ВІДМІННА 2 кімнатна квартира зі зручним плануванням по вул. Кургузова 1а корпус 2 з видом на ліс. ПО ТРАСІ ВИШГОРОД-КИЇВ ТА КИЇВ-ВИШГОРОД НЕ РОЗМІЩЕНІ БЛОК.ПОСТИ!!! Будинок розташований в зручній локації, поряд вся необхідна інфраструктура міста для комфортного проживання: зупинка громадського транспорту (до метро Почайна 15 хвилин), супермаркети, магазини, поліклініка, дитячий майданчик, садочок, ліцей "Сузіря", басейн, кавярні, сервісний центр МВС. Охайний підїзд, асфальтований тихий двір, багато зелених насаджень, лави для відпочинку. Вхід по кодовому замку. Квартира загальною площею 50кв.м. знаходиться на 14 поверсі 20-поверхового будинку. Перші власники, з 2014року. Квартира тепла та суха, в житловому стані, частково мебльована: квартриа перепланована у 2-кімнатну квартиру: 2 окремі спальні 18 м2 та 9,8 м2, простора кухня 11,6 м2, просторий с/в 4,1 м2, велика лоджія 5,02 м2 з прекрасним видом. Санвузол суміщений з повноцінною ванною, є бойлер 100л. Велика засклена лоджія, з якої відкривається неймовірний вид на Київ та лісову смугу Вишгорода. Всі вікна в квартирі якісні, сучасні металопластикові. Є необхідна побутова техніка: електроплита, холодильник, бойлер, пральна машина, обʼємна посудомийна машина Bosh. (розрахована на сімʼю з 4х осіб, або і більше) Встановлені лічильники на світло та воду. Будинок кооперативний, встановлений лічильник тепла на будинок. Чудовий варіант для сімʼї з двох осіб , а також для родини з дітками, або під орендний бізнес. Комісію агенції 5% сплачує покупець. Телефонуйте, з задоволенням відповім на всі Ваші питання, організую швидкий перегляд та безпечну угоду.

Кургузова вул., 1А

Продається однокімнатна квартира ЖК "Французький бульвар" по вул. Шолуденка, 24. Квартира знаходиться на 2 поверсі 11 поверхового будинку. Загальна площа – 34,8 кв.м, Житлова – 14,9 кв.м, Кухня – 9,6 кв.м. Санвузол сумісний, засклена лоджія. Квартира світла та тепла. Продається з меблями і технікою. Встановлені лічильники на газ, воду й електроенергію. Індивідуальне опалення, система теплої підлоги. Закрита територія ЖК, на в’їзді шлагбаум. В підʼїзді консьерж, відеоспостереження, два ліфти. На території є дитячий майданчик, паркувальні місця, магазини та кафе. Поблизу знаходяться супермаркети Novus і Фора. Зручна транспортна розв’язка: поруч зупинка маршруток до Києва Ціна – 40 000 у.о. Забезпечуємо повний юридичний супровід угоди. Звертайтеся для уточнення деталей та перегляду квартири за телефоном: 06******62 Ольга, АН Старгород

1К Квартира з ремонтом в новому будинку.  Вишгород

ЖК Ciтi Парк. Однокiмнатна в центрi мiста, чудовий краевид, лоджiя. Будинок зданий, документи на руках. Зручне транспортне сполучення, м.Героiв Днiпра 15хв. машиною. Школи, садочки, супермаркети в 5хв. Можна заходити та розпочинати ремонт.

Без  комiсii.  Набережна   8Д, корпус  7

Продаж 1-2кімнатної квартири в ЖК комфорт класу "Зіркова Вежа".В ЖК передбачена закрита територія з охороною та відеонаглядом,паркомісцями,дитячим та спортивним майданчиком.Здача - 2й квартал 2024року. Простора кухня!!!Велика кімната має 2 вікна,що дозволяє перепланувати її на дві роздільні кімнати!!! Квартира здається зі штукатуркою стін та лазерною стяжкою підлоги!!!

владелец
1-2кімнатна квартира в ЖК Зіркова Вежа

Продам двокімнатну квартиру у м. Вишгороді по вул. Симоненко буд.7, квартира розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхового панельного будинку, загальною площею 52,2 кв.м., житлова площа 30,8 кв.м.,кімнати роздільні по 18,0 та 12,8 кв.м., кухня 7,6 кв.м. Квартира двустороння, охайна, у житловому стані, балкон засклений, санвузол роздільний, встановлені лічильники на воду, електроенергію, газ. Залишаються вбудовані меблі. Поруч з будинком супермаркет "АТБ", магазинчики, кавярня, поліклініка, лікарня, аптека, зупинка маршрутки до ст.м. "Почайна". Ціна квартири 39 500 у.е., без комісії для покупця!

Симоненко, 7

Унікальний, клубний 3-поверховий будинок. Знаходиться у центрі Вишгорода, але не біля дороги, а у дворі на вулиці Гриненка 11. Будинок зданий, можна вже зараз розпочати ремонт. Усе поруч, супермаркети, зупинки транспорту до метро, ​​кафе, ресторани, фітнес-клуб і т.д. Побудований з добрих, якісних будматеріалів. Стіни – з натуральної обпаленої глини. Керамоблок "дихає" і утримує вдвічі більше тепла, ніж звичайна цегла. Утеплений будинок мінеральною ватою. Вона, на відміну від пінопласту, не збирає конденсат, від якого з часом зявляється грибок. А це означає - жодної астми у вас та у вашої родини! Територія огороджена. У будинку лише 9 квартир. Біля будинку є місце для паркування автомобіля. Сама квартира невелика, але функціональна. Спальня та простора кухня. Є балкон, де можна пити каву чи сушити одяг. У квартирі завжди буде багато світла за рахунок великих панорамних вікон у спальні та на кухні. Квартира вартує вашої уваги, тк. це ідеальний варіант як для здачі в оренду так і для життя.За рахунок площі – економія на ремонті, адже чим більша квартира, тим більше потрібно витратити на матеріали та роботу будівельників. Вартість 39500дол, без комісії Запрошую на перегляд. 09******00

1 кім. кв. Клубний будинок "Софія -2 " в центрі  Вишгорода

Продаётся 2 ком.кв .,ул.Б.Хмельницкого 1 ,2/5 кирпичного дома, в центре города. Состояние жилое, чистое . Рядом магазины, дет.сад, школа , остановки.

Продается 2 ком.кв. г.Вышгород

Продаж квартири в центрі Вишгорода, проспект Шевченко,5 ЖК Еко Дім Площа квартири 52 кв.м. Поверх 3/9 Ціна 750дол/м Стан квартири після будівельників. В квартирі склопакети, вистота стелі 2,70м Будинок цегляний, утеплений пінопластом. Будинок в процесі реконструкції. Здача 1 квартал 2025року Продаж по переуступці Розвинута інфраструктура, поруч магазини, школа, лікарня, паркові зони, дитячий садок, ТЦ, ринок, магазини Транспортна розвязка, зупинка транспорту, метро Героїв Дніпра, Почайна 20 хвилин

Шевченка просп., 5

Квартира знаходиться в самому центрі Вишгорода, пр-т. Шевченко 5, 8 поверх. Поблизу є всі потрібні комунікації: магазини, кафе, дитячі садки, школи та інше. Квартира доступна до перегляду. Від власника.

владелец
1 кімнатна квартира у центрі, від власника, пр-т Шевченко.

Продається 1к квартира з новим ремонтом та меблями на вул. Шолуденка 7 у місті Вишгород. Квартира розташована на 4 поверсі 9 поверхового будинку категорії чешка, вікна виходять на схід. Загальна площа квартири 34 кв.м, житлова кімната 18.6 кв.м; кухня 5.1 кв.м; суміжний санвузол з душовою кабіною; лоджія та балкон обладнано радіаторами опалення; висота стелі 2,7 м. В будинку є ліфт та відеоспостереження. В квартирі: проведено заміну електрики, водопровідних і каналізаційних труб, системи отоплення; встановлені металопластикові вікна; на підлозі, стінах кухні, санвузлі укладено плитку, в кімнаті, лоджії-ламінат; устатковано 2 гардеробні; є лічильники на воду, газ, електроенергію. На прилеглій до будинку території розташований сучасний сквер з дитячим і спортивним майданчиками. Поблизу з будинком знаходяться: зупинки громадського транспорту, садочки, стадіон, супермаркети, кафе, недільний ринок, в пішій доступності - Київське море, набережна, ліс. Чудовий варіант для придбання власного житла, здачі квартири в оренду! Вартість 39000 у.е. Покупцю забезпечуємо юридичний супровід угоди. Телефонуйте, пишіть: 06*********04 Людмила, АН Старгород

1к квартира з ремонтом і меблями. Вишгород

Продаж 1к., квартири ЖК Французький бульвар, вул. Шолуденко 24,корпус 2. 36 м2, 4/11 пов., будинок 2020 року. Квартира обладнана газовим котлом, укомплектована технікою: холодильник,телевізор, пральна машина автомат. Гардеробна. Лічильник на газ,світло,водопостачання. Закрита територія, наземний паркінг під охороною, кавʼярні,салони краси, дитячі майданчики. Поруч супермаркет Новус, Фора, зупинка маршрутного таксі.

Продаж 1 к., квартири ЖК Французький бульвар, вул.Шолуденко 24,к.2.

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Київські Зорі 2. Сучасне планування площею - 43.18 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 15-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Вишгород, Кургузова, 1б. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - Онікс Білд.

Кургузова улица, 1Б, Вышгород, Киевская 38862.0 USD

Київська обл., м. Вишгород, вул .Шолуденко 6В, 2/10 цегла, 38.8/18.5/10, лоджія засклена. Квартира в гарному житловому стані- кухня, бойлер, пральна машина, кутовий диван, лічильники на воду, індивідуальний на тепло. Тихий зелений двір , камери відеоспостереження, шлагбаум, територія закрита на вʼїзд, ОСББ. Квартира вільна, чистий продаж.

Шолуденка вул., 6в

Продаж 3к квартири по вул. Б. Хмельницького, 6(центр), м. Вишгород Площа 54 м2, кухня 6 м2. Поверх 4 / 5 цегляного поверхового будинку. В квартирі на даний момент готова для проживання одна кімната, інші в стадії ремонту (зроблена стяжка підлоги, замінена електрика, стіни під шпалери ). Великий коридор, три спальні кімнати (дві окремі-одна прохідна), роздільний санвузол. Є можливість обʼєднати кухню з меншою кімнатою. Цегляні товсті стіни , квартира тепла. Зручне розташування будинку, знаходиться в центрі, 2 хвилини до NOVUS. Поряд с будинком БЮВЕТ (1хв), дитячий садочок, школи, дві зупинки міського транспорту на м. Петрівка і Героїв Дніпра . Чудові спокійні сусіди . Розглядаємо обмін на однокімнатну. Дзвоніть, відповімо на Ваші запитання. Є відео огляд!

Богдана Хмельницького вул., 6

Продається 1к квартира в Вишгороді, вул. Глебова, 43. Квартира розміщена на 2-му поверсі 9-ти поверхівки. Загальна площа 34кв.м.. кімната 16,5кв.м., кухня 10,4кв.м., ванна-4кв.м., коридор-3кв.м., балкон засклений. В квартирі зроблено євроремонт, встановлено побутову техніку та меблі. Автономне опалення. Підлога на балконі та в ванній кімнаті з підігрівом. Будинок монолітний-цегляний з утепленням (Зірка Дніпра). За кожним мешканцем закріплене парко-місце. В пішій доступності від будинку розташована вся необхідна для життя інфраструктура: школа, дит.садок, банк, магазини, зупинка транспорту. До м.Героїв Дніпра 10 хв. міським Транспортом. Меблі та техніка залишаються новому власнику. Продаж без комісії для покупця.

1-к квартира Вишгород вул. Глєбова. Без %.

Исследуйте территорию

Видова 1 кімнатна квартира в житловому комплексі бізнес класу Вишгород Плаза. Квартира 46.41м2 з сучасним плануванням, великою кухнею та видом на Київ. Усього 4 квартири на поверсі. Є 2 однакові квартири (12 и 13 поверх). Одна під іншою. Можна придбати обидві та зробити двоярусну квартиру. Житловий комплекс Вишгород Плаза — це житло для тих, хто цінує комфорт, якість та використання інноваційних рішень у будівництві. Новобудова розташована в екологічно чистій зоні недалеко від русла Дніпра. Перший та других поверхи новобудови відведені під об’єкти комерційної інфраструктури. Зокрема, на другому поверсі розмістять ресторан, де мешканці зможуть насолоджуватися вишуканими стравами національної та європейської кухні. Для дітей у закладу буде спеціальне меню та гральна кімната. Проєктом облаштування прибудинкової території передбачені кілька сучасних дитячих майданчиків, місця для занять спортом та зелені зони відпочинку. Житловий комплекс Вишгород Плаза розташований у самому центрі району з сучасною інфраструктурою. Поруч дитячі садки, школи, магазини, парки, набережна та зручна транспортна розвязка. За 3 хвилини пішки від новобудови зупинка міських автобусів №349, №351, №399 та №991.

Набережна вул., 6

Квартира з готовими документами за найкращу ціну! Продається 1-кімнатна квартира у Вишгороді на вулиці Набережній, 8д. Стан житла — після будівельників, що є чудовою нагодою для втілення власних дизайнерських ідей. Помешкання знаходиться в новобудові, перші поверхи якої призначені для комерції. Сучасна вхідна група, оснащена домофоном, новий ліфт. Над останнім поверхом знаходиться техповерх, комунікації місцеві. У дворі знаходиться продуктовий магазин, різноманітні кав’ярні та салон краси. У пішому доступі вся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, супермаркети, заклади харчування та багато іншого. 15 хвилин до станції метро «Оболонь» на маршрутному таксі. Поруч зупинка маршрутних таксі до Києва, тому ви швидко та без заторів доїдете до столиці. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Набережна вул., 8д

Продам уютную квартиру в г.Вышгород. Днепровская 3а.после капитального ремонта. Все новое трубы, проводка.Балкон застеклён.wi-fi. Мебель и техника остаются. Продажа от собственника.

владелец
Продам 1 комнатную квартиру в г. Вышгород

До Вашої уваги продаж затишної, однокімнатної квартири за адресою проспект Шевченка 5, місто Вишгород. Цегляний будинок в гарному стані розташований в центрі міста. Загальна площа 39.2 м2, кімната 20м2, кухня 7.8м2. Стан квартири нормальний, можна відразу заїхати та жити, місцями потребує косметики. Укомплектована усім необхідним для комфортного проживання. Чудово розвинена інфраструктура, через дорогу зупинка громадського транспорту ( до найближчої станції метро Героїв Дніпра 15 хв їзди ), супермаркет АТБ, Розетка, аптеки, кафе та ресторани, тренажерний зал, фітнес клуб тощо. Поруч з будинком також по декілька дитячих та шкільних закладів, спортивні та дитячі майданчики. Документи готові до продажу, власник на місці. Розглянемо різні варіанти оплати. Відкриті до адекватного діалогу. Для більш детальної інформації телефонуйте, перегляд в будь-який зручний для Вас час. В неробочій час звʼязок через Viber/Telegram.

Шевченка просп., 5

2 кім.кв. м. Вишгород , вул. Б. Хмельницького 8, 5/5 кірпічного дому , центр міста, рядом садочки , школи , магазини і т.п. Квартира в хорошому стані , кімнати прохідні , с/в роздільний, є балкон ( засклений). Квартира продається з меблями і битовою технікою. Дім кооперативний . Є в підвалі кладова 5 кв. м. Реальному покупцю реальний торг.

Продається 2 кім. кв. м.Вишгород

Продаж 1к квартири, вул. Шолуденко, 20, м. Вишгород, ЖК Start Life. !еОселя! Площа 34/11/12 м2. Поверх 1/10 поверхового цегляного будинку. Власник готовий продати по !еОселя!-!еВідновлення!, ЗА НАЛІЧКУ - ТОРГ!!! В квартира зроблено ремонт (2023 року), планування кімнат роздільне, суміжний санвузол, (туалет/ванна), сантехніка нова, теплий пол у ванній кімнаті та кухні, Немає балкона. Будинок побудований в 2022 році. У квартири 1 власник, прописаних 0. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру В будинку своя котельня. Є лічильники на світло, електрику та тепло. Поруч з ЖК є магазини, дитсадок, парк, зупинка транспорту. Дзвоніть, відповімо на всі ваші запитання. Є відео огляд! Код об`єкту на сайті компанії: 20625

Продаж 1к квартири, вул. Шолуденко, 20, ЖК Start Life, м. Вишгород

Квартира в жилому стані по вул. Мазепи 3, центр міста , рядом школа, садочки, магазини і т.п. Кімнати прохідні . Квартира продається з меблями .

Продається 2 кім.кв. м.Вишгород

Вишгород, Набережна вул. 2. Продам 1 кімн. квартиру, 1/9 пов. цегляного будинку, 40/20.4/8. Є великий сухий погріб. Квартира в гарному стані, вбудовані меблі, побутова техніка, кондиціонер. Поруч супермаркети, магазини, парк, дитсадок, набережна Дніпра. Всі документи на руках. Ціна 36 тис.у.о Повний юридичний супровід Дзвоніть 0675093052, Галина, АН Корсгал

Набережна, 2

Продаж 1к квартири вул. Шолуденко, 5, м. Вишгород Площа 31/18/6 м2. Поверх 4 / 9 поверхового будинку. Квартира з ремонтом, світла, газофікована. Вікна виходять на вулицю Шолуденко. Засклений великий балкон, вхід зі спальної кімнати. Встановлено новий ліфт. Гаряча вода – електричний бойлер, Опалення центральне, встановлені лічильники на воду та світло. Парковка у дворі будинку, зелений та тихий двір. На прилеглій до будинку території знаходиться сучасний сквер із дитячим та спортивним майданчиками. Поблизу будинку знаходяться: зупинки громадського транспорту, садки, стадіон, супермаркети, кафе, недільний ринок, в пішій доступності – Київське море, набережна. Дзвоніть, відповімо на всі Ваші запитання.

Шолуденка вул., 5
1 - 24 из 67 результатов