с. Трипілля , будинок 40 кв.м., земельна ділянка 9 соток, будинок знаходиться в дуже гарному місці! в будинку вода, свердловина, газ, електрика,на ділянці затока річки Червона, можна зробити своє озерце для риби, качок, сусіди зробили , молодий сад. Сусіди добрі, постійно проживають.транспортна розвязка дуже зручна, і маршрутки у всі напрямки та електричка., 29500 у.о.; (067)2729986, (050)4621046, Сюзанна, АН «САФАРІ»

Трипілля

Продам Будинок 340м.кв., на березі озера з виходом на фарватер Дніпра. Трипілля. 35 км від Києва, свій причал та обладнаний спуск для човна на березі чистого ключового озера 0,5Га захищено від сторонніх, знаходиться у користуванні власників трьох ділянок та має обладнаний водяними воротами судноплавний контрольований вихід на фарватер Дніпра. Ділянка площею 15 соток межує з листяним лісом, огороджена парканом, має асфальтований підїзд, укріплену стіну та зливову каналізацію на схилі зі зворотного боку ділянки, що зєднана з річкою Бобриця. Озеро очищене, запущена риба та має вихід на фарватер Дніпра. Будинок під оздоблення. Газ, електрика у будинку. Електрика 50 квт. Три спальні, гостьова кімната, кабінет, вітальня, більярдна, котельня, гараж на 2 авто, винний льох, інше. Вікна металопластик "під дуб". Дах – металочерепиця. Пристойні сусіди. НАЙКАЩА! локація, пропозиція, ціна якість цього району

можливий продаж по єОселя
Боритская

Екологічний будинок з ремонтом і обладнанням, 110 м.кв. С.Трипілля. Обухівський р-он. Оснащений технікою (холодильник, посудомийка, плита, духовка, пральна і сушильна машина) та меблями.В будинку 2 поверхи, 5 кімнат, на 1 поверсі передпокій, кухня-студіо, с/в, дитяча-ігрова або кімната для гостей , на 2 поверсі - 3 спальні або 2 спальні та кабінет. З вікон відкривається захоплюючий дух вид на схили та Дніпро.Окрема будівля - лазня на 4 особи та альтанка. Опалення - електричні радіатори + пічне. ( Газу немає). Своя свердловина 75 м. Встановлено система очищення води американського виробництва. Каналізація- вигребна яма (3 кільця, загальна глибина 10 м. куб). Утеплення будинку стіни і дах: мінвата. Утеплення стін ззовні і зсередини пенопропіленом. Підлога стіродур 5кВт Електропостачання Піч камін 10кВт Дах металочерепиця Інтернет оптоволокно. Тепла підлога у ванній та на кухні. Ділянка 12 соток (під забудову і обслуговування жилого будинку) із плодовими деревами, ягідником, маленьким городом, дитячим майданчиком. 2-3 паркомісця на території для авто+4-10 гостьових паркомісця. Ділянка кутова - підїзд та вхід з двох сторін. Інтернет швидкісний оптоволокно. Будинок під охороною є сигналізація. Багато світла. У будинку та на ділянці чудова енергетика. З усіх боків проживають привітні сусіди, молоді сімї з дітьми, дачні ділянки та будиночки. Призначено для цілорічного проживання на природі з усіма зручностями поруч: 10 хв. пішки - з/с електрички, аптека, вантажне відділення нової пошти, магазини. 2 траси на Київ: Новообухівська та Старообухівська. 2 ріки: Стугна та затока Дніпра. Всі умови для здорового, активного та гармонійного життя. Ціна 120000 у.о. Без комісії. Представник продавця. Наталія. P.S. Дублювати рекламу заборонено!!!

Степова
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом в Трипольском районе, садовый кооператив "Озерное" Рядом находится села Жуковцы и Черняхов. Дом двухэтажный, двойной кирпич, внутри обложен полностью вагонкой (включая потолок). Есть печь. В доме двухспальная кровать, мебельные стеллажи. На территории кирпичный хоз. блок ( 8 м2). Дом на 11 сотках земли (чернозем). Сад - 5 яблонь, две груши, два виноградника. Беседка для застолий, виноградная арка под стоянку. 5 мин ходьбы от электрички (Киев - Мироновка): станция "Озерная". Рядом лесная посадка, два озера.

власник
Продам дом на 11 сотках

Продаж будинку у селі Тріпилля Невеликий будинок на три кімнати. 15.5сотки землі. Вода – свердловина; Каналізація - яма;літня кухня Зручне розташування. Асфальтований підїзд по вулиці.Не далеко знаходяться магазин, лікарня, школа ,аптека. Зручності в бидинку ,опалення дровяне.

Продаж будинку в селі Трипілля

Продаж будинку в селі Трипілля,будинок має 4 кімнати,кухню,санвузол,веранду,газове опалення.При будинку 15 соток землі,є погреб,родючий сад.До зупинки 50 метрів.

Продаж будинку в с.Трипілля

Продам будинок в с. Трипілля по вул. Степовій (45 км). Будинок розташований на ділянці 12 соток. Сусіди живуть постійно. Будинок знаходиться в стані придатному до проживання, проте для комфортного життя потребує вкладень. В будинку 2 спальні кімнати. Поряд побудоване підсобна будівля.

Продам будинок в с. Трипілля

До продажу земельна ділянка з побудованим будинком. Зручне розташування. Два поверхи і цоколь. Гараж. Центр села. До річки Дніпро 500м.

Земля з будинком с. Трипілля  Обухівський район

Продаж будинка в мальовничому с. Трипілля . Будинок розташований в центрі села, загальна площа будинку 268кв. м житлова 86кв , 5 кімнат. 12, 8 соток землі . Централізована вода, каналізація, також є свій колодязь на станції, отоплення Газ , котел Феролі 32Д , камін, електрика, гараж цокольний на два авто, Віасат, WI-Fi , пішки до р. Дніпро до пляжу 10 хв. До р. Красна 15 хв., до р. Бобриця 10хв. Сад: Горіх, Груша , Слива, Вишня , Яблуня, Абрикос , Туї. Будинок без ремонту.

Продаж будинку. Трипілля Обухівський напрямок

Продаж одноповерхового будинку, с. Трипілля. Будинок розташований на центральній вулиці. Материал - цегла; Комунікації: централізоване водопостачання, газ, світло. Опалення - газове. Будинок - 80 кв.м. 25 соток землі. Є хозбудівлі- літня кухня, сараї. Комунікації в будинку

Продаж будинку, с. Трипілля

Продаж будинку в селі Тріпілля будинок цегляний складається із 4 кімнат і віранди санвузол в будинку 39 сот землі стара хата на ділянці газ, вода, світло заведені в будинок газовий котел

Продаж будинку в селі Тріпілля

Будинок 109 кв м в селі Трипілля (зупинка Магазин - 150-200м),що 50 км від Києва. Рівна,прямокутна ділянка. Зручний заїзд ,50 м від основної траси. Будинок в нежилому стані, вода в середину будинку не проведена, в двох кімнатах незастелені поли. Дві груби, одна з них працює. Газ,вода ( на ділянці),електрика підведені. Будинок потребує косметичного ремонту.

власник
Будинок Трипілля

Продаж будинку в селі Трипілля Обухівського району. Гарна ділянка 25 соток під забудову. На ділянці будинок 1969 року, глинобитний всередені, зверху обкладений силікатною цеглою та залитий по периметру фундамент. З пічним опаленням, 2 кімнати, кухня, комора. Коробка в гарному стані, обкладений цеглою. Комунікації - газ та електрика. Є глибокий сухий погріб та сарай. Ділянка рівна, багото квітів та дорослих фруктових дерев. Підїзд асфальтований, сусіди живуть цілорічно. До центру Українки та пляжу Дніпра - 5 хв на авто. Поруч є зупинка автобусів та електрички до метро Видубичі 40хв ізди по гарній трассі Новообухівській або Старообухівській.

Продаж будинку 25 соток 52м2 село Трипілля Обухівський район

Продам пів будинку 38.3 кв\м. з земельною ділянкою 6 соток в селі Трипілля. Будинок в задовільному стані під ремонт. Є центральний водогін, газ та світло. Від Києва 30км. є пряма маршрутка з Видубич. Продаж від власника.

власник
Продам будинок з землею

Дом находится в тихом месте, рядом остановка електрички. ( 45 км). Участок ровный, хорошие соседи. Коробка построена в 2009 году, дом без внутренних работ. Ждёт своего хозяина. Просмотр в удобное для вас время. Подробнее по т.09******38.

Продам  недоступеный  дом в селе Триполье.

Географія Трипілля