Продам 3к (2 окремі спальні + кухня-студіо з можливостю зробити 3 окремі кімнати) квартиру в новому будинку. Можно заходити на ремонт, заселятись. Закрита теріторія, на ній закріплене паркомісце для Вашого авто, зона відпочинку з альтанками та дитячім майданчиком. Поряд (8 хвилин пішкі) великий супермаркет Фора(900 м), ресторани, бари, кафе, церква, центр. Поліклініка 1200м. 🚌 Зупинка транспорту 900м, до метро Бориспільська 15 хвилин їхати. 🏞 Неподалік від будинку озера, річка, пляж, ліс. ☎️Телефонуйте, або вайбер, ватсап, телеграмм. Також е їнші пропозиції в цому будинку, 1-2-3 кімнатні. Всі документи вже готові, будинок збудовано - ви купуете квартиру згідно нотаріального договору купівлі - продажу (витрати за оформлення навпіл). Будинок – керамоблок/газоблок, зовнішне утеплення – 100 мм. Вода-скважина. Каналізація – септик (зі ступенем очищення до 97%, пропускна можливість 10 м3/сутки - фактично про викачку можно не згадувати декілька років).

Лесі Українки, 16

Продам 2к (евродвушка з окремою спальнею з можливостю зробити 2 окремі кімнати) квартиру в новому будинку. Можно заходити на ремонт, заселятись. Закрита теріторія, на ній закріплене паркомісце для Вашого авто, зона відпочинку з альтанками та дитячім майданчиком. Поряд (8 хвилин пішкі) великий супермаркет Фора(900 м), ресторани, бари, кафе, церква, центр. Поліклініка 1200м. 🚌 Зупинка транспорту 900м, до метро Бориспільська 15 хвилин їхати. 🏞 Неподалік від будинку озера, річка, пляж, ліс. ☎️Телефонуйте, або вайбер, ватсап, телеграмм. Також е їнші пропозиції в цому будинку на 16 квартир, 1-2-3 кімнатні. Всі документи вже готові, будинок збудовано - ви купуете квартиру згідно нотаріального договору купівлі - продажу (витрати за оформлення навпіл). Будинок на 16 квартир. Будинок – керамоблок/газоблок, зовнішне утеплення – 100 мм. Вода-скважина. Каналізація – септик (зі ступенем очищення до 97%, пропускна можливість 10 м3/сутки - фактично про викачку можно не згадувати декілька років).

Лесі Українки, 16

Квартира студія в ЖК “Belveder Smart House”. Місце розташування об’єкту: Київ, Жк Бельведер сіті. Однокімнатна квартири загальною площею 26 м.кв. Знаходиться на березі затоки Дніпра, на території ЖК є цілодобова охорона, цілодобове відео спостереження, парковка, дитячий майданчик та спортивна площадка TRX. 5 секціу збудовано. На территорииії планується дитячий садок, відділеня банку, аптека, клініка, фітнес клуб та косметичний салон. До зупинки громадського транспорту - 50м, до супермаркету- 800м, до автозаправки - 700м, до будівельного супермаркету.

владелец
Квартира студія в ЖК “Belveder Smart