1-кімнатна квартира в ЖК "Буча квартал" Площа:32.7 м² (цоколь) Поверх:0/5 - Бойлер - Шафа-купе - Розкладний диван - Пральна та посудомийна машина ID: 79358

Бориса Гмирі вул., 4

Продам комфортну смартфон квартиру у закритому жк в Бучі Зелений двір, новий жк з цегляними будинками, власна інфраструктура на території В квартирі вже виконано ремонт, меблі та техніка залишаються Оформлення мінімальне Продаж за готівку Поряд зупинки транспорту, амбулаторія, ТЦ, до центру 5-7 хвилин пішки Ідеальний варіант як для особистого проживання так і для здачі в оренду Приїздіть оцінити вживу і обовязково захочете тут залишитися!

Бірюкова, 4

Пропонується на продаж однокімнатна квартира в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі 11. Загальна площа квартири 37,39 кв.м, знаходиться на 8-му поверсі дев’ятиповерхового будинку. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок на завершальній стадії будівництва. Введення в експлуатацію - другий квартал 2024 року. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Вартість 26000$, з урахуванням всіх витрат. Без комісії для покупця

эксклюзив
Бориса Гмирі вул., 11

Квартира з гардеробом. Видова світла та досить простора квартира . Хороше планування з великою кухнею, панорамні вікна. Опалення газовий двоконтурний котел. Будинок готовий чекаємо на документи.

Бориса Гмирі вул., 13

Продається 1-кімната квартира у ЖК "Нова Буча" з роздільним плануванням.Квартира обладнана автономним газовим котлом та має безперебійне постачання електроенергії.З вікна відкривається неймовірний вид на ліс.Навколо великі прибудинкові території, дитячі майданчики. Поруч є поліклініка,дитсадок,магазини,школа,міський ринок, одразу маршрутка на Київ, в Ірпінь, по місту! Електричка в пішій доступності (7 хв. ходьби). Продаж по переуступці.

Бориса Гмирі вул., 11/5

Продається 1-но кімнатна квартира з Документами! Будинок зданий в експлуатацію. Квартира - 39,1 кв.м. Знаходиться на 5 пов./ 9 поверхового цегляного будинку. Стан - квартири (після будівельників). Виконано: штукатурку несучих стін, встановлено газовий лічильник, заведено електричний кабель, заведено водопостачання. Готова до фінального ремонту. Житловий комплекс «Forest Land» в Бучі. Вул. Івана Виговського, 3. Знаходиться в курортній частині Бучі, на межі з селищем Ворзель. Неподалік є озеро, пляж та зона відпочинку. Є всі комунікації: вода, електрика, газ. Вода з власної свердловини (з очисною установкою.) Мінімальне оформлення. Індивідуальне опалення. Ціна реальна: 19800 $. Без комісії для покупця. Оглянути квартиру можете у будь-який зручний час. Телефонуйте, приїжджайте на перегляд.

владелец
Продаж готової 1-но кімнатноїьквартири

Ця 1-кімнатна квартира у самому серці Бучі: Ідеальна інвестиція у Ваше комфортне майбутнє Ви мрієте про затишне місце, де все під рукою? Пропонуємо вам придбати чудову 1-кімнатну квартиру, розташовану в самому центрі Бучі, на вулиці Енергетиків 2. Ця квартира стане вашим справжнім оазисом спокою та зручності. Ключові особливості: - Розташування: У безпосередній близькості до площі Шевченка. Усі необхідні заклади та інфраструктура міста — магазини, кафе, парки, школи та дитячі садки — розташовані в пішій доступності. - Поверх та площа: Квартира знаходиться на 5-му поверсі 5-поверхового будинку, загальна площа складає 31,5 м² — достатньо простору для комфортного життя. - Сучасний балкон: Новий, засклений балкон з видом на південний схід. - Відмінний стан будинку: Будинок капітально відремонтований і утеплений, що забезпечить вам тепло і затишок в будь-яку пору року. - Капітальний ремонт: У квартирі проведений повний капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій, встановлені нові вікна, двері, дах. Вона готова до чистового ремонту за вашим смаком. - Комунікації: Газ, центральне опалення, електрика, вода — все в ідеальному стані та готове до використання. - Зручне оформлення: Мінімальні формальності і податки при купівлі. Ціна: 26 000 доларів, вже включає знижку у 3 000 доларів! Також можливе придбання за держпрограмами та сертифікатами. Ця квартира — ваш шанс на комфортне життя в самому центрі Бучі. Не втрачайте можливість інвестувати в своє майбутнє!

Продаж 1-кімнатної квартири у центрі Бучі: все нове за вигідною ціною

!!! КВАРТИРА ВІД ВЛАСНИКА !!! м. БУЧА, ЖК «КОНТИНЕНТ» пров. Олекси Тихого, 2. (остання черга) СУЧАСНИЙ ЖК складається з 7 (семі) будинків. Сдача 2024-2025 рік. Попередні шість будинків введено в експлуатацію. Закрита прибудинкова територія. Якісне будівництво. Продається невелика, повноцінна, 1-но кімнатна квартира площею 34 кв.м. Квартира з максимальним наповненням: Стіни – вапняно-цементна штукатурка Підлога холу, кухні й кімнат – стяжка з цементно пісчаного розчину Вхідні двері – металеві протипожежні Двуконтурний котел По електропостачанню – монтаж коробки для 2-х автоматів (освітлювальна та розеткова групи) Вікна – металопластикові рами з двокамерним склопакетам Будинок з власною інфраструктурою: дитячі майданчики, кафе, магазини тощо. Поряд декілька великих супермаркетів: НОВУС, АТБ, ТЦ «Пасаж», ринок. кавярні, салони краси. Поруч з будинком (50 м) велика школа №3 та дитячий садок. Будинок бізнес-класу. Оформлення – по переуступці.

владелец
!!! Квартира від власника !!!

Продаж готової жилої квартири Локація - Буча, жк Модуль Студія 23м2, цоколь, житловий фонд Ремонт, меблі, техніка Вартість 24500$ Оформлення мінімальне Готівка Перегляд за попередньою домовленістю

Леонида Бирюкова бульвар, 9, Буча, Буча, Киевская 24500.0 USD

Продаж 1 кімн. квартири в Бучі (єОселя, Відновлення). Квартира з гарним плануванням, світла, зі штукатуркою, електиричне опалення, 13 кВт. Загальна площа квартири 28, 6 м2, житлова площа 20 м2, є балкон. Гарна транспортна розвʼязка, поряд зупинка, маркет Новус, дитячий садочок, школа, аптеки, в сусідньому будинку продуктовий магазин, будинок знаходиться поряд з приватними будинками, гарне, спокійне місце, парк. Закрита територія ЖК, з дитячим майданчиком. Будинок введений в експлуатацію, є свідоцтво на право власності. Можливий продаж за програмою: єОселя, єВідновлення. Поряд вулиці: вул.Гагаріна, вул. Чуворова, вул. Рубеживська, вул.Яблунська. Неподалік: ЖК Continent. Населені пункти недалеко: Немешаєво, Ворзель, Гостомель, Ірпінь. Комісійні 3% для покупця Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-910-673-DR.

Владимира Грушевского улица, 4, Буча, Буча, Киевская 20051.0 USD

ЖК в городе Буча

Продаж однокімнатна квартира по вигідній ціні у Бучі Ціна 25 000 Індивідуальне газове опалення Стяжка та штукатурка стін Відмінне планування з гардеробною З приводу даонї пропозиції телефонуйте

Ивана Выговского улица, 3, Буча, Буча, Киевская 21999.0 USD

Продається однокімнатна квартира в триповерховому будинку.. Будинок перероблений і приватизований з бувшого гуртожитка. Будівля в гарному стані, зроблено косметичний ремонт. Поруч 100 м школа, садок, медична амбулаторія, супермаркети Фора, АТБ, озеро. Бойлер, ванна, плита, холодильник, двоспальне ліжко Оформлення 8, 5% Сертифікат, іпотека - Так!

Яблонская улица, 78, Буча, Киевская 24000.0 USD

Продається невелика повноцінна однокімнатна квартира, по типу малосімейки. В квартирі зроблений косметичний ремонт (окрім санвузла), в кімнаті металопластикові вікна, великий бойлер на гарячу воду, нові вхідні двері. В цьому році планується зовнішнє утеплення будинку по державній програмі. Усі деталі по телефону. Зупинка транспорту на Ірпінь і Київ біля будинку, фора і дитячий садок через дорогу!

Яблонская улица, 78, Буча, Буча, Киевская 24000.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Сontinent RAY. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 33.33 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Сontinent RAY заявлена в 4 кварталі 2026 року. ЖК Сontinent RAY знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Буча, рн Буча, Івана Кожедуба, 8. Забудовник - Strakhovskyi Group.

Ивана Кожедуба улица, 8, Буча, Буча, Киевская 23331.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Сontinent RAY. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Буча, рн Буча, Івана Кожедуба, 8. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Сontinent RAY можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2026 року. Забудовник - Strakhovskyi Group.

Ивана Кожедуба улица, 8, Буча, Буча, Киевская 23450.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Сontinent RAY. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 35.91 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Сontinent RAY заявлена в 4 кварталі 2026 року. ЖК Сontinent RAY знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Буча, рн Буча, Івана Кожедуба, 8. Забудовник - Strakhovskyi Group.

Ивана Кожедуба улица, 8, Буча, Буча, Киевская 25137.0 USD

Продам! Просторна квартира з великою лоджією! Комунікації всі центральні! Поруч різні супермаркети, магазини, школа, садочок, зупинка громадського транспорту! Квартира реальна - ціна повна! Телефонуйте/пишіть! Завжди на звʼязку! Запрошую на перегляд у зручний для Вас час!

Владимира Грушевского улица, 4А, Буча, Киевская 22000.0 USD

Дуже вдала студія із чудовим плануванням! Перший рівень-повноцінна студія, де вміститься кухня, спальне місце, шафка. Сан вузол сумісний, великий, вміститься і ванна, і душова-що серденько захоче) Другий рівень - вийде повноцінна кімната, можна зробити собі там щеплене спальне місце і вийде євро 2к квартира! Або закрити собі той другий рівень під кладову і зробити ремонт на перший час тільки на першому рівні! Будиночок у центрі Бучі і при цьому в закутку, де затишно та тихо! Поруч Держ школи, садочки, Бучанський Центральний парк, Новус і вся необхідна інфраструктура! Покупцю БЕЗ комісії! Дзвоніть і поїдемо на перегляд;)

владелец
ул. Антония Михайловского, 72Г, Буча, Киевская 23500.0 USD

Телефонуйте за деталями!

владелец
Бориса Гмыри улица, 11/5, Буча, Буча, Киевская 24500.0 USD

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Буча ЖК Континент Рей Однокімнатна квартира -Чорнова штукатурка -Стяжка Площа 41м2 Поверх 6/10 Я професійний рієлтор, дивіться всі мої пропозиції, маю доступ до всієї бази регіону, покажу будь-яку квартиру, ключі на руках. Телефонуйте, мені буде приємно провести перегляд в зручний для вас час.

Ивана Кожедуба улица, 8, Буча, Буча, Киевская 26000.0 USD

Локація даного будинку має безліч переваг. В м. Буча, велика кількість парків для прогулянок та розваг, навчальних закладів (школи/садочки), центрів лікування. Набережна для прогулянок, спорту та фотосесій. Ресторани та кафе. Будинок побудовано з якісних матеріалів та утеплений. Якісні вхідні двері забезпечують, безпеку, тепло та спокій у квартирі. Територія комплексу закритого типу без проїзду автівок з обладнаними майданчиками для дітей, прогулянок та спорту з топовим обладнанням. Комплекс знаходиться під охороною та оснащений камерами спостереження. Зовнішня обробка: декоративна штукатурка

Леонида Бирюкова бульвар, 2, Буча, Киевская 22000.0 USD

Студія в Бучі, новобудова! Територія закритого типу! Розвинена інфраструктура! Центр Бучі! Телефонуйте!

Леонида Бирюкова бульвар, 2, Буча, Киевская 22000.0 USD

Продаж 1-кімнатної квартири у місті Буча, в районі Буча. Площа 22 кв.м, розташована на 3 поверсі 10-поверхового будинку. Це первинна нерухомість зі станом, який потребує ремонту. Ідеальний вибір для тих, хто хоче створити своє власне житло з урахуванням власних потреб і смаку. Не витрачайте час на пошук, ця квартира чекає саме на вас!

Леонида Бирюкова бульвар, 7, Буча, Буча, Киевская 22000.0 USD

Гостомель, ЖК Лісова Буча Евро-2к, 40м2 - кухня 20м2. Індивідуальне газове опалення - Панорамні вікна - Гардеробна - Котел - Стяжка - Штукатурка Будинок зданий Залиште свої контакти для організації перегляду або отримання додаткової інформації!

Шота Руставели улица, 2А, Буча, Буча, Киевская 24500.0 USD
1 - 24 из 297 результатов