Продам будинок . Сарай, літня кухня. 20 сотих землі. Село Радика Вишгородського району. Газ світло. На краю села. Ліс річка. Вода не підведена, каналізація відсутня . Біля будинку колодязь вода добра. До Києва на авто 2 години їзди. Невелики сад яблуні горіхи. Кого цікавить детально за номером 06******42 Алла.

власник
Продам будинок! Цегляний

Бучанський район , с. Калинівка , продаж земельної ділянки 50 соток ( 25 під забудову, 25осг під Осг . Поряд сосновий ліс , є вихід . На ділянці є старенький будинок , сарай , криниця . Можливо придбати під магазини, готель , іншу комерційну нерухомість . Фасад широкий , поряд Копилів , Мотижин . Більш детальна інформація за телефоном . Перегляди в зручний для вас час

Калинівка , продаж фасаду Житомирської траси

Продається будинок готовий прийняти нових власників у с.Вовчків Бориспільського район Київської області, стеля висока, є горище, проведено всі комунікації: газ, світло, в будинок проведено воду, встановлені душова кабіна та унітаз. Окрім газового опалення, можна користуватись аутентичною пічкою або грубою. Загальна площа будинку 72 кв.м, житлова 57 кв.м. Кількість житлових кімнат 3. Площа зімельної ділянки 0,25 га. Є літня кухня, комори, город площею 0,25 га поруч із будинком. За подвір’ям ліс,неподалік-озерце і річка Трубіж Це чудове і тихе місце для проживання або просто літнього відпочинку. Без посередників.

власник
Будинок 72 кв м.  с.Вовчків Бориспільського р-ну
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в селі Зелена Поляна, Київська обл., Вишгородський район, Поліська громада.

власник
Будинок в селі Зелена Поляна

Від власника ! Продається будинок від власника с. Максимовичі, Київська обл. Вишгородський рн. Жила площа 101 кВ. м. Господарські будівлі, сарай, гараж, літня кухня. Бетонний паркан. Електролінія 3 ФАЗИ. Власна криниця, з чистою водою. Будинок має 4 жилі кімнати, кухня, кладовка, ванна кімната, встановлений бойлер. Окрема кімната для газового котла. Опалення газифікація, також є пічне опалення та дві груби. Земельна ділянка 0.20 сотих Запитання тільки по телефону! Тел 06******53 (Власниця) Додаткові фото скину за проханням. ЦІНА ДОГОВІРНА Тел 06******53

власник
Продається будинок

Маємо запропонувати вам чудовий будиночок в автентичному стилі, повністю у жилому стані - заходь та живи! Мебльований! Ремонт/ реконструкція зроблений від душі, для себе, враховані всі деталі для подальшого спокійного відпочинку та проживання. Невелика площа дозволяє здійснити швидке розігрівання будинку від двох грубок та керамічних обігрівачів, якщо ви плануєте приїздити як на дачу! У будинку, є повноцінна ванна кімната, кухня - вітальня, 2 спальні! Заведена нова проводка, замінені вікна! Своя скважина та скептик для зливу. На подвірї знаходиться погреб та хоз. споруда - сарай та літня кухня з піччю - по бажанню ще можна облаштувати для використання влітку. Будинок розташован на просторому зеленому подвірї, у тихому, віддаленому селі Вишгородського району, поодаль від міської суєти! Вас будуть оточувати спокійні сусіди, тиха вулиця, шепотіння лісів і безліч грибів та ягід! Якщо ви шукали такий варіант - запрошуємо на перегляд! Торг будемо розглядати тільки для потенційних покупців! Готовий до продажу. Без прописаних, без обтяжень! Швидкий продаж! Перегляд за домовленістю!

Продається житловий будинок с. Федорівка

Киевская область,110км от Киева,25 сотак, в доме газ,сан узла в доме нет. СООБЩЕНИЯ НЕ ЧИТАЮ, ВОПРОСЫ ВСЕ ПО ТЕЛЕФОНУ

власник
Участок с домом с.Млачевка

Добрий день. Продаю приватний будинок в с.Федорівка, Вишгородського району. По квадратурі один будинок 240 квадратів, зроблені із червоної цегли, поряд 20 соток земельна ділянка. Вода, світло - в межах села. Поряд є асфальт. Є три будинки однакові Можливий бартер. З рієлторами не співпрацюю!!

власник
Будинок. Продам приватний будинок, с.Федорівка

Продається будинок, три кімнати, є опалення, також є пічка в першій кімнаті (робоча), 17соток, на учаснику є криниця, сарай. Дім знаходиться в затишному, тихому місці. Неподалік школа, магазин, церква, будинок культури.

власник
Продається будинок

Продається будинок,в с. Вересня, Поліського р-ну., Київської обл, 100 км від м.Києва. Будинок на три кімнати, також є кухня. Загальна площа – 76.3 м2. У дворі є господарські приміщення, 50 соток городу, та присадибної ділянки 25 соток. В будинок заведено електро та газопостачання, водопровід проходить біля двору.Асфальтована дорога до самого будинку,транспортне сполучення регулярне. Будинок розташований в мальовничому селі, навколо села росте сосновий та мішаний ліс. Ціна договірна.

власник
Продаж будинку

Під оренду не цікавить , лише продаж ! Великий ангар Груба Меблів нема Газ і світло є Поруч колодязь Продається половина будинку , з можливістю переоформити 2-гу половину на себе (документи є, ми не вспіли оформити на себе , так як будинок купили перед початком війни ) Прямого транспорту нема, можливо щось змінилось шукайте інформацію на просторах інтернету В селі є школа, в сусідньому садок. Магазин теж є Якщо є питання телефонуйте 09******32

власник
Будинок с.Млачівка Київська область

Затишний будинок з авторським ремонтом, де буде дуже комфортно жити та проводити відпустку та вихідні дні. Село Федорівка Вишгородського району, 45 км від Києва, 45 хв на авто, асфальтована дорога до самого подвірʼя. В будинку зроблений ремонт, нова електрика, сантехніка, поєднані нові сучасні та відновлені старі меблі. Є все для комфорту - електрика, водопровід, каналізація (септик), обладнаний санвузол. 2 спальні, вітальня-кухня. Пічне опалення дозволяє жити автономно, готувати в печі та на плиті на дровах та дивитись на вогник в печі зі скляною дверкою. Будинок розташований на другій лінії від великого лісу, - чисте повітря, є де гуляти. Знаходиться в глибині ділянки 25 соток, не на самій дорозі. Огороджений, 32 метри ширина фасаду паркану. Нові вікна, теплий, зручний. Заходь та живи. Дзвоніть, покажемо додаткові фото та відео, та сам будинок.

Гарний будинок з усіма зручностями

Популярні запити