2-к квартира загальною площею 82 м² з ремонтом WHITE BOX в кращому комплексі Taryan Towers в центрі столиці. Друга вежа введена в експлуатацію. В квартирі вже частоково зроблено ремонт WHITE BOX Квартира готова до будь-яких дизайнерських рішень. В квартирі виконані всі чистові роботи і розведено комунікації. Мінімум несучих конструкцій дозволяють реалізувати будь-який дизайнерський задум. Вдале планування: Холл, саувузол, Кухня –вітальня 24,5 м² Спальня – 16,35 м² Спальня – 15,54 м² Терас, Гардеробна, Ванна. Висота стелі 3м. Внутрішня інфраструктура комплексу передбачає велику кількість закладів сфери послуг для мешканців. У першій вежі буде відкрито панорамний ресторан, на даху другої вежі - парк зі штучним озером і зимовим садом, а на даху третьої вежі буде кінотеатр, планетарій і музей майбутнього. У нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетом, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Безпека: відеоспостереження за спільними приміщеннями, вхідними групами та прибудинковою територією. Комфорт: за обслуговування будинків відповідає консьєрж-сервіс. Центральна система кондиціонування у всьому комплексі. Архітектурна підсвітка фасадів, прогулочні алеї, фонтани і концепція «двір без авто». Пости цілодобової охорони, відеоспостереження, система персональних пропусків, доступ до ліфтів та на поверх - лише для володарів персональних карт-пропусків. Підземний паркінг з доступом на всі поверхи та зарядними станціями для електромобілів. Концепція інфраструктури Taryan Towers передбачає комфорт та автономність для мешканців. У нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетами, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Поруч з Taryan Towers розташовані супермаркети "Сільпо", великий Novus, "Велика Кишеня", "Фуршет". По вулиці вул. Іоанна Павла також, неподалік Taryan Towers, відкриті ресторани, кафе та магазини. Чекаємо Вас на перегляд! Відеоогляд за запитом!

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Вашій увазі пропонується 2х кімнатна квартира з ремонтом в самому центрі Русанівки, Русанівський бульвар 9, що є рідкістю в подібних будинках. Доглянутий 9ти поверховий будинок з новими ліфтами. Загальна площа 47,0м2, висота поверху 2,56м, 8/9 поверх, велика лоджія, спальня із гардеробною кімнатою, велика простора кухня-вітальня із зоною кухні та відпочинку, ванна кімната. В квартирі виконано якісний ремонт, облаштована меблями та побутовою технікою, встановлено лічильники на воду, кондиціонер DAEWOO, пральна машина ZANUSSI, бойлер, духова шафа, газова поверхня та витяжка ROSIERES, холодильник SAMSUNG, система фільтраціі води ОСМОС, посудомийка. Вбудована кухня з натурального дерева. Центральне опалення, Газ! В будинку діє ОСББ. У дворі дитячий майданчик та сквер. Поряд з будинком продуктовий магазин, хімчистка, школа, барбершоп. В 15 хв. від будинку ст. метро Лівобережна. В 5 хв. Русанівська набережна, супермаркет АТБ, Фора і Новус, Русанівський ліцей, безліч Ресторанів, кавʼярні, спортзал, аптеки, лабораторії, салони краси, дитячі садочки. Чистий продаж, без комісійних. 67000$

Русанівський бульв., 9

Продам квартиру з ремонтом в клубному будинку. Без комісії Кучмин Яр провулок, 4( провулок Кудряшова 11 д). Клубний 5-поверховий будинок на тихій затишній непроїзній вулиці в оточенні приватної забудови. Солом’янський парк- 500 м. Будинок введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири.2 незалежних ввідних кабеля загальною потужністю 221 кВт дадуть можливість завжди бути з світлом, теплом. До опалювального сезону будуть підключені газові генератори для виробництва електроенергії. На квартиру від 12 кВт електроенергії. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі великий басейн з хамамом і зоною релаксу. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. При вході-спільна крита тераса. Квартира заг. площею 96 м2. 2 санвузли з підігрівом підлоги. Висота приміщень 3,4 м. Розташована на 1-му ( високому) поверсі. Зручне планування. Вихід із квартири на прибудинкову територію терасного типу( можливість облаштування для себе). Квартира з якісним ремонтом. Кондиціонери, енергоефективні склопакети, посудомийка. Ціна: 1600 дол./м2. Без комісії. Можливо по Є-оселя, Постановам. В цьому будинку є інші варіанти квартир з ремонтом і без. За запитом- робимо дизайн-проект, ремонт. Всі пропозиції без комісії для покупця!

Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Двохкімнатна в ЖК Skyline на Печерську На четвертому поверсі престижної вежі Skyline, яка є найбезпечнішою в Києві. Квартира велика і світла з ремонтом як у французькому палаці: високі стелі, паркет, гардеробна шафа з масиву дерева, артизанальна кераміка, вікна з алюмінієвими рамами Shuco... В ЖК Skyline особливий акцент був зроблений на цілодобовій охороні потрійна система доступу: повністю закрита територія, підйом на поверх із карткою, гіперброньовані двері та навіть тривожна кнопка. Для мешканців безкоштовний доступ в красивий доглянутий сад, де ви можете приготувати гриль із друзями, доступна клубна кімната з каміном і гігантським TV і безперебійним WI-fi, також є ділова кімнатою для переговорів, якщо буде потрібно. Зверніть увагу, що у Skyline майже завжди є електрика, на випадок рідкісних вимкнень є величезний генератор. - вул. Коновальця 26-А - Площа: 66,1 м2 - Поверх: 4 із 24 - Планування, велика простора вітальня, кухня-ніша, окрема спальня, сумісний санвузол із ванною - Невеликий балкон - Форма правління ОСББ - Повністю закрита териррія, приватизована земля, відеоспостереження по всьому периметру ззовні і зсередини - В будинку на першому поверсі спортзал тільки для мешканців - Паркінг:3-х рівневий підземний із ліфтом. На території закритий гостьовий паркінг - 4 високошвидкісних ліфти ( в т.ч. 1 вантажний) - Німецькі вікна Shuco з високою шумо- і термоізоляцією із ультрафіолетовим фільтром - Сільпо прямо під будинком - Метро Печерська 7 хв пішки Будинок монолітно-каркасний. Є лічильники на все, в тому числі і на опалення. На електроенергію двухтарифний лічильник (вночі знижений тариф). Опалення централізоване. Є незалежне електроживлення. Комплектація квартири: Сучасна вбудована кухня Величезна гардероба шафа в довжину 7 метрів у висоту 3 метри 2 кондиціонери Пральна машина (9 кг) Сушильна машина (9 кг) Потужна вентиляційна система Індукційна плита Духовка Посудомийка Холодильник Вся техніка Siemens, Bosh Телефонуйте за додатковими запитаннями, або пишіть на Ватсап по вказаному номеру. Продаж напряму від власника (не по довіреності), комісії немає. Документи в порядку, більше 3-х років. Перегляди за домовленістю, тільки для справжніх покупців з грошима на руках.

власник
Євгена Коновальця вул., 26а

Продаж 2к квартири з ремонтом по вул. Північна 48А Квартир знаходиться на 3-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 50,4 м2, житлова 30 м2, кухня 7 м2. Готові до безготівкого розрахунку. Планування роздільне , санвузол роздільний ( з ванною). Великий світлий балкон зєднаний з кімнатою. Кварти повністю укомплектована меблями ( шафа, ліжко, комод, спальний гарнітур.) Також присутня вся необхідна побутова техніка ( посудомийна і пральна машина, газова плита і духова шафа, кондиціонер.) В будинку є домофон. Доглянута придомова територія і охайний парадний. Поруч з будинком є школи, дитячий садок, спортивні і дитячі майданчики. Зручна транспортна розвязка, поруч зупинки громадського транспорту. В пішій доступності метро Героїв дніпра. Розвинута інфраструктура району, поруч є все необхідне ТРЦ Дрим таун, ТЦ Смарт плаза, ТРЦ Оазіс і велике різноманіття магазинів і базарів. В 7хв транспортом Оболонська набережна і Парк Наталка. Ціна 79000 у.о. Черниш Віктор +380935705384 Комісія агенства 2% Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше)

Північна вул., 48а

Продается полноценная 3-комнатная двухсторонняя квартира с большой кухней-студией (33 кв.м) общей площадью 90 кв.м с дизайнерским ремонтом в дореволюционном (царском) кирпичном доме в историческом центре Киева по адресу: г.Киев, ул. Сечевых Стрельцов, 9В (бывшая улица Артема). Царский дом после капитального ремонта с заменой перекрытий на ж/б и заменой всех труб, проводки, канализации и крыши. Потолки 3,5 метра. Квартира находится на 4-м этаже, а чуть выше расположен большой чердак за счет которого можно сделать второй этаж и квартира получиться двухуровневая. Дом находиться внутри двора, из окон и лоджий открывается вид на тихий двор. Квартира состоит из: кухни-студии, спальни, двух детских/кабинетов, гардеробной, 2-х санузлов (совмещенного и гостевой) и прихожей. Заезд во двор осуществляется через шлагбаум с помощью телефона, с парковкой нет никаких проблем, можно ставить хоть 10 своих автомобилей. Соседи тихие и спокойные, а поскольку это последний этаж, то посторонние шумы сверху исключены в принципе. Ремонт cделан качественно и дорого, для себя по дизайн-проекту. Квартира укомплектована мебелью и техникой одних их самых дорогих и передовых брендов: - Вся корпусная мебель изготовлена по индивидуальному проекту. Бренд Blest - Встроенная техника: Духовой шкаф – BOSCH; Варочная индукционная поверхность - BOSCH; Вытяжка - BOSCH; Мойка FRANKE; Микроволновая печь - BOSCH. Большая посудомойка - BOSCH. Холодильник - BOSCH; Морозильная камера -BOSCH. Два инверторных кондиционера Митсубиси. Два бойлера (кухонный и ванной комнаты). - Два уникальных балкона стоимостью 5000 евро каждый с тонировкой нижних стекол - В кухня-студии положена дорогая термоплитка + подогрев пола по всему периметру - В ванной комнате плитка из керамогранита + подогрев полов. - Все окна Rehay (немецкий профиль 80 мм) - Установлен дорогой влагостойкий ламинат и паркетная доска - Сантехника бренда Hansgrohe - Двери бренда Папа Карло с магнитными замками - Два вида отопления: централизированная и индивидуальное. - Бронирования входная дверь - Установлена сигнализация и видеодомофон Документам права собственности более 3 лет, 1 собственник. Просмотры в любое удобное время. Без комиссии .

Січових Стрільців вул. (Артема), 9в

Продаж 3-к квартири з ремонтом ЖК Новопечерські Липки Дві окремі спальні, кухня-вітальня, два санвузли, гардеробна. Заселений будинок, вся необхідна побутова техніка Житловий комплекс «Новопечерські Липки» — це сучасний квартал для динамічних людей, які цінують свій час. Звідси до серця столиці, Хрещатика, всього 10 хвилин їзди, а Міжнародний аеропорт знаходиться в 25 хвилинах на автомобілі. Розташування комплексу неподалік від метро “Звіринецька” дозволить вам швидко дістатися до будь-якої точки міста. У житловому комплексі є все необхідне для комфортного життя: сучасне футбольне поле, ігрові та спортивні зони, СПА-центр, фітнес-клуб преміального класу, магазини, кондитерські, кавярні, банківські відділення, аптеки, школи, хімчистки, арт-галерея Nebo та дитячий садок LeapKids. #A3691

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 1-20А

Продається 2х кімнатна квартира на Печерську поряд з метро Пеечерська Площа -52м2 поверх 9 з 10 з ремонтом в сучасному стилі є ванна да душова кабіна, вся необхідна технікка в будинку є підземний паркінг #A1887

Євгена Коновальця вул., 36Є

Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну 3-кімнатну квартиру у престижному та сучасному ЖК "Французький квартал-2", Печерського району. ЦІНА КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ НИЖЧА НІЖ КВАРТИРИ БЕЗ РОМОНТУ. Найкращий будинок в комплесі! 44й НОВИЙ ремонт, в квартирі не проживали, укомплектована всіма меблями та технікою, по всій квартирі лакований паркет) Ідеальне планування: Кухня 24м2 ( кухонний гарнітур, сенсорна плита+духовка, кондиціонер, холодильник) Спальня 19,9м2 (двуспальне ліжко+матрац, кондиціонер, 2 тумби, шафа, тумба з дзеркалом) Вітальня або спальня 19м2 (диван, кондиціонер, шафа, комод) Кабінет або спальня 14,7м2 ( стіл, диван, шафа) С/в з ванною 5м2, бойлер, пральна машина. С/в з душ кабіною 4,6м2. 2 закриті балкони. Площа 106м2. Дуже зручне розташування в будинку, вікна виходять в тихий двір, безпечний низький поверх. Будинок введено в 2021році. ЖК "Французький квартал-2" - це елітний житловий комплекс з власною інфраструктурою, паркінгом та охороною. Тут ви зможете насолоджуватися високим стандартом життя та зручністю розташування, у Печерському районі, недалеко від станції метро "Либідська" Модні торгівельні центри та ресторани, брендові магазини та відділення банків, медичні центри і салони краси, дитячі розвиваючі центри, садочки, школи і вузи високого рівня. Територія внутрішнього двору оформлена затишно і продумана до дрібниць, тут немає метушні, сторонніх людей і постійного руху автомобілів. У внутрішньому дворі є парк, зона відпочинку та спортивні майданчики. Центральна алея з Тріумфальною аркою надає особливого шарму цьому місцю. Поруч такі ЖК Тарьян Тауер, Центрл Парк, Бульвар фонтанів, Тетріс Хол, Трінніті. По запиту відправлю відеоогляд.

Предславинська вул., 42

Продаж 2к квартири з ремонтом у Сталинці з ліфтом. Функціональне планування, дві кімнати, кухня, простора с/в з вікном, балкон, Н=3м. Виконано якісний ремонт, мебльовано, обладнано побутовою технікою. Усі вікна виходять у тихе зелене подвіря. Охайне парадне.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 5

Актуальна пропозиція‼️ Без комісії ‼️ Ключ на руках ‼️ ЖК ParkLand Вул. Березова 45 Поверх - 2 / 4 Загальна площа - 25 м2 Автономне живлення🔥🔥🔥 ⭐️ Смарт-квартира з ремонтом. Затишна, світла є балкон, вся необхідна для життя техніка: холодильник, плита, бойлер, пральна машинка. ⭐️ Комплекс закритого типу з охороною та відеоспостереженням по території ЖК, доглянута зелена територія з безліччю магазинів, кафе, салонів, відділенням пошти, зонами для відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками. ⭐️ Є можливість паркування біля будинку, а також платні паркомісця, в тому числі з електрозарядкою для автомобіля. Інфраструктура в кроковій доступності: супермаркети, школа, дитячий садок, 2-поверховий спорткомплекс Sportlife з басейном, парк, озеро. ⭐️ Станція метро Васильківська 1 км (15 хв) до Центру міста 15 хв. на авто. Вартість квартири 49 500 USD🔥 Без комісії та додаткових витрат‼️

можливий продаж по єОселя
Березова вул., 45

ЖК Бульвар Фонтанів - комплекс Бізнес класу з власною інфраструктурою в центі Києва, закрита територія, цілодобова охорона. Вул. Іоанна Павла 2 буд. 6/1 Продаж просторої квартири з ремонтом у стилі "Прованс", комфортно розпланована - багато природного світла та панорамний вид з вікон. В обробці використані тільки якісні та натуральні матеріали сантехніка Grohe, стіни венеціанська штукатурка, техніка Siemens, Bosch, SMEG, Daikin, плитка мозаїка, підлога-дуб, підігрів підлоги. Планування: - 3 окремі кімнати; - гардеробна; - 2 санвузли; - сауна; - велика кухня вітальня; - засклена лоджія. Також є велике паркомісце в будинку ( обговорюється окремо). В самому будинку знаходиться спортклуб WorkShop, поруч Novus, школа, кавярні, аптека, магазини, ресторани. #A5944

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 6/1

Продам 1 к. квартиру площею 36 м. кв., з ремонтом провулок Павла Лі (Московський), 2Б в сучасному будинку. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. В кімнаті розкладний диван і приховане двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, що дозволяє економити простір кімнати. Вмістка гардеробна. Індивідуальна система опалення з газовим котлом. Чистий під’їзд, вмісткий ліфт. В під’їзді є власне укриття. Територія комплексу закрита, має три заїзди, що охороняються. Ведеться цілодобовий відеонагляд. Розвинена власна інфраструктура із зонами відпочинку як для дітей так і для дорослих. Клубний будинок Skyland — це сучасна нерухомість комфорт-класу в престижному Голосіївському районі Києва, розташований в тихому і спокійному провулку. Разом з тим відкриває жителям широкі можливості доступу до всього необхідного для комфортного проживання. Житловий комплекс в пішій доступності оточений всією багатою торговельною, розважальною, спортивною, медичною та освітньою інфраструктурою (ТРЦ Respublika, SportLife, медичний центр Добробут, парки ВДНГ, Голосіївський, Феофанія, державні та приватні школи та садочки). Близькість до центральних автомагістралей також дозволить швидко дістатися в будь-яку точку міста. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляді. Поряд ЖК "Perfect Town"/ПерфектТаун/(Ліко Град-4), PARKLAND, Нова Англія, Ліко-град, Голосіївський район, Жуляни, Теремки.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Павла Лі пров. (Московський), 2Б

Продаж видової 1к квартири в сучасному ЖК Cosmopolitan бізнес класу з ремонтом, меблями та технікою по вул. Дегтярівська 25 А. Загальні характеристики: 46,4/11,8/18,2, 21 поверх 25 поверхового будинку побудованого у 2009 році. Квартира з окремою спальнею та балконом, який можна переобладнати в окремий кабінет. Вся техніка для комфортного життя в наявності: - кондиціонер; - душова кабіна; - пральна машина; - телевізор; - варильна поверхня; - холодильник. Біля будинку доглянута прибудинкова територія. Дуже вдала інфраструктура. У пішій доступності парк ім. Івана Багряного, Станції метро Лукянівська та Шулявська. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Дегтярівська вул., 25А

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1к квартири з ремонтом і меблями по вул. Казарменна 4Б (колишня Андрющенка) 15 хвилин пішої ходи до метро Політехнічний інститут та Лукянівська. Загальні характеристики: площа 33,5/17,1/6,7 кв.м., 1 поверх 9 поверхового цегляного будинку 90х років побудови. Окрема кімната, не студія, з кімнати вихід на засклений балкон. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Суміжний санвузол з ремонтом. Квартира готова до продажу і заселення. Зручна локація по розташуванню, поряд декілька вузлів транспортних розв’язок, школи, садочки, дитяча лікарня Охмадит, велика парковка у дворі. Світло і опалення підключені до критичної інфраструктури! Ціна 49 800 $ Телефонуйте та приходьте на перегляд. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Казармена вул. (Андрющенка Григорія), 4Б

Продаж Без комісії світлої 1К квартири з ремонтом за адресою вул. Івана Неходи, 3, Батиєва гора, Солом’янський район, Правий берег До м. Вокзальна 15хв. пішої ходи, 20хв. до м.Олімпійська. Технічні характеристики: загальна 32,4м2, житлова 16м2, кухня 6,8м2, 5 поверх 5ти поверхового будинку, проект Хрущівка. Дуже теплий будинок з червоної цегли. Квартира після капітального ремонту - абсолютно все нове: підлога, стіни, сантехніка, електрика, використовувалися якісні матеріали. Квартира готова для втілення дизайнерських рішень для комфортного життя. Поруч магазин, зупинка транспорту, Соломянський ландшафтний парк, Соломянський ринок, дитячі садки та школи. Дуже зручне та спокійне місце. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Телефонуйте та приходьте на перегляд.

ексклюзив
Неходи Івана вул., 3

Без комісії! Продаж дворівневої 3к квартири з ремонтом меблями та технікою (по домовленості) Адреса: вул. Бориса Гмирі,1/2. 3-4 поверхи 14 поверхового будинку. Площа квартири 104,7 кв.м, житлова - 57, кухня 13,6 кв.м. Планування роздільне: три коридори, кухня, три окремі кімнати, два санвузли, два балкони. На підлозі високоякісний паркет в гарному стані. На кухня та в с/в підлога з підігрівом. Встановлені лічильники на воду, на світло (день/ніч). Висота стелі 2,7м. Броньовані вхідні двері. Будинок керамзитобетонна панель з утепленням. Територія будинку закрита: шлагбаум. Вдала інфраструктура: поруч декілька дитячих садочків, шкіл, спортивних і інших клубів, бізнес-центрів, супермаркетів, магазинів, ТРЦ, кафе, ресторанів, тощо. Дуже зручна транспортна розвязка: до метро Позняки 10 хвилин пішки (800 м), до метро Осокорки 12 хвилин пішки (950 м), зупинка громадського транспорту біля будинку. Ціна квартири 117 000 $ Прекрасне рішення як для оренди так і для комфортного проживання. Двухуровневая, С ремонтом, 2 Санузла, Возле метро, Большая кухня

ексклюзив
Бориса Гмирі вул., 1/2

Без комісії. Продаж 1 кімнатної квартири студії біля метро на вулиці Богатирська, 8 в Оболонському районі. Розташована на 3-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира з новим якісно виконаним ремонтом, що робився для себе. Загальна площа 30 кв.м., суміжний санвузол, трикамерні вікна. Повністю укомплектована брендовими меблями та технікою: холодильник, варильна поверхня, гриль, електрочайник, подрібнювач побутових відходів, є бойлер та кондиціонер. Вхідні двері броньовані, є просторий тамбур. Квартира підійде як для проживання, так і орендного бізнесу. Доглянуте, чисте і тихе подвіря. Розвинена інфраструктура, дитячий садок, школа, дитячі майданчики, магазини, Епіцентр, АТБ, Велмарт, ТЦ Урбан Оазис Центр, аптеки, Нова Пошта, Приват Банк, банкомати та термінали, кафе, ресторани. У пішій доступності перебувають зупинки громадського транспорту. До метро Героїв Дніпра 12 хвилин пішки. Правий берег, з ремонтом. Розглянемо програми іпотеки, ухвал, відновлення житла. Ціна 49 000 у.о. Без комісії для покупця Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
Богатирська вул., 8

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом по вулиці Тираспільська 54, Подільський район, ЖК "Місто квітів", правий берег. Загальна площа - 49 кв.м, жила площа – 25 кв.м, площа кухні - 16 кв.м. Простора, тепла, світла та затишна євродвушка з сучасним ремонтом, великою лоджією та прекрасним краєвидом. Розташована на 15 поверсі 16-типоверхового будинку 2020 року. Прекрасне та продуманне планування включає: вітальня з кухнею ( студія), окрему спальню, велику лоджію. Квартира повністю укомплектована усім необхідним для комфортного проживання: кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою. Територія ЖК закрита, під охороною, є гостьовий наземний паркінг і платне паркування, що охороняється, дитячі та спортивні майданчики Поруч є все необхідне для комфортного проживання: початкова школа та садок на территорії комплексу. Магазини та супермаркети, школи та дидячі сади, парки, відділення Нової пошти, поліклініка, лікарня, аптека. Транспортна розв’язка: -15 хвилин пішки до станції метро Сирець. -10 хвилин машиною до станції метро Сирець -15 хвилин машиною до центру міста Документи готові до продажу.

Тираспольська вул., 54

Найкраща пропозиція на даний момент! Продам однокімнатну квартиру з ремонтом біля метро Сирець, Дорогожичі, Берестейська по вул. Українська 6 в Шевченківському районі, з балконом в прекрасній, затишній та безпечній локації з зручною транспортною розвязкою. Площа: 42/20/10 кв.м. 17/22 поверх. В квартирі свіжий ремонт. Тепла, світла, сонячна квартира. Меблі та техніка залишаються. Є місця для паркування Вашого автомобіля. Вікна виходять на парк. Чудовий краєвид. Поруч знаходиться посольство США, дуже безпечна локація. Інфраструктура: Є все необхідне для комфортного проживання: магазини та супермаркети, кафе та ресторани, аптека, школи та інститути, спортивний майданчик та дитячий майданчики, відділення нової пошти, клініка, бювет, Транспортна розвязка: -10 хвилин пішки до метро Сирець -15 хвилин пішої ходьби до метро Дорогожичі -20 хвилин пішої ходьби до метро Берестейська Прекрасний варіант для проживання та оренди. Квартира варта Вашої уваги, телефонуйте.

ексклюзив
Українська вул., 6

Найкраща ціна за м2 в новобудові з ремонтом! Можлива єОселя. Квартира знаходиться в новому закритому житловому комплексі клубного формату. Будинок зданий, право власності на руках. У пішій доступності до кращої інфраструктури міста: ТРЦ Республіка, Столичний ринок, Епіцентр, Метро, Магелан. Поруч АТБ, Британський квартал, зупинки громадського транспорту, чудова транспортна розвʼязка з виїздом на Кільцеву дорогу (до м. Теремки, м. Іподром, ВДНГ), так і в сторону м.Васильківська та м.Голосіївська, ЖК Нова Англія, PARKLAND, LIKO-GRAD. Планування: спальня з нішею під вбудовану шафу, кухня-вітальня, великий гардероб, ванна кімната. У квартирі виконані всі інженерні та косметичні роботи, майбутній власник зможе завершити меблювання за своїм смаком та насолоджуватись життям. Дана квартира також дуже добре підходить під орендний бізнес, здача від 12000 грн/місяць Територія житлового комплексу Club House закрита від посторонніх осіб, встановлені домофони та відеонагляд, дитячий майданчик, є велика кількість безкоштовних паркомість та можливість придбати індивідуальні місця в критому паркінгу. Поруч приватний та державний дитячі садочки, до школи хвилин 10 пішки Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, краще все побачити вживу, пропозиція вартує вашої уваги!

власник
можливий продаж по єОселя
Грушева вул., 4

Двокімнатна квартира з ремонтом у будинку 1993-го року на Троєщині. Серія АППС-люкс - утеплена покращена панель. Ремонт виконано у 2015-му році Замінено сантехніку та радіатори, встановлено кондиціонер та сигналізацію. На підлозі ламінат та паркет. Можна відразу жити чи здавати в оренду У будинку 2 нові ліфти - вантажний і пасажирський. У дворі футбольне поле та паркінг. Загальна площа - 54 Площа кухні - 10 Поруч є все необхідне для життя: -2 школи -2 дитячі садочки -ТРЦ Район -аптеки - фітнес-клуб - ресторани та кафешки - стоматологічна клініка - Епіцентр та декілька супермаркетів - поштове відділення Неподалік новий сквер біля ТРЦ Район. На авто через Північний(Московський) міст до метро Почайна - 13 хвилин. Громадським транспортом - півгодини. 10 хвилин на авто до метро Дарниця. Телефонуйте! Квартира у гарному стані та за привабливою ціною чекає на вас! Показуємо за домовленістю!

Бальзака Оноре вул., 61

Продам 2-кімнатну квартиру. Ексклюзив. Покупець комісію не сплачує. Квартира знаходиться у середині будинку, середній підїзд. Загальна площа 48 кв.м, житлова 29,5 кв.м, кухня 7 кв.м. Другий поверх пятиповерхового будинку.Кімнати на дві сторони будинка. Тобто дві суміжні кімнати легко можна зробити роздільними. Великий засклений балкон. Кухня з ремонтом, меблями, пральною машинкою, холодильником і підключеною мийкою. Все, що бачите на фото - залишається! Роздільний санвузол. Зимою тепло. Чистий підїзд. Гарні сусіди.

Юри Гната вул., 1/11

Без комиссии!!! Предлагается 1-но комнатная квартира, 4 минуты ПЕШКОМ метро "Осокорки", расположена в комплексе "Південна Брама", 2012 года постройки. Общая площадь 51.4 кв.м, комната 21.4 кв.м, кухня 12,1 кв.м. Балкон из кухни застеклен. Окна на Ю-З, в тихий уютный двор. Капитальный ремонт 2015 года. Дом – кирпичный, полы – паркет и плитка (с подогревом). Продажа с мебелью, встроенной кухней и бытовой техникой, бойлером на 80 литров, стиральной машиной, кондиционером. Заходи, живи и радуйся. Консьерж, 3 лифта -2 пассажирских, 1 грузовой. Чистая продажа. Є-відновлення – готвы. Цена – 95000у.е Без комиссии!!!

ексклюзив
Дніпровська наб., 26к
1 - 24 з 1 940 результатів