Пропонується 3 кімнатна квартира 84 м2 в Житловому комплексі "Русанівська Гавань". Микільсько-Слобідська, 8. ДИЗАЙН ПРОЕКТ В ПОДАРУНОК. Квартира простора, світла та з видом на залив. Стан після будівельників. ЖК Русанівська Гавань - це великий комплекс з закритою територією, зданими і заселеними будинками. На території відкриті магазини, кавярні, салони краси. Велика кількість різноманітних дитячих майданчиків, футбольне поле, обладнані місця для занять спортом, набережна і пляж поруч. Поруч завершується будівництво супермаркету Сільпо.

возможна продажа по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8

Хочу Вам запропонувати пропозицію,яка варта Вашої уваги. Чудова, світла квартира з неймовірною атмосферою. Вул. Будівельників, 28/15, метро Дарниця, добре розвинута інфраструктура поруч є все для комфортного проживання. Будинок сталінка. Розташована на 3 поверсі з 5 . Ремонт виконаний в світлих і теплих тонах, що робить її дуже затишною.Ремонт робили для своєї сімї. Має 3 окремі кімнати з меблями і необхідною технікою.Кухня та міжкімнатні двері із дерева. На підлозі якісний ламінат.Є газова колонка для підігріву води, що актуально в цей час. Є один балкон з гарним виглядом на фонтан. Квартира нікого не залишить байдужим, а головне вона з дуже гарною атмосферою.В ній дйсно хочеться залишитись. Запрошуємо Вас на пергляд. де Ви все побачите на власні очі. Документам більше 3х років, готові до угоди. Також є відео огляд квартири.

эксклюзив
Будівельників вул., 28/15

Продаж 3к квартири, ЖК Silver Breeze, Дніпровська наб., Дніпровський. Продажа 3к квартиры, ЖК Silver Breeze, Днепровская наб., Днепровский. Представляємо вашій увазі розкішну трикімнатну квартиру в престижному житловому комплексі Silver Breeze, який є втіленням сучасного комфорту та вишуканого стилю. Ця чудова квартира, розташована на 26-му поверсі, пропонує розкішне житло із захоплюючим видом на величний Дніпро. З площею 80 квадратних метрів, ця квартира надає ідеальний простір для життя та відпочинку. Планування квартири: - 2 окремі спальні кімнати - кухня-вітальння - санвузол з ванною, пральна машина - велика шафа в прихожій для зберігання речей Ця квартира являє собою ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, розкіш і унікальний спосіб життя. Звяжіться з нами сьогодні, щоб дізнатися більше про можливість стати щасливим володарем цього розкішного житла в житловому комплексі Silver Breeze. #A3332

Дніпровська наб., 1а
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається простора трикімнатна квартира, розташована за адресою Дарницький бульвар, 10. Ця затишна квартира розташована на затишному житловому районі, який має великий потенціал для комфортного проживання. Загальна площа становить 77 квадратних метрів. Квартира має оптимальне планування, що дозволяє ефективно використовувати всі простори. Вона складається з трьох окремих кімнат, просторної кухні, санвузла та ванної кімнати. Розташування квартири є вкрай зручним: поруч знаходяться школи, дитячі садки, магазини, аптеки та кафе. Легкий доступ до громадського транспорту дозволить швидко дістатися до будь-якої точки міста. Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання або як інвестиційний обєкт. Не втратьте можливість стати власником цієї чудової квартири!

Дарницький бульв., 10

Продаж квартири Пропонуємо до вашої уваги 3-кімнатну квартиру за адресою: вул. Хорольська, 1А. Помешкання знаходиться на 14 поверсі 24-поверхового будинку, що забезпечує чудовий вид на місцевість. Квартира має новий євроремонт та обладнана всією необхідною технікою, наприклад: холодильник, посудомийна машина, плита, пральна машина, варильна панель, мікрохвильова піч, духова шафа. Планування квартири передбачає окремі кімнати, кожна з яких має площу 17.7 кв.м, великий хол (14 кв.м) та кухню (11.5 кв.м). Також є дві кладовки для зберігання велосипедів чи інших габаритних речей. У пішій доступності розташовані супермаркети, торгові центри, ресторани, магазини, школи, дитячі садки, поліклініка та інші заклади. Двір будинку тихий та затишний, сусіди дружелюбні. Поруч є місця для відпочинку та паркування. Також порадує зручна транспортна розвязка — всього 20 хвилин до центру міста та метро. За 7-10 хвилин пішки можна дістатись до зупинок громадського транспорту. Запрошуємо на перегляд! A3.648

Хорольська вул., 1А

Розглянемо безготівковий розрахунок. Без комісії для покупця. Продам трикімнатну квартиру в ЖК Автограф, вул. Романа Мстиславича (Генерала Жмаченка), 28А, Дніпровський район. Загальна площа 92,3 кв.м, житлова - 49,4 кв.м. 24/26 пов. Вдале планування: велика кухня, роздільні кімнати, гардеробна, 2 санвузли, балкон. Будинок комфорт-класу, монолітно-каркасний, керамічна цегла, навісний вентильований фасад. Охорона 24/7. Є підземний паркінг. Поруч чудова локація для відпочинку - парк "Перемога". До ст.м. Дарниця - 15 хв пішки. Перегляд у зручний для Вас час.

возможна продажа по єОселя
Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28А

Вашему вниманию представлена отличная видовая на парк 3 комнатная квартира на продажу по адресу : ул. Князя Романа Мстиславича (Генерала Жмаченка), 12, которая находится на 12 этаже. Метро Дарница пешком 10 минут! В пешей доступности супермаркеты, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 10 минут до метро, общественный транспорт. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 12

Без % Продаж 3к квартири по вул.Попудренка, 32, Дніпровський район, метро Дарниця. Квартира із доброякісним ремонтом загальною площею 50 м2 (не кутова) знаходиться на 4 поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Грамотне планування - дві спальні, вітальня та гардироб. Усі комунікації поміняно, нова сантехніка, душова кабіна, бойлер на 100 л, газова плита, домофон. Хазяйку квартири чекає макіяжна зона зі спеціальним освітленням. Розвинена інфраструктура: торговий центр DOMA Center, Дитячий світ, маркети Фора, АТБ, Сільпо, NOVUS, а також 2-а міська лікарня, поліклініка, водолікарня, дитячі садки, школи та парк Перемоги. До метро Дарниця та Чернігівська 5 хвилин пішки! Без комісії для покупця. Ціна 68 000 у.о. Продажа 3к квартиры по ул.Попудренко, 32, Днепровский район, метро Дарница. Квартира с качественным ремонтом общей площадью 50 м2 ( не угловая) находится на 4 этаже пятиэтажного кирпичного дома. Грамотная планировка - две спальни, гостинная и гардироб. Все коммуникации заменяны, новая сантехника, душевая кабина, бойлер на 100 л, газовая плита, домофон. Хозяйку квартиры ждёт макияжная зона со специальным освещением. Развитая инфраструктура: торговый центр DOMA Center, Детский мир, маркеты Фора, АТБ, Сільпо, NOVUS, а также 2-я городская больница, поликлиника, водолечебница, детские садики, школы и парк Победы. До метро Дарница и Черниговская 5 минут пешком. Без комиссии для покупателя. Без комиссии для покупателя. Цена 68 000 у.е.

эксклюзив
Гетьмана Павла Полуботка вул. (Попудренка), 32

Пропоную комфортну 3-кімнатну квартиру з приємною аурою біля одного з найкращих парків столиці - парку "Перемога", в 10-ти хвилинному ході від м. Дарниця. Квартира від першого власника, капітальний ремонт, необхідні меблі та побутова техніка, 2 с/в, підігрів підлоги. Сонячне житло з неперевершеними краєвидами на не забутніми світанками та заходами сонця.

возможна продажа по єОселя
Воскресенська вул., 12г

Продаж 3 кім. квартири в новому цегляному будинку по вул Краківська 4 Б . Двохрівнева ( 2 рівні) 12-13 поверх. Загальна площа 103 кв.м, житлова 73 кв.м, кухня 14 кв.м. Висота стелі 3 м. Найкраще планування у цьому будинку з панорамними вікнами та видом на центр Києва. Вільне планування , два санвузли, дві засклені лоджії, великий просторий коридор, Будівельне оздоблення: стіни червона цегла, на підлозі лазерна стяжка, Встановлено лічильники на воду та тепло, електроенергію, броньовані двері. Консьєрж. Закритий опалювальний паркінг. Закрита територія, що охороняється, дитячий майданчик. Будинок введено в експлуатацію у 2022 році. Право власності 2024 року. Податки сплачуємо. Розвинена інфраструктура, (школа, дит.садок, поліклініка, супермаркети, ринок, Метро Дарниця-5 хв. пішки. Ціна - 135 000 у.о. Без комісії. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) 0672353314 Ірина

эксклюзив
Краківська вул., 4Б

Продається 3-4х кімнатна квартира, 118.3м2, з терасою та видом на річку та правий берег Києва. Квартира розташована в новому комплексі Русановская Гавань, вулиця Микільсько-Слободська ,11. Закритий комплекс комфорт класу розташований в екологічному місці на березі Русанівської протоки, біля Русанівських садів. Закрита територія, охорон 24/7, своя набережна, дитячі та спортивні майданчики, кафе, ресторани, салони, спортзали, будується свій супермаркет сильпо. Будинок 11 (хвиля) розташований на першій лінії, має відмінні характеристики від інших будинків комплексу у вигляді: 3х метрові стелі, підземні комори, підземний паркінг (спуск на ліфті прямий у паркінг), стіни-керамоблок, вікна Rexau 80 c аргоном, кошики під кондиціонер, інше. Будинок зданий та введений в експлуатацію, повним ходом йде оформлення права власності та ремонти. Продаж по переуступці, без витрат, перегляди в зручний для вас час і день. Можемо розглянути варіант під Єослю!

возможна продажа по єОселя
Євгена Маланюка вул. (Сагайдака Степана), 11

Продаеться 3 кімнатна квартира з ремонтом по вул. Шептицького 24 г. Загальна площа 62м2, житлова 41м2, кухня 8м2. Кімнати роздільні. В квартирі зроблений якісний ремонт. Вбудована кухня з технікой . Велика засклена лоджия і засклений балкон. Склопакети трикамерні. Бойлер, тамбур, велика кладова. Квартира продаеться з меблями та технікою. В парадному зроблен ремонт. Поруч з будинком декілька шкіл та дитячих садочків. В пішій доступності набережна, пляж, ТРЦ, Сільпо, Новус, АТБ. Метро Лівобережна 15 хвилин пішки або 7 хвилин на транспорті. Ціна: 74000 у.о без % для покупця

эксклюзив
Митрополита Андрея Шептицького вул. (Луначарського Анатолія), 24 г

эксклюзив
Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 26

Вул. Каховська 58. ЖК " Каховський" 3к Метрів 77/41/12.5 , Чудовий 8 поверх ,оптимальний для комфортного і безпечного життя . Оптимально зручне планування квартири з чудовим видом з вікон . Поряд є все для життя , школа , садок, магазини супермаркет, тренажерний зал. Метро 10хв Лівобережна, також 10 хв до зони відпочинку біля води, парк, підземний паркінг .

возможна продажа по єОселя
Каховська вул., 58

Вітаю Вас! Пропоную Вам вигідний варіант придбання квартири в районі м. Лівобережна - 600м. Адреса : Раїси окіпної 8, кв 88 - цифрова магія. Квартира загальною площею 120м2, розташована на 3-му поверсі девяти поверхового будинку. Про саму квартиру: її загальна площа складає 120 кв.м, висота стелі (з підлоги до потолоку) 2.80 м, а сам дизайнерський ремонт здійснено в 2020 році! Квартира Офіційно газифікована/електрифікована на вибір!!! Велика вітальня-кухня (поверхня - натуральний камінь), дві окремі, просторі та роздільні спальні кімнати (дитяча та господарська) по 21кв.м та 25кв.м відповідно, ванна кімната (з ванною-джакузі 225*120*115 ) площею 7.5 кв.м, санвузол гостьовий, місткий хол з шафою-купе, балкон 3*1, 5м! Вікна -повна заміна на 9-ти камерний профіль Rehau. Котел газовий встановлено і для підігріву підлоги (моноліт) де є кахель, два лічильника, електро - день/ніч, відеодомофон із записом в автоматичному режимі, змонтована Австрійська система relax колон, sound-bar з TV 215*120 система dolby surround з можливістю підключення до Bluetooth, проведена акустика по всім кімнатам для ефект присутності. Вмонтована вся необхідна побутова техніка преміум класу для повсякденного використання та насолоди, італійські меблі. Про будинок: Спецпроект з керамічної цегли, відеонагляд, консьєрж, закрита територія, паркінг. Низька забудова 9 поверхів. Зелена інфраструктура: Яхт-клуб, аптека на подвірʼї цілодобово, ресторани, школи, гімназія, дитячі заклади, спортзали , банки, маркети, дитячі майданчики, дві набережні. Вас зацікавить ця пропозиція, телефонуйте! З повагою до кожного, Дмитро Олександрович.

эксклюзив
Окіпної Раїси вул., 8

Продаж відмінної 3 кімнатної квартири на Березняках. вул. Березняківська 4. (чеський проект 1969). Поверх 2/9. 57/40,5/5,9. Квартира в хорошому стані. У кімнатах і коридорі підлозі ламінат, в с/у і кухні - плитка. Є бойлер, с/в суміжний, 2 балкони засклені. Гарне місце розташування і транспортна розвязка, поруч школа, дитячий сад, ринок, магазини, зупинки громадського транспорту. Вартість продажу 67000 $. Торг. Код Обєкта: № 21107017

Березняківська вул., 4

Без комісії для покупця. Ексклюзивна пропозиція, 3к квартира загальною площею 83м, розташована на 5/9п за адресою: вул. Регенераторна 4, корпус 3. Квартира із функціональним плануванням: - Три окремі кімнати (спальня, дитяча, вітальня); - кухня; - 2 окремі санвузли (душ. кабіна, ванна); - лоджія - кладова кімната в квартирі; - кладова кімната на поверсі (в оренді). У квартирі виконаний якісний ремонт. Квартира повністю мебльована та оснащена всією необхідною побутовою технікою (холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, варочна поверхня, духовка, телевізор, бойлер, пральна машина, три кондиціонери, відео-домофон, сигналізація). Двостороннє планування: кухня, вітальня та дитяча - з видом у двір. Панорамні вікна в усіх кімнатах. Квартира не кутова, в середині будинку, світла, з усіма лічильниками (в т.ч. на тепло). Централізоване постачання гарячої води. Ідеальне розташування будинку: близько до Новуса, зупинок транспорту, та виїзду на розвязку. ЖК комфорт Таун - комплекс комфорт класу. У комплексі є все що необхідно для проживання сучасній та мобільній людині: магазини, салони краси, ресторани, сквери для прогулянок, престижна школа та садочок.

Регенераторна вул., 4 к. 3

Продам 3 кімн. у першому будинку, з дуже гарним краєвидом на Дніпро та центр Києва. ЖК Сонячна ривєра. Квартира без ремонту після забудовника. Є машино-гіпсова штукатурка на стінах, стяжка на підлозі. Висота стель 3 м. Кімнати роздільні, 2 санвузли, 2 лоджії. Красива вхідна група та МЗК. Будинок побудований з червоної повнотілої цегли, за монолітно-карскасною технологією. Дитячий та спортивний майданчик, прогулянкова зона вздовж річки. Охорона закрита територія для стороннього транспорту. Паркування.

Микільсько-Слобідська вул., 1

Ентузіастів вул, 25. Єдина і неповторна квартира в найкращому районі Києва - на Русанівці! Пропонується 3-х кімнатна квартира з чудовим краєвидом на Русанівський канал! Стильна, з витонченим смаком інтер’єру, правильно зонована. 5/ 9 поверх. 63м2. Має 2 роздільні спальні та простору кухню- вітальню. Зроблений сучасний дизайнерський ремонт з усією необхідною технікою та меблями. Велика шафа-купе, гардеробна, побутове приміщення, 3 кондиціонера, бойлер. Більшість вікон разом із балконом виходять на Канал. Зроблено ремонт дороги та облагородження зони для прогулянок. Чудовий район для комфортного та затишного проживання - із супермаркетами, ярмарками та вечірніми прогулянками по набережній. Метро «Лівобережна» - 10 хв. пішим ходом. Пішки - 20 хв. Будинок із цегли, йде процес переходу на ОСББ, зелений та охайний двір. Це квартира - мрія. Атмосферна. Світла. Тепла. Ціна квартири: 99 000 у.о. Запрошуємо на перегляди.

эксклюзив
Ентузіастів вул., 25

Пропонується видова, дуже затишна і світла квартира з ремонтом, з видом на озеро. По всій квартирі новий ,якісний ремонт, який нещодавно закінчили. Робили для своєї сім’ї.В кухні робився трішки раніше. Одна лоджія приєднана до кухні. Окремі 3 кімнати. Санвузол суміжний.Є гардеробна. Квартира дуже тепла і світла! В кімнатах меблів майже немає.Облаштована всією технікою . Приголомшений вид .Кухня і 1 кімната виходять на озеро. Над квартирою сухий, високий, повноціний технічний поверх!!! Запрошуємо Вас на перегляд.

Тичини Павла просп., 20А

Продам 3 кімн. квартиру вул. Андрія Малишка буд.1 9. Квартира розташована на 9 поверсі. 9 поверхового будинку. Загальна площа 61,3 кв.м квартири. Житлова 41.5 кв.м кухня7.3 кв.м. Стан квартири добрий. Здійснено ремонт. на підлозі ліноліум, стіни шпалери, та кахель. Двері встановлено нові. Лоджія та балкон не засклені. Санвузол роздільний. Є невелика кладова . Квартира продається без меблiв. Фото реальні, Перегляди за домовленістю. Поруч парк, купа магазинів, зупинка громадського траспорту. Підїзд в доброму стані У дворі дитяча площадка . Школа, дитячій садочок, Сільпо, АТБ, Фора поруч.

Малишка Андрія вул., 19

Продам 3 кімнатну квартиру ЖК Паркові озера. Три окремі кімнати, на кухні великий диван. Є вся меблі та побутова техніка. Вбиральня, шафи купе. Засклена лоджія. Два санвузли. Стан відмінний ремонт 2020 року. Три спальні окремих, та кухня вітальня. Три кондиціонери, Великі шафи для зберігання речей. Територія, що охороняється, поруч парк.

Воскресенська вул., 16

Окіпної 5б. Пропонується до продажу простора 3-х кімнатна квартира з дуже цікавим не стандартним плануванням в одому найкращих по локації районі Лівого берега. Масив Флоренція. Будинок цегляний спец проект. 9/9 поверх з технічним поверхом та відремонтованим недавно дахом. Площа квартири 80/22+19+14/9 м.кв. абсолютно житловий стан. Хороший паркет. Два великих засклених балкона. До продажу пропонується як з меблями та технікою так і без( на ціну не впливає). Дужи тихий двір. Чистий під’їзд. Дуже хороша локація-поруч Русанівський канал. 5 хвилин метро Лівобережна. Прозорі практично первинні документи.Прописаних нема.Вільна готова до продажу та заселення. Пропозиція від представника власника .Без комісії. 74900 у.є. торг можливий. 0674600021 0667504621 0637269908 Євген

Окіпної Раїси вул., 5б

До продажу пропонується квартира в Дніпровському районі за адресою вул. Будівельників, 28/15. Квартира світла, простора та перевагою є висота стелі 3 метри. Загальна площа квартири 84,5m2. Планування квартири: - вітальня 20,5m2; - спальня 15,5m2; - дитяча 13,1m2; - кухня 7,7m2; - гардеробна 1,2m2; - роздільний санвузол 1,3m2 та 3m2; - засклений балкон. Поряд розвинута інфраструктура, метро Дарниця - 9 хвилин пішки, метро Лівобережна - 20 хвилин пішки. Перегляди з експертом The Capital в будь-який зручний для Вас час! #31.59.17.35.47.75

Будівельників вул., 28/15
1 - 24 из 503 результатов