ВІД ВЛАСНИКА! Продаж "ПІД КЛЮЧ" (все залишається)! Метро "Голосіївська", "Деміївська" Поруч Голосіївський парк! Автовокзал! Продаю чудову квартиру в хорошому будинку із закритою територією та підземним паркінгом! Вул. Віктора Забіли 5. Сучасний ремонт. Повністю готова для комфортного проживання (меблі, побутова техніка, кондиціонери, вбудована кухня з технікою, вбудовані шафи, тепла підлога, ТБ, WI-FI). ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ у будинку! Закрита територія, відеоспостереження! Дуже розвинена інфраструктура: кафе, супермаркети, кавярні, магазини, банки, обмінні пункти, Нова Пошта. Поруч Голосіївський парк(з озерами, зонами відпочинку, для заняття спортом, велодоріжками. А також: кафе, ресторанами, кавярнями...) Метро "Голосіївська", "Деміївська"

Забіли Віктора вул., 5

вдале розташування, відмінна якість будівництва, функціональне планування, квартира з ремонтом, всіма необхідними меблями і технікою, лічильник тепла, поруч Голосіївський парк, метро “Деміївська” і “Голосіївська”. Телефонуйте! Квартира заслуговує на Вашу увагу!

ексклюзив
Забіли Віктора вул., 5

Простора двокімнатна квартира, роздільне планування кімнат, Голосіївський район, поруч метро Деміївська, вул.В. Забіли, будинок 2007року, чистий, охайний підїзд, підземний паркінг в будинку, три ліфти, хороша інфраструктура

Забіли Віктора вул., 5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова двокімнатнатна квартира біля метро Голосіївська. Неймовірна локація, поруч парк та каскад озер, зупинка транспорта, метро Голосіївська. Вся інфраструктура для комфортного життя. Квартира з хорошим плануванням , має дві окремі спальні, велику кухню-вітальні з виходом на балкон, гостьовий та хазяйсткий санвузол, та просторий хол з великою шафою-купе. На поверсі 4 квартири. В квартирі є все для комфортного проживання, вона укомплектована меблями і технікою європейських виробників. Висота стелі 3 метра. З вікон еймовірний вид на ліс, будинок має компактний гостьовий паркінг і підземний паркінг, який можна використовувати як укриття. Перегляди по домовленості. Без комісії для покупця.

Продаж квартири Забіли 5 Центр Києва двокімнатна видова на парк.

Житлові комплекси у Київ