У продажу вишукана 3-х кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом у ЖК Женева. Ремонт власники робили для себе, не для продажу, чого тільки коштує ручний молдінг стін, велюрові штори та стільці. Квартира спланована в дві окремі спальні, гардероб, простору світлу кухню-вітальню та велика перевага: роздільний санвузол! У квартирі є підігрів підлоги в зоні санвузлів, вся вбудована техніка фірми Bosh, двері прихованого монтажу з магнітним обмежувачем. Завдяки 4 вікнам квартира дуже світла, тепла, двостороння, зроблена шумоізоляція. Квартира розташована на 10/12 поверсі, 65,7 м2 у 4 секції за адресою вулиця Короленко, 22а. У квартирі автономне газове опалення (двоконтурний котел) Сам житловий комплекс з закритою територією, що охороняється, цілодобове відеоспостереження, дитячі майданчики, тренажери, міні футбольне поле, тенісний стіл. Трьохрівневий підземний паркінг, паркомісце можна як купити, так і орендувати. Телефонуйте, все розповім детальніше і покажу!

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22А

У продажу 1-к квартира в ЖК Женева, 3 секція першої черги будівництва. Вид з вікон на дитячий майданчик. Квартира з новим ремонтом, спланована в окрему квартиру та кухню-вітальню, вся необхідна техніка і мебля в наявності. Є підігрів підлоги, балкон, домофон. Опалення: двоконтурний газовий котел. Квартира ідеально підходить як для життя, так і під інвестицію з доходом від 550$ За подробицями, телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Костомарівська вул. (Щорса), 1а

Продам 3-х комнатную квартиру в комплекте в ЖК Женева. Квартира расположена во второй очереди, секция 4, классная планировка на две стороны света, 3 окна, 11/12 этаж, отопление: двухконтурный газовый котел, сделана стяжка пола, установлены радиаторы, входная дверь. Квартира планируется в две отдельные спальни, два санузла, гардеробную и кухню-гостиную. Квартира с правом собственности, документы готовы к сделке. Есть в наличии паркоместо на -1 уровне, стоимость вместе с квартирой 85 000$ Жилой комплекс с закрытой, охраняемой территорией, двор без машин, есть детские площадки, мини футбольное поле, тренажеры, ОСМД Ключи у меня, покажу в удобное для Вас время, жду Ваших звонков!

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру под Ваш ремонт Первый этаж, можно использовать под коммерцию ! Квартира утеплена, угловая, без балкона. Газ колонка, центральное отопление. В цоколе магазин сантехники. Супер месторасположение, рядом вся необходимая инфраструктура, от остановки транспорта до парков и мед.учереждений Звоните, договоримся! Презентация в любое удобное для Вас время и день! ТОЛЬКО АКТУАЛЬНЫЕ ОБЪЕКТЫ!

Вакуленчука, 1

Своя! 3 комнатная квартира с авторским ремонтом, мебелью и техникой, венецианская штукатурка. Сигнализация, видеонаблюдение. Парковка рядом охраняемая. Своя котельная у дома, газовая колонка.

Олександра Поля просп. (Кирова), 72

Ласкаво запрошуємо вас ознайомитися з цією пропозицією на ринку нерухомості! У продажу пропонується затишна та простора квартира з двома окремими спальнями, розташована на середньому поверсі. Цей простір ідеально підходить як для сімейного проживання, так і для здачі в оренду. Хоча ремонт у цій квартирі звичайний, вона пропонує безліч можливостей для створення вашого особистого затишку та комфорту. Ви зможете втілити власні ідеї та фантазії, створивши простір, який відповідає вашим потребам. Актуальна локація цієї квартири робить її ідеальним варіантом для здачі в оренду. Район дуже популярний серед орендарів, що гарантує вам стабільний потік потенційних орендарів та стабільний дохід. Не пропустіть цю вигідну можливість і зробіть перший крок до успішного інвестування у нерухомість! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та запланувати особистий перегляд.

Менахем-Мендл Шнеєрсона вул. (Мініна), 11

Юрия Савченка 5/5 28000$ 41м Продам “Сталинку”. Красная линия пр. Леси Украинки. Раздельные комнаты. Состояние под ремонт. Готовы к быстрой сделке, рассматриваем ипотечное кредитование и постановы 280, 600 и другие.

Юрія Савченка вул., 6

Продам РЕАЛЬНУЮ 2к квартиру на пр. Олександра Поля, 119Б. Третья линия домов вдали от шума и пыли проспекта. Все как вы не угловая, второй этаж. Редкая планировка для домов подобного типа- раздельные комнаты. Около 7 лет назад был выполнен капитальный ремонт с заменой проводки, канализационных труб и тд. Вся мебель и техника останутся. Вариант готовый для проживания или сдачи в аренду( спрос на этот район есть постоянно). Экономные коммунальные- газ, электроэнергия, вода установлены счетчики. Половина воды-газовая колонка. Единственный момент-балкон не застеклен. В пешей доступности остановка общественного транспорта, магазины, парк, ТЦ Славутич и пр. Никто не прописан. Собственник в стране. Есть и другие преимущества, о которых расскажу при встрече. Я приглашаю вас на презентацию.

Олександра Поля просп. (Кирова), 119Б

Можно 280 постанова ! Продам 3х ком. кв. пр. О. Поля 74, р-он бывшего магазина «Юность», 3/3 эт. , 50,9м2, 2 отдельные спальни ,кухня-студия , просторный санузел, балкон. Дом кирпичный, одно-подъездный . Индивидуальное отопление ( узаконено), электро- котел + газовая колонка на горячую воду ( полный автомат), пол с подогревом по всей квартире. Состояние , полный кап-ремонт 2022г. Менялось всё; *стены, *полы, *потолки , *коммуникации , *радиаторы, *проводка , *МПО, *меж-комнатные двери скрытого монтажа, *итальянский кафель и напольная плитка по всей квартире , * система антипотоп в санузле и на кухне, * в спальнях ламинат, * качественная, дорогая сантехника. Продажа с мебелью ; *кухонный гарнитур ( нет фасадов на кухонном гарнитуре, есть возможность сделать на свой вкус), *большая кровать 180/200, *детский гарнитур, *обеденный стол, *4 мягких стула , *напольные вешалки, *вешалка в прихожей, *гарнитур в санузле. Техника; *стиральная и сушильная машина 2/1, *телевизор диагональ 55, *кондиционер , *посудомойка, *варочная индукционная поверхность, *духовка электро, *посудомойка, * холодильник, *микроволновка, *электрочайник, *пылесос беспроводной , система сбора мусора. Вся техника качественная не более двух лет в эксплуатации, ( вытяжки нет). Крыша полностью новое перекрытие, замена всех труб на чердаке. Подъезд чистый, ухоженный, закрытая территория, калитка на замке, место для парковки автомобиля. В шаговой доступности сеть магазинов, новый супермаркет, ОНП,кафе, рынок, остановка общественного транспорта. Больше фото скину в личку ! ( низ.пр. Поля, Свердлова, Титова, пр. Гагарина, Атлант, Женева, Манхэттен, Кировский )

Олександра Поля просп. (Кирова), 74

Продам 3-х кімнатну квартиру Пушкіна Олександра Поля низ Кучеревського Яворницького Центр 70 м2 Центр міста, закритий двір (є місця для паркування). На першому поверсі: коридор, гостьовий туалет, кухня студія та велика лоджія. На другому поверсі 2 окремі спальні, санвузол та міні вбиральня. У квартирі є газ. Високий рівень комфорту та близькість до інфраструктури, будинок знаходиться в обжитому районі. Квартира 2-х поверхова за адресою пр. Поля 1/9, Сусіди спокійні , порядні сім’ї,які живуть вже тут дуже багато років . У квартирі тихо , вікна у двір. Готові до угоди! Є відеопрезентація, надішлю у Телеграм, Вайбер , як Вам зручно . Чекаємо на Вас !

Олександра Поля просп. (Кирова), 9/1

Житлові комплекси у Дніпро

Продам 3-к квартиру, Славутич, пр. О.Поля, Центральний р-н BL Продам 3-к. квартиру, просп. О.Поля, Центральний р-н. Код обєкта SF-2-954-444. Поруч знаходяться: магазини, супермаркети, школи, дитячі садки, аптеки, парки (Зелений Гай, Писаржевського), сквери, зручне транспортне сполучення у різні райони Дніпра. 3-й поверх 5-ти поверхового будинку, не кутова (хрущ). Загальна площа 56 кв.м., зроблене перепланування (узаконене) кухня -студія 23 кв.м та 2 окремі кімнати, санвузол суміжний, є комора, засклений балкон . В квартирі евроремонт, МПВ, поміняні всі комунікації (+ стояки)та батареї опалення, лічильники (е/е, вода) , загальнобудинковий лічильник на газ. Будинок ОСББ. Продається з меблями і технікою (все на фото). Вартість – $ 56 тис.+ послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomeBot Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Олександра Поля просп. (Кирова), 131

Продам відмінну, теплу квартиру в центральному районі. Цегляний будинок, повністю утеплений, 2-я лінія від проспекту, немає шуму та пилу від машин. Квартира загальною площею 45,1 м, спланована у дві окремі кімнати та кухня 6м; Квартира продається з технікою та меблями, крім телевізора. Нова проводка, нова техніка (кондиціонер зима-літо, холодильник, пральна машинка, газова колонка). МПокна, балкон засклений. Квартира хороша для житла, так і для оренди. У спальні та на кухні вирівняні стіни. У спальні повністю зроблений новий ремонт (новий ламінат, підвісна стеля, нова шафа - купе). Документи в порядку готові до швидкої угоди. Відмінна інфраструктура, все необхідне для комфортного життя, знаходиться в кроковій доступності. Хороша транспортна розвязка до будь-якої точки міста. Поруч у пішій доступності розташовані 3 парки для відпочинку. Запрошую на придбання цієї квартири. З повагою, Олена.

Олександра Поля просп. (Кирова), 62

Продам 1-к квартиру в ЖК Женева с ремонтом, улица Костомаровская, 1а, 1 высокий этаж, 54 м2, спланирована в отдельную спальню с гардеробной и кухню-гостиную. Сам комплекс полностью введён в эксплуатацию, закрытая и охраняемая территория, двухуровневый подземный паркинг. Звоните, покажу в любое удобное для Вас время.

Костомарівська вул. (Щорса), 1а

1 комнатная квартира ЖК Баку, Центр ул. Старокозацкая Этаж - 5, этажность - 21 Площадь - 43 м2. Высота потолка - 3м. Состояние - ремонт, мебель, техника. Спланирована в студию с выделенными зонами кухни, гостиной и спальни. Отопление - котельная на дом, счетчик тепла на квартиру. Паркинг подземный. Закрытый двор. Цена - 63 800$ С уважением, Анастасия Коломиец Consulting Agency "KB" Рада Вас слышать, звоните +38********91

можливий продаж по єОселя
Старокозацька вул. (Комсомольська), 75

Продам 1-кімнатну квартиру, пр-т. О. Поля, буд. 48А , Центральний район, мікрорайон Поля Код обєкта SF-2-863-528 Мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парки і сквери, театри і музеї, набережна Дніпра, кафе і ресторан, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. 4-й поверх 5-поверхового цегляного будинку. Хрущовка. Асфальтований пд’їздний шлях. У дворі стоянка для авто, дитячій майданчік. Під’їзд – кодовий замок, домофон. В будинку власна котельня, на першому дуже зручно розташовані магазини. Вікна на проспект на медецинський коледж і сквер. Загальна площа - 29,7 кв.м.: окрема кухня 6 кв.м, 1 окрема кімната 16,9кв.м, засклений балкон 0,7 кв.м., сумісний санвузол 2,6 кв.м., передпокій 3,5 кв.м. Висота приміщення 2,5м У квартирі виконано сучасний ремонт за авторським дизайн-проектом. Продається з меблями та побутовою технікою: газова кононка, газова варильна поверхня, духова шафа, кухонна витяжка, мікрохвильовка, холодильник двокамерний, Wi-Fi, модем, кондиціонер, пральна машина, лічільник день-нічь, встановлена система протипожежной бизпеки. Вартість - $35 тис + %АН Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини), 600 ( житлові сертифікати)

ексклюзив
Олександра Поля просп. (Кирова), 48А

Продам велику 1-кімнатну квартиру, початок пр. Б.Хмельницького, 10 хв. до центру міста! Цегляний будинок, висотка. 1-й поверх- немає залежності від ліфту. Охайна квартира з косметичним ремонтом. Є комора, санвузол у кахелі. Велика лоджія засклена. Грати на вікнах. Лічильники на все. ОСББ, затишний двір. 2 хв. до транспорту, школи, АТБ. Власники в місті, готові до швидкої угоди. Торг для реальних покупців. Дзвоніть, перегляди в зручний для вас час, за попередньою домовленістю.

пр. Богдана Хмельницького, 4

Продажа, ЖК Женева Дом 2022 года Первый жилой этаж - фактический второй Окна в сторону Чкалова/ Святослава Хороброго Есть Лоджия Двухконтурный газовый котел Состояние - после строителей

Короленка вул., 22 А

Продається чудова 3-ох кімнатна квартира у центрі міста Дніпро за вигідною ціною! Чудово розвинена інфраструктура, транспортні розвязка, поруч ст.м.Вокзальна, ж/д вокзал. Квартира з ремонтом, меблі за домовленістю. Можливий торг. За деталями - звертайтесь по телефону.

Яворницького пров., 123

Продается 1-комнатная квартира + комора (кладовая) в ЖК Атлант по ул. Владимира Антоновича (Свердлова) 36М. Состояние после строителей. Продает владелец. Квартира находиться на 7 этаже 12-этажногно здания, не угловая, площадь - 42,6 кв.м., высота потолков – 2,8 м. Окна выходят во внутренний двор. В квартире установлен двухконтурный котел. Комора (кладовая) находиться отдельно, прямо возле квартиры между 6 и 7 этажом, площадь - 4,2 кв.м. Дом монолитно-каркасный, стены кирпичные, утеплен минеральной ватой. Сдан в эксплуатацию, все секции уже полностью заселены, ОСББ. ЖК имеет закрытую охраняемую территорию, видеонаблюдение, парковка, детская площадка. В самом доме находиться отделение Новой Почты, стоматология, кафе и тд. Дом находиться в пешей доступности от центра города. Рядом так же парк Глобы, сквер Героев, рынок Озерка, больницы и поликлиники, низ пр. А. Поля (Кирова), низ. ул. Рабочей. Цена – 50 000 $.

власник
Володимира Антоновича вул. (Свердлова), 36м

Готовы на ипотеку! Продам 1-комнатную квартиру в клубном доме К12 на бульваре Кучеревского, 44 м2, находится во 2 секции, состояние после строителей. К12 — современный комплекс клубного типа, с придомовой территорией утопающий в цветах и зелени, с уютными тематическими зонами отдыха и досуга. Комплекс введён в эксплуатацию Адрес: бульвар Кучеревского, 1 Можно делать ремонт Идеальное место как для жизни, так и под инвестицию с доходом от 500$ в месяц А выбор уже за вами! Звоните! Комплекс пользуется большим спросом! Есть видео квартиры, пишите, пришлю.

Бульвар Кучеревського, 1а

Продам видовую квартиру в ЖК Дельмар,3 окна,вид на Набережную Днепр,ввод в эксплуатацию конец 24г.Продажа по переуступки.

Європейська вул. (Миронова), 5п

Продам большую 2-к квартиру на пр. Пушкина - Шмидта, район ЖК Атлант. Площадь 61м2, спланирована как кухня - гостиная и большая отдельная комната, 2 балкона. Двухсторонняя, не угловая. Состояние - незаконченный ремонт. Установлены МП окна, один из балконов утеплен и застеклен, поменяна проводка, трубы, установлена бронь дверь, межкомнатные - новые двери скрытого монтажа, санузел - керамогранит. Установлен насос для подкачки воды, термостат, все счетчики. Кухня - гостиная, санузел и коридор - новая стяжка, электрический теплый пол с датчиками, плитка, , стены выровнены гипсокартоном. В комнате черновая стяжка. Закуплен материал для продолжения ремонта. Дом кирпичный, ОСББ, чистый подъезд, усилена проводка по всему дому. В пешей доступности школы и детсады, супермаркеты, кафе, рынок Озерка, парк Глобы, сквер Героев. Хорошая транспортная развязка.

ексклюзив
Лесі Українки просп. (Пушкіна), 57

Пропоную купити 1 кімнатну квартиру вул. Руденка (Войцеховича). Загальна площа 32 кв.м., житлова площа 19 кв.м., кухня 6 кв.м., 9\9, малосімейка. Стан під ремонт,м\п вікна, у квартирі залишаються всі меблі та техніка. Ліфт працює, вхідні двері подвійні. Реальному покупцю торг.

Миколи Руденка вул. (Войцеховича), 112

+ общая площадь: 35.1 м2 + этаж: 7/9 + отопление: централизованное + горячая вода: бойлер + газовая плита + кирпичный дом, очень теплый, чистый подъезд + очень аккуратный двор, рядом футбольное поле + хорошее, жилое состояние квартиры + отличное месторасположение дома (между пр. А. Поля и пр. Б. Хмельницкого) + в пешей доступности: три школы, три садика, парки, аптеки, АТБ, 16-я городская больница, магазины и так далее... + хорошая транспортная развязка, в любую часть города Цена: 29 900 $

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 8Е
1 - 24 з 981 результатів