Продам квартиру у новому ЖК «Сонячний». Квартира знаходиться на етапі ремонту. Квартира 2-поверхова, з терасою на даху. На першому поверсі простора вітальня та кухня-студія, вбиральня. На другому поверсі 2 окремі кімнати, ванна кімната, гардеробна та приміщення під пральну. Повністю поштукатурені стіни, залита підлога, на першому поверсі облаштована тепла підлога. Усі комунікації розведені, установлені інсталяції у вбиральнях. Також розведена електрика. Готовий проект квартири з візуалізацією першого поверху. Можливий обмін на будинок.

владелец
Продам квартиру ЖК «Сонячний»

Новий власник отримає ключі від прекрасної квартири в світлих тонах, декорованої зі смаком в сучасному мінімалістичному стилі. Це житло створено для любителів простоти, функціональності та комфорту. Високі стелі, великі вікна, що наповнюють простір природним світлом, та вид на двір ЖК - все це доповнює атмосферу спокою та гармонії.Ця квартира розташована в новому житловому комплексі з відмінною інфраструктурою, поруч з магазинами, стадіоном, кафе та школами. Не втрачайте шанс стати власником цієї прекрасної квартири, яка поєднує в собі сучасний стиль, комфорт та зручність розташування. Зателефонуйте нам прямо зараз!

владелец
возможна продажа по єОселя
Декабристів 151, 2

Продаж 3 кімнатної квартири з меблями і технікою в районі Ощадбанку на 7-му поверсі дев’ятиповерхового будинку з гарним ремонтом. Велика кухня 12кв.м., вбиральня 5 кв.м. Три окремі кімнати. Встановлена п’ятиступінчата система очистка води. Гарно облаштований балкон. Дуже тепла квартира так як в ній є тепловий лічильник на квартиру. Опалення в холодні місяці коштує до 1000 грн. До квартири виділене підсобне приміщення та підвал.

Продаж трьохкімнатноі квартири з гарним ремонтом.

Продам 2х кімнатну квартиру ЖК Столичний. 5/9. Квартира з євроремонтом. Залишаються вбудовані меблі та техніка. Більш детально розповім по телефону 06******98 09******67

Продам 2х кімнатну квартиру ЖК Столичний

ЖК в городе Васильков