До вашої уваги неймовірна красуня з новим якісним ремонтом! Панорамний вид на Голосіївської парк. Раціональне планування, кожен метр використано з розумом. Затишна спальня, просторий санвузол з ванною, укомплектована кухня вітальня, дві місткі гардеробні кімнати. Квартира з індивідуальним електро котлом на опалення, вся необхідна побутова техніка (варильна поверхня, духовка, посудомийна машина, пральна машина), якісні меблі, розкладний диван, два кондиціонери, бойлер, точкове освітлення, прохідні вимикачі. Презентабельна вхідна група, чотири ліфти. Метро Теремки - 5 хвилин пішки, поруч Голосіївський парк. Перегляди у зручний для вас час !

Заболотного академіка вул., 1а

Без комісії Продам 3к квартиру ЖК Метрополіс вул. Академіка Заболотного ,1a Голосіївській район, Правий Берег. Будинок монолітно-каркасний. Новобудова 2021 року. Право власності отримано. Видовий поверх 28 поверсі з 34. Шикарний вид на місто. Панорамні вікна. Загальна площа 93 м2. Функціональне планування: -три окремі спальні (одна з місцем під кабінет) -гардеробна -постірочна -кладова -два санвузли -кухня-вітальня 24м2 . Ця квартира вмістить велику родину! Ви з задоволенням можете -фантазувати над приготуванням страв на кухні з понарамними вікнами. -спостерігати неймовірні краєвиди за філіжанкою кави, на хвилинку відволікшись від буденних справ. -приймати рідних, близьких, гостей. Родзинкою даного комплексу, від надійного забудовника DIM, -є ландшафтний парк -дизайнерська лобі зона, яка відповідає заявленому бізнес-классу, -місця для заняття спортом та відпочинку. Індивідуальне опалення (в кожній квартирі свій котел). Консєрж-сервіс, відеоспостереження. На території є підземний паркінг, який також слугує як укриття, місця для наземного паркування, сучасний дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура району : -Іпподром, де ваші діти зможуть займатись верховою їздою; -дитячи садочки, школи; -великий торговельно-розважальний комплекс Республіка. До центру Києва 15 хвилин на авто. Ми готові розглянути покупців по державній програмі єоселя, євідновлення, постанова 280 Коли буде повноцінно відновлена метро Теремки-ціни зростуть! Не гайте час та життя, воно безцінне! Телефонуйте та придбайте таке бажане житло ! Подарунок: дизайн-проєкт та наявні матеріали для ремонту.

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1а

Продаж 1-кімнатної квартири в сучасному новому комплексі "Метрополіс" за адресою вул. Академіка Заболотного, 1а. Квартира з документами, будинок в експлуатації. Ремонт виконаний із сучасних якісних матеріалів, продумане планування: кухня-студіо, окрема спальня та окрема гардеробна, укомплектована меблями і технікою: - електричний водяний котел - пральна машина - сушильна машина - бойлер - духова шафа - варильна поверхня - витяжка - вбудована мікрохвильова піч - вбудований холодильник - посудомийна машина - 2 кондиціонери - безшумна витяжка в санвузлі Стіни вирівнювались штукатуркою, міжкімнатні двері прихованого монтажу, прокладений підігрів підлоги під кахелем в санвузлі (а також в зоні душової кабіни), у вітальні і передпокої. Із вікон відкривається гарний краєвид у двір. В квартирі ніхто не проживав. Новий житловий комплекс закритого типу з власним підземним паркінгом. Навколо комплексу розвинена інфраструктура, поруч метро "Теремки" та "Іподром", а також ТРЦ "Магелан", "Respublika Park". Звоніть у будь-який час!

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Єоселя! Пропоную вашій увазі двокімнатну квартиру в прекрасному ЖК Комфорт класу "Кришталеві Джерела". Вул. Заболотного 148В ,6/17 пов. Монолітно-каркасний будинок комфорт класу з підвищеною тепло і звукоізоляцією, власна котельна. Хороше розташування, поруч парк і розвинена інфраструктура, заїзд як з Метрологічною так і із Заболотного. Відмінне планування. Будинок введено в експлуатацію, отримано право власності. Метраж за документами 59 м2 Одна з кращих пропозицій на квартиру з документами в даному ЖК. Ціна 78000 у е на руки.

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 148В

Продається 2х кімнатна квартира в Голосіївському р-н, вул. Заболотного 138, 6/9 пов 43м2. Вікна у двір. Цегла. Будинок 1972 року. Квартира в жилому стані. Вільна. Гарний поверх, чистий підїзд. Ліфт. Зелений двір. Прекрасна інфраструктура. Поряд садок, дві школи. Гарне транспортне сполучення. Ціна 45000 у е. Без комісії.

Заболотного академіка вул., 138

Єоселя! Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру в прекрасному Комфорт класу ЖК "Кришталеві Джерела". Вул. Заболотного 148-В 3/17пов, 42м2. Монолітно-каркасний будинок комфорт класу з підвищеною тепло і звукоізоляцією, власна котельна. Хороше розташування, поруч парк і розвинена інфраструктура, заїзд як з Метрологічною так і із Заболотного. Відмінне планування, вхідні двері знаходяться не з краю, а ближче до центру, що дозволяє зробити в передпокої невелику вбиральню, вент канал з боку передпокою не зменшує кухонний гарнітур, при необхідності збільшення: кухню можна обєднати з балконом. Будинок введено в експлуатацію, отримано право власності (чудово підійде тим у кого кредит, або опікунський). Метраж за документами 41 м2 Захоплюючи види з квартири! Одна з кращих пропозицій на квартиру з документами в даному ЖК. Ціна 54000 у е Оформлення на покупця!

Заболотного академіка вул., 148В

Продаж світлої видової квартири з ремонтом в ЖК бізнес-класу «Метрополіс», вул. Ак. Заболотного, 1-Б (перший будинок), Голосіївський район. Розташована на 26 поверсі 34-поверхового будинку. Вікна виходять у двір і на Голосіївський район. Загальна площа: 51. 2 м2 Планування: кухня-студія з неперевершеним видом на захід сонця; спальня з гардеробною нішею; санвузол(ванна), гардеробна. Панорамні вікна з трикамерним енергозберігаючим склопакетом. Матові натяжні стелі, ламінат 33-го класу, внутрішньопідлогові конвектори, електрокотел для індивідуального опалення. Квартира продається в повній комплектації. Нові мегазручні меблі, якісна сантехніка та техніка від виробників, перевірених часом. Інверторні кондиціонери. Залишилось докупити тільки матрац та телевізор. У будинку : дизайнерське лоббі з зоною відпочинку, косьєрж-сервіс, цілодобова охорона та відеоспостереження, 4 швидкісні безшумні ліфти Mizui. Закрита охоронювана територія. ЖК Метрополіс - сучасний комплекс бізнес-класу від надійного забудовника DIM. Комплекс будується за концепцією «місто в місті». Має власний ландшафтний парк 2 Га, дошкільний навчальний заклад, дитячі та спортивні майданчики, бігові та велодоріжки, підземний та гостьовий паркінг. На перших поверхах будинків є все необхідне для комфортного життя: від продуктового супермаркету до фітнес-клубу. Також на території передбачені зона барбекю, кінотеатр та фонтани. Комплекс розташований в унікальній точці мегаполісу, на перетині урбаністичного Києва та розмаїтої природи Голосіївського лісу. Відмінна транспортна розвязка, до метро Теремки та Іподром - 5-7 хв пішки. До центру столиці - 20 хвилин на автомобілі. Без комісії.

Заболотного академіка вул., 1

БЕЗ КОМІСІЇ! ПРАВО ВЛАСНОСТІ! Продається 1 кім. квартира (євродвушка) 52 м.кв. в ЖК бізнес-класу Метрополіс, перший будинок, вул. Заболотного, 1-Б. В квартирі проводились чорнові ремонтні роботи, завершені на 90% (чорнова штукатурка, розводка електрики, сантехніки, витяжка). Вхідні якісні металеві двері, металопластикові вікна з 5-ти камерним профілем та 3-кам. енергозберігаючим склопакетом (обезшумлені), електрокотел, яким можна регулювати температуру в квартирі самостійно. Є тамбур на дві квартири. Технологія будівництва монолітно-каркасна, зовнішні стіни виконані з повнотілої червоної цегли, будинок утеплений мінеральною ватою 15 см, навісний вентильований фасад з керамограніту, будинок-термос (взимку тепло, влітку прохолодно). На території свій ландшафтний парк та інфраструктура, а також поблизу знаходяться 10 навчальних закладів, школи, 3 лісо-парки: Феофанія, ВДНГ, Голосіївський ім. М. Рильського. Закрита територія та цілодобове відеоспостереження, вхідна група відповідає заявленому бізнес-класу. Є підземний паркінг, який сертифікований під бомбосховище. Відмінна транспортна розвязка. До метро "Теремки" та "Іподром" - 5 хв пішки, до центру - на авто 10-15 хв.

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1б

Продається видова світла простора 1кімнатна квартира в ЖК Кришталеві Джерела. Закрита територія, охорона. Чудова локація для поціновувачів природи, - поруч два мальовничіх парка- Феофанія та Голосіївський, музей народної архітектури та побуту в Пирогово, цілющі джерела, собор Святого Пантелеймона. Розвинена інфраструктура- супермаркети, кавʼярні, салони краси, клініки, Розетка, Нова Пошта, дитячі садочки, школи. Поруч зупинка транспорту, метро Теремки в пішій доступності, 25 хвилин пішки (2,5км). Ціна 44500$, Торг❗️ Розглядаємо всі державні програми❗️ Комісія 2.5 %

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 148в

Простора квартира в розвиненій локації! Чудовий варіант для великої родини чи для інвестиції! Продається велика 5-кімнатна квартира на вулиці Академіка Заболотного, 12. Стан помешкання — під ремонт. Це чудова можливість втілити свій власний дизайнерський проєкт у новій оселі, використавши раціонально кожен квадратний метро та продумавши все до дрібниць. За необхідності можна зробити перепланування, урахувавши потреби всіх мешканців квартири та створивши комфорт для кожного. Будинок — серія КТ, залізобетонні перекриття. Охайний двір, за яким постійно слідкують та підтримують порядок. Дуже зручне розташування — за 2 хвилини пішки від метро «Теремки», 1 хвилина пішки до ТЦ «Магелан», поруч 2 школи, дитячий садочок, поліклініка, ринок, 10 хвилин на транспорті до ВДНГ та музею під відкритим небом «Пирогово». Ціна 88 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Заболотного академіка вул., 12

Житлові комплекси у Київ

Продається 3-к квартира ( по плануванню) , загальна площа 108,9 м2, поверх 6/9 по вулиці Заболотного 1 в Голосіївському районі Велика двокімнатна квартира з тільки завершеним ремонтом Планування: - Кухня-студія формату відкритий простір 36,3 - Два сан вузли - Спальня з виділеною лоджією 23.4 - Дитяча кімната 20.9 - Гардеробна Квартира двостороння, вікна кухні та дитячої виходять у двір , вікна спальні виходять на Магеллан. Новий житловий комплекс «Метрополіс» в Києві знаходиться в Голосіївському районі за адресою вулиця Академіка Заболотного, 1. У трьох хвилинах ходьби розташована зупинка тролейбуса і автобуса, трохи далі станція метро. Поруч розвязка, що дозволяє дістатися в будь-яку частину столиці По сусідству знаходиться Голосіївський ліс, поблизу багато місця для заняття спортом, що дуже зручно для того, хто веде здоровий спосіб життя і вирішив купити квартиру в ЖК «Метрополіс» в м. Київ від забудовника «DIM» в якості місця постійного проживання. Поруч з новобудовою є великий ТРЦ, школа, дитячий садок і магазини Розглядається продаж по всім державним програмам Співпрацюємо з банком ТАС по програмі Є оселя, гроші виділяються Запрошую на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1а

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Метрополіс з авторським ремонтом від забудовника, загальною площею 78.м2, квартира розташована 22 поверсі/34. Підземний та наземний паркінг Великий ЖК Метрополіс зі своїм парком в 2Га, дитячими та спортивними майданчиками, біговими доріжками, територія охороняється 24/7, консьєрж сервіс, представницькі вхідні групи, свій дитячий садок. Голосіївський район - це один із найрозвиненіших районів у м.Києві, біля ЖК Метрополіс у 7-ми хвилинах дві станції метро Іподром та Теремки, ВДНГ, Голосіївський ліс, парк Феофанія 20 хв на машині, недалеко розташовані навчальні заклади школи, університети, а також дитячі садки. Будинок побудований, фасадні роботи зроблені, наразі ведуться внутрішні роботи по оздобленню, встановлюють ліфти. Розпочаті ремонтні роботи в квартирах з авторськими ремонтами від забудовника. Ввод в експлуатацію третій квартал 2024 року. Також є в наявності окрема комора площею 3,9м2 для зберігання особистих речей, за окрему оплату. Вартість квартири 128.000 дол США розглядаємо безготівковий розрахунок. Без комісійних для покупця. Прохання для колег ріелторів, не повторювати публікацію цього оголошення від свого імені.

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1

Продаж 2-кімнатної по вул. Заболотного 152 в «Феофанія CITY» 61/31/16,3, на 4/16, будинок здається у 2 кварталі 2024 року Житловий комплекс вдало розташований в престижному місці Голосіівського району поруч з парком Феофанія і Хотівским лісом. Территорія ЖК під охороною і відеонаглядом., 7хв до метро, поруч «NOVUS», міжнародна початкова школа «Крістал», відкрився новий сучасний дитячий садок . Переуступка

Заболотного академіка вул., 152

В ЖК «Метрополіс» пропонується 1-на квартира, студія. Простора кімната-студія, санвузол, укомплектована кухня. Квартира з індивідуальним електро котлом на опалення, бойлер, вся необхідна побутова техніка, якісні меблі. Презентабельна вхідна група, чотири ліфти. Поруч метро Теремки, Виставковий центр (ВДНГ), ТРЦ «Республіка» та «Магелан».

власник
Заболотного академіка вул., 1б

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Кришталеві Джерела за адресою вул. Академіка Заболотного, 148В. В квртирі зроблений новий якісний, укомлектована кухнею, ліжжком, бойлером і кондиціонером. Виведена розетка, можна заряджати електроавтомобіль прямо під балконом. В коридорі запланована гардеробна. Є відповідний проект. Будинок розташований на закритій території з цілодобовою охороною. Інфраструктура: у ЖК передбачена власна інфраструктура, а також зовсім поряд розташована більшість мікрорайонної інфраструктури, вас очікують дитячі садочки, державні та приватні школи, клуби, супермаркет, медичні заклади, кафе, відділення банків, салони краси, магазини, спортивні клуби та інше; На всі додаткові питання відповім по телефону. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 148в

Продаж чудової 2-кімнатної квартири в ЖК "Кришталеві Джерела". Розглянемо безготівковий розрахунок. Квартира з ремонтом, простора та правильним плануванням-дві окремі кімнати, кухня, санвузол сумісний з душовою та гардеробна. Одна кімната з засклованим балконом, котрий має панорамний вид на зелений парк Феофанія. Ремонт робили для себе, додатково встановили шумоізоляцію від сусідів. Стіни під фарбування. На підлозі плитка та ламінат. Комлекс знаходиться в тихій зоні від шуму, де багато зелені та паркової зони. В пішій доступності школа та садок, супермаркет, різноманітні магазини, кафе. В 10 хвилинах транспортом ТРЦ "Республіка" та ТЦ "Магелан", Голосіівський парк, ВДНГ Квартира чекає нових власників, залишилось облаштувати меблями та технікою на свій смак. Чудовий варіант для сімейного затишного життя.

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 148В

Квартира від Власника. Купити квартиру комфорт класу з ремонтом без посередників у 30хв від Хрещатика стало легше з цією пропозицією! Чудові просторі апартаменти у ЖК Метрополіс з видом на Печерськ, залив Дніпра та національний парк Голосіївський. Розташований у 5 хв від метро Теремки та Іподром. Вдале розташування забезпечить вам приватність і комфорт. А якщо Ви часто хочете бути у центрі подій, за 2 кроки дві станції метро (Теремки та Іподром) та транспортні шляхи (проспект Академіка Глушкова, Кільцева дорога, Велика Окружна дорога). У будинку є підземний автопаркінг, а біля ЖК є багато місць для паркування, що дасть змогу комфортно зустріти приїзд гостей. В квартирі зроблено White Box, всі стіни оброблені шпаклівкою та штукатуркою, прокладено електрику і сантехнічні виводи. Якісні вхідні двері дарують впевненість у безпеці. Всю чорнову роботу зроблено, тепер Ви маєте змогу створити дизайн своєї мрії без зайвих клопотів. Якщо ви хотіли придбати євродвушку, то планування квартири дасть Вам таку можливість, оскільки являє собою окрему затишну світлу спальню та простору кухню-вітальню (студію). В передпокої та коридорі передбачено дві ніші, що можуть бути застосовані для створення місць під шафи, при цьому не порушуючи геометрію кімнат. Санвузол сміжний, душ + туалет. Двір закритий, у дворі встановлено камери відеооспостереження, працює професійна охорона, а у лоббі Вас зустріне ввічливий консьєрж. У дворі зроблено гарний ландшафтний дизайн, коло дому затишний парк, є дитячий майданчик, місце для пікніка, спортивний майданчик. Поруч з ЖК є все необхідне для комфортного і водночас активного життя. У 5-ти хвилинах від будинку розташована станція метро "Теремки" у 15-ти хвилинах станція «Іподром», а також у пішому доступі великий ТЦ Магелан, в якому є кінотеатр, KFС, продовольчі супермаркети, кафе і багато іншого. У пішому доступі навколо ЖК розташовано все необхідне для сучасного життя в комфорті - Метро - Супермаркети - Продовольчі магазини - Мережеві ресторани - Спортивні комплекси - Безліч невеличких затишних кафе, кав’ярень і ресторанів - Аптеки - Медичні центри - Церкви і Храми - АЗС - Відділення Нової пошти, Укрпошти, точки видачі Rozetka - Салони краси Ціна 2000$/м2 – під ключ, в цю ціну вже включено всі видатки на переоформлення, податки продавця і т.д. більше жодних доплат, тому дзвоніть та записуйтесь на перегляди, відповім на всі питання.

власник
Заболотного академіка вул., 1-А

Продаю СВОЮ квартиру Світла, простора квартира у будинку з матеріалами і інфраструктурою бізнес класу у 30-ти хвилинах від центру біля метро Теремки. Квартира з завершеною чорновою обробкою, що надає можливість втілювати будь-які дизайн-проєкти без витрат часу на підготовку поверхонь, а продумане планування зробить життя у цій квартирі ще більш комфортним. Навколо будинку паркова зона площею 2 га для приємних прогулянок, облаштовано багатометрові алеї та зручні лави для відпочинку. Щоб Ваше оточуюче середовище було максимально затишним та безпечним, передбачено закриту територію та цілодобове відеоспостереження у будинку. Будинок розташовано біля станції Метро теремки (5хв пішки), поруч розвинена інфраструктура, є все для комфорту і дозвілля (у пішому доступі спортивний зал, барбершоп, салони краси, місця дозвілля та ін.). Поруч ТЦ Магелан. Будинок оснащенно 5-ма ліфтами - 3 пассажирських і 2 вантажних. Будинок побудовано із цегли і утеплено мінеральною ватою, що дарує високий рівень шумоізоляції і теплоємності. В самій квартирі ремонт чорновий ремонт White box, стіни відштукатурені, проведено електрику, зроблено виходи під сантехніку. Висота стель - 3м. Віконні профілі - SALAMANDER, дуже енергоємні і якісні. Право власності на руках Ціна вказана під ключ, з урахуванням витрат на податки і переоформлення у разі купівлі-продажу за готівку. Також розглядає варіант продажу через Є-Оселя.

власник
можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1А

Особливості квартири: - площа: 44.4 кв.м. - поверх: 26 (поверховість 34) - клас: комфорт - індивідуальне опалення - висота потолку: 3 м - стіни: з кірпіча - технологія будівництва: мотолітно-каркасна - новобудова від 2021 року Квартира з ремонтом: Зроблений євроремонт з якісних будматеріалів. Квартира пропонується без меблів та сантехніки. Плануваня передбачає: кухню-вітальню 14 кв.м з панорамним склінням, світлу та простору спальню 20 кв.м. з балконом, коридор, с/в, душова кімната. Розташування: Квартира знаходиться в ЖК Метрополіс (вул. Заболотного 1-А). Поруч з ЖК є все необхідне для комфортного і водночас активного життя. В 5-ти хвилинах від будинку розташована станція метро Теремки у 15-ти хвилинах станція «Іподром», а також у пішому доступі великий ТЦ Магелан, в якому є кінотеатр, KFС, продовольчі супермаркети, кафе і багато іншого. Ціна за кв.м: 2000 у.о. Переоформлення права власності відбувається за рахунок покупця. Всі документи в нормі, жодних майнових обтяжень / арештів немає. Можливий продаж через єОселю під 3%, єВідновлення.

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1Б

Продаж видової 3-кімн. квартири в ЖК Теремки буд №3 від Інтергалбуд за адресою Заболотного 15г, Теремки, Голосіївський район. Будинок введений в експлуатацію у 1 кв. 2023 року, присвоєна поштова адреса та активно заселяється. Можна заходити на ремонт одразу. Поверх 19/25. Загальна площа 82 м2, житлова 45 м2, кухня 13 м2 Простора кухня з виходом на лоджію з панорамним склінням, 2 сунвузли, передпокій, окрема вітальня та 2 спальні. Квартира розташована на високому поверсі, сонячна сторона, вид з вікон у двір та на ліс. Висота стелі 2,75 м2. Від будівельників стяжка та машинна штукатурка стін, горизонтальне розведення труб та радіатори, гарні вхідні двері, заведена вода та електроенергія. На поверсі лічильники на воду, електроенергію та опалення. [Є відео - відправлю по запиту]. --- Квартира готова до продажу. Документи на право власності на руках. --- Також, є на продаж 1 ПАРКОМІСЦЕ у підземному паркінгу. Дзвоніть або пишіть на телеграм - відповім на питання, надам відео та додаткову інформавцію по запиту. --- ЖК Теремки - комплекс комфорт-класу. Монолітно-каркасні будинки зі стінами із газоблоку. Зовнішнє утеплення стін. Будинки оснащені автономними котельнями. Консьерж, охорона та відеоспостереження цілодобово. Підземний та наземний паркінги. Комплекс розташований біля Голосіївського лісу, на території лісу є облаштований майданчик для дітей 5 Га. На перших поверхах є комерційні приміщення під магазини, кафе, поштові відділення, салони краси. На території ЖК передбачено облаштування зон відпочинку, спортивних та дитячих майданчиків. ЖК розташований у районі з добре розвиненою інфраструктурою. На території – кав’ярні, магазини продуктові, зоомагазин, пицерія Марабіні, дитячий садок, є підземний паркінг, який, в разі необхідності, працює, як укриття. Поруч ринок, Новус, Нова Пошта. Неподалік знаходиться ТРЦ Республіка - найбільший ТРЦ у Європі.

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 15г

Пропонується чудова квартира у ЖК Кришталеві джерела! • Висока технології: монолітно-каркасна технологія будівництва, панорамні вікна, ліфти від європейського виробника, підвищена звуко та теплоізоляція міжквартирних і зовнішніх стін, власна котельня; • Найзеленіша локація Києва: Кришталеві Джерела розташовані між садово-парковим комплексом Феофанія та Національним природним парком Голосіївським, а це – свіже повітря, гарний краєвид, можливість проводити вільний час в гармонії з природою; • Інфраструктура: у ЖК передбачена власна інфраструктура а також зовсім поряд розташована більшість мікрорайонної інфраструктури, вас очікують дитячі садочки, державні та приватні школи, клуби, супермаркет, медичні заклади, кафе, відділення банків, салони краси, магазини, спортивні клуби та інше; • Комфорт проживання: будинок розташований на закритій території з цілодобовою охороною; До метро Теремки 15 хвилин на транспорті. Дзвоніть, приходьте на перегляди!

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 14

Без % Продаж видової однокімнатної квартири з ремонтом в Голосіївському районі. Розташована за адресою: вул. Академіка Заболотного, 1Б. Будинок введено в експлуатацію. 26 поверх 34-поверхового будинку. Вид з вікон - на місто. Загальна площа: 44.4 м2. Житлова - 20.1 м2 Планування: кухня, окрема спальня, роздільний санвузол. В квартирі зроблений якісний ремонт. Матові натяжні стелі, бельгійські шпалери, вологостійкий ламінат 33 класу, внутрішньопідлогові конвектори, покладена плитка в санвузлах, двері та фурнітура від українського виробника. Виводи для кондиціонерів, розводка світла, люстри та точкове освітлення. Встановлено електрокотел для індивідуального опалення квартири. Енергозберігаючі вікна з трикамерним склопакетом. Пожежна сигналізація У будинку : дизайнерське лоббі з зоною відпочинку, косьєрж-сервіс, цілодобова охорона та відеоспостереження, 4 швидкісні безшумні ліфти Mizui. Закрита охоронювана територія. ЖК Метрополіс - сучасний комплекс бізнес-класу від надійного забудовника DIM. Комплекс будується за концепцією «місто в місті». Має власний ландшафтний парк 2 Га, дошкільний навчальний заклад, дитячі та спортивні майданчики, бігові та велодоріжки, підземний та гостьовий паркінг. На перших поверхах будинків є все необхідне для комфортного життя: від продуктового супермаркету до фітнес-клубу. Також на території передбачені зона барбекю, кінотеатр та фонтани. Комплекс розташований в унікальній точці мегаполісу, на перетині урбаністичного Києва та розмаїтої природи Голосіївського лісу. Відмінна транспортна розвязка, до метро Теремки та Іподром - 5-7 хв пішки. До центру столиці - 20 хвилин на автомобілі.

Заболотного академіка вул., 1б

Продається двокімнатна квартира в ЖК Метрополіс - ваш комфортний дім! У цій прекрасній квартирі бізнес-класу ви знайдете все необхідне для комфортного життя. Вона вже обладнана меблями, технікою, телевізорами, вбудованими шафами, зручними ліжками та затишними диванами. Вам не доведеться думати про деталі - все вже готово для вашого затишку. Що стосується розташування, то воно також надзвичайно зручне. У вас буде гарна транспортна розвязка та доступ до всієї необхідної інфраструктури. Район оточений садочками, школами та парками, такими як парк ВДНГ та Голосіївський парк. Більш того, поряд ви знайдете такі торгові центри, як "Республіка", "Магеллан" та "Епіцентр". А найголовніше - ви будете мешкати недалеко від метро, що значно полегшить ваші переміщення по місту. Тож, якщо ви шукаєте комфортний та затишний дім у зручному розташуванні, ця двокімнатна квартира в ЖК Метрополіс - саме те, що вам потрібно!

Заболотного академіка вул., 1а

ЖК: «Теремки» До Вашої уваги пропонуються 1-к (євродвушка) квартира на продаж в ЖК Теремки. Розглядаються всі державні програми. Загальна квадратура 49.2 м.кв. Однокімнатна квартира, складається з: однієї окремої кімнати, кухні та сан/вузол сумістний. Продається з усією технікою та меблями. Данний ЖК під охороною та відеоспостереженням. На території є все необхідне: магазини, аптеки, дитячі майданчики, спортивні майданчики, та багато іншого. З документаим все в порядку, прописаних немає, документам менше 3-х років (податок 50 на 50). Також є наземний і підземний паркінг. Поруч знаходиться парк Феофанія та ВДНГ. З балкону відкривається чудовий вид на парк. Метро Теремки або Іподром 5хв на транспорті.

Заболотного академіка вул., 15
1 - 24 з 236 результатів