Продам частину одноповерхового деревʼяного будинку обкладеного цеглою на Мальованці. Будинок складається: з двох кімнат,кухні-їдальні,санвузла,коридора,веранди. Будинок має гарний житловий стан. Опалення газовий котел,гаряча вода бойлер,холодна центральна,вигрібна яма. На території є гараж,літня кухня,сад і город.

можливий продаж по єОселя
Камяний Узвіз пров., 6

Продам хату деревяну 1959р побуд., в Черняхівському районі Житомирської обл, 40 км від міста. Поряд є літня кухня сучасна з євроремонтом та всіма зручностями: одна кімната- студія та с/в. Капітальна забудова, утеплена і з ремонтом. Світло 380Вт, піч справжня українська, криниця, насосна станція, вигрібна яма- все по хозяйські. Є сарай, погріб, хоз. приміщення та два гаража. Великий доглянутий садок на 150 фруктових дерев різних пород, декілька сортів винограду, ягідні кущі та багато диковиних декоративних рослин. Своя пасіка. Гектар землі і два "раба" в придачу))) На карті вказано приблизне місцерозташування обєкта.

Шевченка

Шикарний цегляний будинок, (будували для себе) жилий стан, 2 поверхи, високий цоколь, під весь будинок гараж, 4 кімнати, кухня, в деяких кімнатах підвісна стеля, всі комунікації, всі зручності в будинку, загальна площа 250м². До будинку належить земля 10 соток, також є сарай і літня кухня. Будинок серед новобудов. Два котли на отоплення, газовий та твердопаливний, лічильники на все Перегляд в зручний час для вас. Більше інформації за телефоном 0978118645 Наталя АН Оберіг.

Артільний пров., 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новобудова, 200/100/50м, на першому поверсі гараж, с/в та велика кухня- вітальня, є вихід на терасу, на другому поверсі- 4 окремих кімнати, с/в та гардероб. Скважина 52м, криниця, вигрібна яма (бочка на 5 куб). Є електрокотел (Німеччина), твердопаливний котел (Чехія), система підігріву від сонячних батарей, енергозберігаючі ємкості для гарячої води, мп вікна 88 профіль, будівельні матеріали залишаються. Є гостьвий домік з усіма комунікаціями і банею. Фундамент під барбекю з водою і каналізацією. Бетонний фундамент під забор по всьому перемитру. Погріб камяний. Залишились внутрішні роботи. Будинок будували для себе, якісно і добротно. До центра Житомира 20км. Ділянка землі оброблена, є молодий садок.

можливий продаж по єОселя
Житомирська

Продається дача 10 км від Житомира.Вільській масив.фінській домік обкладений цеглою з мансардою. Є світло і колодязь. Залишаються меблі, техніка, газовий балон. Зроблені всі документи на будинок і землю.

Вільській масив, 12

Будинок для постійного проживання. Зручне місцерозташування. Велика, простора ділянка. На території літня кухня, сарай, колодязь. Поряд газопостачання. Територія вирівняна і повністю розчищена від старих дерев та пнів. Всі деталі щодо будинку , огляду, купівлі за телефоном. БУДИНОК НЕ ЗДАЄТЬСЯ В ОРЕНДУ!

власник
Будинок в Черняхові

Продам новобудову в Черняхові, центер міста. Хороша розвязка. Будинок 248 квадратів, другий поверх вільне планування, є біседки, котельня, викопано під басейн, але нажаль, війна внесла свої корективи.Металопластикові вікна, броньовані двійні вхідні двері. 12 соток землі.Більше фото в особисті. Інформація по телефону. Торг.

Продам новобудову в Черняхові

Продається 2-х кімнатна квартира в Черняхові 1 поверх (вул .Індустріальна) в 2 поверховому будинку 12 000 $ торг. Кухня,веранда велика ,участок для городини та грядок,сарай,погріб.Каналізація, туалет на території але можна зробити в квартирі за рахунок великої веранди.Вікна пластикові є,окрім веранди.За деталями дзвоніть +38********21 Олександр.

власник
Продається 2х кімнатна квартира в Черняхові 12 000$

Будинок 60кв.м. плюс 2 погреби, сарай, літня кухня асфальт на вулиці газовий гусак поруч хати, центр села, огород з виходом на вільхову рощу ставок 400метріа

власник
Продам будинок 25 км, від Житомира стан жилий

Продаж дачного цегляного будинку у Вільску, 2 поверхи, 44м.кв., 2 кімнати 16м.кв. і 15,7м.кв., кухня, коридор, 8,67 соток приватизованої землі, є криниця. Капітальний гараж, в кінці ділянки копанка, господарські будівлі. Бажано розрахунок в євро.

Гарний дачний будинок у Вільску (22391332)

Вільськ Кількість кімнат: 2 Тип будинку: Будинок Загальна(кв.м.): 51 Житлова(кв.м.): 37 Кухня(кв.м.): 5 Поверхів: 1 Матеріал: цегла Стан: добрий Дах: шифер Готовність: в експлуатації Ділянка(сот.): 55 Статус ділянки: приватизована Ціна: $12 500 Двері деревяна Санвузол без зручностей у дворі Додатково гараж літня кухня город окремий двір сад сарай госп. споруди Комунікації колодязь пічне опалення електрика Поруч є ліс зупинки річка школа Умови продажу ЧИСТИЙ ПРОДАЖ

№ 12597 - Будинок, Передмістя, Вільськ, 1-поверх., цегла

Продається будинок, с. Бежів Веранда, кладова, погріб, коридор, кухня і 3 кімнати, отоплення - пічка. В кімнатах є деякі меблі. Додаткові пристройки - літня кухня, 2 дровники, криниця. Навколо будинку плодоносний фруктовий садок і квіткові клумби. Загальна площа - 0,56 га, з них: город - 0,31 га, садок і будинок - 0,25 га. Можливий торг. За додатковою інформацією звертайтесь за номером 09******96 Ніна 09******11 Оля

власник
Будинок з територією

Будинок 73.4 кВ в будинку газ вода газове опалення. Літня кухня гараж погріб .

власник
Будинок 73.4 кВ с Городище

Некраши Количество комнат: 5 Тип дома: Дом Общая(кв.м.): 119 Жилая(кв.м.): 43 Кухня(кв.м.): 14 Этажей: 2 Материал: кирпич Состояние: без внутренних работ Крыша: шифер Готовность: недострой Участок(сот.): 60 Статус участка: приватизирован Цена: $6 500 Дополнительно огород отдельный двор Рядом есть остановки транспортная развязка школа Условия продажи ЧИСТАЯ ПРОДАЖА

№ 12598 - Дом, Пригород, Некраши, 2-эт., кирпич

Перший поверх кухня ,кімната з каміном,другий поверх дві кімнати,гараж,колодезь,свій ставок,сарай,10 сот.землі ,рядом зупинка,для постійного проживання потрібно утеплити .Давидівській масив це Іванівка закінчується а цей масив починається,рядом скрізь проживають постійно рядом ліс ,маршрутка кожні пів години ходить ,можливо трохі торг.09******00.

Продам будинок Давидовський масив ,газ під будинком

прадається будинок, під розборку... як матеріал для будівництва , всі деталі по номеру тел.

власник

Продам будинок в центрі.Знаходиться по вул. Куйбишева, затишне місце, нова асфальтована дорога,поруч базар,гімназія.Наявні 4 кiмнати,коридор ,кухня,веранда.Також є своє особисте невеличке озерце,криниця у дворі,плодові дерева.Поруч є гараж та сарай.Загальна площа ділянки 28 соток.Газ підведений до хати.Заходь та живи.Ціна договірна! Людмила Миколаївна

власник
Продам будинок в центрі

Продам чудовий житловий будинок в мальовничому селі Івановичі, в Житомирському районі, Житомирської області. Має площу 81м². Збудований у 1998році. Деревяний будинок, обкладений білим кірпічем. Опалення пічне. Є вода та каналізація. Частково залишаються меблі. Біля будинку є гараж, туалет та господарська будівля. Територія огороджена. Будинок знаходиться на земельній ділянці площею 0.54 га. Документи готові до продажу. Село знаходиться в зручному транспортному сполученні, по дорозі Черняхів-Пулини. До Житомира 29 км. Деталі по телефону.

власник
Продам будинок в Житомирській області

Затишний, добротний будиночок, с. Троковичі, 15 км. від Центру Житомира. Загальна площа будинку , 61м.кв, 2 кімнати, простора кухня, віранда, літня кухня. 62 сотки землі. Будинок цегляний, утеплений і оздоблений короїдом, вікна МП, дах - металочерепиця, автономне отоплення , всі зручності в будинку, ремонт, підлога- ламіна, є 2 грубки, оздоблені плиткою. Санвузол ,сумісний. Капітальний забор, доглянута ділянка, фруктові дерева, садові квіти. Розвинена інфраструктура. До школи, амбулаторії та садочка пішки хвилин 15, зупинка 50 м від дому .Затишне мальовниче місце чекає на свого нового господаря

Затишний будинок с. Троковичі,  Житомирська обл.

Продам будинок 120 кв.м. в с.Корчівка. Будинок на 2 входи. 6 кімнат, кухня, ванна, санвузол, 2 веранди, меблі. Опалення пічне, газ, єлектричне. Літня кухня, гараж, баня, господарські будівлі. Садок с фруктовими деревами і пасіка. Село Корчівка, 2км траса Київ-Чоп, 6км залізниця. 3Га приватизованної землі. Рядом Ліс, Ставок, Стадіон. Можливість оплати платежами. До Житомира 30 км. До смт Пулини 5 км.

власник
Продам або сдам в аренду будинок смт. Пулини с. Корчівка. 120м. кв.

Продаю будинок в селі Троковичі, Житомирська область, Житомирський район. На ділянці до 70 сотих є кухня літня з погрібом та 4 хоз будівлі,2 будинки один з них готовий для проживання.криниця, фруктовий сад більше 30 насаджень ,вже родить 13 років садку,черешні,вишні,груші,яблоні, також є малина, смородина. Ділянка та будинок приватизовано. Докладніше за номером телефону 09******82 Ціна договірна

власник
Продаю два будинки на ділянці  70 соток в селі Троковичі Житомир

Добротний та затишний будинок для великої сімї!!!!

Продаж будинку!!!

Запрошуємо вас до затишного деревяного будинку, розташованого в мальовничому селі Іванків Житомирського району (15 км від Житомира). Цей просторий будинок площею 60 квадратних метрів має всі зручності для комфортного проживання. Земельна ділянка площею 40 соток, що оточує будинок, забезпечує приватність та можливості для творчості. Вона огороджена, що додає вам спокою та безпеки. У дворі розташований доглянутий сад, є город, вже засаджений, ви зможете насолоджуватися свіжими овочами та фруктами протягом усього року. На подвірї також розташований цегляний сарай, де можна зберігати інструменти та інші речі, а також бетонний погріб для зберігання запасів. Не потрібно хвилюватися про водопостачання, оскільки на подвірї є власна криниця. До будинку проведений газ, є газовий стояк. Село Іванків - це мальовниче місце, оточене неймовірною природою, де ви зможете насолоджуватися спокоєм та гармонією. Відчуйте себе як вдома в цьому затишному будинку серед прекрасного українського краєвиду.

Продаж будинку село Іванків

Продам будинок повністю обладнаний та готовий для комфортного проживання з великим огородом. Участок 15 соток. В самому будинку заведено воду та є ванна кімната. Кухня з пічкою та газ плитою для приготування їжі (газ в балонах)яка отоплює одразу кухню та маленьку спальню. Вітальня та велика спальня отоплюється ще одною пічкою. Вхід до будинку через затишну веранду. До будинку пристоєний міні гараж. Також на території є сарай для зберігання дров або для розведення худоби. Літня кухонька з пічкою та газ плиткою. Поряд з будинком в радіусі 500 м. є прод. магазин, школа, спорт майданчик,озеро,Нова пошта. Будинок розташований на центральній вулиці.

власник
Продам будинок смт Черняхів Житомирська обл
1 - 24 з 51 результатів

Популярні запити