власник
Шевченка, 29

Продаж двох кімнатної квартири в м. Дубляни. Загальна площа 44,7 кв.м. Квартира на 2 поверсі цегляного чотирьох поверхового будинку. 1-2 хв до центру міста, де знаходиться кінцева зупинка автобусів 3 хв до школи,5 хв до дитячого садка. Хороша транспортна розвязка: 15 хв на авто до центра Львова, 25 хв - рейсовим автобусом. Квартира з балконом, який засклений. Централізоване опалення, газова колонка на воду. Помешкання розміщене з південної сторони дому. Є комора в підвалі. Підїзд замикається. Квартиру можна оглянути за попередньою домовленістю. Вартість 47 000 $. Зацікавлених осіб прошу дзвонити чи писати на Viber, WhatsApp, Telegram: +48 693 175 579 (Юрій) або на номер телефону +38********63 (Таня)

власник
Продаж 2 кімнатної квартири м.Дубляни

Квартира не кутова.вікна виходять в двір.просторі і світлі кімнати.продається по переуступці

власник
Продаж 2 кімнатної квартири в Дублянах
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира у місті Дубляни (Львівська територіальна громада) Квартира знаходиться на третьому поверсі 5-ти поверхового будинку. Будинок цегляний у доброму стані. Квартира двокімнатна, 54 квадратні метри, 2 кімнати, кухня, коридор, санвузол

власник
Продаж квартири Дубляни

Продається двох кімнатна квартира в м. Дубляни. Загальна площа 47,7 кв.м. Квартира на 3 поверсі цегляного девяти поверхового будинку. 3 хв до центру міста- кінцевої зупинки автобусів 3 хв до школи та садочку квартира з балконом на озеро квартира не кутова чудово розміщенні кімнати ( план на фото) в кожній кімнаті покладено червоний паркет квартира має кладовку між поверхами квартира продається з меблями спільний коридор з сусідом з броньованими дверима Квартиру можна оглянути за попередньою домовленістю. Вартість 53 тисячі євро. Зацікавлених осіб прошу дзвонити/ писати на вайбер.

власник
Продається 2 кімнатна квартира в м.Дубляни з видом на озеро.

Житлові комплекси у Дубляни