БЕЗ КОМІСІЇ Пряма продажа Гарна 3х кімнатна квартира, поруч зручка розвязка, парки та пляжі, дитячий садок, та магазини.

эксклюзив
Тарасівська вул., 28

Продам 1-к квартиру 33м2 з РЕМОНТОМ і меблями в САМОМУ центрі м. Буча. Якісний цегляний будинок з повністю заміненими комунікаціями, який розташований у центрі міста Буча по вул. Енергетиків, повна розвинена інфраструктура сучасного європейського міста. У продажу однокімнатна квартира, розташована на 3-му поверсі. Планування: передпокій – 5м2, санвузол – 3м2, спальня – 15,5м2 з виходом на засклений балкон – 4м2, кухня – 6м2. У квартирі свіжий ремонт 2021 року із якісних матеріалів, опалення від міської котельні, підігрів води від газової колонки (не залежить від наявності електроенергії), меблі та побутова техніка входять до вартості квартири. Ціна - 37500$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 2%. Можливий предметний торг реальному покупцеві. Готові до продажу під державні програми. Перегляд за попередньою домовленістю, додаткова інформація за телефоном. З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

эксклюзив
Енергетиків вул., 11

1-кімнатна квартира в ЖК "Буча квартал" Площа:32.7 м² (цоколь) Поверх:0/5 - Бойлер - Шафа-купе - Розкладний диван - Пральна та посудомийна машина ID: 79358

Бориса Гмирі вул., 4

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Сонячна Оселя". Будинок вже зведений, зараз проводяться оздоблювальні роботи. Квартира знаходиться на завершальному етапі будівництва, тому ціна дуже вигідна. Якщо у вас є трохи часу почекати до здачі будинку в експлуатацію, яка планується на кінець цього року, це буде гарна інвестиція, оскільки після здачі ціна на таку квартиру буде вищою. Додатково будуть виконані штукатурка стін, стяжка підлоги та встановлення двоконтурного газового котла. ID: 76522

Мозгового вул., 7

Продам комфортну смартфон квартиру у закритому жк в Бучі Зелений двір, новий жк з цегляними будинками, власна інфраструктура на території В квартирі вже виконано ремонт, меблі та техніка залишаються Оформлення мінімальне Продаж за готівку Поряд зупинки транспорту, амбулаторія, ТЦ, до центру 5-7 хвилин пішки Ідеальний варіант як для особистого проживання так і для здачі в оренду Приїздіть оцінити вживу і обовязково захочете тут залишитися!

Бірюкова, 4

Без комісій! Єоселя ТАК! Продаю цікаву квартиру в заселеному будинку біля Авенір Плаза Буча. Усі комунікації підключені. Сусіди вже закінчують ремонт! Поруч із будинком зупинка маршруток до метро. Поруч усі обєкти інфраструктури. У 300 метрах Торгово-розважальний центр Avenir. центр. Дитячий садок, нова школа. Упорядкований комплекс. Дитячі спортивні майданчики. 300 метрів до нового, сучасного дитячого садка. Тихий, спокійний район.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 33

Продаж унікальної однокімнатної квартири з максимальним наповненням! Площа помешкання 35, 4 кв м. В квартирі вже розведено електрику, воду, зроблений частковий ремонт (стяжка, штукатурка), індивідуальне газове опалення (є котел), радіатори. В будинку є ліфт та підземний паркінг. Висота стелі від 2, 60 до 3, 86 метрів, є можливість зробити дворівневе планування Розвинена інфраструктура поруч: ТРЦ Avenir Plaza, Епіцентр, дитячий садочок, школа, ліс та зручний виїзд до Києва. Оформлення мінімальне - 2%. Без комісії для покупця! Телефонуйте, або пишіть у зручний для Вас месенджер - відповім на всі питання та проведу перегляд! Вероніка, сімейна агенція нерухомості Liberty

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 37

Пропонується на продаж однокімнатна квартира в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі 11. Загальна площа квартири 37,39 кв.м, знаходиться на 8-му поверсі дев’ятиповерхового будинку. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок на завершальній стадії будівництва. Введення в експлуатацію - другий квартал 2024 року. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Вартість 26000$, з урахуванням всіх витрат. Без комісії для покупця

эксклюзив
Бориса Гмирі вул., 11

Квартира з гардеробом. Видова світла та досить простора квартира . Хороше планування з великою кухнею, панорамні вікна. Опалення газовий двоконтурний котел. Будинок готовий чекаємо на документи.

Бориса Гмирі вул., 13

Пропоную квартиру , прямий продаж сучасної видової квартири 39.5 м2 в ЖК класу комфорт «Іділіка» м. Буча. Індивідуальне ГАЗове опалення. Квартира готова до ремонту, сусіди вже живуть. Гарний просторий вид із вікон. Котел у вартості. Комплекс побудований із червоної цегли, красиві парадні, система доступу та якісні безшумні ліфти. Величезна власна парковка, та дуже розвинута інфраструктура в хвилинній доступності: -Школа 2 хвилини -Садок 5 хвилин - Супермаркети 3 хвилини -Зупинка транспорту 3 хвилини - пошта 2 хвилини. Податки 8.5% на покупцю Закрита зелена територія з фонтаном та зонами відпочинку, дитячим майданчиком. Телефонуйте

возможна продажа по єОселя
Кожедуба вул., 8а

ЖК в городе Буча

ЖК Idilika Avenue ЖК Нова Буча ЖК Квартал Буча Продаж просторої, теплої, світлої квартири на 8 поверсі 9-поверхового будинку вул. Гмирі 7. 44,5/18/14 Новий ЖК в обжитому районі з вже сформованою внутрішньою інфроструктурою, кроковою доступністю до школи, садочка, супермаркетів і торгових центрів, зручною транспортною розвязкою. Переуступка. Приймаються та обговорюються всі пропозиції!

Бориса Гмирі вул., 7

ЖК Idilika Avenue ЖК Нова Буча ЖК Квартал Буча Продаж просторої, теплої, світлої квартири на 8 поверсі 9-поверхового будинку вул. Гмирі 7. 42/18/12 Новий ЖК в обжитому районі з вже сформованою внутрішньою інфроструктурою, кроковою доступністю до школи, садочка, супермаркетів і торгових центрів, зручною транспортною розвязкою. Квартира продається за переуступкою. Ключі будуть видаватися через місяць, відразу ж можна буде оформити право власності. Приймаються та обговорюються всі пропозиції!

Бориса Гмирі вул., 7

Квартира в Бучі в новому житловому комплексі. У квартирі встановлені панорамні вікна. Також встановлено двоконтурний газовий котел, лічильники на воду, електрику та газ, які дозволяють оптимізувати комунальні платежі. У 500 метрах знаходиться школа. Поруч є абсолютно вся необхідна інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, відділення пошти, банкомати та багато іншого. Поруч із комплексом зупинка громадського транспорту, до станції метро Академмістечко їхати 20 хвилин. Також неподалік є станція електрички, завдяки чому можна без пробок добиратися до станції Святошин чи Вокзальна. Закрита територія з відеоспостереженням та парко-місцями, ландшафтний дизайн у дворі, свій дитячий майданчик. Без комісії для покупця! Телефонуйте та пишіть на вайбер/телеграм. Ми з радістю вас проконсультуємо!

Кожедуба вул., 8

Продається 1к квартира в центрі Бучі. Найпривабливіших ЖК Паркова оселя. Закрита територія, цілодобова охорона, розташований в центральній частині міста, інфраструктура, парк. Квартира площею 38 м2, оозташована на високому 1 поверсі, повністю обладнана меблями і технікою, ідеально для проживання і оренди. На території пункт незламності. Документи більше 3 років, один власник, мінімальне оформлення.

возможна продажа по єОселя
Ярослава Мудрого вул., 10/3

Квартира студія в бізнес жк «Гранд Бурже» 30.2 квадратів. Повністю зданий будинок , зроблений ремонт від будівельника , а саме : Розведена електрика Розведено теплий пол Встановлено батареї ,вікна rehau з хорошою шумоізоляцією , броне-двері . Лазерна Стяжка підлоги -фінішна . Стіни шпатленані під обої або фарбу . Розведено сантехніку . В квартиру підходить інтернет , світло , холодна вода , горяча , домофон . Лічильника встановлено . В будинку є підземний паркінг . На території жк є : трц Авенір плаза Кінотеатр, Сільпо , обмінник валют , фітнес клуб Energy gum ,басейн , спа , джакузі , сауна . Фокстрот та інші магазини одягу . Жк знаходиться в центрі міста Буча . Ключі на руках , торг присутній .

владелец
возможна продажа по єОселя
Лесі Українки вул., 3

Студия с ремонтом и обстановкой ,,под ключ,, Квартира в центре дома на ходится в одном из лучших комплексов Бучи ,,Гранд Бурже,, Для новых собственников остается кухня с техникой- варочная, духовой, холодильник, бойлер и др. Обеденный стол. В комнате 2х ярусная кровать и раскладывающийся диван. Есть место для кабинета-на лоджии. Большой шкаф для хранения. Ванная комната полностью оборудована, стиральная машина. Душевая кабина. Готовый вариант для быстрого заселения. Квартира подходит под сертификат или безналичный расчет. Приглашаю на ппосмотры.есть варианты в этом комплексе. Инфраструктура для удобства жизни на расстоянии- ,,выйти в тапочках за покупками,,. С ув.Татьяна

возможна продажа по єОселя
Леоніда Бірюкова бульв., 2а

Продається 1-кімната квартира у ЖК "Нова Буча" з роздільним плануванням.Квартира обладнана автономним газовим котлом та має безперебійне постачання електроенергії.З вікна відкривається неймовірний вид на ліс.Навколо великі прибудинкові території, дитячі майданчики. Поруч є поліклініка,дитсадок,магазини,школа,міський ринок, одразу маршрутка на Київ, в Ірпінь, по місту! Електричка в пішій доступності (7 хв. ходьби). Продаж по переуступці.

Бориса Гмирі вул., 11/5

Купити квартиру в ЖК «Міленіум Стейт» у м. Буча від забудовника R-Building – означає, оселитися в одній з новобудов комфорт-класу під Києвом. Компанія продумала більше 30 варіантів планувань з невисокою вартістю квартир.

владелец
Кожедуба вул., 3

Купити квартиру в ЖК «Міленіум Стейт» у м. Буча від забудовника R-Building – означає, оселитися в одній з новобудов комфорт-класу під Києвом. Компанія продумала більше 30 варіантів планувань з невисокою вартістю квартир.

владелец
Кожедуба вул., 3

Продаю свою 1 км квартиру площа 36м в Бучі, ЖК Нова Буча. Може бути торг) Це 8 поверх із 9 поверхового будинок біля лісу, також є зупинка жд станції на Київ, будете там за 15 хаилин. Через 1 км є Епіцентр, Макдональдс, будівельний базар. Пішки можна пройтись в Бучанський парк. Маршрутка на Киев їде 30 минут постійно. Зараз йде активне будівництво наступних черг, є сторінка забудовника в Фейсбуці з фотозвітами на зараз, працює відділ продажу. На плануванні видно, що вона не біля ліфту, вікна виходять на ліс, широкий горизонт. Дом здається до кінця 2024 року, можу скинути відео огляд території. Місце удачне, тихе. Висота стелі 2,75м, стіни - газоблок, технологія будівництва- монолітно-каркасна, немає паркінгів біля дитячих майданчиків, для колясок обладнані пандуси, автономне опалення від двоконтурних газових котлів, утеплення- мінеральна вата. екологічно чисте передмістя Києва, поруч озеро та сосновий ліс; концепція «місто в місті»; свій дитячий садок; комерційні приміщення для бізнесу; великі наземні парковки; зони відпочинку з зеленими насадженнями; спортивні та ігрові майданчики; Я власник, продаю без комісії, по переуступці поки ще не ввели в експлуатацію, потім буде + 7,5% податку. Інфраструктура Біля будинків комплексу «Нова Буча» встановили зупинки громадського транспорту — автобусів №352 та №421. Дістатися до станцій метро Святошин та Академмістечко з Бучі можна на маршрутних таксі №381, №387, №423 й №424, а до станції метро Оболонь на маршрутному таксі №421.

владелец
None 28000.0 USD

Продається 1-но кімнатна квартира з Документами! Будинок зданий в експлуатацію. Квартира - 39,1 кв.м. Знаходиться на 5 пов./ 9 поверхового цегляного будинку. Стан - квартири (після будівельників). Виконано: штукатурку несучих стін, встановлено газовий лічильник, заведено електричний кабель, заведено водопостачання. Готова до фінального ремонту. Житловий комплекс «Forest Land» в Бучі. Вул. Івана Виговського, 3. Знаходиться в курортній частині Бучі, на межі з селищем Ворзель. Неподалік є озеро, пляж та зона відпочинку. Є всі комунікації: вода, електрика, газ. Вода з власної свердловини (з очисною установкою.) Мінімальне оформлення. Індивідуальне опалення. Ціна реальна: 19800 $. Без комісії для покупця. Оглянути квартиру можете у будь-який зручний час. Телефонуйте, приїжджайте на перегляд.

владелец
Продаж готової 1-но кімнатноїьквартири

Ця 1-кімнатна квартира у самому серці Бучі: Ідеальна інвестиція у Ваше комфортне майбутнє Ви мрієте про затишне місце, де все під рукою? Пропонуємо вам придбати чудову 1-кімнатну квартиру, розташовану в самому центрі Бучі, на вулиці Енергетиків 2. Ця квартира стане вашим справжнім оазисом спокою та зручності. Ключові особливості: - Розташування: У безпосередній близькості до площі Шевченка. Усі необхідні заклади та інфраструктура міста — магазини, кафе, парки, школи та дитячі садки — розташовані в пішій доступності. - Поверх та площа: Квартира знаходиться на 5-му поверсі 5-поверхового будинку, загальна площа складає 31,5 м² — достатньо простору для комфортного життя. - Сучасний балкон: Новий, засклений балкон з видом на південний схід. - Відмінний стан будинку: Будинок капітально відремонтований і утеплений, що забезпечить вам тепло і затишок в будь-яку пору року. - Капітальний ремонт: У квартирі проведений повний капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій, встановлені нові вікна, двері, дах. Вона готова до чистового ремонту за вашим смаком. - Комунікації: Газ, центральне опалення, електрика, вода — все в ідеальному стані та готове до використання. - Зручне оформлення: Мінімальні формальності і податки при купівлі. Ціна: 26 000 доларів, вже включає знижку у 3 000 доларів! Також можливе придбання за держпрограмами та сертифікатами. Ця квартира — ваш шанс на комфортне життя в самому центрі Бучі. Не втрачайте можливість інвестувати в своє майбутнє!

Продаж 1-кімнатної квартири у центрі Бучі: все нове за вигідною ціною

Продаж компактної і світлої квартири в Бучі ЖК Millennium City. Квартира знаходиться на 4-му поверсі з 10-ти поверхового будинку з ліфтом. Площа якої 31.2 м2 Житловий стан. В квартирі наявна кухня та облаштований санвузол. В кімнаті достатньо площі для двоспального ліжка та вже встановлена шафа купе. Опалення індивідуальне газове, двоконтурний газовий котел. Гарний краєвид з вікон. ЖК знаходиться в затишному житловому районі з розвиненою інфраструктурою. ID 594

Продаж 1-к квартири 31,2 м2  Буча вул. Кожедуба 3

Продаж 1к квартири в ЖК «Idilika», Буча, вул. Кожедуба, 8А Квартира площою 39.1 Будинок заселений і обжитий! Функціонують ВСІ комунікації! Газове опалення, двухконтурний котел! Простора кухня-вітальня -18 м2 кімната -14м2 Чудовий вид з вікон!!! Розвинена інфраструктура, поруч школа, магазини, аптека, зупинка транспорту. Закрита облагороджена територія! ДУЖЕ ВЕЛИКА ПАРКОВКА! Місць вистачить на всіх) Запрошую Вас на перегляд! Вам обовʼязково сподобається! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! МОЖНА ПІД Є-ОСЕЛЮ, СЕРТИФІКАТ та інші державні програми! З повагою, Сергій! Центр продажу нерухомості «Mega Stroy»

Продаж 1к квартири 40 м2 Буча! єОселя! Сертифікат!
1 - 24 из 719 результатов