Продаж квартири в ЖК «Французький бульвар» з гарним краєвидом на Київське водосховище. Будинок зданий в експлуатацію більше 3х років. Квартира після забудовника, стіни поштукатуренні, Індивідуальне опалення. Студія з балконом. В будинку стандартні тарифи на комунальні послуги. В підʼїзді консьерж, відеоспостереження, два ліфти, будинок побудований з червоної цегли. Розвинута інфраструктура поруч магазини, приватний садочок, зупинка загального транспорту до м. Почайна, Героїв Дніпра. Ціна квартири 29 000 у.е без комісії, розглядаємо продаж під програму єОселю

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 24

Продаж однокімнатної квартири в комфортному ЖК «Французький квартал» у мальовничому місті Вишгороді. Це один із найкращих комплексів міста, де ви зможете насолоджуватися комфортом та затишком. Квартира розташована за адресою вулиця Шолуденко 15д у будинку, побудованому у 2015 році за сучасною монолітно-каркасною технологією з червоної цегли та утепленою мінеральною ватою. У квартирі встановлений двухконтурний газовий котел, а загальна площа становить 38.8 м2. Кухня-студія із спальнею дозволить вам насолоджуватися функціональністю та комфортом життя. Ця квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою, що робить її готовою для заселення. Також наявний відеонагляд, шлагбаум та можливість паркування у власному дворі, доступне тільки мешканцям комплексу. Розташування ЖК «Французький квартал» поруч із стадіоном «Енергетик», тренажерною зоною, футбольним полем, баскетбольним та тенісними майданчиками, а також лісом і озером, робить його ідеальним місцем для активного та здорового життя. Розвинута інфраструктура поруч багато супермаркетів, державні та приватні садочки, школа, зупинки транспорту, продуктовий ринок, кавʼярні, салони краси, барбершопи. Ціна цієї квартири - 52 000 у.е. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 15д

А як Вам жити біля моря? За десять хвилин від риболовлі та яхт клубу. Екологічно чисте місце, лісопаркова зона у Вишгороді . вул.Шолуденка 20. -15 хв. до Станціі метро «ОБОЛОНЬ» . Новий ЖК «START LIFE». -Перевірений забудовник PROF GROUP з реально введеними в експлуатацію обєктами, з досвідом робіт, завжди 100% гарантія якості. - SMART квартира. Відмінна та сучасна . Компактна , за привабливою ціною з досить перспективною локацією. -Будинок зданий. Введений в експлуатацію. -Етажність - 8й.поверх/ з 11поверхів. (червона цегла + утеплення пінополістиролу). -Термо-будинок! З лічильниками тепла на квартиру. Економічно та вигідно. - Площа за фактом та оплатою = 28.5 кв.м. Кімната-17.5 кв.м. Кухня-студіо . Хол-4 кв.м., великий балкон, не засклений. - Вільне планування. -Фінішне оздоблення, лазерна стяжка. -Металопластиковий віконний блок з дверима на балкон, і вхідні двері від забудовника. - Підведені точки комунікацій – електрика, вода, каналізація. - Встановлено лічильники на електрику, воду, вимірювання гігакалорій тепла у квартирі, з можливістю встановлення терморегуляторів на радіатор тепла. - Не торцева квартира, видова! - Опалення – власна прибудинкова котельня. Можливість встановлення системи «розумний дім» із програмою у смартфоні. -Під будинком зупинки громадського транспорту. Зручний виїзд на трасу «Київ-Нові Петрівці». – У дворі будинку передбачено наземний паркінг. - Дитячі та спортивні майданчики. - Обслуговуюча компанія вдома: «Профжилкомфорт плюс», найнижчі тарифи. - У 30 хвилинах пішої ходьби – Національний парк "Межигіря". -ціна -23500$ - Краще один раз побачити, ніж сто разів уявити, ласкаво просимо! Телефонуйте , дізнавайтеся, відповімо на усі питання!

Шолуденка вул., 20
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі «Ярославичі-2», Вишгород, станція метро "Героїв Дніпра" або "Почайна" - 25 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-966-035 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 25-й поверх 25-поверхового будинку. Загальна площа - 53 кв.м: кухня-студія 18 кв.м, 1 кімната, 1 лоджія, 1 санвузол.Бонусом іде комора на поверсі 5 кв.м. У квартирі виконан євроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $56 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Кургузова вул., 11д

Продам 2-кімнатну квартиру в клубному будинку Fort House в самому центрі Вишгороду , станція метро "Героїв Дніпра" або "Почайна" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-960-763 Поряд розташованні:міськрада,центральна площа, магазини, супермаркети, школи, дитячий садок, аптеки, салони краси, банки, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 5-й поверх 5-поверхового будинку з ліфтом. Загальна площа - 70 кв.м. кухня - студія 20 кв.м і окрема спальня. В квартирі 6 вікон, Вид з вікон на парк, у двір. Квартира перепланована. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол. У квартирі виконан дизайнерський ремонт.. Продається з меблями та технікою. Вартість - $ 99,5 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення»

можливий продаж по єОселя
Шевченка просп., 6Б

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі «START LIFE», вул. Шолуденка буд. 20, Вишгород, станція метро "Героїв Дніпра" або "Почайна" -30 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-954-678 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 6-й поверх 10-поверхового будинку. Загальна площа - 30 кв.м: кухня- студія 8 кв.м, 1 кімната, 1 санвузол. У квартирі виконан дизайнерський ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $49.9 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення»

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 20

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі «Французький бульвар", вул. Шолуденка буд. 24, Вишгород. До станцій метро "Героїв Дніпра" або "Почайна" - 25 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-958-659 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 5-й поверх 10-поверхового будинку. Загальна площа - 40,7 кв.м, планування - кухня-студія + гардероб + санвузол сумісний. Індивідуальне опалення,є газ, термостат, автоматичне програмування налаштувань температури. Залишаються практично всі меблі і техніка. Закрита для сторонніх територія (шлагбаум), відкритий паркінг. Вартість - $47 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення»

Шолуденка вул., 24

Продається 1кімнатна квартиру в новому ЖК Star life по вул. Шолуденко в місті Вишгород. SMART квартира (студія): - Загальна площа 30м2 - 4-й поверх (9-ти поверховий будинок) - Великий засклений балкон - Утеплення- теро-будинок (червона цегла+ утеплювач) -Водопостачання та опалення централізоване. Будинок зданий 2021 році. В квартирі є вся необхідна побутова техніка та меблі для комфортного життя. В квартирі встановлене дистанційне керування світлом з пульта. Зручне розташування комплексу та транспортне сполучення дозволяють всього за 15-20 хвилин легко дістатися до найближчої станції метро «Героїв Дніпра» або «Почайна». Поруч з комплексом розташована зупинка громадського транспорту. Є наземний паркінг для мешканців і гостей, зони для відпочинку, встановлені сучасні дитячі та спортивні майданчики. В пішохідній доступності є дитячі садки, школи, стадіон, аптеки, магазини, а також Вишгородська набережна та парк «Межигір’я»

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 20

Продам 1к квартиру 45м2 з ремонтом в ЖК Велесгард. Без %. Продам 1к квартиру у Вишгороді. ЖК Велесгард. - вул. Ватутіна, 111-В. - новий цегляний будинок, гарне планування, ремонт. - окрема спальня + кухня студія з видом на ліс. - площа квартири 44,7м2 по документам, в реальності більше, так як збільшили кухню за рахунок лоджії. (див.фото). - поверх 6. - опалення газове індивідуальне( котел). Плита - електрика. - один власник, прописаних в квартирі немає. Право власності більше 3 років. - висота стелі 2,75м. Є всі необхідні меблі та побутова техніка, все залишається в квартирі. - на території ЖК є дитячий майданчик, велика парковка, супермаркет, кофейні. Поруч- зупинка громадського транспорту. - ціна продажу 49900 Євро. Комісія 0%. ( без комісії). - перегляди за домовленістю.

Ватутіна вул., 111

Продається 1к видова квартира вул. Шолуденка, 20, м. Вишгород. Площа 37/15/9 м2. Поверх 8 / 10 поверхового будинку, Будинок заселений Квартира готова до ремонту, не Студія, не Торцева! Вид з вікон – на водосховище (пляшку). У квартирі встановлено теплолічильник та терморегулятори, своя газова котельня на даху. У квартирі газу немає, плита від електрики. Фінішне оздоблення стін та підлоги, лазерна стяжка. Квартира тепла, матеріал стін - червона цегла, зовнішні стіни 50+ см завтовшки. На цокольному поверсі є комора, закріплена за квартирою. Інфраструктура: до центру Вишгороду 15 хв пішки. Новий район, У дворі будинку паркування, шлагбаум, дитячий майданчик. Поруч продуктові та будівельні магазини, автомийка. До виїзду на Київ – 3 хв на авто. До Оболоні (м. Героїв Дніпра) 15 хв авто. Їздять маршрутки повз комплекс. На всі запитання відповімо по телефону.

Продаж 1к квартири, вул. Шолуденко, 20, ЖК Старт Лайф м. Вишгород

Продаж квартири-студії 29.9кв. метрів ЖК Французький Бульвар, Секція №6. м. Вишгород, вул. Шолуденка, 24. В наявності є 7 та 9 поверхи. Продаж здійснюється по переуступці прав власності! Будинок на стадії будівництва, орієнтовна здача 3-4квартал 2025року Комунікації: Асфальтована дорога, Центральна каналізація, Електрика, Центральний водопровід Тип стін: Червона цегла Кількість кімнат: 1 кімната Планування: студія Санвузол: сумісний Опалення: Автономна дахова котельня Ремонт: Від будівельників, під чистове оздоблення, вільне планування Комфорт: Відеоспостереження території , Балкон, Ліфт, Гостьовий паркінг Зручна транспортна розв’язка, всього 8 км. від Києва, 15-20 хвилин їзди до метро «Героїв Дніпра» – «Почайна». На території комплексу велика кількість паркомісць для мешканців комплексу, сучасний благоустрій та озеленення дворів та відпочинкових зон, на території комплексу дитячі майданчики, в пішій доступності є магазини, зупинки громадського транспорту, поряд знаходиться Вишгородська Набережна, парк «Межигір’я». | Без комісії

Терміновий продаж смарт-квартири 30 м2 ЖК Французький бульвар кор. 6

Від власника, без комісії - видова квартира-студіо у м. Вишгород (ЖК 4 Карата), вул. Ватутіна, 110. 41м2, 6 поверх. Вид на київське водосховище. У квартирі зроблено якісний ремонт. Є все для комфортного проживання. Меблі та побутова техніка (холодильник, пральна машина). Велика відпочинкова зона, дитячий майданчик, закритий вїзд, магазин. Транспортна розвязка: поряд зупинка, автобуси до центру Вишгорода та до метро "Почайна". Реальному покупцю торг! Прохання писати та дзвонити на Viber, WhatsApp, Telegram.

власник
Продаж 1-кім. квартира у м. Вишгород, без комісії

Дослідити місцевість