, простора кухня, гардеробна кімната. Ремонт виконаний виключно із високоякісних матеріалів. Меблі на кухні з доводчиками, якісна побутова техніка. Розсувна система, алюміній. Ламіновані міжкімнатні двері. Бойлер Atlantic з Wi-Fi. Два кондиціонери Cooper & Hunter. Тепла підлога - кухня, ванна кімната, передпокій, гардеробна. Електронні Конвектори Electrolux, інверторний блок з таймером, дисплеєм, термостатом, 5 режимів, економія енергії до 3-х разів.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127а

Без комісії. Видова 1 кімнатна квартира студія з панорамними вікнами на озеро Вирлиця. ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. Будинок з автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорту класу, на 11 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 24 кв. м, житлова – 19,1 кв. м. Панорамні вікна з видом на озеро. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів. Квартира з меблями, побутовою технікою, готова до комфортного проживання.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська, 127а

Без%. Продам 5к квартиру в історичному центрі Києва на вул. Ярославів Вал 13. Двоповерхова квартира займає 4 та 5 поверх. Квартира простора та затишна. Має чудовий вид з вікна. На першому поверсі велика кухня- столова з виходом на балкон та простора вітальня. На другому поверсі гардеробна кімната та 4 окремі кімнати, з яких: -Спальня зі своїм с.у. - 2 дитячі комнати. - та гостьова кімната. Квартира повністю мебльована та оздоблена всією необхідною технікою найкращих світових брендів. Тепла підлога. Мати власну квартиру в царському будинку з висотою стелі 3,8 метри - це мрія, яка може у вас здійснитись! Поряд найпопулярніші топові локації Києва. Дзвоніть! Організую перегляд у зручний час. Офіційний представник власника. Без комісії.

ексклюзив
Ярославів Вал вул., 13

Продаж однокімнатної квартири в затишному ЖК Skyland(Скайленд),Голосіївськ й р-н,провулок Павла Лі ,2б. 3/6 поверх 37,1 м² Світла та простора квартира з індивідуальним опаленням.Ремонт робився для проживання,не під оренду.Сучасна кухня,меблі виконанні з висоякісних матеріалів.Обладнана газовою плитою та духовою шафою. У ванній кімнаті пральна машина та підігрів підлоги.Кімната з двоспальним ліжком.Також є окрема гардеробна кімната. Разом з квартиро продається підвальне приміщення в сусідньому під’їзді.Наразі дуже актуальне ,можна використовувати як укриття! Комплекс має закриту територію, цілодобову охорону, відеонагляд. Поруч з ЖК розвинена інфраструктура, 2 супермаркети, кафе, маленький магазини, салони, ресторани, аптеки, і багато іншого. Зупинка громадського транспорту 3 -4 хвилини пішки. До метро Васильківська та Виставковий центр своїм ходом 20хв,на транспорті 5-10 хв. Поряд знаходяться Лікоград,Нова Англія,Перфектаун Є відео.Можливий торг.

Павла Лі пров. (Московський), 2б

До вашої уваги неймовірна красуня з новим якісним ремонтом! Панорамний вид на Голосіївської парк. Раціональне планування, кожен метр використано з розумом. Затишна спальня, просторий санвузол з ванною, укомплектована кухня вітальня, дві місткі гардеробні кімнати. Квартира з індивідуальним електро котлом на опалення, вся необхідна побутова техніка (варильна поверхня, духовка, посудомийна машина, пральна машина), якісні меблі, розкладний диван, два кондиціонери, бойлер, точкове освітлення, прохідні вимикачі. Презентабельна вхідна група, чотири ліфти. Метро Теремки - 5 хвилин пішки, поруч Голосіївський парк. Перегляди у зручний для вас час !

Заболотного академіка вул., 1а

Без комісії Продам 3к квартиру ЖК Метрополіс вул. Академіка Заболотного ,1a Голосіївській район, Правий Берег. Будинок монолітно-каркасний. Новобудова 2021 року. Право власності отримано. Видовий поверх 28 поверсі з 34. Шикарний вид на місто. Панорамні вікна. Загальна площа 93 м2. Функціональне планування: -три окремі спальні (одна з місцем під кабінет) -гардеробна -постірочна -кладова -два санвузли -кухня-вітальня 24м2 . Ця квартира вмістить велику родину! Ви з задоволенням можете -фантазувати над приготуванням страв на кухні з понарамними вікнами. -спостерігати неймовірні краєвиди за філіжанкою кави, на хвилинку відволікшись від буденних справ. -приймати рідних, близьких, гостей. Родзинкою даного комплексу, від надійного забудовника DIM, -є ландшафтний парк -дизайнерська лобі зона, яка відповідає заявленому бізнес-классу, -місця для заняття спортом та відпочинку. Індивідуальне опалення (в кожній квартирі свій котел). Консєрж-сервіс, відеоспостереження. На території є підземний паркінг, який також слугує як укриття, місця для наземного паркування, сучасний дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура району : -Іпподром, де ваші діти зможуть займатись верховою їздою; -дитячи садочки, школи; -великий торговельно-розважальний комплекс Республіка. До центру Києва 15 хвилин на авто. Ми готові розглянути покупців по державній програмі єоселя, євідновлення, постанова 280 Коли буде повноцінно відновлена метро Теремки-ціни зростуть! Не гайте час та життя, воно безцінне! Телефонуйте та придбайте таке бажане житло ! Подарунок: дизайн-проєкт та наявні матеріали для ремонту.

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1а

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Скай ленд 2 (SKYLAND-2) на першому поверсі (оскільки поверх високий та нижче є офіси, то фактично він як другий поверх) . Квартира скдладається з: двох спальнь, вітальні та роздільного санвузла. В квартирі виконаний якісний сучасний ремонт. ЖК Скайленд - закрита територія, що охороняється, з відеоспостереженням. Вся побутова техніка сучасна та надійних виробників. Пральна машина , холодильник , газова плита та духова шафа, витяжка , мікрохвильова піч, кондиціонери, котел. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Встановлений табілізатор напруги. 15 хвилин пішки від станції метро "Васильківська"; 10 хвилин на машині від центру; В пішій доступності є все для щоденного комфортного життя : -школа; -дитсадок; -парк; -магазини; -кафе; -аптеки; -салони краси;

можливий продаж по єОселя
Волошкова, 2

Продаж 1-кімнатної квартири в сучасному новому комплексі "Метрополіс" за адресою вул. Академіка Заболотного, 1а. Квартира з документами, будинок в експлуатації. Ремонт виконаний із сучасних якісних матеріалів, продумане планування: кухня-студіо, окрема спальня та окрема гардеробна, укомплектована меблями і технікою: - електричний водяний котел - пральна машина - сушильна машина - бойлер - духова шафа - варильна поверхня - витяжка - вбудована мікрохвильова піч - вбудований холодильник - посудомийна машина - 2 кондиціонери - безшумна витяжка в санвузлі Стіни вирівнювались штукатуркою, міжкімнатні двері прихованого монтажу, прокладений підігрів підлоги під кахелем в санвузлі (а також в зоні душової кабіни), у вітальні і передпокої. Із вікон відкривається гарний краєвид у двір. В квартирі ніхто не проживав. Новий житловий комплекс закритого типу з власним підземним паркінгом. Навколо комплексу розвинена інфраструктура, поруч метро "Теремки" та "Іподром", а також ТРЦ "Магелан", "Respublika Park". Звоніть у будь-який час!

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1А

Продаж 2к квартири на 8-му поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа 98.5 м2, житлова 55 м2, кухня 15 м2. Планування суміжно-роздільне (1 спальня) , 2 санвузли, гостьовий туалет і господарський суміжний санвузол з ванною і душем. В кварирі є видова лоджія і балкон.В квартирі виконаний дизайнерський ремонт 2018-го року. Простора кухня-студія з натурального дерева, укомплектована меблями і технікою ( холодильник Samsung, плита та духова шафа Bosch, посудомийна машина) В квартирі встановлене індивідуальне опалення без радіаторів, по всій квартирі водяна тепла підлога. Бойлер, котел і колектор теплої підлоги розташовані в окремій котельній кімнаті. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою (ліжко, шафа купе, просторий диван). Встановлені 3-ри кондиціонери. Житловий комплекс «Затишний» знаходиться під цілодобовою охороною. Є два ліфти грузовий і пасажирський з можливістю спуску відразу в магазин або паркінг. На першому поверсі можна знайти аптеку, салон краси, продуктовий магазин. Зручна транспортна розв’язка, поруч три станції метро Сирець, Дорогожичі і Берестейська, поруч парк Нивки і Сирецький парк. Ціна 178 000 у.о. Віктор +38093 570 53 84 Відеотур за посиланням https://www.instagram.com/p/CyfyYtbqeV2/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Руданського вул., 3а

Ця квартира має продумане планування, що забезпечує максимальне використання простору. Вхідна зона зустрічає простором та стилем, плавно переходячи у велику вітальню з панорамними вікнами, що наповнюють приміщення природним світлом. Вітальня: Простора, з дизайнерським ремонтом та сучасними меблями. Кухня: Окрема, оснащена всім необхідним для комфортного приготування їжі, включаючи сучасну побутову техніку. Спальня: Тиха та затишна, з великим гардеробом та ергономічними меблями. Дитяча кімната або кабінет Ванна кімната: Обладнана якісною сантехнікою, має ванну та душову кабіну. Балкон: Просторий, з панорамним видом, ідеальне місце для відпочинку.

Заболотного академіка вул., 1а

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Британський квартал. Малоповерхова забудова. Розташування: Голосіївський район, 15 хвилин ходьби до м. Іподром та ТРЦ "Республіка". Площа: 42 м² Поверх: 9 Особливості: - Унікальна планування з великими нестандартними вікнами - Зони: кухня, відпочинок, спальня - Сучасний ремонт - Автономне опалення - Один власник Інфраструктура: - Паркові зони, кафе, ресторани, аптеки на території ЖК Переваги: - Ідеально для здачі в оренду - Без комісії для покупця

можливий продаж по єОселя
Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 10

Без комісії. До продажу пропонується трикімнатна квартира у затишному жк Голосіївського району Parkland. Закритий охороняємий комплекс, цілодобове відеоспостереження, своя розвинена внутрішня інфраструктура: продуктові магазини, кафе, аптеки, кав"ярні, дитячі садочки, хімчистка, салони краси, винні магазини та багато іншого. Істотна перевага комплексу у порівнянні з іншими у цьому районі - це невисока забудова (від 4 до 10 поверхів) і велика територія, тому припаркуватись завжди є де. Поруч із жк є декілька великих продуктових супермаркетів (Ашан, Сільпо), Спортлайф, безліч ресторанів, ТРЦ Республіка, до м. Васильківська 10 хвилин пішки. Квартира знаходиться на 4-му поверсі , загальна площа 98 м.кв. По плануванню - простора кухня-вітальня, дві окремі кімнати, гардеробна, санвузол облаштований ванною та душовою. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою високої якості! Виконано дизайнерський ремонт, робили для себе, все продумано до дрібниць! Опалення від газового котла, який , у випадку вимкнення світла, може працювати від ecoflow, є тепла підлога, комфорний невисокий середній поверх, сам по собі будинок теплий та якісно побудований. Документам більше 3-х років. Ціна 190 000 $.

Юнацька, 8

Продається Без Комісії, Однокімнатна квартира, стильна, видова з якісним ремонтом за адресою, проспект Бажана, 17. метро Бориспільська 5 хв, метро Вирлиця 7 хв. З вікна чудовий вид на озеро Вирлиця. Квартира готова для вашого проживання чи орендного бізнесу. Ремонт щойно завершено, в квартирі ніхто не проживав. Будинок введено в експлуатацію. Квартира продається повністю мебльована і укомплектована електротехнікою і сантехнікою. Продаж по програмам Є - Оселя, Постанови, Сертифікати. Бонусом даної квартири, є те що в цьому будинку не відключають електроенергію. Є детальний відеоогляд квартири. Телефонуйте домовимось за перегляд в зручний для Вас час!!!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Бажана Миколи просп., 17-Б

БЕЗ % комісії Продаж просторої квартири, 3 окремі кімнати, стан жилий, сан вузол окремий. Вікна замінені на металопластикові. Паркетна дошка. Всі меблі залишаються. Центр міста, чудово розвиненна інфраструктура. Поруч є всі необхідні магазини, кафе, кінотеатр , м.Хрещатик 10хв пішки

Круглоуніверситетська вул., 11/19

Продається чудова двокімнатна квартира з ремонтом і повністю мебльована(як на фото), розташована в мальовничій лісопарковій зоні неподалік від метро! Закрита територія гарантує ваш комфорт і безпеку. Всього кілька хвилин до станції метро, свіже повітря та зручна інфраструктура – ідеальне поєднання для комфортного життя.

Радистів вул., 34
1 - 24 з 993 результатів