Унікальна Пропозиція! Двохрівнева Квартира в ЖК "Олсія" у Центрі Бучі за Супер Ціною! Не пропустіть шанс придбати простору двохрівневу квартиру за вигідною ціною всього 23500$ у самому серці Бучі! **Характеристики:** - **Розташування:** ЖК "Олсія", Буча (центр) - **Площа:** перший рівень 27м2 + 15м2 другий - **Поверх:** 4/4 - **Стан:** чорнова штукатурка - **Вид:** приголомшливий панорамний вид **Переваги:** - Усі необхідні зручності поруч: школа, садочок, зупинка транспорту, парк – все в кроковій доступності. - Ідеальний вибір для тих, хто хоче зробити ремонт на свій смак. **Умови:** - Ціна: всього 23500$ - оформленням договір купівлі-продажу - Іпотека/сертифікат/держ програми - ТАК Ця квартира – це ваш шанс жити в центрі міста з усіма зручностями та створити інтер’єр своєї мрії. Скористайтесь вигідною пропозицією вже сьогодні!

возможна продажа по єОселя
Антонія Михайлівського вул., 72

Продається 1-кімната квартира у ЖК "Нова Буча" з роздільним плануванням.Квартира обладнана автономним газовим котлом та має безперебійне постачання електроенергії.З вікна відкривається неймовірний вид на ліс.Навколо великі прибудинкові території, дитячі майданчики. Поруч є поліклініка,дитсадок,магазини,школа,міський ринок, одразу маршрутка на Київ, в Ірпінь, по місту! Електричка в пішій доступності (7 хв. ходьби). Продаж по переуступці.

Бориса Гмирі вул., 11/5

Продається 1-но кімнатна квартира з Документами! Будинок зданий в експлуатацію. Квартира - 39,1 кв.м. Знаходиться на 5 пов./ 9 поверхового цегляного будинку. Стан - квартири (після будівельників). Житловий комплекс «Forest Land» в Бучі. Вул. Івана Виговського, 3. Знаходиться в курортній частині Бучі, на межі з селищем Ворзель. Неподалік є озеро, пляж та зона відпочинку. Є всі комунікації: вода, електрика, газ. Вода з власної свердловини (з очисною установкою.) Мінімальне оформлення. Індивідуальне опалення. Ціна реальна: 20 000$. Без комісії для покупця. Оглянути квартиру можете у будь-який зручний час. Телефонуйте, приїжджайте на перегляд.

владелец
ПРОДАМ 1 кімнатну квартиру

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Good Home. м. Буча, вул. Грушевського, 4-г. На 2-му поверсі. Площа квартири: 28.6 м2. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, матеріал стін – газоблок. Утеплювач - мінеральна вата. Будинок введений в експлуатацію, є свідоцтво на право власності. Можливий продаж за програмою: єОселя, єВідновлення. В квартирі є газ, лічильник води, лічильник електроенергії (день/ніч), газовий лічильник. У будинку є всі комунікації: вода, газ, електрика. У пішій доступності: супермаркети Novus, Фора, школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, через дорогу пошта, 3 парки в 20 хвилинах ходьби від ЖК. Територія будинку закрита. Знижки на квартири більше 29 м2.

Однокімнатна квартира в Бучі. В готовому будинку. єОселя

1 кімнатна квартира на 8 поверсі в жк "Континент" , вул. О. Тихого 4. Хороше планування квартири (вікна НЕ на ЛЕП, та НЕ в "колодязі") . Сонце в другій половині дня. Додатково: є кладовка 4м. кв. на цокольному поверсі при вході, для зберігання велосипедів, автомобільних коліс та ін.. Переуступка через відділ продажу забудовника.

владелец
Продам 1 кімнатну квартиру в жк "Континент"

!!! КВАРТИРА ВІД ВЛАСНИКА !!! м. БУЧА, ЖК «КОНТИНЕНТ» пров. Олекси Тихого, 2. (остання черга) СУЧАСНИЙ ЖК складається з 7 (семі) будинків. Сдача 2024-2025 рік. Попередні шість будинків введено в експлуатацію. Закрита прибудинкова територія. Якісне будівництво. Продається невелика, повноцінна, 1-но кімнатна квартира площею 34 кв.м. Квартира з максимальним наповненням: Стіни – вапняно-цементна штукатурка Підлога холу, кухні й кімнат – стяжка з цементно пісчаного розчину Вхідні двері – металеві протипожежні Двуконтурний котел По електропостачанню – монтаж коробки для 2-х автоматів (освітлювальна та розеткова групи) Вікна – металопластикові рами з двокамерним склопакетам Будинок з власною інфраструктурою: дитячі майданчики, кафе, магазини тощо. Поряд декілька великих супермаркетів: НОВУС, АТБ, ТЦ «Пасаж», ринок. кавярні, салони краси. Поруч з будинком (50 м) велика школа №3 та дитячий садок. Будинок бізнес-класу. Оформлення – по переуступці.

владелец
!!! Квартира від власника !!!

Лучшая инвестиция! Дом на стадии строительства! Квартиру можно купить в рассрочку на 2 года! Первый взнос от 30%! Рассрочка в гривне, без привяки к доллару! Очень классное месторасположение! Рядом остановка маршрутки до метро (м. Академгородок и м. оболонь) Большая придомовая територрия! планировка очень современная! Приглашаем вас на просмотр! Елена

Бориса Гмыри улица, 15, Буча, Буча, Киевская 23900.0 USD

1к квартира в Бучі! Вул. Бориса Гмирі. РОЗСТРОЧКА НА 24 МІСЯЦІВ! Будинок на стадії будівництва!! Новий район в Бучі. Всі будинки нові, красиві, поруч є все, що потрібно для життя: магазини, маршрутки на Київ (м. Оболонь) та по місту!, дитячий садок, школа. Перший внесок від 50% Планування дуже класна З ГАРДЕРОБОМ! Квадратна кімната і кухня з великим вікном! Приїжджайте все дивитися! Олена

Бориса Гмыри улица, 14, Буча, Буча, Киевская 20500.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в Бучі! Дуже класне місце розташування: поряд абсолютно вся інфрастуктура: багато магазинів, супермаркет, школа і садочки - все в пішій ходьбі! Відразу біля будинку зупинка транспорту до метро і по місту! Будинок утеплений! В квартирі індивідуальне опалення, двухконтурний газовий котел входить у вартість! Без комісї! Пряму!

Бориса Гмыри улица, 14, Буча, Буча, Киевская 23000.0 USD

Большая, очень классная квартира в Буче в новом микрорайоне! Дом на стадии строительства! Вокруг большие придомовые территории, большие детские площадки. Рядом есть поликлиника, городской рынок, сразу маршрутка на Киев, в Ирпень, по городу! Электричка в пешей доступности (7 мин. ходьбы) Планировка очень практичная! Большая кухня-студио! РАССРОЧКА В ГРИВНЕ! Просмотр бесплатные!

Бориса Гмыри улица, 16, Буча, Буча, Киевская 21000.0 USD

ЖК в городе Буча

ЖК Модуль
73 объявлений
ЖК Idilika
51 объявлений
ЖК Continent
28 объявлений

1к квартира в Буче! РАссрочка в гривне на 24 месяцев! Ул. Бориса Гмыри Квартира с гардеробом! В квартире большие окна! Квадратная кухня-студио! Уже есть стяжка пола, заведены в квартиру все коммуникации! Котел входит в стоимость квартиры! Рядом маршрутка до метро и по городу, все магазины рядом, школа и садик Приезжайте все смотреть! Елена

Бориса Гмыри улица, 12, Буча, Буча, Киевская 22000.0 USD

Новый район в Буче, с красивыми новыми домами. Дом монолитно-каркасный, утепленный. Среди инфраструктуры есть все необходимое: супермаркет, аптека, магазины, школа, детский садик, детские площадки, остановка общественного транспорта, парковка для автомобиля. В стоимость входит: стяжка пола, качественные входные двери и окна, счётчики на воду, газ и электричество. Без комиссии! Есть рассрочка.

Бориса Гмыри улица, 13, Буча, Буча, Киевская 24000.0 USD

Продам однокімнату квартиру в Бучі! Класне місце розташування. Поряд абсолютно вся інфраструктура: багато магазинів, супермаркетів, школи і садочки поряд Квартира повноцінна: кімната з гардером, кухня квадратна. В квартирі є стяжка підлоги, двухконутрний газовий котел входить у варстіть. Без комісії! Власник!

Бориса Гмыри улица, 15, Буча, Буча, Киевская 20900.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в Бучі! ЖК Нова Буча. Поряд розвинена інфраструктура. Будинок зданий з документами, з усіма комуннікаціями, все працює, люди живуть. Квартира має свою особливість - окремий вхід. Квартира з індивідуальним опаленням (двухконутрній газовий котел входить у вартість) Без комісії! На пряму!

Бориса Гмыри улица, 15, Буча, Буча, Киевская 22000.0 USD

Продам однокімнату квартиру в Бучі! Квартира продається по переуступці! Будинок ще не введено в експлуатацію. Здача до кінця року Квартира повноцінна: кімната з гардером, кухня квадратна. В квартирі є стяжка підлоги, двухконутрний газовий котел входить у варстіть. Без комісії! Власник!

Бориса Гмыри улица, 17, Буча, Буча, Киевская 22900.0 USD

Шикарная квартира в Буче! Первый взнос - 30%! Рассрочка в гривне на 2 года, без привязки к доллару! Месторасположение очень классное: новые красивые дома, есть паркометта! Рядом остановка маршрутки до метро (м.Академгородок и м.Оболонь) Рынок в пешей доступности! Планировка очень классная! Большая кухня! Записывайтесь на бесплатный просмотр! Елена

Депутатская улица, 15, Буча, Буча, Киевская 23900.0 USD

Продам однокімнату квартиру в Бучі! Квартира повноцінна: кімната з гардером, кухня квадратна. В квартирі є стяжка підлоги, двухконутрний газовий котел входить у варстіть. Дуже класне місец розташування! Поряд максимально розвинекна інфраструктура: багато магазинів, супермаркетів, школи і садочки! Без комісії! На пряму!

Бориса Гмыри улица, 15, Буча, Буча, Киевская 21900.0 USD

Продам 1 кімнатну квартиру студію в ЖК Іділіка міста Буча. Будинок зданий в експлуатацію в 2021 році, всі комунікації підключені. Охоронна територія 24/7 У квартирі зроблена чистова штукатурка стін. Хороший мікрорайон з розвиненою інфраструктурою: школа, дитячий сад, парк, магазини, кафе, аптека, зупинка громадського транспорту, жд вокзал... Без комісії

Ивана Кожедуба улица, 8А, Буча, Буча, Киевская 22000.0 USD

Продам квартиру у ЖК комфорт класу поруч а Авенір Плазою в Бучі. Будинок зданий в експлуатацію! Комунікації підключені - газ, вода, електрика- окремі особові рахунки, житлові тарифи. Штукатурка стін, стяжка підлоги, комунікації розведені по точках. Тепла підлога у кухні, санвузлі, коридорі. Розведено опалення. Встановлено лічильники на комунікації. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного життя Вашої родини: ТЦ, супермаркети, магазини, дитячий садок, школа. Телефонуйте, працюємо без вихідних!

Леонида Бирюкова бульвар, 9, Буча, Киевская 22000.0 USD

Продаж без КОМІСІЇ! Продається повноцінна однокімнатна квартира у чудовому житловому комплексі бізнес класу. У самій квартирі є повноцінна кімната та простора і зручна кухня із суміжним санвузлом. Ідеальне наповнення значно економить витрати на ремонт- в квартирі вже зроблена лазерна стяжка підлоги, чистова штукатурка стін, виведені всі лічильники. Поруч з комлексом є усе необхідне для комфортного проживання - шкода, садочок, різноманітні магазини та супермаркети, а найлогічніше зручний виїзд до міста на власній автівці або ж поруч зупинка громадського транспорту та інша розвинена інфраструктура. Квартира пропонується в розтермінування з першим внеском понад 70% від вартості з можливістю заходу на ремонт. З приводу отримання більш детальної інформації по квартирі або запису на перегляд телефонуйте, працюємо без вихідних

Бориса Гмыри улица, 11, Буча, Буча, Киевская 23416.0 USD

Продається однокімнатна квартира в триповерховому будинку.. Будинок перероблений і приватизований з бувшого гуртожитка. Будівля в гарному стані, зроблено косметичний ремонт. Поруч 100 м школа, садок, медична амбулаторія, супермаркети Фора, АТБ, озеро. Бойлер, ванна, плита, холодильник, двоспальне ліжко Оформлення 8, 5% Сертифікат, іпотека - Так!

Яблонская улица, 78, Буча, Киевская 24000.0 USD

Продається невелика повноцінна однокімнатна квартира, по типу малосімейки. В квартирі зроблений косметичний ремонт (окрім санвузла), в кімнаті металопластикові вікна, великий бойлер на гарячу воду, нові вхідні двері. В цьому році планується зовнішнє утеплення будинку по державній програмі. Усі деталі по телефону. Зупинка транспорту на Ірпінь і Київ біля будинку, фора і дитячий садок через дорогу!

Яблонская улица, 78, Буча, Буча, Киевская 22000.0 USD

Зручний комплекс Продаж без комісії Торговий центр Підземний паркінг Розтермінування від забудовника Великі вікна Балкон Просторі квадратні метри 81м2 Максимальне наповненя: лазерна стяжка, чистова штукатурка, розведення єлектрики, радіатори Простора трикімнатна квартира в новобудові, без ремонту, чекає на свого власника. Світлі кімнати з великими вікнами створюють ідеальні умови для втілення ваших дизайнерських ідей. Розташована у зручному та перспективному районі, квартира має всі необхідні комунікації та інфраструктуру поблизу. Вільне планування дозволяє вам максимально адаптувати простір під ваші потреби. Це чудова можливість створити ідеальний дім для вашої родини з нуля. Не втрачайте шанс придбати цю нерухомість та зробити її саме такою, як ви мрієте. Ціна вказана при внеску 30% від загальної вартості Телефонуйте та домовляйтесь на перегляд!

Леонида Бирюкова бульвар, 2А, Буча, Буча, Киевская 23000.0 USD

Продаж без комісії 81м2 Світла та простора квартира Закрита територія Підземний паркінг Максимальне наповнення: лазерна стяжка, чистова штукатурка, розведеня електрики, радіатори Простора трикімнатна квартира в новобудові, без ремонту, чекає на свого власника. Світлі кімнати з великими вікнами створюють ідеальні умови для втілення ваших дизайнерських ідей. Розташована у зручному та перспективному районі, квартира має всі необхідні комунікації та інфраструктуру поблизу. Вільне планування дозволяє вам максимально адаптувати простір під ваші потреби. Це чудова можливість створити ідеальний дім для вашої родини з нуля. Не втрачайте шанс придбати цю нерухомість та зробити її саме такою, як ви мрієте. Ціна вказана при внеску 30% від загальної вартості Телефонуйте та домовляйтесь на перегляд!

Леонида Бирюкова бульвар, 2А, Буча, Буча, Киевская 23100.0 USD
1 - 24 из 227 результатов