Продам затишну та простору 2кімнатну квартиру в ЖК Ярославичі. За адресою м.Вишгород, вул. Кургузова 1а корп.2. До центра міста 10 хв, до ст.м. Героїв Дніпра, Почайна, Оболонь 15-20 хв на машині чи на загальному транспорті. Загальна площа квартири 76 кв.м: - роздільні 2 кімнати - однакового розміру, в одній із кімнат міститься засклений балкон - утеплений та обшитий деревом; - велика кухня: з лоджією, як подовження кухні, де кожного ранку можна за сніданком насолоджуватись чудовим краєвидом; - роздільний санвузол; - великий коридор-хол; - маленький коридор. В загальному коридорі місце для зберігання габаритних речей, під металевою ролетою (комора). У квартирі зроблений стильний та якісний ремонт, сучасні двері, підлога - ламінат, натяжна стеля. Все наповнено красою смаку та практичності в меблях, в техніці та в деталях інтерєру. Є вся необхідна техніка - варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, морозильна камера, бойлер. На світло, воду, тепло встановленні лічильники. Продаж квартири з усіма меблями (крім столів та стільців) та технікою! 3 поверх/ 20 поверхового будинку. Будинок розташований в зручній локації, поруч ліс, спортивні та дитячі майданчики, бювет, супермаркет, лікарня, приватний дитячий садочок, та кінцева зупинка маршрутного транспорту до/від м. Почайна. В будинку 3 ліфти (два пасажирських, один вантажний), консьєрж, відеонагляд, кімната для дитячих візочків та велосипедів. Доглянута при домова територія. Хороші сусіди. Запрошую на перегляд! Вартість квартири 72 тис. дол., документи в порядку, фізична присутність власника квартири на угоді. Прошу посередників не турбувати.

власник
Кургузова вул., 1а

Продаю квартиру загальною площею 81,2 кв м знаходиться на 9 поверсі 9-поверхового будинку. Квартира з роздільним плануванням, великою кухнею і вітальнею, просторим коридором, лоджією і балконом. Виходить на схід, захід і північ. Чудові види з вікон на все місто, можливість насолоджуватися заходами і сходами сонця. Санвузол роздільний зі свіжим ремонтом і новою сантехнікою. Замінені всі комунікації, проведені нові лінії електромережі під бойлер, пральну машину й інші електроприлади, встановлені витяжні вентилятори. Велика тепла суха засклена лоджія простягається на дві кімнати, можна виділити під робочу зону. Є відкритий балкон з вітальні, де можна поставити стільці, вирощувати рослити і насолоджуватися видом. По квартирі замінені батареї, стіни підготовлені під фарбування або поклейку шпалер, всюди натяжні стелі, встановлені лед-люстри і точкові світильники. БЕЗ КОМІСІЇ, МОЖЛИВИЙ ТОРГ

власник
Набережна вул., 6а

Продам ВЛАСНУ 1к квартиру у новому будинку ЖК Зіркова вежа. Площа 41,7 кв.м, поверх 11/12, вікна виходять на Київське водосховище (секція 1). Гарний вид на Київське водосховище. Дві секції будинку вже збудовані та добудовуються по сусідству Зіркова Вежа2. Стан ремонту – після будівельників. До Києва їздять маршрутки (20 хвилин), зупинка за 5 хвилин ходьби від будинку або на машині 10 хв від станції метро Героїв Дніпра. Зараз будинок вводиться в експлуатацію в 3 кв 2024 року обіцяють видати власникам ключи. Квартиру продаємо по переуступці майнових прав без додаткових витрат. Торг можливий. ПОСЕРЕДНИКІ – НЕ ТУРБУВАТИ!

власник
Шолуденка вул., 26
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю 1 кім.кв.37.7кв.м. м.Вишгород,10хв.до Києва на авто.Локація центр міста Пр.Мазепи біля будинку зупинка транспорту,аптеки,магазини,банки,школа, дитячий садок,парк,ярмарок з продуктами, бювет. Парковка,тихий двір. В 10хв.Київське море,ТЦ та всі блага міста.Цегляний будинок- літом не жарко, зима тепло.

власник
Івана Мазепи просп., 13/9

Толщина кирпичных фасадных и несущих стен = 60 см. Киевская обл., г. Вышгород, ул. Киевская 18 новый дом. Середина дома. Кирпичный дом построен в 2004 году. Квартира двухсторонняя. Возможность перепланировки. Фасадные стены дома утеплены. Чистый подъезд. От Киева 3 км. Киевское море, Днепр, Десна, озёра, лес. 10 - 15 минут до метро Героев Днепра - Петровка.

власник
Продам 3-х комн. кв. 5-й этаж кирпич без комиссии - собственник

Видовая 1К, переуступка, 16-й этаж (51,8 м/кв), Комфорт-класс, от Владельца, Влесгард 3-я очередь. • утепленный фасад, толщина внешних стен 45 см., дом комфорт-класса; • панорамные окна (4 окна в пол); • возможность перепланировки на 2к; • автономная газовая котельня с возможностью установки индивидуального счетчика учета теплоенергии; • 10-15 мин. (10-12 км.) от м. Почайна/м. Героев Днепра; • несколько вариантов перепланировки (возможность препланировки на 2 комнаты); • красивый вид на Межигорье и Киевское море (16 эт. 18-ти этажного дома); • рядом лыжная горка Вышгора; • 2 сан. узла; • тихое и экологичеки чистое, историческое место (старый Вышгород); • просторная кухня; • большая парковка в визуальной досягаемости за пределами жилого комплекса; • Вишгородская набережная в пешей доступности (15 мин); Собственник. Продам 1 комнатную квартиру 51,8 м. кв. в новом современном комплексе Велесгард , ул. Ватутина 111, переуступка, собственник. Архитектура дома с уникальным дизайном и практичными планировками квартир. Монолитно-каркасная технология строительства , внешние стены с красного перфорированного кирпича , а так же с фасада утеплен минеральной ватой , толщиной 150мм. Лифты Otis Квартира комплектуется счетчиками на электричество, воду, тепловыми радиаторами, входными дверями, панорамными окнами. Закрытая территория , есть детские площадки , продуктовый магазин , большая бесплатная парковка , детский сад раннего развития , салон красоты, пекарня с кофейней . В пешей доступности Киевское море, вокруг зеленая зона для отдыха, прогулок, экологически чистое место.

власник
Видовая. 1-К, 52 м. кв., ЖК Велесгард ,

Новий будинок на Шолуденка 24. Будинку 3 роки. Квартира з новим евроремонтом і вбудованими меблями і технікою.

власник
продажа 1-кімн квартири на Шолуденка 24, новий будинок, евро

Житловий комплекс «Французький бульвар» – знаходиться у Київській області, місті Вишгород, по вулиці Шолуденко, 24. Вишгород – екологічно чисте і зелене місто, що стоїть на правому березі річки Дніпро, поруч з Києвом, в 15 хвилинах їзди до метро Героїв Дніпра – Почайна На закритій території комплексу наземний паркінг, сучасний благоустрій, озеленення подвір’я і безпечні дитячі спортивні майданчики з гумовим покриттям. У пішій доступності центр міста, зупинки громадського транспорту, продуктові та будівельні магазини, Київське море, Вишгородська набережна і Національний парк «Межигір’я».

власник
Продається 2-к квартира м. Вишгород у жк «Французький бульвар»

ПРОДАМ ЗА ПЕРЕУСТУПКОЮ 1-кімнматну квартиру в новому, комфортабельному ЖК. 6 секція, введення в експлуатацію 3кв 2024 року. ПРОДАЖ БЕЗ ОПЛАТИ ПОДАТКІВ, ЗА ПЕРЕУСТУПКОЮ. Надійний забудовник який працює не перший рік на території Вишгородського району і не тільки. Квартира може бути як для подальшої здачі в оренду так і для маленької сім"ї. Розташована на 2 поверсі, сонячна сторона, індивідуальне опалення. Гарне планування та достатня квадратура для втілення мрій. Житловий комплекс «Французький бульвар» – знаходиться у Київській області, місті Вишгород, по вулиці Шолуденко, 24. Комплекс внесений в генплан міста Вишгород і складається з восьми, 11-поверхових цегляних будинків. Вишгород – екологічно чисте і зелене місто, що стоїть на правому березі річки Дніпро, поруч з Києвом, в 15 хвилинах їзди до метро Героїв Дніпра – Почайна На закритій території комплексу наземний паркінг, сучасний благоустрій, озеленення подвір’я і безпечні дитячі спортивні майданчики з гумовим покриттям. У пішій доступності центр міста, зупинки громадського транспорту, продуктові та будівельні магазини, Київське море, Вишгородська набережна і Національний парк «Межигір’я» На перших поверхах житлового комплексу продаються і здаються в оренду комерційні приміщення вільного типу. Земля викуплена і у власності забудовника

власник

Продам 2-кімнатну квартиру з гарним плануванням по вул. Кургузова 1А ЖК Ярославичі. Дім збудовано у 2015 році. 16 поверх, вид на ліс. Загальна площа 73 кв., кухня 12 кв, кімнати по 16м, 10м лоджія. Бонусом великий коридор де можна залишати велосипеди та кладова. Затишна, тепла та простора квартира. Робили все для себе, жили з самого заселення будинку. Повністю відштукатурені стіни, балкон 5м утеплений, проведено світло та тепла підлога Ламінат, плитка, тепла підлога у ванній та на балконі. Лічильники на тепло - дозволяє суттєво економити. Побутова техніка: холодильник, плита, духова шафа, посудомийна машина, пральна машина, меблі - залишається за домовленістю. Прекрасне розташування: ліс, дитячі та спорт майданчики, лікарня, магазин, школа, аптека, кінцева зупинка автобусу прямо в комплексі, 30хв максимум до м.Почайна, на авто 15хв. Єдине передмістя Києва де майже ніколи не буває заторів. Неподалік Київське море та чудовий пляж на річці Дніпро. Пропозиція від перших і єдиних власників. Жодних комісій. Проханння ріелторів не турбувати. Єоселя. Якщо я не відповідаю на дзвінок - пишіть в телеграм або вайбер.

власник
2х кімнатна квартира ЖК Ярославичі

Квартира стане ідеальним місцем для тих, хто шукає затишне та комфортне житло в оточенні природи. Про будинок: 16 поверховий будинок (2013 р.) Монолітно-каркасний, газоблок У будинка власна газова котельня, скважина, дизельний генератор Закрита територія, відеонагляд 2 ліфти (вантажний та пасажирський) Затишна і охайна прибудинкова територія Дитячий і спортивний майданчики Поряд ліс ОСББ Про квартиру: 78.9 м.кв. 13 поверх Чудовий вид на місто та околиці Квартира дуже тепла Кондиціонери в кожній кімнаті (3шт) Лічильник день/ніч Індивідуальний лічильник опалення Індивідуальне місце на закритій парковці для вашого авто Проведена сигналізація від поліції Меблі, техніка Обслуговування будинку здійснює ОСББ, що гарантує належне утримання прибудинкової території та спільних зон.

власник
Продається 2-кімнатна квартира, Вишгород, ЖК Берізки, 78,9 м.кв.

Пропонується повноцінна двокімнатна квартира в ЖК «Ярославичі 1», вул. Кургузова,1а корп.1, загальною площею 76 кв.м. (кімнати по 18 + 18 кв.м), кухня 12 кв.м, прихожа 12 кв.м, є велика утеплена лоджія. Розташована на низькому 5-му поверсі 20-ти поверхового будинку. Обєкт пропонується з усім внутрішнім наповненням і рішеннями, зроблений якісний ремонт. Вбудовані меблі та техніка (холодильник, варочна поверхня, духова шафа, витяжка, бойлер, пральна машина, система фільтрації на вхідну воду, інтернет -отповолокно) можна відразу заселятись. Будинок з сучасними парадними, дуже теплий, давно заселений, всі ремонти навколо зроблені. В комплексі є власні генератори на випадок відсутності світла. Представлена вся інфраструктура: супермаркет, кафе, стоматологія, аптека, відділення пошти, дитячий заклад та інше. Облаштовані дитячі та спортивні майданчики Поруч з комплексом кінцева зупинка маршрутки до метро Почайна (25 хв. в середньому до метро) Документи готові до угоди, податків немає, ціна 69 000 дол., без комісії

власник
Продаж  2к з ремонтом ЖК «Ярославичі», вул. Кургузова 1-а,,к1

Продаю свою 3-к. квартиру у м. Вишгород, Б. Хмельницького 6(центр) В квартирі на даний момент готова для проживання одна кімната , інші в стадії ремонту (зроблена стяжка підлоги, замінена електрика, стіни під шпалери) Планування квартири дуже зручне , великий коридор і три кімнати . Дві окремі , одна прохідна . Є можливість обʼєднати кухню з меншою кімнатою. Цегляні товсті стіни , квартира тепла. Зручне розташування будинку , знаходиться в центрі, по цьому в 10 хв пішки є ліс для прогулянок . Дуууже затишний двір , так як перед вікнами немає прямого поїзду для машин . В 1 хв пішки бювет. А також дитячий садочок, школи , дві зупинки міського транспорту на м. Петрівка і Героїв Дніпра . Чудові спокійні сусіди . Квартира продається з технікою і меблями (за потреби меблі вивеземо). Звʼязок через телеграм , вайбер по вказаному номеру телефону (тимчасово не в Україні зараз ) Розглядаю обмін на однокімнатну . Гарного мирного дня.

власник
Квартира 53 кв.м. Центр Вишгород . є оселя

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира в ЖК Ярославичі 1 Квартира складається з - кухні - 2-х великих кімнат - коридору - роздільного сан вузлу - балкону Розташована на 18-у поверсі, поряд з лісопарком, магазинами та зупинкою. 20 хв. їзди до метро. Можливий продаж і по єОселі.

власник
Продаж 2-К Квартири в ЖК Ярославичи, Кургузова 1-а (єОселя)

Продам уютную квартиру в г.Вышгород. Днепровская 3а.после капитального ремонта. Все новое трубы, проводка.Балкон застеклён.wi-fi. Мебель и техника остаются. Продажа от собственника.

власник
Продам 1 комнатную квартиру в г. Вышгород

Дослідити місцевість

Простора та світла 3 кімнатна квартира в центрі Вишгорода Квартира розташована на 6 поверсі 16-поверхового монолітно-каркасного будинку. Квартира складається з просторого холу, 2-х санвузлів, великої кухні, вітальні, спальні, дитячої кімнати, кладової та лоджії. Продається з усіма меблями та побутовою технікою. В квартирі є два кондиціонери, два бойлери, підлога з підігрівом у великому санвузлі, пральна машина, засклена і утеплена лоджія, вбудована кухня (індукційна плита, духова шафа, посудомийна машина, великий холодильник, фільтр для води) велика шафа-купе в спальні та кімнаті, повністю облаштована дитяча кімната з двома спальними місцями, диванчиком для відпочинку та місцем для навчання та гри. Квартира неймовірно тепла, затишна та світла. Також у вартість входить місце на огородженому паркінгу зі шлагбаумом та охороною. В будинку три ліфти, один з них – вантажний, консьєрж, система відеоспостереження. Будинок в самому центрі Вишгорода. Поруч школи, дитячі садки, супермаркети, спортивна школа, центр творчості, лікарня, зупинка транспорту – все в пішій доступності. Від власника, без посередників, без комісії, можливий торг, терміново

власник
3к квартира в центрі Вишгорода, пл Шевченка 3, без комісії, торг

Продам по ПЕРЕУСТУПКЕ СВОЮ большую 1-комнатную квартиру в городе Вышгороде ЖК "ФРАНЦУЗСКИЙ БУЛЬВАР" ,7 секция по ул.Шолуденко 24 Окна выходят на Юг на солнечную сторону! Большой коридор,большая кухня,панорамные окна, автономное отопление ,двухконтурный газовый котел, 2 мин.хотьбы до остановки ,5 мин.до скважины, хорошая развязка, 15 мин.езды до м.Героев Днепра а так же пл.Шевченко , окружная ,развитая инфраструктура,садики,школы, супермаркеты,отличная природа,лес,р.Днепр ,р.Десна,озера ,Киевское водохранилище ДОМ НЕ СДАН построено полностью 11 этажей!!! В ЦЕНУ ВХОДИТ ОПЛАТА ЗА ПЕРЕУСТУПКУ сдача дома 2025 году"ЖК" внесён в ген.план города, земля находится в собственности застройщика!!! 09******03 Вайбер,Звоните пишите

власник
ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!!Продам велику однокімнатну квартиру по переуступці

Продам 2-кімнатну простору світлу квартиру за адресою м.Вишгород, вул.Кургузова 1а, корпус 1. (ВЛАСНИК) - Квартира знаходиться на комфортному 6 поверсі, в гарному житловому стані, облаштована необхідними меблями та технікою. - Великий хол, дві роздільні кімнати, роздільний санвузол, засклена лоджія. - Домофон, консьєрж у підʼїзді . - Доглянута територія комплексу. Розвинена інфраструктура, під будинком зупинка маршруток, в пішій доступності різні крамниці, кавʼярні, учбові заклади та рекреаційні зони. - Перегляди по домовленості, деталі по телефону. - РІЄЛТОРАМ НЕ ТУРБУВАТИ

власник
Продам 2-кімнатну квартиру ЖК Ярославичі, м.Вишгород вул.Кургузова 1А

Можлива Є-Оселя. Двокімнатна квартира, двостороня, з ремонтом, стан - жилий. Продається з меблями. На батареях стоять регулятори тепла є можливість повного відключення. Лічильники води і тепла, двозоний елекролічильник. В будинку створено ОСББ, територія огороджена парканом. Встановлені камери відеоспостереження, цілодобово чергує диспетчер. До ст.метро Г. Дніпра, Почайна- 10, 11 км Якщо машиною -20 хв, також регулярно їздять маршрутки. В будинку є приватний садочок, навколо багато магазинів, медичних лабораторій, аптек

власник
Продаж двокімнатної квартири ЖК Берегиня (можлива Є-Оселя)

Від власника, без комісії - видова квартира-студіо у м. Вишгород (ЖК 4 Карата), вул. Ватутіна, 110. 41м2, 6 поверх. Вид на київське водосховище. У квартирі зроблено якісний ремонт. Є все для комфортного проживання. Меблі та побутова техніка (холодильник, пральна машина). Велика відпочинкова зона, дитячий майданчик, закритий вїзд, магазин. Транспортна розвязка: поряд зупинка, автобуси до центру Вишгорода та до метро "Почайна". Реальному покупцю торг! Прохання писати та дзвонити на Viber, WhatsApp, Telegram.

власник
Продаж 1-кім. квартира у м. Вишгород, без комісії

Будинок готовий на 100%, триває процес вводу в експлуатацію. Продаж здійснюється по переуступці з мінімальними витратами на оформлення документів. За 300 м знаходиться бомбосховище розраховане витримати ядерний вибух. Продаж терміновий. Після введення в експлуатацію ціна буде значно вище. По запиту відправлю відео. Ріелторам прохання не турбувати. Продаж 3-кімнатної дворівневої квартири площею 73,77 м2 в ЖК «Французький бульвар». Секція 5. Квартира знаходиться на 10-11 поверсі з видом на резервуар Київської ГАЕС та Межигір’я. Житловий комплекс «Французький бульвар» – знаходиться у Київській області, місті Вишгород, по вулиці Шолуденко, 24. Комплекс внесений в генплан міста Вишгород і складається з восьми, 11-поверхових цегляних будинків. На території комплексу наземний паркінг, сучасний благоустрій, озеленення подвір’я і безпечні дитячі спортивні майданчики з гумовим покриттям. У пішій доступності зупинки громадського транспорту, продуктові та будівельні магазини, Київське море, Вишгородська набережна і Національний парк «Межигір’я» Земля викуплена і у власності забудовника Також маємо крутезний дизайн проект (перепланування із трьох- в двокімнатну квартиру з великою вітальнею) в якому все прораховано до дрібниці а також є планувальні рішення які може надати тільки професіонал-проектувальник. ЕКСПЛІКАЦІЯ КВАРТИРИ: житлова – 29,72 м² кухня – 9,35 м² хол – 5,56 м² санвузол – 3,92 м² санвузол – 3,92 м²

власник
3-кімнатна дворівнева квартира в ЖК «Французький бульвар»

Вишгород. Центр міста,ЖК Сіті Парк Вулиця Набережна 8Д корпус 7 40,2 кв.м 4 поверх Без ремонта. Будинок введен в експлуатацію. Розвинена інфраструктура . Можливість обміну.

власник

Неймовірне природнє місце розташування ! Краєвид з вікна на Київське море, вода зі скважини, автономне газове опалення, закрита територія, свій магазин у дворі. Поруч зупинка з маршрутками в центр міста і в Київ. Всі умови для релаксації. Також окремо продається комора в напівпідвальному приміщенні 4 кв.м. ціна 2500 у.е.

власник
Ватутина улица, 110 корпус 3, Вышгород, Киевская 49500.0 USD

власник
Ватутина улица, 111Б, Вышгород, Киевская 105000.0 USD
1 - 24 з 37 результатів